Bra dag!

Ja hitills känns denna dag otroligt bra! :) Vaknade och kände mej faktiskt utvilad, Noel vakna bara en gång inatt och åt sen somna han om! Liam sov hela natten, sköönt!

*Maxi har åter öppnat här istan igen efter takraset förra vintern, och det känns ju väldigt glädjande måste jag få säga! Älskar Maxi, har man tråkigt kan man ta en promenad dit och bara gå och strosa omkring osv! Och så gillar jag deras utbud samt priser!

Har ju haft tillfälliga maxi men då endast med matutbud som inte sträckte sej allt för långt men har ju gått att handla där iaf! :)

*Och sen ringde jag till polisen och dom hade öppet på lördag så jag kunde komma och hämta min älskade nyckelknippa då!

*Oså är det hockey ikväll och GULDET ska hem till Värmland igen.. Spännande spännande!!

*Solen lyser!

Allt är bara så bra just nu, och om en vecka åker vi upp till Gävle! :D MYSIGT!!

Nee nu är det nog dags att hänga tvätten och hoppas på att denna dag fortsätter kännas så här bra som nu!!

Have a nice sunny day <3


 


Vår!

Stora prinsen på dagis, lilla prinsen på golvet och leker och jag nördar! Men ska inte bli långvarig här, man blir bara tröttare av och sitta vid datorn!

Noel vakna 04:20 idag och tyckte nog det var dags att ta morgon då men jag vägra gå upp så vi hade lite brottningsmatch i sängen fram till halv sex då han somna, strax därefter vakna liam så inge mer sömn där inte.. men kolla på traktor filmen en stund innan vi gick upp, skönt o få ligga och sträcka lite på sej iaf! :)

Idag händer det inte ett jota, tråkigt väder men endå skönt ute! Nu är våren så gott som kommen och jag älskert :D

Igår var de dyng varmt ute, var ute på gården med ungarna en sväng! Grannen joina oss oxå med hennes lill grabb!

Nee fan, lite frukost får det bli!! På återseende


Torsdag och snart helg

ja nu är det redan torsdag och helgen är snart kommen.. Veckorna bara springer förbi =)

Igår var vi på kalas hos linda, bjöds på riktigt gott fika samt tårta! Liam och noel fick en liten gitarr kurs av Linda och det uppskattades av båda två! :)
Annars igår var dagen rätt lugn, seg om inte annat.. Men man måste ha lite tråkigt för att uppskatta det roliga ^^

Var väldigt skönt att få återförenas med väskan och mitt älskade smink igen, åh nu är jag nästan hel igen!!

bara mina nycklar som behöver komma tillbaka, lyckades tappa dom förra veckan på väg till eller från Liams dagis :/ och ingen som lämnat in dom nånstans.. Förstår inte vad folk ska ha nån annans nycklar till när dom antagligen inte har en susning om vart dom går.. Nee fan jag hoppas dom verkligen kommer fram snart..!!!!!

Ska snart göra mej ordning och invänta linda, sen blir de en uppfriskande promenad upp till Lina!!

Ikväll väntas det hockey på tvn.. Blir de en andra raka tro?

Nej kaffet ska drickas och sminket ska på :) Tjooodeloooo



Gillar denna bilden skarpt, kan ju bero på att det är mina hjärtan som pryder den <3<3<3




Bilder! :)












'















Lite blandat från då o då!
Fler bilder kommer när ork finnes, nu ska jag se klart BB sen sova :) Nattnatt

 


6:e April

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Lindas födelsedag =D Hipp hipp HURRA!!

IDAG kommer äntligen min älskade väska hem, ska gå till station vid 12 och invänta tåget så kastar timmys syster ur den åt mej, eller jag kan nog gå fram o ta emot den men ni fattar ;) Då ska jag gå raka vägen hem och sminka mej och det ska bli sååå skönt.. Är ju helt naken utan detta sminket, enda possetiva är att de går några min fortare att göra sej ordning utan sminket och att min hy har fått vilat liten från detta klet! Men nu är det slut på det, nu ska rätta angelica fram igen!

Igår var jag upp och träffa hon som har hand om vikariepoolen där jag är anställd, skrev upp mej att jag kan jobba 4 veckor i sommar så man  kan väll alltid hoppas att man blir inringd nått.. Helst vill jag börja jobba nu men är ju inte så lätt när jag har noel hemma och ännu ingen barnomsorg för han då han bara är 9 månader! Eller bara och bara, tiden går som jag alltid skriver SJUKT FORT! Men men till hösten är jag tillgänglig för all sorts jobb, då blir det att liga i och söka som attan..

På tal om Noel, så är hans första gaddar på väg upp... :) Är väll bara för sött när de 2 första riskornen kommer upp hihi.. Han är lite senare än Liam med tänderna, liam var drygt 6 månader och noel 9 månader.. Men o andra sidan är Noel mkt tidigare med andra saker än Liam, så som att krypa, ställa sej efter möbler osv! Tkr det är lite skojj att jämför dom så där, men ingen av dom är sämre än den andra för det! :) <3<3
Dom är precis lika duktiga båda två!

Magen på grabben verkar ha gått till det bättre igen oxå, så vi får se hur det ser ut fram över! Kan ju varit tänderna som framkalla denna diarre men känns endå som att de var lite väl mkt för ett par tänder..

Jaja huvudsaken han är bättre iaf...

Finalen är igång oxå och färjestad vann igår, känns gött! Hoppas dom gör likaså på lördag.. Då ska jag till syster och äta lite mat och kolla hockey! SKÖJJ! Hade helst viljat åka iväg på matchen men eftersom biljetterna tog slut på en timma efter biljettsläpp så var de ganska så omöjligt att hinna med att få en biljett :(

Nee nu försöker noel fånga min uppmärksamhet så bäst att ta honom! Have a good day...


 


Monday morning!!

Idag tog jag och lillskrutt sov morgon, var riktigt skönt.. Jag gick upp strax efter 8 & lillen väckte jag närmare halv tio!

Har ringt till Barn mottagningen oxå så har fått en tid dit åt Noel för att ta pricktest på diverse saker och se om det kan ha nått att göra med hans lösa mage! Ska iväg sen o kolla efter mjölkfri välling samt gröt för att se om det blir nån förändring!

annars idag ska vi följa med Linda på lite ärenden :) Ska bli skönt att komma ut lite då vi satt inne hela dagen igår..

Har väll egentligen inte så mkt att skriva så avslutar nog här.. ha en fortsatt bra dag!!  



Slappar söndag!!

Idag har vi en mys söndag, regnar ute så ingen större lust att gå ut!! Men blir de uppehåll så ska vi iaf gå o mata ankorna med lite bröd =) Nu på förmiddagen har jag vikt in tvätt, dammsugit samt skurat golven, bäddat sängarna, och gått o små plockat lite.. Så nu ser det bra ut igen, fram tills i eftermiddag typ ;) Haha!!

Vid halv ett ska jag se reprisen av eddie meduza dokumentären, hört att den ska vara bra och kan inte tänka mej annat då han är/var en grym människa =) Efter det kommer barnens Morfar på besök <3

Igår spenderades lördagen på Akuten igen, men allt gick bra.. Ökat nästan 200 gram på vikten, Värdena var mkt bättre på han nu, visserligen inte helt topp okej men en klart förbättring sen i torsdags! Enda som det saknades mkt av nu i kroppen var kalcium så läkarn sa att vi kunde ge han lite banan så blir de 2 flugor i en smäll =) Så det får det bli!! Får se när dessa diarrer har tänkt ta slut.. Och han skulle egentligen ha lagts in i torsdags, läkaren igår förstod inte varför läkaren i torsdas skicka hem oss.. men nu klara vi ju det där själva men iaf, sjukvården idag är så rutten tyvärr :(

Med andra ord vart de ingen middag hos Linda & Johan igår, men vi får sikta in oss på en annan helg istället :)

Imörn börjar en ny vecka, först på göra listan står att rensa ur Noels garderob på sånt som är för litet eller mindre används! Ser så otroligt rörigt ut, eller det ser itne bara ut för det är RÖRIGT!! Lika noga med hans som med min ;) tar fram en tröja/body, ångrar mej och kastar tillbaka in oså håller jag på sådär!

ne nu vakna lillfis så nu ska han få lite mellis bestående av banan :)





Lördag!

Yes lördag förmiddag nu då, nyss vart ut o slängt i lite tvätt i maskinerna!! När jag kommer till tvättstugan möts jag av en dam/kärring och så ser jag att de ligger tvätt i alla 4 maskiner samt att torkskåpet är igång, jag frågar då.. -Jaha tvättar du? och så blir jag så där osäker ifall jag satt upp fel dag men jag checkar och det är min tvätttid.. damen - Nej inte jag som tvättar tänkte sätta upp tvätttid,  men ska du tvätta länge? Kanske kan få tvätta under din sista timme?
Jag- ja det kan du få göra för jag ska bara tvätta upp detta så hänger jag det inne sen!

Hon blir väll glad och går därifrån, när jag väl står där och slänger ut tvätten som låg i maskinerna så slog det mej att det är nog visst hon som tvättar, för det första så där inne där hon stod där sätter man inte ens upp tvätttid, sen att hon fråga mej om hon fick tvätta under min sista timme för då ska hon säkert torka sin tvätt och tvätten som låg där kändes som de var såna kläder som hon klär sej i..  Hatar när folk inte kan hålla sej till sina egna tider och sen att hon antagligen stod och ljög mej rakt upp i ansiktet! :S bitch.... jaja men nu tvättar jag iaf så de löste sej ju iaf :)

Ska snart koka lite ris och äta rester från igår som består av kycklinggryta :) MUMS!!

När tvätten är klar ska vi göra oss ordning för en promenad, eventuellt ett besök till läkarn med noel igen då hans diarrer inte verkar vilja sluta! Men vi får se hur de ser ut den närmsta timmen lr 2!!

Ha en bra lördag allesammans <3


2 timmar!

Japp nu har noel haft en och samma blöjja 2 timmar i sträck & när hade han det sist må tro?? Så nu hoppas jag det har vänt, fått behålla den sista maten jag fått i han så peppa peppa =) (än så länge)

Sitter här med tandvärk och det suger röv, har handlat hem jätte gott godis som jag är dyngsugen på men ingen hit att äta nått när man har ont i käften!! Kanske skulle testa ta en liten värktablett.. :P

Inväntar oxå att klockan ska bli 22:00 så man får se packet i Big Brother, skojjigt värre! Såg gurkan i 101 sätt att åka ur en gameshow, lite knasigt o se han i 2 program! ;) men jag diggar han, tuff snubbe de där!
Efter BB får det bli natta, en dag i morgon oxå!!

Och morgondagen väntas det tvättning i tvättstuga, ska tvätta stora saker som överkast osv.. Annars får vi se vad dagen har att erbjuda, på  eftermiddag/kvällen ska Linda & Johan bjuda på mat, lr Johan bjuder på maten & Linda står för underhållning i guess ;) Annars blir de bara lugnt och skönt!

Nee fan nu ska jag pallra mej ut i köket o ta en värkis, hälla upp godiset samt ett glas Cola.. Fläska till det ordentligt ska jag göra, som vanligt... höhö!

Skulle nog ta o slänga in lite bilder på kidsen nån dag oxå, men måste få över korten på datorn först.. Har bara telefonkort då kameran oxå är i stockholm :/

Inget jävla smink vart det idag heller, kolla kontot och det tillät inget smink inköp då det är ganska dyrt.. speciellt när man behöver ALLT oxå ;( Så jag får se ut som ett sär fram tills torsda och fy fan vad jag ska sminka mej då ;) haha!

Nee värkis var de..



Diarre AB

Slängde mej precis ner i soffan en sväng, får bara ligga här 10 min max för mej själv för jag har en hel lägenhet som väntas på att få bli städad - köket för det är redan klart, bara golven kvar där inne! :)

Noel sover en sväng efter att ha fått en flaska majsvälling, han mår inte så bra eller rättare sagt kaggen mår inte så bra! Massa diarre, 9e dagen idag! :( Var in till akuten med han i onsdags för jag blev lite bekymrad över att han inte får behålla nånting som han får i sej, och börja då strula lite med maten oxå & det är inte likt han!! Sov oxå väldigt mkt utan att han gav i från sej nå reaktioner då jag klädde av och på honom..
Men det enda doktorn gjorde då var att kolla Hals, öron, lysssna, o klämde på magen!! Men han var frisk så vi fick åka hem igen.. Fick liksom inge bra råd alls vad vi kunde göra osv, ge han det han vill ha fick jag bara till råd!

Köpte hem saft o blåbärsdryck, det drack han ju men pissa ut det fast genom rumphålet då... Brydde mej inte värst mer om det, fanns ju inte så mkt jag kunde göra mer än att byta blöjjer o kläder eftersom han skiter i genom allt! Tvättmaskinen har gått varm här hemma kan jag lova, och tack o lov för att jag har en inne i lägenheten!

igår fortsatte han, värre än värst.. Sket konstant, på sej själv i sängen osv :( Åt ingenting, drycken var sisodär. Sara tyckte då att jag endå skulle ringa igen och höra med dom & självklart tyckte dom vi skulle komma tillbaka med honom.. Satt på akuten x antal timmar men denna gång fick vi mer "hjälp" dom tog blodprover, kolla honom ordentligt, pratade med oss osv.. Blodproverna visa att hans socker var lågt så han fick glass & festis, sen oxå att han är rejält uttorkad men inte tillräckligt för att läggas in men  vi skulle få i han minst 200 ml vätske ersättning igår kväll o väcka han sen efter några timmar för att ge han yttligare mer och sen ge han under dagen!!

Det var lättare sagt än gjort, fick han runt 100 ml igår kväll, 130 inatt och nu har jag fått i han ca 90 under dagen! Ska återkomma till läkarn här snart och berätta hur det går, för är det så att han inte får i sej tillräckligt så var vi välkommna tillbaka idag så lägger dom in honom med dropp!! Jag hoppas ju givetvis att vi slipper det, men behövs det så behövs det!! allt för mina barn <3<3

Jag hoppas dock att detat bajseri tar slut snart för det är verkligen inge skojj detta, och anledningen till bajsandet trodde hon var att han hittat nått på golvet o stoppat i mun, vad det kan vara vette tusan.. dammsuger varje dag här hemma men som hon sa, barn hittar ALLT!! Sånt vi inte ser sånt ser dom och hittar.. han kryper ju trotsallt runt på golvet så är väll inte så konstigt heller..  Men men blir nog väl de här!!

Liam han är hos farmor, åkte med henne dit igår :) Så vad dom skulle hitta på visste dom inte, men blir säkert nån bussvända med "faffa" roger!!!

Linda kommer ner sen och ska färga håret på mej så snäll som hon är, så slipper jag ha denna jävla utväxt!! Ska nog ner på stan sen och införskaffa mej lite nytt smink då mitt är i stockholm och har nu vart utan för LÄNGE!!

Vi åkte ju till E-tuna förra fredagen, tågbyte i katrineholm och vid bytet vart vi mer eller mindre avkastade från tåget för dom var ju tvugna att åka så den där resväskan vart totalt bortglömd, enda jag hade i huvudet var barnen! Så vart lite dyrare resa än väntat, men skojj iaf :) Fick ju lite handlat till mej och barnen iaf! Väskan är iaf i säkert förvar nu, timmys syster som bor där nere hämta den på hittegods åt oss så vi får hem den på torsda igen :D

Var på loppis på lördagen & så fyndade jag ett blått didrikson fodrat regnställ åt liam, 75 spänn! Syns inte att de är användt så mkt.. Så de köpet är jag mest nöjd över, sen fyndades det ju massa annat skojj oxå!! =D
Hela helgen var kanon med massa bus , mys, härj och kalas :) <3

Nee fan nu har klockan sprungit iväg som attan, bäst och städa klart så det blir lite helgfint här hemma så man kan bara ta de lugnt ikväll!! Blir lite myskväll med störste hjärtat ikväll men bara fram till BB börjar ;)

Ha de gött :) Bjuder på en bild på mej o lillsnörren



RSS 2.0