Svar till Anonym!!

Anonym om Bilder:
sitter lillen i en låda, eller vad gör han ?


Nej han sitter inte i en låda.. Hoppas detta visar tydligare vad han gör




Bilder



Min älskade prins <3<3



<3<3



Magen 23 fulla :) Mysigt!! <3<3



23+0



Wiihii, imörn ska jag till MVC & lyssna hjärtljuden <3<3<3

helgen!

Japp då var helgen förbi nästan, e ju söndag idag :( De känns oxå, trött as hell.. men har vart de hela helgen.. dags o börja sköta järntabletterna kanske, men fan äter jag dom kan jag inte skita o hur skojj e de då :(

I fredas var jag med pappa nere på stan, han hitta sej ett par snygga jeans =)) sen hämta jag grabben så gick vi hem för att han skulle sova, när han sovit klart drog vi ner till timmys jobb, satt där o stre med dessa sjuka grabbar.. haha herregud säger jag bara ;) Sen ringde linda, drog ner till stan & mötte henne.. gick vidare till bingon :D:D gick + - noll.. sen kom pappa & timmy, och min prins & hämtade mej, drog till maxi för att handla lite till TACOS =)) HAHA tror jag fått nå snille på de... På kvällen kom Linda & christoffer, käka då tacosen & sen såg vi film.. Jag somna, var astrött så gick o la mej medans dom var här.. Otrevlig som jag var.. Mne men nöden har ingen lag... men hade jätte skojj under min vakna tid iaf =)) Tack för denna kväll!!

Lörda.. vakna runt 8, körde iväg liam till camilla runt nio.. Hon skulle passa han medans vi åkte till karlstad & handla.. =)) Shoppade bara mat o parfym, inge roligare än så vart det.. Men käka mc donalds iaf, haha fan va onyttig jag är!!! Men gött ere.. =) Sen hem & lämna varorna, iväg igen för o hämta hem prinsen.. Vart en dejt med godisaffären oxå! Handla fan godis för 95 spänn så den påsen lär väll räcka ett tag hoppas jag!

Sen åkte vi hem, tog ett städryck.. Sen började jag med maten & hit kom Sara & Jimmy o joina oss :D Vart en trevlig kväll många skratt o fisar från en viss röv med trångt höl!! ;) Tack för en skojj kväll :D

Sönda.. Åsa & micke kom hit o käka frukost =) Gott för dom att få äta lite svenskt nu när dom bor i Norge =)) var himla roligt att träffa dom.. Ska försöka åka över nån helg o hälsa på dom!! :D
Annars har vi inte alls hunnit gjort så mkt idag, ska börja tvätta kl 3.. Sen blir de att göra lappkojs.. mm fan va gött.. =))

Nee nu ska jag sova en stund.. ha en bra dag.. Byeeeeeeeeee

film

Är lite upptagen i helgen, därav ingen update.. Kommer imörn!! Nu blir de film på höstvinden =) byee

Åh fåret shaun!

Mm de ligger jag o min nyvakna prins o kollar på fåret shaun!! Lite morgon mys innan vi ska göra oss ordning för dagis oså =))
ska med pappa ner på stan & hjälpa han hitta ett par byxor =) Skojj.. inte varje dag man går på stan med han...
Annars ikväll blir de lugnt.. Får vad som sker!!

Imörn ska vi till karlstad o storhandla, ska även förbi Ikea & Bergvik en sväng... Sen mot kvällen kommer Sara & Jimmy på en bit mat & mys =)) Ska bli skojj!


Igår när jag kom med bussen till station så var det en kille som blitt påkörd av tåget jämt innan jag kom :(  Otäckt!! Eftersom jag vara ovetande då om vad som hänt så var jag ju såå nyfiken som jag alltid är när det kommer en bil med blå ljus ;) så försökte gå sakta sakta bortåt mot kps, men eftersom jag ej såg nått & hade sara & cilla som väntade på mej så fick jag släppa de där o gå med rask takt.. På Kps fick vi lite info & sen kom det en kille o berätta om sitt företag osv..

När vi var klara på kps så gick vi o hämta michelle, sen vidare till stan där de vart lunch... Hämtade även mina skor, såå nöjd är jag! :D fick min tunika oxå från ellos som jag beställt, o sen ska jag hämta de stora paketet därifrån.. tunikan var lite stor men men men va fan!! Den var egentligen meningen jag skulle använda efter grav, men kunde ej hålla mej o eftersom den e lite stor nu vad ska den då inte vara sen?? =(( hatar o beställa kläder, alltid nått fel.. Idag kommer även mina jeans leggings som jag vann på tradera!! Nice.... Hoppas dom sitter lite tajt nu så jag kan ha dom sen!!

Ah detta var väll allt jag orka skriva nu! Kanske uppdaterar senare.. Byeee

trött

Aa fan va trött jag är.. Spänt mej en del iför denna dag, nu har det släppt lite men irriterad för vi inte kunde på provsvaret direkt på sjukhuset när hon endå satt med det i handen.. Nee de måste gå genom vår läkare :S Så hoppas han ringer imörn.. Annars blir jag rosenrasande som linda brukar säga ^^

Skulle ju sätta upp gardinerna förut, trodde jag ja.. När jag tar upp DOM så var det bara EN och den var lika lång som vår hall om ine längre, alltså kan jag gör 4 gardin längder av den gardinen.. HAHA.. men gött med tyg ;)
Synd jag inte kan sy men har ju faster som e duktig på det (A) hihi

i övermorgon fyller liams gudpärons dotter Chelsea 1 helt år!! hallååå vart tog tiden vägen?? inte kan vi närvara vid nått kalas heller, men present ska hon få lill (stor) tjejen :D:D

Och snart fyller Michelle 2 år, sen ska ju sara bebis födas, sen månad efter de ska mia föda sin Lowa, månaden efter det så ska emelie föda sin Noomi, sen månaden efter det ska JAG FÖDA min NOEL <3 mkt barn, vet såna i juli o aug oxå men orkar inte rabla så långt..

Nu ska jag sluta mina vackra blå så man orkar upp o lämna grabben på dagis 07:30, sen ta bussen till kps för att göra nått jag inte redan kan.. antagligen ;) haha!!  Lunch dejt med sara oxå, lr ah vi har la dejt hela dagen då hon med ska till kps!

nee sova var de.. Godnattttt




solstrålen i mitt liv <3<3

svett testet!!

Får svara till dej här då Emelie eftersom du nu helt plötsligt tagit bort din blogg av nån konstig anledning?? :S

Din Kommentar: kan inte annat än skratta åt dig..
Jag köper inget för Henkes pengar vilka jag köper pengar för har du lilla stumpan inget med att göra...
Sen att han tatuerar sig för 8000 tycker jag är sjukt mycket pengar för en tatuering.. Men det är hans pengar men attdu säger att jag köper kläder för hans pengar.. Som om du vet de..

Mitt svar: Vad jag kan minnas så skrev du i din blogg "Tur henke jobbar & drar in pengar så man har nått att shoppa för" Nått i den stilen.. Och sen så kanske du inte handlar för Henkes Feta lön som du nu säger att han har, utan du handlar för din sketna mammapeng som ligger på 4200 nu med andra barnet får du la ut runt 6 tusen med barnbidrag & flerbarntillägget så det är väll dom pengarna du handlar för.. Men då betalar alltså henke MAT,HYRA,EL,RÄKNINGAR,HYGIEN m.m För dina stackars pengar kan ju inte ens räcka till er dyra hyra.. För hade henke inte jobbat så hade ni ju ALDRIG haft råd o bo där.. Detta som jag skriver ut här är sånt du själv skrivit ut i bloggen.. kanske därför du tagit bort den...............



Japp nu är vi hemkommen från karlstad, eller har vart det ett tag.. Jag sitter här o dricker Cola & liam ligger o kollar bompa, vilar lite då han bara sovit 15-20 min. försökte bära in han men han vaknar för minsta lilla så sen ville han inte sova mer.. Men i karlstad gick det bra, dom satte på honom nå sladdgrejs på armen, till en början grät han & var inte alls med på noterna men sen läste vi bok o då gick de över lite grann iaf.. Mne han tyckte in om dom där grejjerna på armen som spände :( men men vi kom helskinnade ut där ifrån iaf, vidare mot donken.. Fan va gött det var.. mmm skulle kunna äta en gång till.. HAHA!!

Fick nya gardiner igår som suss tagit med till emelie & Ola, så funderar på att stryka dom & sätta upp dom i liams rum.. Då det e pojk gardiner =)) Annars idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på.. kanske gå ut lr nått...

Nee detta var allt för mej :) byeeee


Varför går det inte att lägga in bilder :S ?????

bajsväder

Helvete vad internet krånglar.. tack vare detta jävla skitväder :/ kan de ge sej nångång!!!

Idag har man inte gjort så mkt, haft besök av bäste Linda!! =)) Sen gjorde jag käk så grabbarna fick äta, själv var jag stönig o inte skulle ha.. gravidhormonerna spööökar lite nu, men men tog mej en promenad till konusm.. Köpte lite godis samt kaffebröd o sen gick jag hem till Emelie & Ola, dit kom även grabbarna!! Så under min promenad vart jag på bättre humör men fy satan vad kallt det vart.. Brrrr!! men men rört på mej idag iaf.. så kommer somna gott sen.. e sketa trött!!


Uuuh imörn ska vi till kd.. Även fast jag vet att proverna/provet inte kommer visa nått på liam så e jag så orolig för hur de ska gå till :( Om han kommer blir rädd osv, för o kolla hjärtat är ju inte de enklaste så hoppas detta kommer gå smidigare!! Mitt lilla hjärtegryn <3<3<3

nee fan nu ska jag snart sova brevid mitt stora hjärta, kolla runt lite först bara =))

natt natt



solig dag

Aa idag lyser solen så gott :) Ska man hitta på idag då tro? ta en promenad med liam sen kanske lr nått.. orka sitta hemma liksom!! ikväll ska vi hem till Emelie & Ola o hälsa på =)

Annars händer det väll inte så mkt! får la ta dagen som den kommer.... 

Hörru anna frång Karlskoga & du din anonyme tror ni inte att jag fattar att ni blivit tillsagda av Emelie att kommentera min blogg?? Jag ställde en enkel fråga, sen om folk tar åt sej är ju inte mitt problem.. Som mamma så tkr jag såna här saker är roliga att dela med andra mammor..

Ni är ganska genomskinliga, glöm inte att de går att kolla upp Ip nr ;)


Ha en bra dag :)


Skomakarn

Efter jag lämnat plutten på dagis idag så ringde dom från vikariepolen, dom undra om jag kunde jobba 12-16 idag & självklart kunde jag det =)) Så innan dess gjorde jag mej i ordning & så skjutsade pappa ner mej till stan så jag fick lämna in skorna, lämnade bara in vinterskorna då jag tkr dom e viktigast! Så på torsda får jag hämta dom =)
Sen förbi affärn så köpte med mej lite lunch hem, käka den oså.. sen var de dags o bege sej iväg.. tog ju inte mer än nån min att gå dit då jag bor granne med dagiset ;) gött de!! dagen gick riktigt fort & skojj har det vart!! Lite kallt o vara ute då mina fötter vart som isbitar, men resten av mej var varm.. har ju fått låna termo brallor av Sara som jag invigde idag! sköönt.. Skönare blir de med vinterskorna sen!! =))

Sen när jag sluta så gick jag o hämta liam, sen vidare hem.. vart o fixa mat, sen lek o bad med prinsen! & nu sover han så gött.. Är såå glad då han börja sova hela nätter ( nästan, brukar bara vara tutten som han tappat.. han äter iaf inte längre peppa peppa ) Märks på han oxå att han är gladare & piggare oxå.. men idag har han  inte haft nån bra mat dag så får se hur natten blir!!

Har betalt in till tradera vinsten oxå, så hoppas få dom innan veckans slut =))

händer imörn då tro? Märks då...... Jobba hoppas jag på!!

nee nu ska jag glo runt lite.. Ha de gött :)


En liten fråga bara, vet att jag har en del läsare som e mammor här =) När anser ni är en rimlig tid för ett barn runt 1-2 års åldern att lägga sej på kvällar, samt gå upp på morgon & sen sova middag? :) Tacksam för svar ;)


Morning

Sitter här vid ett bord uppdukat med frukost =)) grabben ska iväg till dagis om 40 min ca.. O jag ska hem o göra inget vad jag vet.. Sen hade vi ju tänkt åka ner till stan för o fixa lite men blir nog inget nu då termometern visar -20 grader :S Brr! Så får se när pappa kommer hem så kanske han kan köra ner mej till stan sen så jag får lämna in skorna iaf! Betala tradera vinsten kan jag ju göra över nätet i värsta fall men hade ju gått fortare om jag åkt ner o fixat de direkt på banken.. Men får se pappa kanske e så snäll så jag kan hoppa in där med =))

I veckan då vad händer då! Imörn vet jag inte, onsda provtagning i Kd för liam, torsda kps, freda vette fan! Hoppas på att bli inringd på jobb iaf tis & fre =))

Nee nu ska jag ta o torka av min smöriga kille!  ha en bra kall dag... Byee

Kort som lovat








V23

Ah denna helg har vart riktigt bra, massa mys med familjen må jag säga =)) Grabben bara växer o växer, försöker säga nya ord hela tiden , jag förstår ju iaf vad han säger :) de som e nytt nu e tötö = törstig =)) sååå goo!!

Idag har vi gått igenom förrådet, oså har jag skottat bort lite skit snö här utanför dörren.. Var riktigt gött men ej för Liam så gick in rätt snabbt.. men han uppskatta nog de där 20 minutrarna ute iaf =) Efter de fortsatte vi o rensa ur den stora garderoben. fattar inte vart alla grejjer kommer ifrån, var ju inte länge sen vi rensa där inne tyckte jag!! Men men nu e de gjort.. sen bytte jag sängkläder, skura rent inne på dass, dammsög lägenheten & sen bada jag liam :D så idag har man inte lega på lat sidan!! =)) kommer sova gott sen iaf... <3

Imörn ska jag ta med mej liam ner till stan, så ska vi in till banken o sätta in pengar till en säljare.. vann nämligen ett par skit snygga jeans leggings på tradera ;) Sen ska vi till skomakarn o lämna in 2 par skor, båda e mina favoriter o dom e trasiga.. ena ett par vintersstövlar o dom andra ett par ofodrade! Oså ska vi ju träffa brudarna oxå =)) de gillas!!

Nee fan nu ska jag bjuda på ett par kort, ett på min mage då jag går in i v23 idag =) O sen ett på min underbara tok <3<3  eller 2 får de bli ;)


NEE de gick inte lägga in nå kort :S Blogg strul like always!!

Ska prova med ett nytt inlägg.. Byeeee





Oväder ala snö kaos!

Aaa fan e de för ruttet jävla väder :S Skulle vart iväg på kalas i slottsbron idag men det blidde de inge av då vi inte vill riskera någe med att ge oss ut på vägarna.. så istället starta vi denna dag med att åka ner på barnloppis där vi mötte upp fam Malmström/Boberg :) Fyndade en lastbil till liam samt en dress med alfons åberg, lillebror fick 2 pyjamaser,2body,2byxor =)) Tkr inte det är alls någe fel på beg kläder.. fan för allt detta gav jag 75 spänn!Mkt billigt.. Sen tog vi oss en fika där nere..

När vi var klara där skiljdes vi åt & åkte vidare till ett annat loppis där vi inte fynda ett skit, sen till maxi där handla vi lite smått o gott.. ska göra taco tårta ikväll o bara mysa med massa gött.. Köpte godis för 70 jävla spänn igår så de har jag så jag klarar mej av iaf ;) haha!!

höll på o få vara med om 2 bilkrockar förut, den ena kunde nog slutat riktigt illa medans den andra bara hade förstört pappas bil lite.. Men var lika rädd båda gångerna, den värsta Nära krocken som höll på o bli så var nog jag, pappa & timmy lika rädda.. :( tur pappa var snabb o körde in i snödrivan efter vägen! Usch fy fan vilken respekt jag har för trafiken.. Hatar åka bil, speciellt snabbt..
Och när de e mörkt, eller sånt här väder.. Hatar verkligen åka bil =(( men men nu klara vi oss men idioter i trafiken finns det iaf!! Men de konstiga e att jag hatar även att använda bibälte, så ska nog bättre mej lite med det.. för mina barns skull!


Ah nog tjatat om detta... Har jag berättat att timmy kände första sparken för nån vecka sen? =) så mysigt.. bebis sparkar ofta o starkt nu så de syns =)) MYS!!

Gör ni andra i helgen då?

Nee fan nu orkar jag ej skriva mer... Ha de gött byeeeee


Svar till Karro :)

Grattis till graviditeten :) Va kul att se, för jag är nämligen oxå gravid, och jag ser att vi är i samma vecka :))
Fin mage du har fått:) Lycka till med allt stumpan.
kram/Karro


Tack så mkt Karro & grattis själv :D fan va skojj att du med ska ha barn!! hihi.. Hur mår du? Måste ju ses när jag kommer upp till gävle så jag får se fina bebis magen & så även synas sen när bebisarna e födda.. När har du Bf? Kram


svett test

Svarar på allas kommentaren när jag har en större bättre dator.. orkar inte skriva på dessa små tangenter osv.. kanske lånar nåns dator när jag e hos nån (A)

den 24/2 ska vi på svett test med liam oxå, oså blir de mcdonalds då.. jag e så sugen på det o har snart vart de 3 veckor, när jag väl har planerat in o ätit så har de kommit annat ivägen.. men nu jävlar ska de bli av, sara ska med oxå =)) skojj skojj!! Hoppas inte testet  visar någe bara.. <3<3

freda blir de jobba igen :D fan va göööött.. byeee

soppa

mm sitter o äter soppa just för tillfället :) har inget matstopp.. äter äter äter.. vet inte vart detta kommer sluta!
Men gött ere.. men har en jävla huvudvärk som suttit i sen igår kväll som inte vill släppa ;(

Har lämnat in min love (dator) på lagning.. så sitter med mini pcn nu!!

så orkar inte skriva mer.. ha de gött byeeeee

Vi fick lägenheten oxå :D så 1/5 blire flytt :D

Pic



V 22 (21+0) idag



Hade gizmo på besök över helgen, och han tror han e lika liten o smidig som han var när han bodde här.. Då kunde han ju springa i mellan men lika lätt är det inte längre, nu får han lirka sej ut då han är såå lat o inte orkar hoppa över grinden.. Hahaha!




En liten myskille innan sängen :) <3<3




sällskap av 2 killar på toan!! Delar till o me pall ;)



My naked man <3<3



Lillsnörren innan läggdags <3<3


Detta får vara mitt inlägg för denna gång :D

Äntligen

Ja äntligen tog dom mej på allvar.. Har ringt o bett om att få en utredning på liam ang hans förkylningar osv.. Och nu äntligen har dom fattat vinkeln.. Så läkarn här i stan ska skicka remiss till karlstad & sen skulle han skicka hem en tid hit så vi ska få träffa honom oxå! Var riktigt hård o bestämd idag när han ringde, nästan så jag ahr lite samvetskval nu.. Eller inte.. HAHA!!

Glömde skriva de förut :P


Fick gå o dricka mitt jävla vatten, påvägen tillbaka till datorn greppa jag tag i ett äpple oxå!! :) ganska gott! MEN imörn får de fan bli nått göttans asså!! ;) De e jag förtjänt av!!

Jobb

Yesyes morgonen börja som alla andra, fixade liam för dagis osv.. :) När vi e på väg o ska gå till dagis så ringer dom in mej på jobb :D Så efter jag lämnat grabben så var de bara o dra sej hem för att fixa sej, när jag var klar tog jag mej en rask promenad ner till stan, kl var ju inte så mkt när jag kom ner så hann gå hem till sara en sväng o dricka lite te =)) Sen drog jag iväg o jobba,när jag sen sluta kom pappa & hämta mej!! Hämta timmy & micke oxå, körde hem micke först, sen vidare till dagis.. När vi kom dit var dom ute, liam åkte pulka & var sååå nöjd.. Brydde sje inte värst att vi kom ;) Haha! Väl hemma så var de matbestyr & jag HATAR att komma på var eviga dag vad man ska äta, men mat vart de o de bestod av pommes o snitsen =) gott!!


Annars har jag tatt disken ( ställt in i diskmaskin ;) ) underbart med en sån! Senare så bada jag o liam & bara myst!! Klockan går jävligt fort från de man kommer hem o tills plutten ska sova :( men men tur man  inte jobbar varje dag så sett..

Men imörn ska jag jobba igen & sen e de helg.. gott gott!!

Nu ska jag hämta skit tråkigt äckligt vatten som jag  inte alls e sugen på, men timmy vill inte åka o handla åt mej :S :( Jävla skit.. oflyt hele tia!! ;)



Så jävla sugen!!! GE MEJ

vårväder

Mmm vilket jävla gott väder det vart idag :D

Vakna runt 8 i morse, gjorde oss ordning för att lämna prinsen på dagis =) Efter de drog jag hem, käka frulle & nörda lite vid datorn.. Sen skulle jag hoppa in i duschen men då ringer mobilen, svarar o snackar! Lägger mej i sängen, o när jag la på låg jag så gött så tänkte att jag skulle ligga 5 min.. Dom där 5 minutrarna var 1,5 timme ca.. Somnade ju, gott oxå!! Vaknar när kl e 11:55 & flyger upp ur sängen helt ovetande vad kl e... När jag väl får syn så e de bara o springa iväg o hämta grabben! TÄNK OM jag inte hade vaknat, va pinsamt de skulle vart då...

Efter jag hämtat honom gick vi hem så jag fick duscha o så, sen tog vi oss en härlig uppfriskande promenad ner till stan, var på banken & sen köpte jag kaffebröd o gick hem till brudarna :) Alltid skojj o komma dit.. Vart där nån timma innan pappa kom o hämta mej o liam.. åkte hem o gjorde mat osv =)

Även köpt lite bebis kläder & lite till liam :) :)

Nee nu snart e det AA sen sova :) ha de gott!!

sjuk igen??

Japp i morse ville jag verkligen inte gå upp ur sängen, men kl 7 tvinga jag mej själv.. Jobbigt var det kan jag lova, snoozade fan en timma o hade kunnat gjort de 10 till.. men men plikten kalla ju!! Så gjorde mej i ordning o så medans grabben låg o sov så gött! Sen gick jag in o plocka ordning kläder till han, under tiden hann han o vakna till,  gjorde ordning honom, sen kolla han på Barntv innan de var dags o gå till dagis!! Idag var de inte sura miner när jag gick därifrån, sköönt!! Åkte vidare till skolan, satt där ett par timmar innan dagis ringer & säger att jag får hämta liam då han vart ledsen hela morgonen o inte lekt nånting alls.. och att han var röd i o runt ögonen :( vart självklart lite orolig att han blivit sjuk IGEN..

När jag kommer dit e han pipig men bli lite glad när han får se mej... Går hem o får han att sova middag, ringer diverse läkare för vill ha en ordentlig koll på grabben nu, så ordnar så jag får en remiss till barnläkarn.. Ska ringa om tid imöra!! När han vaknar, är han inte alls så dålig som dom beskrivit honom på dagis... men skönt de =)) Så Morfar har vart här o hälsat på, oså har liam bada & det bästa av allt.. han åt 1 HEL stor burk mat förut, gissa om jag vart chockad... Min älskling det.. se om han sover hela natten nu då :D:D men jag hoppas inte på för mkt!! Annars idag har vi inte gjort nånting, skulle åkt o hämtat en vagn imörn men bruden som lova hålla den sket i de o sålde den :(

Bara leta vidare... gött irriterad nu iaf :@

Imörn blir de som sagt att ringa Barnmot, sen ska grabben till dagis, sen blir de ner till brudarna tror jag om ja inte minns fel ;)

Just de, igår var jag på hockey med linda, de var skojj! =) Inte ofta vi ses lr gör nått längre.. Tack för igår!! =))

Nu ska jag återgå till brudarna på msn.. Ha de gött!! Byeee

lgh!

Sitter här & är hungrig, gjorde nudlar men dom smaka skit så vart inget med dom :( Har vart o kollat lägenhet & även tackat ja så märks väll om man får den lr inte! =) Annars då, grabben sover & har vart på dagis idag för första gången på 2 veckor.. Var inte populärt att bli lämnad, men gick över så fort jag försvann!!

Även haft besök idag av tess, monkan & johanna.. Dom kolla oxå på lägenheten så får se vem av oss om ens nån av oss får den! =))

Nee e såå trött så orkar ej skriva mer.. ha de gott!!!

Bekännelse!!

Tog 2 bloss förut, men de smaka SKIT!! Så nu vet jag att de lika gärna kan kvitta mej!!! ^^

Sitter just nu hos milla, har nyss käkat hamburger tallrik dock hemma gjord men supergod ;) Ska väll snart spela lite wii, men först ska jag fixa klart mickes dator!!


Tidigare idag var vi ner till linda, fika lite & så fixa hon Camillas blogg så fin :D Nee nu ska jag göra det jag gör så de blir klart.. ha de göttt



Saknar min liam!! :( Men imörn får jag se han, pussa på han, mysa massa =)) <3<3<3


Ser ni vad som är ändrat i bloggen?? :P

=)

Tack Cattis för hjälpen med designen =))

Fint blidde de!! Ser ni inte nån skillnad tryck F5 :)

Byeee

Dålig sömn

Lördag idag då! Har sovit skit dåligt inatt, vaknat flera ggr vet inte varför, har känt mej orolig i kroppen på nått sett :( Kanske är för mitt hjärta inte är hemma.. Så idag är man inte så utvilad som man räknat med att man skulle vara, får hoppas kommande natt erbjuder mer sömn!!

Snart dags för frukost & sen ska jag nog ta mej ett bad kanske! Sen ska jag ringa Linda & se vad hon har för planer & ifall hon har lust o ses en sväng.. =) Sen i eftermidda/kväll ska jag hem till camilla!! så ser min lörda ut typ!!

Ska ni andra hitta på? :)

Ps. Jag vill ha Gratis hjälp med bloggen, snål som jag e så betalar jag inte för att lägga in 1 kort!! ;)

Lite hjälp :)

Finns de nån som läser min blogg som kan hjälpa mej lägga in ett kort på bebismagen på min blogg?? :D:D



lägenhet!

Nu har jag vart rökfri en hel vecka :D

Liam han har åkt till farmor.. tomt utan han =( men får se han snart igen juh, min lilla älskade gubbe!!

Ligger nu o äter godis o bara mår gott!! Dagen har vart total lugn, monkan & tess o lille söte johanna var här förut o fika lite.. trevligt trevligt!!haha kollar på solsidan nu eller vad det heter, nå nytt humorprogram o kul är de faktiskt.. haha!!

Nee fan har inte så mkt o skriva.. sov så gött byeeee

på månda blir de o kolla på lägenhet oxå :) spännande!!!

Magen



Bjuder på en bild på magen!! <3<3 19+4!!



Idag har man inte gjort så mkt, mest haft en slappar dag!! pappa ringde vid 2 o sa att han var hemma så han kom upp o lekte lite med Liam, lill prinsen blir så glad när morfar kommer lr om vi går dit =)) Oså har Liam lärt sej säga traktor, han säger ju på sitt sett men jag hör ju att han säger traktor iaf <3 stått o tittat på den idag o igår när den ploga här ute o liam blir helt till sej :D Sen när jag skulle kolla i reklambladet så säger pappa att dom säljer strykjärn för 66 kr & jag har ju inget så jag ville ju gärna dit o köpa ett när de endå var så billigt.. Men pappa skulle ju på hockey så han kunde inte köra, så hörde lite snällt med sara o jimmy & gulliga som dom är så följde dom med =) vart lite annat inhandlat oxå, både där o på maxi =) Sen när jag kom hem börja jag med maten, gjorde mitt livs godaste pannbiffar me hemma gjord brunsås!! Love it... Visst att jag brukar göra god mat, men dessa biffar asså, dom tog priset! (snott receptet på såsen av timmys syster) Fast jag hade i lite annat oxå!!

Efter de så vart de natta för liam & jag intog min plats isängen med datorn!! =) Skönt o ligga ner bäddad!!

Imörn kl 8 är det en hel vecka... Im proud of my self!

NU ska jag glo runt lite, avslutar med en bild på min prins <3



äter blodpudding för fullt =) MYCKET GOTT enligt mej o liam!

Bilder

Mmm nu tänkte jag bjuda på nåra bilder =))





Min osexiga bleka randiga mage ;) Liten kula iaf =)) (ligger ner)



Jävelskap när mor inte ser :P



En blåslagen tå, som nu mer är typ svart



Mina pojkar <3<3


Nakenfis <3



Så roligt det är att prova regnkläderna ;) haha!!


Nee detta får räcka ett tag :D



Mat :D

Idag har man inte gjort många knop!! Förutom att dragit vagn helvetet i tusen meter hög snö , de drog många knop det.. :S Varit på återbesök på sjukan idag där liam tog om provet, det visade lite bättre idag så nu väntar på att han ska bli frisk bara.. Fått i honom bra med mat idag, lr bra o bra men bra för mej iaf =)) Han gjorde mej stolt då han åt av maten, annars tar han inte ens i skeden, vägrar gapa munnen om jag matar.. Så efter maten idag fick de bli glass till efterrätt o även den gick ner!! :D Men febern och snoret är kvar ännu men mkt piggare på nått sett endå..  =) <3<3

Annars så har jag börjat rensa bland alla småkläder från liam, men finns ju inte så mkt o rensa ur än då han bara växt ur 50/56 - 62/68 & 4 par byxor i storlek 74 ;) Så de gick ju rätt snabbt de där... Men har lite mer kvar i förrådet jag ska hämta in i helgen oxå!!

Babysitter o babygym är inhandlat.. Kanske blir en vagn snart oxå, men de märks på freda!! Och till helgen ska vi försöka hämta bilbarnstolen oxå!!  Börjar komma nånvart, dock känns allt tidigt då jag har ett tag kvar men skit samma.. Jag tkr de e skojj.. :D

Annars rullar de på som vanligt här hemma! Nee nu blir de strax andra avenyn, varma mackor till det!! ha de gött =))

dålig andedräkt!!

yttligare en dag utan rökning avklarad! =) men allt verklar gå i mot mej, får bara massa dåliga besked så nerverna sitter utanför kroppen.. När jag blir så de när nervig så lugnade jag alltid ner mej med en cigg.. Men nu ere slut me de!!

Grabben är sjuk Än, vart till läkaren 2 ggr idag!! Han har början till halsfluss som förhoppningvis inte kommer bli nånting av!! visa inget på proverna, men svullen & lite lite röd i halsen!! Men på blodprovet visa det sej att hans sänka var förhöjt så ska tillbaka imörn för o se så det inte blivit högre.. och vad som då sker vette fan!

Vill bara att han ska bli frisk o få sin normala andedräkt tillbaka, för detta virus han har i kroppen är inte hygglig mot andedräkten :( o så tänder på väg upp mitt i allt oxå, stackarn!! mammas älskade älskling, det tär på han o det tär på mej!! men tillsammans klarar vi ju allt =)) <3

nee nu ska jag se på tvn o vänta på ett samtal! Hatar o vara ovetande ;( Nu hade de suttit bra med en cigg, detta är ett så kallat krisläge.. men NEJ jag ska klara mej utan!!!


jobbigt

Börjar bli jobbigt nu, känner mej gråtfärdigt, mår illa, humöret e la inte det bästa!! Tänk så gott de vore med en cigg men tänk så mkt jag kommer ångra mej efteråt :( Nee ska ge det en chans fan, men hoppas jag mår bättre sen lr imörn... För ska de vara så här så ger jag upp!! =(( Drygt värre...

Grabben är fortfarande dålig, har inte lekt nånting alls idag.. Han har nyss bada & brevid karet satt jag med min soppskål o försökte få i mej lite lunch :) Nu myser vi i sängen igen, ska se om han vill sova.. Sover bara små korta stunder hela tiden, så tät o slemmig :( Min älskade gosse då!!

Igår fick vi en diskmaskin oxå av våra kära grannar =) Dom hade köpt en ny så skulle slänga denna så  istället kom dom o tänka på oss o fråga om vi ville ha den, o vad tror ni vi sa... Självklart JA =)) Timmy e såå nöjd nu.. Haha!!

Nee nu ska jag ta liam..

Förlåt om ni får läsa mitt tjat om mitt rökande, men som sara sa att här kan jag skriva av mej så då gör jag det.. :P Min blogg, inte eran ;) Och liam ahr som sagt bara sovit korta stunder så har inte hunnit lägga in nå kort :/


Sjuker....

Har en lite plutt som ligger brevid mej & är sjuker =( Får hoppas han snart blir frisk, men ska vara glad att det inte är magsjuka iaf =)

Och idag är det 3e dagen jag e rökfri!! DUKTIGA JAG!!

gick även in i v20 igår 19+0!! Egentligen skulle det vart 20+0 men men, bara o ta de som det är o hoppas han vill ut tidigare endå ^^

Nu ska jag roa liam lite, helst vill jag att vi ska sova då jag vet att båda behöver det... men han tkr inte som mor sin så får hållas fram till lunch <3

OM han somnar sen så ska jag lägga in lite bilder... :)

RSS 2.0