Piss off jävla skit!!!

mm kan börja med att berätta att våran/Liams vagn är trasig :S Fattar inte hur den gått sönder, men skitsamma den ska fixas iaf där vi köpte den eller så får dom helt enkelt ge oss en ny vagn.. Ska ringa direkt imöra bitti!!!! Vi som åkte ut till skärgårn o skulle ta en härlig promenad i solen vid vattnet som låg så stilla eftersom det är is nu ;) Men neeeeee då kan vi inte gå eftersom CP vagnen är pajjjjjj :/ Åhh är såååååå ARG nu!!! Man blir ju helt låst liksom, den andra vagnen har vi ju sålt så nu har vi ingen vagn, såvida dom inte ger oss en ny imorgon lr lagar barnvagnen direkt på plats, men det tror ja nog knappast  att dom gör!

Nog om det!!!!

Helgen som har vart då, fredan skedde det inte så mycket under dagen, Men på kvällen fick vi fin besök av Linda & Christoffer :) Käka mat,kladdkaka o kollade på lets dance, sen vart jag o linda typ utslängda från vardasrummet för grabbarna skulle spela tv spel.. Så ja o linda gick o la oss i sängen o kolla på teven i sovrummet.. haha vart en o annan titt på datan oxå, o väldigt mååånga skratt!! Tack för kvällen

Lördan: pappa ringde 09:30 & fråga om vi ville med till karlstad, det ville vi ju givetvis :) så vi gjorde oss i ordning, gav liam frukost o så där! Väl i karlstad var vi i diverse affärer, köpte ett nytt koppel till paxie m.m!! Sen åkte vi hem, käka sen frukost & bara tog det lugnt, jag mådde dock inte så bra så sov en stund på eftermiddan! Sen på kvällskvisten käka vi middag, det vart kroketter,skinksnizel o beasås ;) Gött vare!! Och givetvis hade vi massa vitlöks smör :D jammy!!

& idag då ringde pappa & bjöd ner oss på mat :) vart potatisgratäng o kassler, sen bestämde vi ju oss för att låna bilen o dra ut till skärgårn o gå ut o gå där, men det blev ju rätt misslyckat :( drog iaf till maxi o handla hem lite!! Leverera även lite potatis oxå!! haha fick världens hysteri utbrott i bilen o börja skrika till timmy att här får man inte köra o så trodde ja vi höll på o krocka, så han vart nog väldigt sur på mej för att ja satt i bilen o skrek precis som att vi höll på o dö, men man fick ju visst köra där o vi krocka inte ;) Blev iaf såå rädd så kände tårarna i ögonen men endå satt jag o gapflabba!! Jag ska nog inte skaffa nått körkort även fast ja har det som mål efter att jag har fått mej ett jobb..
Nu ikväll har vi haft pappa & sylvia här på en hamburgare, kolla även på en film som var såååå jävla bra, tror den typ hette Love song for booby long!! Ni som ej sett den rekomenderar jag starkt att SE den!! & nu nyss har ja fått Liam att somna om för 3:e gången ikväll,  Han har inte vela äta på hela kvällen förens nu, & då endast 100 ml :S jaja han vaknar väll om han är hungrig min lille prins!

Vart iaf inget Madde & Marcus & lille Leon, ska ta det nästa helg i stället, dom har haft fullt upp med huset o vi med vårat!

Veckan som kommer ser följande ut

Månda: Ringa barnvagnsaffären, sätta in spiral, & träna
Tisda: Bvc, försenad 6 månaderskontroll
Resten av veckan vette fan! sånt som märks :)

Ne nu ska ja lägga in kort på bilddagboken! Godnattt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0