Skogen!

Aaa idag följde jag & liam med dagiset till skogen.. De roligaste av allt var ju att åka buss tyckte nog herrn, han älskar bussar & att åka :) Men han hade nog även skojj i skogen verka det som, jag därimot höll på o frysa sönder mina små stackars fötter.. Köpte ju mej ett par vinterskor som jag ej kunde gå i så dom har jag sålt vidare, så i helgen ska jag banne mej köpa ett par nya & även vinterjacka ska inhandlas..

Jag o timmy ska ta en shoppingtur på lörda, handla klart julklapparna så då kan jag ju lika gärna passa på o handla till mej själv oxå!!

när vi var klara på dagis gick vi hem till syster som hade hand om Noel, så när vi kom dit vart vi bjudna på lunch & de var riktigt gött asså =D Sen vidare därifrån & hem, Linda sällskapa oss hit.. Så vart lite fika o tjöt innan hon drog hem igen.. jag fixade ordning middag till Liam & medans han åt mata jag Noel oxå.. Så nu har jag 2 mätta & väldiga glada barn.. Jag själv är fortfarande mätt efter lunchen så för min del blir de nog bara en kvällsmacka sen!

Ska snart ta o bada lillen, sen duscha med liam.. Sen mysa innan sängen kallar för dom små liven <3

Imörn ska vi till dagis tidigt, redan 08:00.. En timma gör mkt, annars lämnar jag ju 9!! Och imörn ska jag lämna han där själv, hoppas verkligen att de kommer gå bra & att han inte sakner mej för mkt.. Vill så gärna att han kommer in i deras gäng & gör sej hemmastadd! :) Inte så lätt o göra det när jag är med hela tiden så nu är de dags att få stå på "egna" ben lite..

Så mina o noels planer är att gå hem till Linda & väcka henne o johan, för får inte jag sova ska inte dom sova ;) haha.. Nej då men dom bjuder på lyxfrukost & en sådan vill man inte missa...
Efter man hämtat lillgrisen vette fan vad man ska hitta på, ser först vad väder o vind säger!

Men efter timmy slutat jobbet så blir de nog lite bingo, han ville komma & mysa lite med barnen så då kan jag passa på & hitta på nått själv!! Så får grabbarna egen tid med varann =))

Nee fan nu ska de ringas samtal, så nu har jag ej tid med detta :)

Byeeeee


Offra mej!!

Haha aa fan jag får la offra mej att skriva lite, nu när man låste bloggen så märktes det att man hade några läsare iaf ;) Aldrig fel o få veta sånt..

Jahapp va sker i mitt liv då? Massor som vanligt typ, men allt behövs ju inte skrivas! =)

Men Liam håller på o skolas in på nya dagiset, o än så länge går det bra & verkar bra där borta.. Imörn ska vi åka med till skogen, skojj för Liam det men mindre kul för mej för jag hatar verkligen allt som har med skog & göra! men vad gör man inte för sin prins.. torsda & freda blir att lämna han helt själv pirrigt värre det..'

När vi inte är på dagis så har han ett helskottas humör, trots trots trots.. UNDERBART ska ni veta... NOT!!
O piggelin till tusen, överskott på energi har han... Är högt o lågt om vartannat, inte könstigt att ungen inte går upp i vikt asså... :P Men han somnar vääääldigt fort på kvällarna ska ni veta..

Noel han utvecklas, igår kom han på att han kan ju faktiskt vända sej från rygg till mage, var ju bara den dumma armen som han inte riktigt har förstått att han måste flytta på för att komma runt helt ;) Men nu så.. Men ibland glömmer han bort den igen, o så är han faktiskt ganska lat av sej.. :P
Fötterna har han hittat oxå, men lite för tjock för o få upp dom till munnen haha, när Liam var 4 månader bodde hans fötter i munnen medans noel för nöja sej med att känna på dom med händerna.. goungen..

Hård i magen är han oxå, laktuolosen hjälper inte riktigt men har iofs bara gett han i 4 dagar men får hoppas de kommer igång snart igen.. Spyr som en fontän gör han oxå av 2an ersättning, har hållt på o mixtrat med 1an & 2an men han blir inte nöjd när 1an är med i bilden.. men 1an spyr han inte så av men den mättar inte, 2an mättar men den spyr han av i stället som en tok...  När magen kommit igång & inte spyorna gett sej ska jag prova byta över till sempers 2a o se om de blir nån bättring.. för han äter ju inte ens upp det som är i flaskan längre heller :(

Har iaf tagit bort 2 flaskmål så nu är de gröt o lite purer som gäller, o de giller han!! Speciellt morotspuren, gudars skymning vad han är nöjd när han får det :) O inga spyor av det, skönt.. Men en hård mage i stället =((

Skulle egentligen vart iväg o vägt han idag men vart ej så, så får ta de nästa tisda i stället.. Hoppas att han gått upp bättre tills dess än vad han hade gjort sist.. men som sagt jag är inte orolig så över han vikt men bra om han endå följer sin kurva..

Det är fan inte lätt o vara liten asså..

Annars då, timmy fyller år idag.. Så vart lite tårtkalas, han fick present från barnen som nog var uppskattad =)
Barnens farmor, "farfar", faster & morfar kom oxå så Liam har fått härjat av sej lite med dom.. Noel har nog kommit in i en blyg period för han skrek så fort nån annan tog i honom förutom hos mej o timmy.. trodde inte sånt kom så tidigt eller så var han nog inte bara på humör... :P Kalasandet ägde rum hemma hos mej så när alla dratt hem tog jag & liam tag i disken.. han hjälper mej att plocka ur o plocka i diskmaskin (Frivilligt asså) oså räknar han till 3 samtidigt oxå för de har han lärt sej.. såå jävla go e han!! När disken var borta så fixa vi oss för natten..  sen somna dom typ o nu sitter jag här o kladdar ner massa dret.. så nu ska jag nog ta mej lite tårta o sen glo runt lite..

Ha en nice kväll.. Goooood byeeee!!

 

Mina prinsar <3<3


<3

Tjolahopp!!!

Ja jag får väll offra mej o skriva lite medans jag väntar på att Linda ska komma så vi kan ut och njuta av solen, har lite ärenden som ska fixas osv, även handla hem lite så man har nå göttans hemma när storprinsen kommer imörn =) Tvspel skulle timmy skicka med oxå så blir väll en spel kväll för mej o liam imörn <3
han tkr de är jätte roligt att få spela lite bilspel, han går i sin fars fotspår ;)

Igår vart Noel 4 månader, big boy =) Var på bvc i tisdas o vägde samt mätte.. Inte gått upp så jätte bra nu men väger 7395 men därimot ökat rejält på längden 65,5 lång! Mammas stora kille, jag är absolut inte orolig över vikten då han ser ut som en buddah, men märks att han planat ut o dratt iväg på längden iaf!
Men så glad o go jämt =) Ytterst sällan de kommer gråt, men envis krabat är det..!! Och snart ska han få bli döpt oxå.. Timmy Stefan Noel Sundström <3<3 mys..

nee fan nu får jag nog ringa lindurf o höra vart hon tagit vägen! Have a nice day!!



RSS 2.0