fågelskit

Ja fan va tiden går såå sakta då! varmt är det oxå.. Fläkten står på det högsta här i köket men det känns lika lite som en fis i rymden!! Ska snart ta oss ut för att gå o köpa en varsin glass att svalka oss med! Gött värre det!

HAhaha glömde skriva det roligaste som hände igår, Timmy fick en mås skit rakt i huvvet!! Ah ni tycker kanske inte att det är lika roligt som ja tycker.. Men ja tyckte det var klockrent! Ja skratta som tusan, men om det hade vart tvärtom hade ja blitt vansinnig ;) Så tur var väll att måsen sikta in sej på timmy & inte mej! Hatar egentligen fiskmåsar, men den där måsen gilla jag för en stund iaf!

Tvättmaskin ska säljas oxå, så man kanske skulle ta o lägga ut den på blocket medans liten sover klart sin middag!

Bjuder på 2 kort som vart någolunda bra från min cp trasiga kamera.. Kommer fler bilder sen, dock från mobilen, så dom är väll inte så jefla bra dom heller, men det är ju kort iaf :)



Buse <3



Fått en Pool av moster, så fick invigas på balkongen.. Han ser förstor ut för den men den räcker gott väl åt honom att sitta & plaska i :) Våran balkongblomma som vi fick av grannarna fäller oxå som ni ser, så får typ dammsuga varje dag där ute så inte liam går o stoppar det där i munnen!

Byeeee

länge sen

Mmm nu var det att ett bra tag sen jag blogga.. Men ja skyller på värmen, orkar liksom inte bry mej om nån dator när det är så varmt & speciellt när inte sakerna funkar som ja vill, så som vårt antivirus program! Har köpt ny dator med vista, o ja fattar nada eller så är det vista som är skit!! Men men ska ringa till min hjälpare i nöden & se om han har nån lucka ledigt i veckan :D haha!

Annars då, dagarna rullar på som vanligt, endast 2 veckor kvar till sweet får 2 veckors ledighet! ska bli skönt o ha han hemma ett tag, och första veckan han är ledig så fyller ju våran prins år! Oså fyller ju jag år oxå, men det är inte lika viktigt som att liam fyller år :)

Har kollat & tackat ja till en ny lägenhet oxå, ligger ca 20 minuters gångavstånd härifrån så Liam kommer fortfarande att få gå på dagis här som det är bestämt från början.. Vill egentligen inte flytta, trivs som fisken i vattnet här.. Men vem fan vill betala för vatten när man bor i hyresrätt.. Inte vi iaf! Visst att man får en viss mängd att klara sej på varje månad, men ja är inte den som är snål när det gäller vatten.. Så det blir bara massa extra kostnader för oss, o nu sjunker vi 500 i hyran fast det är typ lika stort som vi har nu så det är positivt & att vi även kommer stan lite närmre är ju oxå jädrigt positivt :D

Igår var vi handla presenter till Lilleman, han fick stanna hos moster medans vi for i väg i den varma bilen till karlstad! Tycker inte det är rättvist o sätta barn i bilar när det är så här varmt om man nu inte har ac då och det har ju tyvärr inte pappa! :(
Men iaf det vart en hel del shoppat, han får lite mer av oss än vad vi tänkt :) Men det gör ingenting, han fyller ju bara 1 år en gång!! Och det är bra saker som han får!! Men DYRT är det.. fyy fasiken!!

Han fick öppna en present idag lite i förskott så han ska ha nå nytt o leka med, men den var väll rolig  ca 10 min sen tröttna han ;) Haha!!

Köpte även lite annat om inte är presenter så som en potta, kalsifjonger till lilleman som han har över blöjjan nattetid så han inte lyckas ta av sej den, för det vore ju inte allt för trevligt o komma upp o se sängen full i skit lr piss :P
Oså köpte ja mej ett par sandaler som kommer säkert gå sönder efter 2 ggrs användning eftersom de bara kosta 50 kr ;)

Lördas vart det även premiär dopp för hela familjen & även för moster Milla, liam tyckte om det asmycket att få bada i sjön.. Han skulle ut till det djupaste hele tiden! Trodde han skulle bli lika fjantig som han var i badhuset men nej då, men kanske berodde på att nu kunde han ju stå o känna botten! Men blir defenetivt fler bad dagar sen när timmy är ledig! ¨
Eftersom ja inte har körkort eller bil så blir det ju lite svårt o ta sej nånstans, o så jobbar ju alla så är inte så roligt att åka ut o bada själv, har ju liam men han & jag pratar olika språk så oftast förstår vi inte varann utan vi bara svarar o ser glada ut :P

Gudföräldrarna kommer nog ner till Kalashelgen :) Det ser vi fram i mot, ska bli skojj & träffa dom alla 3 igen!! Chelsea har ju blivit såå stor.. Synd att man bor så långt ifrån varann då man missar så mycket :( Tur det finns kamera  så man kan kolla på kort :D

Tror nog inte jag har så mycket mer o skriva just nu! Ska försöka bli bättre på det här med och uppdatera, ska iaf slänga in ett par bilder sen! men en sak i taget..

Jo den 6:e tanden är uppe! skönt..

Ha en bra varm solig dag! Smält inte bort bara.. Byeeeee

SOL

Kommer en ordentlig uppdatering kanske senare idag lr i morgon :) Solen skiner nu iaf så vi ska ut sen o sola & bada, jag ska sola, liam ska bada :D Samma igår!!

Kommer nåra bilder :D

Ha en bra dag!

 En liten badpojke :)


 vattynet var roligt att leka med :)

 Gott med glass


Vart tusan är solen?

Ingen sol idag så långt ögat kan nå ;(

Woo igår kom linda hit & med sej hade hon en snäcka som hon hade hittat vid havet typ & gissa hur gott den lukta.. Lukta åå underbart gott, det lukta utomlands!! Nu ´är ja riktigt sugen på att åka, men man ska ha pengar till det oxå!!
Kan iaf inte sluta lukta på snäckan :)

När linda kom så gick vi o gunga, lr Liam gunga & vi var med.. Sen plocka vi smultron, det kändes & smaka sommar! Men det försvann ju lika fort igen tyvärr!!

Nu snart ska jág passa på o duscha medans liam sover, sen ska vi knalla ner till stan för att käka frulle med Linda :) Sen ska jag & timmy iväg o storhandla o hämta ut ett paket med kläder som ja beställt till Liam :)

Ha en härlig dag

byeeeeee

morrn morrn

Kommer en uppdatering från min nya love.. Datorn kom igår =) Woohooo!! Till en början vart ja besviken då allt gick segt, men det verkar ha ordnat upp sej nu! Lite ovant att skriva på dessa små knappar men med tiden vänjer man sej! :)

Mötte upp sara & michelle vid domus, gick in o handla lite för att sen gå till bvc ;)
Vågen stanna denna gång på 7935 & längden 74 cm.. Han har gått upp väldigt bra & även växt bra på längden!! :D

Efter bvc tog vi en runda på stan, där det som vanligt var helt dött. Jag köpte med mej lasagne som ja värmde sen hemma hos fam boberg... Käka, snacka skit, barnen lekte & sen var de dags för sara o jobba.. Följde henne en bit o sen ringde timmy strax efter så de kom o hämta mej o liam :) vi körde bara hem pappa & sen åkte vi o hämta datorn, sen vidare till syster o micke.. Drack lite kaffe o så, sen körde vi dom till oden & vi drog hem!
Väl hemma gjorde vi våra dagliga sysslor, laga mat, diska, bada liam, natta liam osv..

Sen kl 20:00 satt ja bänkad vid tv:n då det var säsongsavslutning på både ugly betty & desperata!! Längtar redan tills det börjar igen :D

Idag vet ja inte riktigt vad som händer.. Ut ska vi gå iaf, för det är ju fan fint väder idag med :D

Imörn jobbar timmy bara halvdag & sen när han slutat ska vi åka o storhandla :D FAN va gött!!

Ne nu ska ja gå o se efter vad min busunge gör!! han är inte riktigt på humör idag, krånglat rätt skapligt inatt :( Men men såna nätter man får ta.. Snart helg så då får man vila upp sej lite när man endå är 2 :)

Ha en bra dag nu.. Byeee

Ni får ha överseende med ifall det är nån bokstav i nått ord som inte ska vara där för än så skriver ja inte så super bra på denna dator ;)

Over and out!!

16 Juni

Japp idag är det den 16:e, och liam blir 11 månader! Och ur munnen kommer det bara pappa,pappa,pappa :)
Timmy är grymt nöjd & stolt över att han säger pappa & inte mamma :P

Just nu ligger liam o sover, han skulle bestämt upp kl 06:00 fast jag såg att han var hur trött som helst.. men ingen ide & bråka med han.. Så vi gick upp o lekte lite, prata med mamma som vanligt m.m.. Sen vid halvåtta börja trötthetsgnället så då fick han lägga sej o sova! Får se när han vaknar, dröjjer nog inte iaf :) Ska försöka passa på o sminka mej medans han sover för sen ska vi ner till bvc o ta en vägning & mätning, och så ska vi träffa tjejerna! :D

Och vet ni vad ?? Det är SOL SOL SOL ute, fast molnigt med då, men endå solen är framme :) Så blir en promenix ner till staden idag :)

Ne mer än så här hade ja väll inte för tillfället! Ha en bra dag alla läsare :)

Byeee

Bjuder på ett gammalt kort på min prins när han var gööör liten <3<3<3


Detta togs samma dag som han föddes, titta så liten han var min lilla bebis <3<3


Tänder

Ja dessa tänder bara kommer upp :) Nu har liam fått upp sin 4:e & 5:e tand, o 6:e tanden är på gång :) Men kan inte påstå han är nå vidare gnällig, men det är skönt det !! Oså förut när vi satt vid köksbordet så tyckte ja det lät som att det kom nått ord ur liams mun som heter PAPPA, får se om det kommer nå mer lr inte! Trodde ju han skulle säga MAMMA först.. men inte säkert att det är pappa han säger, kanske bara låter som det!
Och i lördas gick han rätt många steg själv från olika saker, han är såå duktig min lille busunge :) <3<3

Liam tyckte det var dags att göra morron kl 06:00 i morse, gav han en flaska välling i hopp om att han skulle somna om.. Men det ville han inte, i stället bajsa han & härja lös i sängen.. Så blidde att gå upp, får se om man passar på o sova lite sen när han sover, för idag är ja rätt trött!

På torsda får vi pengar, fan va gött! Handla hem massa mat så man har hemma, inga fel det :) O så ska vi hämta ut ett paket med kläder till Liam som jag beställt..Sen helgen efter midsommar ska vi handla presenter till prinsen <3<3

Midsommar blir det att grilla med fam boberg, Samira & henns 2 bar & sen tror ja väll inte att det var nån mer, om inte jimmy o ungarna kommer då!! Hoppas fan att det är väder asså, annars blir ja lite ledsen i ögat ;)

Det bästa av allt med midsommar är ju sillen & potatisen med gräddfil o gräslök.. Fy fan va det är gott!!

Hoppas våran gävle resa blir av som ja planerat in, saknar mamma & nåra andra! Ska försöka o åka hälsa på mormor osv oxå! :D

Ne nu har ja inte vettigt o skriva men ha det så bra.. Byeeee



Gammal bild på min GOBIT <3<3


.!.

Har egentligen inte så mycket o skriva, men ett litet inlägg ska jag nog få ihop :)

Fredas kom emma, gjorde la inte så jätte mycket.. Var upp till maxi & handla lite o så, sen käka vi o bara tog det lugnt.. Liam fick duscha, satt med dusch slangen själv & det var väldigt roligt tyckte han för när vi skulle ta upp honom så vart han skit arg  :P Min lille sötnos!

Lörda: Jag & Liam klev upp först då Timmy fick lite sovmorgon, rensa ur hans byrå.. Usch vad mycket kläder man får rensa bort hela tiden :( Han bara växer o växer, men såå roligt.. Tur han fyller år snart så han får lite nya kläder.. hihi

Sen ca vid tio gick vi in & väckte timmy, han käka frukost osv, sen drog vi på loppis :) Var skit kul o gå runt där o titta på massa olika prylar.. Vissa saker var finare än andra! Köpte dock inget, men blir nog återbesök dit nån gång :) Efter det så åkte vi hem då vi väntade besök från svärfar & susanne :) Fick en påse mat denna gång med, såå snälla dom är.. Ja tackar ju inte direkt nej till fläskfile o grejjer.. ;) haha! Fika lite o hade det trevligt.. Sen så gjorde vi oss ordning o gick ut, var ute en stund innan moster milla & felica kom.. Gick hem till pappa när dom kom o grilla.. hade det trevligt som tusan, vart lite oroligt en sväng.. men nu verkar allt vara bra igen<3<3 sen vart det hem o natta liam, o nörda vid datan en sväng innan sängen kalla!!

Idag har vi inte gjort så mycket heller, ja har vart med pappa & handlat.. sen var vi upp till kusinvitamin o kolla på hans nya lya, fan utsikt över hele stan.. men ack va ja mådde illa när ja gick ut på balkongen, var nog lite högt för min del.. Madde & Markus var där med lille Leon, så satt o mös lite med han innan vi åkte hem igen :)

Kom hem till en sovande liam, men elak som ja är så gick ja in o väckte honom för att han skulle hinna få på sej kläder o få i sej lite mat innan vi gick ner till pappa, blev bjudna på mat idag :) Gottit värre.. Och nu är Timmy & Liam hem till Jimmy & Michelle.. och ja sitter bara o njuter av lugnet & att få vara HEMMA själv.. Fast helt själv är ja inte för emma är ju här men hon är instängd i vårt sovrum vid datorn så hon stör inte ett dugg ;)

Ikväll blir det tacos & film :) Och massa mys självklart <3<3 Får se om vi ska upp till syrran & micke o hälsa på en sväng oxå :) Sånt som visare sej senare när mina hjärtan kommer hem!


Beställde även en mini-pc igår :) Nice nice! Får se om det är nå o ha när den kommer.. :D

På tisda blir min prins 11 månader, ska ner till bvc då o kolla vad han väger o va lång han är :)

Ne nu ska ja svara på lite kommentarer o sen göra nått annat :) Ha de så bra.. Byeeee


badhus

Tisda & onsdag har ja inget o skriva om tror jag :S Kan inte komma på vad ja gjort, så antagligen ingenting :S

Men igår minsann så var vi på badhuset, det var jag & liam, Sara & Michelle, Malin & Albin :)
MIchelle o Liam digga inte o bada de första 10 minutrarna men sen så släppte det, då plaskades det lite iaf :D Men var skit skojj iaf & det ska defenetivt göras om! Innan badhuset så var jag & Liam hem till S&M, käka lunch o lekte lite :)
Och efter så gick vi hem till S&M igen, och sedan till coop!! Sen drog ja hem o kirra mat, sen var ja ute o gick med Malin, sen diska o sen inget mer... Men dagen har iaf vart skit bra :) Tack tjejer o barn!!

Idag kommer Liams faster Emma hit o ska sova här till söndag eller måndag :) Ska bli skojj.. Så blir väll grillning imörn om vädret tillåter.. Har gett upp hoppet om fint väder som det känns just nu! :(

Annars vet ja inte vad som händer i helgen, får ta det som det kommer.. man är ju inte direkt rik nu heller så nå speciellt lär det ju inte bli! Minigolf var det tal om idag men som sagt, vädret SUGER!!!!

Hade tänkt & bjuda på lite bilder, men har tyvärr inga bilder på denna dator så får göra det ikväll lr nått :)

Nu ska ja ta fram nått ur frysen så vi kan äta nått sen när timpan kommer hem.. Lutar åt kyckling & pommes idag :D

Ha en fortsatt bra dag & grattis alla studenter m.f

Byeeeeee

Det tar tid

Ja det tar tid mellan min uppdateringar ;) Men men så kan det vara när man har det fullt upp som mej ;) höhö

Fredan: Städade för fulla muggar, sedan drog vi ner till Fam boberg.. kvällen bjöd på tacos, guitar hero, bus med barnen som badade tillsammans, dom härja o lekte som bara den.. Michelle drog Liam i sin dockvagn o det såg så sött ut :)
Bjuder på ett par bilder på sötisarna :) Tack för en trevlig kväll fam boberg :D

  

Lörda: Timmy drog iväg till arboga vid 09:00, då traska jag & Liam ner till pappa. Åkte med han ut till båten, satt på bryggan o gotta oss medans han grejja med nått var det var.. Gud så fint det var där upp, dit ska ja åka när ja ska sola så ingen ser mej ;) haha.. Grillplats o grejjer med en stor gräsmatta enligt mej, kan inte bli bättre.. Sen åkte vi o kolla på farmor o farfars grav o plocka bort lite torkade blommor.. Sen till Maxi där pappa köpte nya fina skor till Liam :) handla även lite annat småskit som behövdes.. Efter det vart det middag, promenad, lekpark, skärgårds sväng :D En heldag med min underbara pappa, inte ofta man får såna dagar men ja njöt :D både ja o liam eftersom morfar e hans största favorit, kanske beror på att morfar skämmer bort liam med massa massa lek O lite presenter ibland :D

Sen på kvällen kom fam boberg o sällskapade mej o liam, vi fikade massor.. iaf barnen ;) haha.. Sen gick vi ut till lekparken o lekte :D kasta gris o vem vart inte gris först ;) Jooo jag.. men de bjuder ja på!!


 





Sen så vart de hem o natta liam o sätta sej vid datan o nörda :) Thina har gjort mej såååå sugen nu så vi har bestämt oss att nu blir det, skiter i det här med o vänta som ja sagt tidigare.. Eftersom både jag & timmy vill så varför inte liksom! :) Men kan ta dagar,månader,år.. Vi får se, de kommer när det kommer!! men jag gör inget annat än & tjatar om detta nu o planerar massa så timmy blir tokig på mej ;) Men men sååå kul o bara drömma sej bort till det som komma skall!!

Sönda: Fixade pappas dator, det regna hela dagen så ingenting hände.. Finns där med inget mer o skriva.. Förutom att vi kolla film med pappa & sylvia o käka majskolv :D GOTT det...


Månda.. tog mej en promenad ner till stan, linda kom o mötte oss :) Gick till domus & kolla efter solkrämer m.m eftersom linda o hennes andra hälft åker till bulgarien imörn. *AVENSJUK* Men ja hoppas dom får det riktigt trevligt där nere.. :D
Sen mötte vi upp christoffer & gick till Cafe pause o lunchade & dit kom även sara & en sovande Michelle.. satt där en stund tills vi begav oss till apoteket.. Sen skiljdes vi åt & jag o sara gick hem till henne med ungarna.. De lekte vi titta typ på, de käka även lite mellis! O sen begav vi oss ner på stan igen, fixade lite ärenden.. Sen tillbaka o satt där en stund o sen åkte jag hem.. kirra mat, bada liam, ut på promenad med Malin, duschade o nu sitter ja här.. Skötn de känns när ja vet att ja rört på mej :D Snart sova tror ja, är ganska trött i ögonen..

Min Älskade cooling får avsluta detta inlägg <3<3<3



lösen

Har nytt lösen på bilddagboken om det är nån intresserad! Bara o skriva, så får ni det...

Nu är jag iaf piggar efter ca 3 koppar kaffe & en god frukost :) Får mej ett träningspass just nu då Liam är o drar i allt som han inte får, ställer sej själv gör han nu oxå.. Så gäller att man är med för rätt var det är så tappar han balansen o ramlar., skulle nog behöva en hjälm till hans huvud så mycket som han slår i det!!

Snart kommer timmy hem oxå... slutar tidigt idag, eftersom det är röd dag imörn! Då blir de att städa o tvätta, byta sängkläder o diska.. Kanske äta nån lunch o så!! :D Och ut o gå ska vi, om det inte börjar regna då vill säga!

Ne nu ska jag ringa kbab ang tapeter & lite andra funderingar :)

byee



Kollar på bompa :)

godmorgon!

Kan börja med o tala om hur trött jag är, ser verkligen fram imot sönda då jag ska få sovmorgon :) Men det är ju tur att det finns kaffe som är lite upp piggande iaf!

De senaste dagarna har det inte hänt så mycket eftersom det var såå himla dåligt väder :( I onsdas kom Malin & Albin hit o hälsa på, det var trevligt,. Liam var elak o tog alla leksaker från Albin hela tiden.. :P

och igår var linda här o hälsa, hon härjade hejdlöst med Liam & så spela vi super mario.. Linda försökte sej även på Zumba fitness ;) haha det var en syn det.. Men efter nåra veckor så sitter det nog.. Hoppas bara ja får det när ja fyller :D

Annars igår så käka vi räkmackor & hade det mysigt.. Fan va gött de är med räkor asså, mee like!!

Ikväll ska vi till fam Boberg :D Ska bli trevligt det, barnen ska få bada ihop o så ska vi käka tacos & säkert prata massa snusk som vanligt.. HAHAHA..

Imörn blir ja & Liam själva från tidiga morgon till sena kvällen då timmy ska iväg o "fira" nationaldagen med några kompisar nånstans i östergötland om ja inte minns fel! Får se vad vi hittar på, ska försöka bli inbjuden på middag hos pappa iaf :D Haha..
Var ju tal om picknik men det tillåter nog inte vädret tyvärrr :(


Ne nu ska jag nog gå ut ta lite mer kaffe & sen  fortsätta prata med sara på msn :)

Ha en bra dag.. byeeeeeee

...

Liams stil när han tar sej fram :)

Kolla här




Om 1 Månad & 15 dagar blir min prins 1 år.. Tyckte det inte var alls länge sen man låg på bb & allt de där.. men men..

Denna månad blir det att börja handla presenter iaf :) Ska bli skojj det!! Sen blire massa kalas för alla som vill komma :) Men vet inte hur ja ska ha kalasen, om vi ska ha en dag för timmys sida & en för min.. Eller om vi ska ha ett enda stort kalas.. kanske en dag för släkt & en dag för vänner som vill komma?  Aaa fan detta tåls att fundera på!!

Nu ska ja ägna min tid till nått annat än bloggen, nu har det fan blitt 3 inlägg ;)

Over and out!!!

Mors dag :)

Glömde ju även skriva att det var ju morsdag igår :) & jag fick en ny kaffebryggare av min prinsar som ja tjatat om så länge!!

Åh va ja älskar dom <3<3<3

Liam har även 1 till tand på väg, men endå ser det ut som det är 3 st på väg, men man ser 1 speciellt mycket!! märks när de kommer :)

Yesyes

Helgen, aa va ska ja säga.. Fredan var klockren :D Fyy satan i gatan va skojj jag hade! Först mat, sen gårdsfest,sen öltält,sen karusell, sen krogen, sen efterfest :D Aaa hela kvällen var såå lyckad.. Thanks my friends! <3<3

Lördan: mindre rolig, kom inte upp ur sängen förens kl 17:00.. vart då en dusch & sen en martini, gick sakta men säkert ner. kom lite folk o så, sen drog vi hem till Linn & robban, festa lite där lr aa försökte iaf så gott de gick ;) haha!! Sen vart de uteservering där ja bara orka med en öl o sen vart de hem o sova.. Denna kväll var trevlig den med, synd bara att man inte var lite piggare!!

Sönda: vakna o mådde skit bra :D Min älskade sötnos kom ju hem kl 10 ca.. Städa o myste med min gosenos hela dagen, sen var vi ner till pappa & Grilla.. Svärmor o dom kom in o joina oss lite oxå!! Annars var dagen bara lugn !!

Idag har ja o liam vart ute o gått en liten promenad, sen gick vi ner o låna pappa uteplats! Liam satt o lekte under parasollet medans ja satt i solen & kolla på.. Sen när han sov middag så passa jag på att steka ännu mer.. Känns lite på kinderna men ingen annanstans.. kan nog inte få färg längre :( men men får la sola mer så fort det blir sol igen.. Hoppas på lite sällskap oxå nångång av nån :) har bjudit hit sara & michelle & Linda & malin, så nån av dom borde ju kunna nångång ;) haha.. Linda kanske kommer imörn om det är fint väder, fast tror hon skulle komma endå :)

Ne nu orkar ja fan inte skriva mer asså ;) Nu ska ja kolla lite kort från helgen! Lägger upp lite bilder när ja orkar.. Byeeee

RSS 2.0