Rekord :)

Idag har vi vart ner till pappa/morfar en stund o hälsat på, han kolla hockey så han var inte så kontaktbar vissa stunder. haha som vanligt! Efter det tog vi en promenad, sen hem o busa massa. Sedan kom pappa & syliva hem till oss & vi spela bowling, jag tog rekordet på hela spelet med mina 263 poäng :) Slog 9 strike på en serire.. *nöjd & stolt* haha
annars har det inte hänt nått värst idag, är ganska sleten.. Kunde ju inte somna förens timmy kom hem inatt, så ja kom la i säng vid halv tre o när jag precis har somnat in nästan så vaknar min prins, så ja fick hålla mej uppe till 4 :) Men det gör mej inget för han är sååå go min älskade liam!!  vakna runt 8-halv nio, låg o drog oss bra länge, sen klev vi väll upp runt halv tio,tio! Så nog är man lite trött idag, men det har gått bra endå..

Timmy stank spritfabrik när han kom hem inatt, så han fick stränga order om att inte andas på mej! Så han fick sova åt ett o samma håll inatt.. & han mår som han förtjäna idag, men dock ganska pigg endå!!

Ne nu ska jag snart bege mej till sängen.. Ska upp tidigt imöra, för det blir en promenad ner till staden, ska möta C utanför badhuset kl 10:00 för då blir det träning igen!! Och det har lovats sol imorgon, så hoppas att det blir det.. :)

Godnatt

Kommentarer
Postat av: kicki

i veckan ska vi på babycafe, vi ska en sväng på stan och sen ska vi nog gå på sån dära drop in tid och väga kevin :) annars blir de att längta till helgen då vi får besök :) ska ni hitta på då?

2009-02-08 @ 23:00:42
URL: http://kicki.webblogg.se/
Postat av: cammie

tack du =) kort ivägen?? vilka då? =/ kanske vi har olika upplösningar på datan? jag ser då inga kort ivägen för texten..?

2009-02-08 @ 23:24:23
URL: http://tuscha.blogg.se/
Postat av: cammie

ser bra ut ifrån min data..hm..får kika på det imorgon =)



Min lilla gurka är 1 ½ månad

2009-02-08 @ 23:57:39
URL: http://tuscha.blogg.se/
Postat av: cammie

tack för att du sa det btw =)

2009-02-09 @ 00:02:33
URL: http://tuscha.blogg.se/
Postat av: kicki

aah pappa kommer nog. om vädret tillåter :) hoppas ni får en bra vecka:)

2009-02-09 @ 01:12:25
URL: http://kicki.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Jo det har blivit VÄLDIGT mycket barnpassning under de sista 2 månaderna... Nu vill jag få vara hemma ett tag och umgås med sambon. Hon skulle hem till en kompis och så nu i helgen. Annars går hon ut ibland, o.s.v. Hon är ju ensam med barnet, så jag förstår att hon vill kunna göra egna saker ibland.



Gjorde något kul igår?



Kram!

2009-02-09 @ 10:03:37
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: beetty

jävlar va skrikar du gjorde ;) fan va dukig du är :P.. hehe..

Nej hon snittades tills lut, bebis va för stor för att komma ut :)..



aah tråkigt när folk lovar & sen blri det inget av :/.. men sen får vi se när de bli körkort också, hon kanske inte hiner stå på en, de spörs & se ;).. men om två år är inte försäkringen så dyr som när man är under 26 ;).. haha!



Jag drog mig i går med våran hund, vafan de va norhalt ute,men jag hade ingen bakom mig :).. hii..

Hoppas helgen va bra som ni hade, hojta till när ni är i dfs igen :).. Pussar!

2009-02-09 @ 10:19:46
URL: http://freshing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0