Sjuk än

Liam är fortfarande sjuk :( har gått en hel vecka nu och det blir bara värre :( Får inte behålla nån mat lr dryck, kommer de inte ut framvägen så kommer det bakvägen.. luktar gör det oxå & ser ut som soppa :( Hunnit med 2 läkarbesök, första fick vi bricanyl utskrivet, idag lyssna han bara & sa att han har luftvägsinflammation & så sa han att vi ska ge han vatten.. Thats it!! Sikken hjälp sjukvården är eller inte :/
Har haft kontakt med sjukvårdsupplysningen nu under kvällen, så har han inte kissat om nån timma så ska jag ringa tillbaka för att sedan få kanske åka in med han.. Dom blir ju lätt uttorkade i den åldern så man får vara uppmärksam på allmäntillståndet.. Och det går upp o ner på honom.. Fy fan känner mej så maktlös, mår sååå dåligt av att se han vara sjuk.. & det är bara mamma mamma mamma mamma mamma HELA tiden.. Sånt här tar fan på psyket, älskar att han vill vara hos mej, men herregud kan inte ens gå på toan i lugn o ro utan att höra hur ledsen han blir för att ja lämnar rummet.. Det är hjärtskärande :( Ne så nu hoppas jag innerligt att han frisknar till sej ordentligt.. OM han blir frisk till helgen så är vi barnlediga, och jag måste säga att det ska bli skönt! Få sova ut & ta igen sej efter denna vecka o hans magsjuka som han hade för drygt 4 veckor sen.. Ser fram i mot en sovmorgon.. Ne nu ska jag ta o ge liam vätskeersättning o sen lägga mej brevid honom & kika tv..

Svarar på kommentarer när ja hittar orken...

Och vad fan har det tagit åt dej?? Trodde du hade lite förstånd , men nej då!! Du vill kanske in igen?? en sak till som gör mej så deppad ;( kan aldrig nånting få vara bra??

Byeeeeeee



Kommentarer
Postat av: elin

hehe, har sett dig gå förbi den gamla lägenheten några ggr faktiskt.. stenfallet ligger vid Oden :P & bele ligger precis vid eira dagiset :P

2009-03-25 @ 08:47:40
URL: http://xevlin.blogg.se/
Postat av: Sanna

snutten då! hoppas han blir frisk snart!! kram på er :D

2009-03-25 @ 10:42:50
Postat av: camilla

Hej!Ursäkta om ja frågar men vem är det som inte har förstånd? Inget kul att höra heller att inte plutten är bra än:( Hoppas att det ordnar sig så att han blir bra snart:) Kram:Din syster:)

2009-03-25 @ 18:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0