Leende, dop & Bröllop

Pappa han kan, men inte mamma ;) Har försökt tusentals ggr känns de som att fånga detta söta leende på bild, men så fort kameran åker fram så ska man se butter ut, men när pappa ska ta kort så ser vi glada ut.. Dock kan han få till ett större leende men här småler han ju iaf =D Min gosenos...

 

Idag har vi ju vart på dop som även avslutades i vigsel =) var så himla fint.. Efteråt vart det god mat & fika! haft en väldigt bra dag.. Bjuder på ett par bilder från dagen så får ni en längre update en annan dag..



Finklädd till dopet <3



sötungarna <3<3


Dop


gosungar



Man & hustru <3


Spagetti & Köttfärsås!

Uppdaterar inte så ofta längre, men känns inte som jag haft lusten lr orken.. Men den kommer nog snart tillbaka, händer inte så mkt just nu endå!! Kan säga att jag tror att tant röd har hittat hem igen, & det är väll inget jag är så där överlycklig över =( & i förrgår bet jag sönder en tand på nått konstigt vis så det var en spricka i den o halva tanden vart lös, så igår fick jag komma på en akut tid till tandläkarn.. 8000 äckliga spänn skulle dom ha för o fixa till tanden, men nej tack sa jag.. Så dom fick dra ut den & jag vart 7100 kr rikare men en tand fattigare.. men fan den sitter långt in så syns inte.. men sjukt dyra dom är tandläkarn... :S

Annars då,

Brorsan har sina ögonstenar här över helgen så det är full rulle här hemma men det är bara roligt & liam tkr nog det är jätte roligt! Han härjar o busar nonstop så ikväll borde han nog stupa i säng..

Imörn ska vi på Dop & det ska bli trevligt som attan.. var ju till karlstad igår o fixa dop present & lite dopkläder till mej o timmy.. vart en tunika till mej & en as snygg skjorta till timmy.. Även barnen ska ha jeans o likadana skjortor som jag köpte när vi storhandla <3<3


på månda ska timmy börja jobba oxå & jag måste få säga att de ska bli sköööönt.. Inte för den skullen att jag slipper timmy, utan den att vi båda får tillbaka våra rutiner osv.. visst lite skrämmande är ju att jag ska vara själv med 2 barn men jag vet att jag klarar det.. Kommer ju vara lite ovant o så i början men jag hittar nog snart mina rutiner & allt vad det är!! Och ska börja GÅ ner till stan så fort vädret tillåter för vill ner i vikt, o här hemma i soffan händer det inte så mkt.. Och eftersom jag antagligen kommer spendera mkt tid nere i stan hos diverse
folk/bvc m.m osv så passar det ju utmärkt med ett par promenader i veckan... Men kommer inte sluta äta godis lr nått sånt för de klarar jag aldrig.. men dra ner lite skulle ju inte skada ;)

På tisdag blir mini 1 månad redan :O Då ska vi till bvc så ska bli kul o se vad vågen visar då! <3<3

I tisdas visade vågen på 5240 g & 56, han växer min lill (stora) kille, snart går han om storebror ;) haha <3<3<3


Nee fan nu ska jag fixa spagetti & köttfärssås så vi får mätta barn här hemma, samt min mage börjar kurra efter mat.. Sen ska jag hoppa in i duschen för att sedan dra hem till Linda på turkisk afton som hon så fint kallar det ;) Hon ska bjuda på te som hon köpte i turkiet & även visa kort därifrån.. Ska bli trevligt, och noel får äran att följa med mamma han medans liam får vara hemma o leka med kusinerna <3

ha en trevlig regnig helg allsammans

                                                                                                                             

saknar faktiskt denna bulle... konstigt nog.. 

                                                                                                               

                                                                                                                            

KÄRLEK









Hemma!

Yes i fredas kom vi hem, tråkigt samtidigt som det är skönt.. Hemma är ju alltid hemma & det är ju trots allt bäst =))  Resan gick riktigt bra o fort, barnen var lika snälla som på vägen opp! Fick med oss brorsan ner men han har tillbringat helgen hos en kompis, så han kommer la idag igen!

Igår hade vi lite kalasande för liam som fyllt, han fick fingerfärg av sin söta michelle & det tkr jag e skit bra för då har jag nått o sysselsätta han med sen när de är regninga dagar osv =D När vi hade fikat klart gick vi ut så liam o michelle fick inviga liams traktor som han fick av moffa o moster med respektive!! Nöjd kille kan jag lova <3

Efter kalaset oså vart de pizza hemma hos pappa & så kolla vi på sommarkrysset.. var en trevlig kväll, liam var dock så trött så han skulle nog kunnat somnat ståendes ( om det inte vore så att han var så rädd för att somna ;) Så vid 10 begav vi oss hem o liam somna på 2 röda! Jag nörda lite vid datorn o sen vart de natta för mej med!

Idag ska vi åka till degerfors på lite kalasande då timmys pappa o farbror fyller år.. Dom ska även fira liam samtidigt så blir mkt firanade för min herre... Men nästa år ska vi ha 1 kalas då ALLA ska komma, ingen ska komma nån dag hit lr dit, inte rättvist mot liam tkr jag!! Har man kalas så har man 1 dag =))

Annars ska jag träffa linda som kommit hem från turkiet & så ska jag nog träffa camilla kanske?! =)

Imörn ska vi till kd o storhandla, gött o fylla upp lite i skåpen! Liam ska nog spendera den tiden med moster så får se vad dom ska hitta på!


Nee nu ska jag äta frulle.. Bjuder på ett kort på mina hjärtan.. Kort från gefle kommer en annan dag !!!!!!



                                                                                                                         

Gefle

Är i gävle på semester så ni får en update när jag kommit hem..!!

men vi har det bra.. Dock för jävla varmt bara :(



hurra

För idag är det ingen vanlig dag för det är Min & Liams födelsedag <3

grabben blir hela 2 år & jag 24 år!

GRATTIS på oss!




Nu ska vi börja göra oss ordning för ett besök till Bvc & sen ska vi hem till syster o se på deras nyrenoverade badrum, samt fika lite kanske ;)

I eftermiddag blir de grilla & äta tårta med pappa, syster & micke =)


Nee ha en bra dag..


                                                                                       


Grillning/tårta

Yes det blir det i morgon & de kommer smaka smaskens! Jag älskar verkligen tårta, så ser verkligen fram i mot till morgon dagen!!

Ska grilla hemma hos min far, oså kommer syster o hennes sambo.. Ska fira Liam som fyller 2 år imorgon & lite mej ;) haha!! Kommer bli mysigt... Men större kalas blir de den 24:e med resten av släkten från båda håll & kompisar <3

Sen på lörda morgon rattar vi upp till gävle..  Ska bli kul o se hur de går o åka långt med barnen, Noel tror jag nog inte är nått större problem, men liam där imot kanske blir lite otålig.. men vi åker sketa tidigt så förhoppningsvis kanske han sover större del av tiden!! Annars får vi stanna o rasta av oss nånstans :)


Nu snart ska jag baka en kladdkaka som jag nu har sagt till mej själv i över en timma att jag ska göra.. Men eftersom besöket ej kommer förens kl 2 så har jag ju tid på mej.. Har iaf börjat tvätta soffklädsen & sen när liam vaknar ska timmy få dammsuga så jag kan skura golv osv.. Blir trött på mej själv när jag bara sitter som en hösäck så måste ju göra nått, & städa är ju aldrig fel.. det mår man bra av!!

Hoppas det är bra med kisseriet till lörda så jag slipper hålla mej hela vägen upp, men de tror jag nog att de ska vara för börjar kännas lite bättre nu iaf!!


Ne nu ska jag försöka ta mej ut till köket o börja baka :) Seee you later...

Bjuder på ett lite roligt kort.. Ser ut som Noel nästan är lika stor som liam hahaha ^^




          
                                                                                                                                                                                                                                             

Ny design :D

Ser ni vad fin bloggen är :D:D Tack vare Johanna ... tusen tack.. är skit nöjd :D 

                               
Vad ska man äta till middag idag då? Hamburgare med bröd tala vi om först, men nee vette fan asså!! ah de märks, de blir senare iaf för vi åt lunch rätt sent idag.. Allt har blitt sent idag då liam inte vakna förens halv tio..?? 
Men skönt för han o sova ut lite då han vaknat nåra nätter nu pga halsont o febern.. <3<3

grabbarna är ute o leker just nu, aaa förutom Noel då ;) men de kunde ni väll räkna ut själva? O jag ska nog ta ett städryck på toan.. Måste göra nått, är sååå jävla rastlös.. Men de får jag vara tills jag är läkt ^^ har blitt en soffpotatis... ;)
Ser fram i mot en lunch med sara o barnen sen som förr i tiden... Då blir de ingen tjockis mat utan de blir sallad för ska försöka komma ner 10 kg iaf.. har 14 kg kvar till inskrivningsvikten!! men de får ta sin tid, för jag har jordens vackraste barn, o dom är jag stolta över.. Sen om min kropp ser ut som en bulldeg skiter jag i... Bara för folk o ge fan i o kolla på mej ;) haha... Men kan ju gärna gå ner lite så jag får på mej jeansen lagomt till höst ^^

Nee fan nu var de toan ja... Byeeeeeee
 
                             


                                                                                            

Segpropp!!

Aaa är rätt seg när det gäller bloggen, men har ärligt inte haft nån lust till o blogga!!

Förra tisdagen var vi iväg på återbesök för pku test.. bad då barnmorskan ta en titt på mej där nere då jag tyckte att de var obehagligt när jag kissa, har då en bristning precis brevid urinröret som dom sydde på förlossningen.. men hon tyckte inte att stygnet satt nått bra när hon titta så hon valde att ta bort det, o sa att de skulle bli bättre inom ett par dagar.. För mellan benen förstår ni läker det lika snabbt som i munnen efter man dragit ur en tand sa hon.. Men det är rena bullshiten.. För jag är inte ens i närheten av o vara läkt där hon tog bort stygnet... Igår gav jag upp & åkte tillbaka för en ny koll.. Hon visa mej då i en spegel hur de ser ut, o de var inte fagert.. de är som ett köttsår, barnmorska tyckte inte alls de var konstigt att jag har så ont som jag har när jag kissar & förstod inte varför hon tagit bort stygnet.. eftersom stygnet satt där för o hålla ihop själva såret & förhindra att de ska svida så mkt när man kissar.. kiss innehåller salt o diverse saker & är jävligt starkt.. får stå i duschen o kissa med iskallt vatten & de börjar blir jävligt törligt.. Har inte tömt blåsa ordentligt förens idag då jag mer eller mindre inte hade nått val.. för som grädden på moset så vart jag förstoppad oxå, Och äntligen idag fick jag ut det efter att verkligen vart nödig i 2 dagar & kännt trycket, men har ej kunnat då de verkligen gjort såååå ONT.. Känner mej 10 kg lättare & har nog slagit världsrekord i stor bajskorv... I samband med att jag krysta ut min skitkörv så kom de kiss ofrivilligt.. Så nu är jag tömd i båda hål... SKÖÖÖÖÖÖÖNT kan jag lova er... Kanske inte så intressant vetande för er men en förklaring till varför jag ej vart på riktigt humör.... man har ju inte haft lust till o göra så mkt.. har nu ont både i murvan o röva men de går över.. Är iaf inte nödig längre...

Men en sak kan jag säga, hellre har jag smärtan efter ett snitt än o har så här ont i murvan & ont när jag kissar.. För det är ett helvete.....

Nog tjatat om mina problem.. Men lite får man faktiskt beklaga sej ^^

I måndas var vi till Bvc för första vägning o mätning av lillprinsen, Liam skulle oxå vägas..

Så här ser det ut för Noel:          Födelsevikt: 4730
                                                Innan hemgång: 4630
                                                på återbesöket: 4520
                                                Bvc besök: 4700

                                                Längd: Födelse 52 cm
                                                           Bvc  53,5 cm

Kan säga att han är ett riktigt matvrak & väldigt nöjd med tillvaron :) Liam var tvärtemot, han grät gärna mer än vad han var tyst o nöjd ;)

Liams vikt: 9700 & 84,5 lång.. Inte gått upp ett skit sen 1,5 års kontrollen men han följer ju sin kurva såååå fint säger hon på bvc :S Han ser ut som ett benrangel =(( Men jag älskar ju han lika mkt för det, o det viktigaste av allt är ju att han är pigg & orkar med dagarna.. Han visar inga tecken på att må dåligt så är ju säkert ingen fara, men skulle ju itne skada med lite mer hull...

Annars går de bra med båda barnen, liam vill så gärna vara med o pyssla om honom..Så han brukar få vara med o mata ibland när han vill, och sist när vi bada Noel så var liam med o tvätta honom med en tvättlapp!! Går fram till honom när han ligger i babysittern o klappar honom o lägger huvudet vid hans <3<33<3

Liam har haft oturen att dra på sej halsfluss oxå. så nu går han på pencilin i 10 dagar =(( Är ett rent helvete o få i han det.. men men!! Han fick vara frisk en månad iaf, då han hade öroninflammation o fick gå på samma hemska medicin =((

Annars då..

Snart far vi upp till gävle, ska bli gött o komma bort från stan =D Ska bli extra roligt o träffa mamma & resten av folket där uppe.. =) <3

På freda fyller jag 24 år & liam 2 år, då blir de nog lite firande med pappa o syster innan vi åker uppåt.. Sen blir de ett större kalas den 24:e!


Nee har inte så mkt att skriva nu... Men slänger in lite bilder!!




ctg när vi kom


Efter dom tagit hål på vattnet....


Värk....

Äntligen ute

7
Första mötet med bröstet..


Vägning 4730, stor herre....


Mys i sängen <3


Min stora prins <3<3



Min lill (stora) prins <3<3


Har fler bilder på kameran på dom bägge men orkar ej lägga in dom nu....

Byeee


Lunch

Yesyes nu blir de lunch för liam, sen ska han bums i säng för han är väldans trött & grinig! Inte lätt o vakna tidigt om mornarna..

Har sovit på soffan inatt med den minsta prinsen,  & i morse vakna jag av ett splacsh.. Ropar på timmy o frågar vad Liam gör & självklart vet han ju inte det.. Så jag går upp för o se efter vad det var som lät, i köket möttes jag av en liam som hällt ut en hel flaska saft på golvet ( han har alltså smygit sej upp ).. Så vi hade o göra i morse.. Ska snart skura om golvet då jag inte fick bort allt tydligen.. Passade även på att städa resten av lägenheten när jag endå börja torka upp saften & så har jag tvättat en maskin som jag snart ska hänga.. Skönt få lite gjort!!

Dagarna rullar på rätt bra annars, liten sover för de mesta.. O jag har väll sovit bort varenda förmiddag denna vecka förutom i tisdas! Lillgubben har haft magknip & har därmed inte sovit som han ska.. Men inatt hade vi en bra natt iaf, han sov fram till 02:40, sen ville han ha lite mat & så var vi vakna till 04:00.. han spydde o vi mös om vartannat.. tills han blev trött o somna fram till 08:00 =) Då gick vi upp efter mitt uppvaknande till liams hyss!!

Ska lägga in lite bilder oxå har jag tänkt från förlossningen & lite blandat, men just nu orkar jag inte!!! Ska försöka ta de under helgens gång..

Ha de gött =))

Jo igår kom linda hit o laga mat till oss, hennes goda stuvude makaroner o köttbullar <3, idag ska vi hem på mat hos fam malmström/boberg <3, imörn ska vi grilla med svärmor o co, på sönda är vi hembjudna på mat hos linda, månda ska vi ev. hem på mat hos syster =)) vi är väll bara lite bortskämda ;) hahah!! jag gillert.. <3<3

 

Förlossningsberättelsen får ni sen när journalen kommer.. Håll ut!!

Men kan säga så mkt som så här, även fast dom där 19 timmarna var dom jobbigaste i mitt liv så skulle jag lätt göra om det.. Nästan så jag saknar det fast jag endå tkr de är skönt o ha de gjort.. Men gudars vilken häftig upplevelse detta var!! Tur jag ska ha fler barn i framtiden så jag får vara med om de fler ggr ;) <3<3<3


Noel!


Jaa som ni ser/sett så är våran Älskade Noel är... Kämpigt värre var det, men ut kom han o varje sekund av smärta vart bortglömd då jag fick se honom <3<3

ni ska få er en förlossningsberättelse så fort jag orkar skriva en!! Men kommer inte dröja allt för länge iaf!! =)





Mina underbara pojkar <3<3


Tack underbara Sara för dina uppdateringar =) Och tack ALLA för era grattis :)

Uppdate

Detta blir sista inlägget som jag gästbloggar åt Angelica :)

Jag måste verkligen få uttrycka mig hur stolt jag är och hur mycket jag avundas henne för hennes toppen jobb hon har gjort under hennes förlossning. Hon har vart så extremt DUKTIG så jag finner inte ens ord för det.
Att ligga med värkar i närmare 19 timmar (om ja inte räknat fel nu) är något jag aldrig kan sätta mig in i då jag hade korta förlossningar. Men jag vet ju hur dan smärta man har, Ja det vet ni alla som har födit och jag avundas Angelica för att hon har klarat av att legat så länge.
Hon har varit enormt tapper och så otroligt duktig.


Jag fick även ett sms nyligen om hur mycket gossebarnet vägde =)
Han har gottat sig i mammas mage :D
Vikt: 4730gram
längd: 52 cm
Hattmått: 37cm


När Angelica sen känner för det så kommer hon nog att skriva en utförlig förlossningsberättelse och ni får höra hennes ord istället för mina :)

Det har vart riktigt roligt att få uppdatera Angelicas blogg, och jag är glad att jag fick äran att göra det.


Stort grattis igen Angelica & Timmy
<3


// Sara


NU ÄR HAN HÄR



klockan 20.14 kom han ut till sin mamma & Pappa :D

Stort grattis Angelica & Timmy
Och Liam till att ha blivit storebror :D

Du har kämpat så underbart bra gumman är så stolt <3<3

Har ingen vikt och längd än :P


10 CM

JAA nu är hon öppen 10 cm bara en liten bit av kanten kvar  messade Timmy mig om nyss och han ligger och trycker på så snart är han ute :D

Återkommer snart :D
// Sara


Nu händer det grejjer

Jaa nu är Angelica öppen 8 cm och dom har tagit hål på vattnet :D Sitter och pratar med henne i telefon just nu och ja hon berättar det att de skulle låta henne vila en stund till sen ska de köra igång henne ordentligt som hon sa :D

Så snart blir det bebis :D

Uppdaterar igen så fort jag hör nått :)

//sara


uppdaterar igen

Jag satt nyss och messade lite med Timmy då han skrev och frågade hur det går med Liam, och så fick ja reda på att Angelica precis har fått dropp och om 20 minuter ungefär får hon bedövning ryggmärgen.
och går inte vattnet här om ett tag kommer dom ta hål på det åt henne.

Angelica har nu legat mer än 12 timmar med värkar och jag är så stolt över henne, hon är en riktigt kämpe =)


//sara


Uppdate igen :D

Fick sms av Angelica nyss och hon är nu öppen 5 cm och har buktande hinnblåsa :D
Så ser läget ut för tillfället, hon satt med akupunktur just nu, Men som hon själv uttryckte det så hjälpte dom inte ett röv öre ;) 

DU ÄR SÅ DUKTIG ANGELICA <3

Återkommer senare // Sara


uppdate

Fick nyss sms av Angelica då hon nyss blivit undersökt och är öppen 4 cm.
Barnmorska  hade även sagt de till henne att man får räkna henne som först föderska (pga snitt förra grav)

Nu skulle hon ut och vandra runt lite :)


// Sara


Förlossningen

Ni sitter jag Sara här och är gästbloggare åt Angelica =)

Angelica  har haft värkar sen halv 2 inatt och nu har dom begett sig in till förlossningen för att inom snar framtid få möta deras nya familjemedlem =)

Så håll alla tummar & tår för dom, och jag återkommer så fort jag hör något nytt från Angelica Eller Timmy.


HAPPY!!

Happy... Jag är sååå glad!!!

Haft en bra dag,först hemligt uppdrag som lyckades över förväntan, sen hem o bara vart.. Efter jag hämtat prinsen på dagis så fick jag han o sova, sen tog jag tag i lite vardags sysslor här hemma.. När timmy kom hem hoppa han in i duschen med en något glassig kille, efter de drog vi ner till fam Malmström/boberg.. jag o sara lämna barnen med gubbarna o drog en tur över stan.. Mötte upp pappa så han var snäll o körde oss till maxi! Handla till maten vi skulle käka :)

Sen drog vi hem till resten av familjemedlemmarna, fixade käk & bara hade de mys...

På menyn stod : Pommes, kött, beasås, tzatsiki, sallad & efterrätt jordgubbar, glass & grädde =D Mkt gott mkt mättande!!

Thanks for today!

Imörn blir de ut o bada, sen mot kvällningen blir de grillning hos pappa med camilla/micke, sara/jimmy+barn,pappa/syliva & så vi då!! Kommer bli nice de......

Nee nu ska jag vara lite social på msn innan sängen kallar.. Byeeee

Hemligt uppdrag!! =D

Nu ska vi bara borsta tänder så är vi klara för dagen sen =)) Inte varje dag man är klar 07:19 ;)

Ska strax iväg o lämna skrutten på dagis, & sen drar jag o timmy iväg på ett hemligt uppdrag!! Jag håller mina tummar o tår för att de ska gå som JAG vill..

Fredag idag, hur gött är inte det då? I eftermiddag/kvälls ska vi ner & hämta min tele hos fam boberg/malmström så då tänkte vi slå ihop middagarna o äta ihop.. Kul för barnen!! =)

Imörn står de grillning med syster & hennes gubber på schemat.. gött gött

Nee nu ska vi borsta tänderna.. ha en underbar dag mina kära vänner!!!!!

Bf+6 idag, nästan en vecka :O Seegt!

Familjen <3

Ja inatt kom det en liten herre in till oss, och självklart fick han stanna :) <3

Har som nån konstig rutin att kissa 04:30 varje morgon nu, så när jag kom tillbaka till sovrummet så möttes jag av en sån söt syn så var tvungen fånga det på bild, bara lille envisa bebis som fattas nu, men han kommer när han är redo <3

Bjuder på en bild på min underbara familj..



Bjuder på en bild på min tjocke mage oxå i sittandes ställning



(tuttarna är lite nedtryckta av min tröjja, dom hänger inte så där annars ;) )


Avslutar med en bild på söt ungarna! Här är vi ute i skärgården o glassar :) <3


Ockelbo marknaden!!

Ja i helgen är det årliga sommar marknaden i ockelbo, missar den för 3:e året i rad :( Men men jag har ju en kalaskula på magen så jag har ju nått roligt o se fram i mot iaf :D:D Får bli en tur till ockelbo & hälsa på Mormor osv när vi åker upp till gävle istället & så får vi sikta in oss på ett marknadsbesök nästa sommar!
Men jag hoppas att alla som ska på marknaden får det riktigt roligt & att ni dricker med måtta ;) haha!!


Idag vad händer?? Ingenting som alla andra dagar, ska ta rätt på lite disk i maskinen oså bara.. sen ikväll har vi bokat tvättstugan så blir att tvätta upp allt är i tvättväg! Inte ofta jag tvättar där ute längre sen vi fick hem maskinnen men ibland kan det ju vara gött o få undan allt på engång =)

Mat ska man äta oxå, men vad? igår vart de kyckling o potgratäng med god sallad, kan säga att de knu**a i käften på mej ;) haha! Nee da men riktigt jävla gött vare iaf...

Så idag kanske man ska äta lite mer husmanskost, så som färskpotatis o pannbiff? Jaa så får de nog bli!

Min telefon kommer jag kasta långt åt helvete snart oxå, fan så som den krånglar nu & har gjort hela fucking morgonen har dne inte gjort sen den börja krångla :S Så fort jag trycker på en knapp så stänger den av sej, är de nån som ringer så kanske vi kan  snacka ett par min o sen stänger den av sej lr hänger sej.. Aaah riktigt störande iaf, men till veckan ska jag få den fixad.. göttans! =D

Neee nu ska jag göra mej lite frukost innan jag ska ta rätt på disken!! Ha en bra dag!!


Lite smått nervös inför imörn oxå, men har ju egentligen ingen anledning.. men är rädd för att få höra saker som jag absolut inte vill!! Men de spörs imörn ;) Spännande i vilket fall... ^^


RSS 2.0