Mysdag

Idag har jag o liam bara haft en mysdag eftersom det regna som attan :( <3<3

sen var vi ner till bolaget & kirra bärs till imörn & ( kanske lörda ) !!


Liam krånglar fortfarande med maten, det han äter typ på en dag är som idag

05:10 160 ml välling

09:30 0,5 dl gröt

13:00 2 tsk mat

nått rån med smör på bort i mellan

15:15  ca 7 tsk mat

19:30 160 ml välling

Asså detta har pågått nu i 4 dagar.. Men han kanske har ont i halsen & inte vill äta pga det (eftersom han hostar ännu), så ja ger det helgen ut & är det inte bättre tills sönda så ringer ja på månda, men vem ska ja ringa? Bvc?? doktorn??



Imörn blir det att möta syster på stan, ta en kaffe o umgås, sen drar ja hem utan min baby.. Ska städa & ta en bärs, duscha, sminka mej,  & ta en till bärs, sen äta med Sara,Jimmy,Linda,Christoffer,Rydholm & min älskling då förstås på träslotten, sen blir det gårdsfest & sen öltält/karuseller ;)

Update kanske kommer på lörda om ja orkar annars sönda.. Ha en bra helg iaf :)

Kommer sakna min bebis jätte mycket i helgen juh, men det kommer nog gå bra :) Gud va ja ska gosa med honom på sönda :D <3<3<3 älskar min prins sååå otroligt mycket, han gör mej riktigt lycklig.. Hur sur ja än är så kan ja inte låta bli att le när ja tittar på honom (oftast iaf ;) ) haha.. Ne men ni förstår säkert!!

sikket konstigt inlägg detta vart..  Skit samma.. uppdaterar ju iaf..

byeee byeeee


                            KÄRLEK <3<3<3<3<3<3<3<3




Och just det, för ca 2 veckor sen var Åsa här o hälsa på :) Det var skojj, vi lärde Liam att gå, han gick då 6 steg helt själv :D Så åsa nu har ja tatt med dej i bloggen ;)

Hejsan hoppsan

Läkarbesöket gick fan inte som ja ville.. Men allt är bra med min lillekille iaf :) Hostan börjar lugna ner sej, skööönt det :)

Idag har man vart ner på stan, träffat Sara & michelle följde med dom till bvc..  Var på öppna en stund men sen gick vi o käka mat i stället :) Hoho vad roligt vi hade därinne ;) Sen efter de så tog vi nått varv överstan för att hoppas på att få en syn ;) haha.. Sen skiljdes vi åt, jag gick hem till Linn för hon skulle hjälpa mej med håret.. Ja var såå glad på vägen dit & gick o fantisera hur fin ja skulle bli... Men inte fan vart det som vi tänkt oss iaf.. Pumpahuvud har ja nu typ.. Får se om ja gör nått åt det eller inte.. rädd att mitt hår ska trilla av juh.. Men tack så mycket för hjälpen Linn :) <3

Sen åkte jag hem, kirra käk, diska, småstäda lite, sa natti natt till liam, o nu sitter ja här..

Snart helg oxå... :D mee like..

ne nu orkar ja ej skriva mer.. bjuder på lite bilder iaf från lite då o då :D

Liam när vi var o fika med massa mat runt mun ;)                             

Jag & Liam innan grillning förra torsdan :)


Dessa var goda :)             
                         
Liam hade det mysigt med tjejerna :)

  
Fick massa uppmärksamhet, men det gillar han :)
                                                     
 
  en trött liam


Kolla på tv :)
               
     
                               Äta pannkaka själv :)         


Detta får räcka för idag!!

Natt natti

hej o hå

hej o hopp vad tiden går... Inte kommit nån update på länge!!

Liam har o är sjuk, dock första feberfria dagen idag :) Sköööönt.. Ska snart klä oss för att ta bussen till sjukan, där dom ska ta blodprov o kolla liam, se om det kan finnas nån orsak till varför han är ständigt förkyld! Hostan är fan värst, speciellt nätter då han får långa & jobbiga hostattacker :( Min lille prins då!!

ne nu ska vi klä oss, skriver ett längre inlägg ikväll om tid finnes!

Woohoo snart freda, bord e bokat, kläderna kom på posten igår, bara håret kvar att fixa & gå till systemet :D Sen är kronanskvinna redo för en helkväll med gott skratt, god alkohol, trevligt umgänge, o karusell åkande ;)

Nee ha en bra dag.. byeeee


jordgubbar :D

Dumma röda dag, den förvirrar mej! Känns som det är Måndag idag, fast det är freda :) Och vädret suger :@

Onsdag: Jag & Liam gjorde oss ordning för att ta bussen ner till stan! Mötte upp Sara & Michelle för att sedan gå till Cafe Pause där vi även mötte upp Marie & Neo :D Käka lunch o fika & hade det allmänt trevlig..
Sen tog vi våra barnvagnar o gick ett par varv över stan, Linda kom även ner en sväng.. Sara svek oss & marie hade gått sen ett tag tillbaka så jag O linda gick o fika :)  Tack tjejer för idag!
Sen åkte jag med pappa hem, väl hemma skrev jag matlista på allt som skulle handlas & sen drog vi till Karlstad.. Hade en del saker som inte behövdes handla denna månad men likt förbannat så blir det lika dyrt iaf, om inte dyrare.. Fattar inte vad det är ja handlar som kostar så jävla mycket, kanske dom andra 20 sakerna som åker ner i vagnen som inte ens står med på lappen! Men men nu kan ja lova att vi har fan frysen full i mat :)
Liam fick besöka Linn & Robban medans vi åkte över o handla lite fort, han hade blivit super ledsen så Linn hade fått satt sej på golvet med honom & dammsugit en o samma fläck för då vart han tyst..
Liam älskar verkligen när man dammsuger lr sopar, och blir flyförbannad om man stänger av o ställer in!! Haha min tokiga gofis..

Torsda: Vaknade av att Liam fick tag i mitt hår o drog allt vad han hade, gissa om ja skrek! Var inte lite hår han fick med sej i handen när väll timmy fick loss han ;( Snart har ja nog inge hår kvar på huvudet eftersom Liam gärna drar i det, + att ja tappar hår som aa ja vet inte vad :(
Åkte  sedan med pappa till Maxi på morgonen o köpte nybakat bröd, hjälpte honom även med att välja en vaxduk till altanbordet :) Sen hem o käka frukost, fy satan va gött det är med nybakat bröd!!
Efter de klädde vi på oss o gick ut en sväng, gick o drack kaffe på sylvias framsida & jag mådde gott i solen medans liam låg i vagnen o sov :D
Sen gick vi hem igen, beställde lite kläder som jag ska ha nästa helg då vi ska ut o äta o sen festa till det lite ;)
Och jag ska åka karuseller & ja ska att få med dej Sara ;) hahaha!!
Sen ringde sylvia & ville ha hjälp med grillspätten, så sprang ner o hjälpte henne att fixa iordning det :) Sen hem o duscha o sen ner o grilla.. Tog ett farväl av Jimmy & angelica som åker till Usa i nästan 3 månader!!  var en riktigt trevlig kväll med massa gott, efterätt med jordgubbar :D ÅÅååhh va gott det var!!

Idag spöregnar det & jag som hade tänkt o plinga nån o se om man skulle hitta på nått men skiter nu i det för ja ska inte utanför dörren så länge vädret är så här!

Ne nu ska ja ta min älskade son :) Ha en bra regnig skitdag!! Byeeeeeeeee

Promenader :)

Ja idag har man vart hurtig :) Först en liten promenad vid lunch för att Liam skulle sova middag, höll dock på o skita ner mej när ja fick se en lös hund som såg ut som en varg ;) haha!! sprang runt där o sket o lukta på allt möjligt, men sen gick den hem till sitt bo på en altan!! Då vart ja lugn igen..
Efter promenaden förberedde jag liams lunch som bestod av kokt torsk med kokt potatis & morötter, me lite dill i :D Det gilla han mycket!
Sen Kom linda, vart lunch för oss oxå, Chorizo korv o makaroner, de första tuggorna var goda sen vart de starkt.. Lite för starkt tror ja för min del! efter det så bakades det kladdmuffins, men dom vart ej som dom brukar :( Men de dög att fika med iaf!! Satt o prata o hade det trevlig, sen gick vi ut o gick lite :) Efter att Linda åkt hem, så satt ja o Liam ute, han satt på en filt & lekte men gräset var mer roligt än leksakerna.. Så efter en halvtimma av ajabaja så tröttna jag, så vi gick in o lekte i stället :)

sen kom pappa timmy hem, hann typ o säga hej innan han drog till Kd... Jag o Liam gick ner till pappa o käka spagetti o köttfärsås, sen gick vi ut o gick en timma, Liam somna i sittandes läge framåtlutad, ah svårt o förklara men himla rolig syn :) Har ju vart så otroligt härligt väder ute nu på eftermiddan/kvällen!! Hoppas på mer sånt!!

Efter promenaden så gick jag & Liam hem, gjorde ordning allt för kvällen med välling o allt som hör till.. Men inte skulle väl han sova fast ögonen gick i kors på han, efter 40 minuter tröttna ja o satte han i matstolen :P Där satt han o smila upp sej som bara den, precis som -ha titta på mej, jag får vara vaken ;) Busunge!! Men sen när ja sätter mej brevid honom o tittar han i munnen så ser ja en 3:e tand, kommer upp vilken dag som helst :D  Kanske därför allt detta krångel vid nattning?? Men han fick iaf en alvedon i förebyggande syfte, för kan egentligen inte påstå att han är nå mer gnällig på dagarna, bara vid säng gående & det kan ju inte bara göra ont då lr?

Strax därpå så kom Timmy hem, han smällde i sej en pizza eftersom han inte hade ätit & jag fick godis ;) Putte var även med hem så efter att timmy Äntligen fick skatten att sova, så spela dom nördspel, medans ja låg i sängen med godiset o kolla på Ugly O desperata!! Och nu snart blir det sängen :)

Och Liam kan sätta sej själv & ställa sej själv, men bara i vår säng?? På golvet gör han ingenting :S Är det för att det är hårt där eller vad?? Menmen det kommer väll.. Snart hoppas ja, så inte Bvc har nått o klaga på!! ;(

Imörn blir det stan & fika med tjejerna :D Skojj skojj!! Nigth nigth





Min ögonsten, mitt hjärta, min skatt, mitt ALLT <3<3<3

Blodpudding!

Ja det var inte lika populärt från Liams sida som min.. Han åt två teskedar, sen vägra han.. satt o grimasera sej som aldrig förr.. Haha!! Så vart slottsgryta för han i stället.. Men det var absolut inte sista gången han fick smaka på det, får ge det ett par ggr så kanske han ändrar uppfattning :)

Annars idag har vi inte gjort så mycket, bara suttit inne o lekt på golvet.. Blir nog ingen utgång idag iaf, vädret är ju inte det bästa ;(

Har ringt f-kassan o pratat lite med dom om mina mammadagar som jag har kvar, så från 1 juli får ja ta ut 6 dagar i stället för 7 så dom räcker till när ja ska skola in Liam på dagis.. Blir ju ca 600 kr mindre varje månad men hellre det än inga pengar alls.. Så är mamma ledig fram till 2/9 :) Men ska försöka spara några dagar oxå, men det blir ju inte många som ja kan spara, men några iaf :D

Just nu sitter  liam på golvet & leker med sin rörliga nalle & ja försöker skriva ett snabbt inlägg här :) snart kommer väll timmy hem oxå, då blir det väll att komma på nått käk att göra ordning :)

Imörn är det pengar dag :D Woohoo!

Ne nu ska ja snoka runt lite, ha en fortsatt bra dag :) Byeeee

inte igår!!

Ne det var mej då inte igår man uppdatera här! Men nu så har ja tatt mej tid o ska ge en liten uppdatering från helgen :)

Fredag: syster kom hit, tog oss en promenad ner till stan då vi skulle till BVC :)
Vågen visade nu 7570 gr & Längden 72 cm!! Skönt o se att han går upp lite.. :D
Men hon sa nått som inte alls var skojj att höra & det var att Liam är sen i utvecklingen ;( Det känndes i mammahjärtat!!
Så hon skulle ringa nån läkare, men trodde inte vi skulle behöva träffa henne!

På Bvc satt Sara & Jessi & vänta på oss, tog en vända på stan.. Sen vart det lunch för mej o Camilla! Efter det traska vi hemmåt, väl hemma så diskades det o städades det :D Sen kom gubbarna, vi käka o umgicks.. Trevlig kväll

Lörda: Liam 10 månader! :) Var i kd o hälsa på svärmor, handla även lite mat o sandlådeset till Liam :) Sen åkte vi hem o grejja lite & efter det vart det lekparken :D Liam gillar att gunga han <3<3 Senare på kvällen kom fam Nyström/Karlsson & käka mat & umgicks.. sen när dom dratt hem kom pappa & sylvia o kolla på film som vi ej orka se klart.. sen sov vi :)

Idag: Vart ute i stort sett hela dagen, gungat o lekt massa med Liam.. Även sett klart filmen som vi börja på igår & tvättat har vi gjort :) Filmen vi såg var Marley & Jag :) Andra gången ja ser den nu, först bio o sen hemma.. Grät lika mycket båda gångerna :( Sörglig film men även Sååå rolig... Helt klart sevärd!!

Har även börjat ge Liam vanlig hemmagjord mat nu som vi äter, falukorv o potatis gilla han skarpt & även fiskbullar & potatis, men ej min korvstroganoff & ris som ja gjorde till han ;) haha.. Imöra blir det att prova blodpudding, hoppas han gillar det för då har ja nån att äta det med :D Men han äter mycket bättre av den hemmagjorda maten än vad han gör med burkmaten! endaste nackdelen är att han nu är stenhård i magen & går på laktulos nu igen :(
Och stegen blir bara fler o fler, men funderar på om jag ska sluta låta han gå så mycket, ifall han kanske skulle få lära sej det han är "sen" med först & sen lära sej gå mer .. Nee det tåls att tänka på!


Ne nu orkar ja ej skriva mer.. ha de gott!! Byee

Bilder från helgen :)
<3<3

Känner på sanden :)

svårt o knäppa när han gungar
Nöjd kille <3
<3

2 steg

Aaa mitt lilla hjärtegryn gick 2 hela steg själv idag.. :)  Är sååå stolt över min prins...  <3<3<3

Så snart dröjjer det nog inte tills han springer omkring här :) Åh det ser ja fram i mot!!

Jaha vad har man gjort idag då? Moster Milla var här idag igen, käka frukost & drack massa kaffe.. lekte även en hel del med Liam, & det var under denna tid som han gick.. Han stod helt själv på golvet, o sen bara går han, på det tredje tappa han balansen ;) Gissa om alla tre vart lika förvånade :)
Sen när Camilla skulle gå så tog vi sällskap med henne så vi kom ut på en liten promenad, liam somna & det var det som var meningen :D Sen när han vakna så vart det mat o lek, o senare bad o lite senare än så sova :) Skulle vart hem till Linn oxå men var så osäker på hur vädret skulle bli, får gå & hälsa på i morgon kanske.. Annars så syns vi ju på lörda ;D

Nu kom min älskling hem oxå, han har vart o nördat tv spel... så han har man inte sett mycket av idag.. Men han har hunnit med ett bad med lillprinsen & så hann jag att duscha oxå innan han for iväg! Skööönt..

Imörn kommer syster hit igen ;) Ska käka mat o umgås innan hon ska jobba :) sen sa timmy att en gammal kompis till han ska komma med sin tjej hit ;) hahaha ja kommer skratta ihjäl mej när ja ser han för hans pappa är med i ridskolan.. HAHAHAHAHA...

Ne nu ska ja återgå till min diskution med sara. Godnatttt

Helt utan denna gåvagn gick min sötaste älskling idag <3<3

tjoohoo!!

Happ igår åkte broder hem :( Då vart till att ta en storstädning, vart även en om möblering i vardasrummet :) Nu är vi nöjda, o nu ska det vara så som det är lääänge ;) Annars igår hände de inte så mycket, lekte o myste med Liam som vanligt.. Tvättade oxå, tråkigt värre.. Men gött o ha nytvättade kläder :D

Idag fick jag & Liam besök av moster Milla, bjöd på frukost/lunch & kaffe.. Lekte även då massa med Liam :) Sen tog ja med Liam på en liten promenad :) Det var skööönt men otroligt varmt. Trodde det skulle blåsa kallt så pälsa på mej själv som bara den, o shit kan lova att ja var gött svett när ja kom in.. haha!
Nu ikväll har vi haft besök av Robban, Linn, pappa, & Sylvia :) Linn var så snäll så hon klippte mej o pappa :) Tack tack :D
Som tack för det så ska vi bjuda dom på mat på lörda, blir skojj det :)
Annars har ja nog inte så mycket att skriva just nu.. Är rätt trött så ska snart hoppa i säng..

Men ni får ha de så bra... Byeeeee

sweet <3

Hejhej :)

Nu ska jag o mina leksaker ut o gå :D

Gårdagen + dagen :)

Jepp igår kom ju barnen som sagt, såå skojj att träffa dom :D Käka mat & lite så.. (Brorsan umgicks & lekte med dom)
Sen ringde linda & sa att hon tyckte att ja skulle komma ner, så det gjorde jag.. Vart nåra öl, kolla på robinson & spela buzz.. Sen vart det balkongmys med ännu mer öl & cigg... Massssa skratt hohooho.. Kom hem runt 1, somna vid 02:30 kanske! :/ Men ack så roligt det var.. Skönt o komma hemmifrån ;)

Imorse var ja tröttast, fyfan.. Försökte få sovmorgon men trodde ni på de lr? ne för timmy är sjuk o det är synd om han...
Så det var bara o pallra sej upp.. Pappa ringde o hörde om ja ville med till Kga & visst de ville ja de ,så tog med mej Liam o åkte.. fick med ett par nya skor hem.. Välbehövligt!! Och massa annat små skit, Liam fick en filt av pappa & en leksaksbåt på skoaffären :D Snääällt..

Annars idag har ja inte gjort så mycket... Lekt massa med liam o bara myst har vi gjort! <3<3

Kommer lite bilder sen när ja orkar, hade egentligen inte lust med o blogga men har inget o göra så aa blidde lite iaf...

Nu ska ja snacka lite med Sara ;) Bye


Fullt hus :D

Nu sitter man här nyduschad & fejset är på :D Snart kommer söta Charlie & Ängla, brorsan ska ha dom tills i morgon :D Så blir bara massa bus & lek idag!! Svärfar & Susanne skulle komma in på en kaffe oxå, oså även Linda kanske.. Så blir fullt hus sen :D

Åsa & Micke kom o hälsa på igår oxå, det var riktigt skojj tills aa det förstördes ;) haha!! Älskade timmy var på begravning igår, den hade vart jätte fin, börja själv nästan gråta av det han berätta :( Hoppas du har det bra där uppe kevin!!

kvällen igår var lugn, Sara ringde o fråga om ja skulle med ut & ta en öl men tacka nej denna gång o föjer gärna med nästa gång när plånboken tillåter :D Käka godis o såg nöjd ut i stället!!

Till veckan blir det badhuset med Liam, sara & michelle :D Ska bli skojj, skulle ju dit i torsdas men Liam är ju förkyld så det fick vänta!! Oså ska vi till bvc på 10 månaderskontroll, ska bli kul o se om han ökat nått :) O så ska jag väll säkert träffa syster om hon vill :)

Annars vet ja inte vad som sker, men en sak vet jag o det är att Linn ska klippa mej i morgon & det är väldigt behövligt nu, för fan sååå slitet de är :/

ne fan nu ska ja grejja lite innan folket börjar rulla in :) ha en bra dag... Byeee


Svarar på kommentarerna senare idag!!

Gammalt kort på fasters ögonstenar :)
Min älskade gofis som nu mer har blivit jätte elak, bara nyps hela tiden & ont gör det kan ja lova.. men älskar han lika mycket för det <3<3<3

Farfar & Liam

gammal bild på Linda :D

Åsa :D Micke har ja ingen bild på!!

over and out!!

Trött, tröttare, tröttast

Snart blir det sängen.. Liam är fortfarande förkyld men klart en bättring! Vart några spyor igår, o massa snortorkande, oså fick vi höra på massa hemsk hosta.. Så idag har vi vart hos farbror doktorn, det enda han kunde se var att han var irriterad i halsen efter all hostande så fick en annan hostmedicin denna gång! Får se om den funkar bättre än bricanylen!

Liam har knölat som bara den inatt, fick inte ge han nån välling eftersom det var den som orsaka spyorna, så fick försöka mata han med vatten men hur bra gick det då, hörde liksom hur magen kurra efter nått att äta, men efter en låååång tid somna han om.. När vi vakna fick han gröt som han vägra , testa då en yougurt & den slank ner fort..  Kanske berodde på att han hade ont i halsen, för han har inte vart pigg på o äta nått speciellt idag, dock hör det till vanligheterna!! Inte ens Majskrokar som han ÄLSKAR åt han idag.. Men fick i han välling nu ikväll & det fick han behålla, dock tog det 3 timmar & natta honom.. Nu sover han iaf, får se hur länge det dröjjer innan han vaknar av den där förbannade hostan! Tycker såå synd om han min lille gubbe <3<3

Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, så har inget mer att skriva..

Liam går själv med sin gåstol nu, fast ja kryper efter som en liten hönsmamma.. Rädd att han ska ramla ju.. Han är såå duktig.. Älskade onge <3<3

Imörn blir det att besöka Liams dagis för att se hur det är där... ser vi fram i mot, hoppas att han är helt frisk i morgon :D

Ne godnatt!!!!!

Lite bilder..



Lek inne på rummet, taget med mobilen! Ser det lilla blåmärket på höger sida från gåstols olyckan :(

Bror & Elisa sover lite middag!

En trött Elisa.. Såå söt, hon har att sin egen stil! <3

en nybadad Liam <3

Fick lite banan & det gick iaf ner hyvsat bra, han åt en halv halva!! Det får man vara nöjd med :)

Nu ska jag svara på kommentarer & sen SOVA!!

Over and out..

Snor + Hosta

Eftersom Liam gjorde natten så tidigt igår, så vakna han ju tidigt idag.. Redan 06:00 slog han upp sina vackra blå, åt då lite välling & sen vart det att gå upp.. Han snorar hemskt mycket & har fått en jobbig hosta :/ Denna dag har vart rätt trist, har inte gjort ett skit mer än att jag har lekt med Liam, försökt få han på bra humör, försökt få i han lite mat då o då.. O så har jag spelat lite super mario 3 med brorsan!! Dagarna blir så långtråkiga när man bara är inne, har ju inte vart nått väder för att gå ut :( OCH måste få säga att Liam blir mer o mer stadig i benen, idag stod han jätte länge utan o hålla i sej & så sa jag kom då o sträckte ut armarna o så gick han ett steg helt själv.. Men rangligt & ostadigt steg var det, men endå.. han är så duktig min lille snoriga prins <3<3

 imörn hoppas jag på bättre väder.. Ne nu ska jag återgå till tv:n & min kexchoklad & mitt glas cola!!


Inga kort idag då batteriet i kameran är slut :( Byeee

Tandläkarn

Japp dagen började med att gå till tandläkarn :) Pratade lite & hon kolla även lite & kände i Liams mun.. Han fick välja en tandborste & valde en grön sådan. Efter detta så begav vi oss till Sara & Michelle en stund, det lunchandes för barnen, som dock inte ville äta :( Sen klädde vi på oss o gick ut så de små liven fick sova lite :) Lämnade sedan Michelle på dagis, o vi traska på till Marieberg för där skulle Sara på ett infomöte ang ett jobb :D Och hon fick jobbet, fan så gött för henne.. Glad för din skull :D
Vi lämna Sara vid marieberg & gick hem.. gav liam lite mat, sen vart det massa lek :) Sen kom ju brorsan :D Fan så skojj att träffa han igen.. Så vi käka hamburgare o strips förut, efter det så drog timmy & stefan ut o fiska..
Jag & liam myste, & han gjorde natten redan vid 18:30.. Trött min lille kille <3<3

Nu ikväll har jag försökt vart duktig o diskat för 1 gångs skull ;) Annars har ja bara tatt det lugnt.. Ska faktiskt snart sova, är trött efter min promenad ner till stan, o över stan, o hem från stan ;) haha den ni!!

Sov gottt!!!!!


Leker :)


Lite av Liams nya rum :) Dock ska skötbordet tll höger om den mittersta bilden säljas.. Nån intresserad?
Och så ska affischerna som sitter på väggarna ramas in!

Over and out!

olycksdag ;(

Natten till idag har inte vart så super rolig då Liam har vart jätte täppt i näsan & har därför inte sovit nått bra alls, vaknat minst 1 gång per halvtimme & gnällt o haft sej, o jag har vart där med näsdroppar men då blir han bara helt hysterisk men det hjälpe iaf i småstunder..
Sen i morse så var det min tidiga morgon, så jag o liam klev upp runt 7, satte på en kanna kaffe som ja hävde i mej i hopp om att piggna till :)

Sen vid ca halv nio så sitter Liam i sin gåstol efter ha varit superduper duktig & ätit en hel tallrik gröt (hör inte till vanligheterna ) & jag satte mej i soffan i vardagsrummet & självklart ville han åka efter in dit, så han var på väg men tog sej inte in på första försöket då toadörren stod vidöppen (toan & v-rum ligger brevid varann typ) så gåstolen tog i den lite för han kör ju som en galning i den där, men iaf så backar han & tar sats.. in kom han med en väldans fart, men gåstolen tog nog i lite i toadörren för han välte ;/ Fy fan för den synen då han låg där på golvet i sin gåstol & grät, jag börjar tjuta &  tog upp Liam fort som attan, sprang in till timmy o skrek att han vält, timmy tar liam o han blir genast glad igen men jag fortsätter o gråter.. Skaka som ett asplöv :( Nee fy fan det var nog det VÄRSTA jag vart med om.. Det enda som vart var ett blåmärke i pannan & en liten bula som sakta men säkert försvinner! <3<3

Aa efter allt detta lugnat ner sej & jag ringt 1177 så sov Liam i ca 2,5 timme, han tog nog igen allt från natten..

Annars idag har vi inte gjort mycket, vart ner till pappa & käkat, sen har vi satt upp ett par lampor över sängen.. Blev skit bra enligt mej själv :D Och har även beställt lite förstoringar på Liam som ska upp på väggarna :D bla ett som ska hänga mellan lamporna..

Oså har Liam fått sej ett bad & till kvällen åt han en hel tallrik gröt igen :O Men maten vägrar han ännu, hoppas på en bättring där med.. Sugen att gå in på bvc imörn o ta en vägning, får se hur ja gör!!

Annars har det inte hänt mycket i denna lägenhet, slappat o myst o lekt en massa!

I morgon ska Liam på sitt första tandäkarbesök.. :) Efter det ska vi till Sara & Michelle, för ja ska guida sara till Passal eftersom jag endå går den vägen hem :) O sen på eftermiddan kommer min Älskade bror <3<3

Ne nu ska jag kanske lägga ut lite kort på bilddagboken.. :)  byeeeeeee


Badtime :) Alltid lika uppskattat <3<3 han såg himla gul i ansiktet :S Blåmärket syns inte på dessa, sitter vid tiningen på andra sidan!


Lamporna :) Oså ska ett kort på Liam upp i mellan dom, o så lite andra tavlor på sidan om m.m :D

Over and Out!

2 Maj idag då

ja vart tar tiden vägen :S hallå snart är det juni o sen är det juli & vad händer då? Jo hela släktskaran fyller år.. Timmys båda systrar, timmys farfar, min svåger, timmys pappa & farbror, syrran,brorsan,  emelie, jag & Prinsen själv, Liam fyller 1 år.. helt ofattbart vad fort det går asså.. Men gud så jag längtar tills han fyller, då blir det kalas så det står härliga till :D Egen tårta ska han få att äta på helt själv, ska baka en miniatyr tårta :D Ska bli kul o se hur kladdig & fin han blir sen.. höhö! Och jag vet en sak som ska köpas i present, en leksaks dammsugare som låter.. Han älskar när vi dammsuger, o blir skitarg när vi stänger av den.. haha söt ongen då <3<3<3

Han är så go, nu när man säger -får mamma en puss då gapar han allt vad han kan & så pussas vi <3<3 MYS! Så nu du sara får vi hålla öga på Liam & michelle.. HAHA!!

Idag då har vi vart i skärgårn & ätit glass, lekt en del med liam,  sen hem o vika jordens berg av tvätt som vi tvätta igår, sen ner till pappa & grilla.. fan så gött det var.. Vart glass tårta till efterrätt, sen sa magen stopp.. Kände mej som en förstoppad ballong lr nått.. haha
Sen natta ja liam o nu sitter ja här... Ovanligt va?? Öööh nee!! men va ska ja göra när ja har en spelgalen pojkvän o en söt liten gosse som sover.. Inte fan tänker ja glo in i väggen iaf, nee jag o min dator har det bra tillsammans.. <3 haha!

Ne nu ska jag göra nått annat än o tråka ut er.. Hade inte så mycket o skriva idag.. Byee

Som vanligt kommer de kort från dagen :)



vart bara 3 kort idag :( Men här var han såå nöjd för han fick sitta i sin leksakslåda o så körde ja runt på honom :) haha!

Bir ju inge bra kort :( Jävla display som ska vara trasig.. men men de duger iaf :)

Over and out!!

Städ dag :D

Idag gjorde Liam morgon redan vid 6, så då vart det ny blöjja & välling.. :) Trodde självklart att han skulle somna om, men ack va ja trodde fel.. Så det var ju bara att kliva upp med ett leende på läpparna.. Satte på mamma mia, kolla lite på den.. Sen vart det frukost!! Sen börja allvaret ;) Rensa,städa,tvätta,putsa fönster,handla,stryka gardiner med mycket mer.. Liam har vart hos moster en stund idag då det skulle bli lättare o bära möblerna från rum till rum..

Och så har vi haft besök idag av Linda, Christoffer &  pappa .. Satt ute i det härliga vädret o mumsa kladdkaka & drack kaffe :D Ikväll har vi ätit gott  & nu sitter jag här.. Kommer nog inte bli långvarig för jag är astrött..

Är så himla glad idag, för nu är Liams rum ett riktigt barnrum :) Bara lite småfix kvar, + en tapetsering som jag ska ringa om på månda (får då tar ner allt igen men men, det är det värt  ).. :D Har vart en helt underbar dag <3<3 Min familj är mitt allt <3

Ne nu orkar ja inte skriva mer.. Bjuder på ett par kort från dagen !! Byeeeeeeeee

Skojj att gunga med Moster :)

Invigde kepsen idag :)

Och här kommer lite gamla kort från mobilen ;)

Sweet!

Trötta!
Vackert va? ;) haha..

Tack för idag, slut för idag!!!!!

RSS 2.0