Bilder är allt jag orkar idag!!



31+0



31+0




KÄRLEK <3<3


Har inte så mkt ork till & uppdatera.. Flytten är igång så jag är rätt tom på krafter på kvällarna..

Håll ut så ska jag uppdatera så fort orken finnes..

Jovars!!

Aaa fan händer inte så mkt här som ni märker..  men har ingen fantasi lr ork till bloggen egentligen, samtidigt som jag får lite träligt samvete när jag inte skriver!

Ajja men nu skriver jag iaf =) Vad har jag gjort i veckan då, tar dag för dag!!


Måndag: Åkte till karlskoga med Linda, gick runt på stan o strosa.. Vart en lunch & fika, sen vart de dags o bege sej till sjukan där jag skulle få ett godkännande till vaginal förlossning.. O inte var de nått problem, dock kunde hon lika gärna sagt de på telen så hade jag spart lite tid.. eftersom jag hade tid 14:30 & kom in 15:10, samtalet tog max 7 min, om inte jag hade frågat en del saker dock men det gjorde jag endast för att känna att jag fick ut nått av dom där extra 40 minutrarna som jag väntat! Fick då rådet om glidmedel som jag skrev i det tidigare inlägget, knappt så jag kunde hålla mej för skratt där inne.. ^^
Sen begav vi oss ner till stan igen för yttligare en fika, sedan kom pappa & hämta oss!!
Kommer ärligt talat inte ihåg vad jag gjorde sen, umgicks nog med grabbarn här hemma bara <3

Tisdag: Åkte ner till stan & tog en frukost med Sara & Liam, gick även runt på stan en del.. Sen hem till henne, läste hennes förlossning journal men stod inte så mkt då allt gick så fort men det var skojj o läsa den endå :D
Sen kom timmy o hämta mej o hjärtat, for till karlskoga för idag var de Liams tur att träffa läkarn.. Där gick det bra, lämna blodprov osv.. Sen fick vi strikt förbud ang mjölkprodukter så nu ska vi kolla ifall det är mjölkproteinet som han är allergisk mot! Ska hålla på en månad till en början för o se hur han & magen reagerar.. Och detta kan höra ihop med hans taskiga nattsömn.. Nån enstaka gång sover han hela natten men för det mesta vaknar han o är missnöjd =(( Efter besöket hos doktorn drog vi & käka, sen gick vi på stan så liam fick sova lite, sen ringde pappa o sa att vi kunde hämta han så då gjorde vi det, handla även hem lite från willys!! När vi kom hem fixa vi mat o allt de vanliga!!

Onsda: Grabben var på dagis, sen tog vi oss en promenad ner tills stan.. Mötte upp sara, michelle, alex & Linda! Tog en lunch sen gick vi runt lite på stan & bort till coop!! sen gick jag o liam med sara o barnen hem en stund innan pappa kom o hämta oss.. Väl hemma fixade jag käk, sen drog jag & linda ner o mötte Sara.. Var hem till åsa på loppis, nog de bästa loppiset jag vart på ;) haha!! Fyndade ett par stövlar, 3 kofter lr vad man ska kalla det, 2 linnen, 1 tröja, 2 ljuslykor m.m =) Tack för ett trevligt loppis o ett trevligt umgänge =)
Sen for jag hem o kolla på andra avenyn, träligt att de bara är 2 avsnitt kvar =/ Men men!!
Efter de vart de inte många knop gjorda!!

Idag: har jag bara vart hemma o slappat.. liam hade ingen bra natt, vakna titt som tätt o vara allmänt missnöjd... grät grät grät =( Så är jävligt sleten så idag ska jag sova tidigt =) Linda var här en sväng oxå, sen har jag handlat lite oxå!! Tar lite längre tid nu när man ska stå o läsa på sakerna vad som innhåller mjölktjosan osv...

Nee fan nu fick jag ont i huvvet, känner mej alldeles kallsvettig o mår lite illa.. beror nog på tröttheten samt att jag verklige behöver mej ett par glasögon, men det är ju så jävla dyrt!!! Men en vacker dag ska jag ta mej råd..

Nu får jag lov o sluta skriva.. ha en bra kväll!


trött

Yesyes trött, för trött för att ge er en uppdatering.. men kan säga som så här att jag fått tips om att ta lite barnolja & massera slidöppningen samt runt om idag... Så det får det bli nu!!






Eller inte.................. Ska strax sova.. Uppdaterar imörn efter läkarbesök osv! =) Ha en bra kväll..

Berättar mer imörn om vart tipset/rådet kommer ifrån ;)


TRÖTTTTTTTTT


Igår var en helt underbar dag, spenderades med min älskade trotsiga son, michelle, alex & sara =) var till coachen o fick en liten underskrift, satt även snacka allt från bajsblöja till väder! Sen drog vi vidare, sara till barnläkarn & jag mötte upp linda för att sen gå och välja tapeter till nya lyan!! Efter de mata jag liam o fick han sova.. Sen kom sara så vi luncha, gick även o strosa runt på marknaden.. Köpte endast marknadsnougat ^^ men såå gött! Efter rundvandringen så hämta vi michelle, så då gick vi o käka glass & efter de hem till sara m. fam! Satt ute o glassa i härliga solen.. =) När jag åkte hem hämta vi upp linda, in på coop o handla.. Hemma styrde jag upp lite tonfisksallad, sen vart de slappa! var som sagt en helt lovley day.. Somna mkt gott efter all friskluft!!!


Sjukt jävla trött är jag efter denna dag som bestod av arbete.. Kan la bero på att jag vart ute i stort sett hela dagen förutom en timma då de var lunch & min rast!! Cykla även dit & hem, hemvägen cykla jag i raketfart.. Haha fy fan!! Men min höft mår fan inge bra =// Men men... ska försöka stå ut maj månad med jobb då jag känner att jag pallar, sen säger jag "upp" mej lr vad man ska säga!

När vi hämtat liam från dagis så fixa vi käk, sen drog jag, pappa & sara till maxi för att handla! Dom har ju öppnat tillfälliga maxi nu :D:D:D Ååhh sån känsla det var att gå där inne, helt obeskrivligt.. haha!! Skönt att dom e tillbaka.. Byebye coop.. ^^

O nu håller jag på o tvättar.. ska sova tidigt ikväll, helst nu men går ej :(

Nee detta får duga.. have a good evning!!

Mvc

Idag har jag vart på Mvc, allt såg bra ut =))


Viktuppgång sen inskrivning: 12 kg (har faktiskt slutat rökt, peppar mej med det ;) )

Hjärtljud: 146

Sf mått: 28


Kunde ju inte se bättre ut som man får höra varje gång ;) haha hon e go min bm!
Nu ska jag inte tillbaka förens om 4 veckor, men på månda ska jag iväg till kga för ett godkännande av en vaginal förlossning!



Fick förresten höra en sak idag & de löd så här: Har du börjat tappa formen!? , även fast jag vet att människan som sa det inte menar nå illa alls så tog jag faktiskt åt mej lite o känner mej nu större än nånsin =(( Fjompig som man är ;)

Har annars haft en bra dag, umgåts med sara o barnen =)) Hade även fin besök förut! :D

Nu ska jag glo runt lite innan sängen kallar, natt natt!!


foto



V 29+0

Imörn blir de Mvc oxå =)) Mys o höra hjärtslagen samt kul o se vad sf mått ligger på nu =))

 



Grus är nog inte så gott som de ser ut ^^


Sara & Timmy, o så lille Alex i vagnen =)) Bakom dom bor vi om ca 2 veckor..


Michelle in action =))


Kullen var rolig den =))

Sist men inte minst mannen själv, Jimmy =)) Huset till höger bakom jimmy, där bor vi nu.. så vi ska ju inte flytta såå långt ;) haha!! Skööönt slipper vi hyra kärra osv! :D

Godnatt!

 

 


Helgen

Lina  Solen skiner =)
Nattskräck kanske?! http://www.eckerberg.se/nattskrack.html

Svar: Ja nått sånt måste du ju ha vart! Var intressant och läsa det där, bra o veta ifall de skulle bli nå mer ggr!


Japp då var ännu en helg över & jag gick in i v30 idag! Helgen har mestadels vart lugn, kan börja med o berätta om fredagen!!

Liam var på dagis som vanligt, när jag hämtat honom drog vi ner o träffa sara & barnen.. gick till de nya lunch stället Orion, dit rekomenderar jag mina läsare som har möjlighet att ta sej dit.. Efter de så knata vi hem till sara, dit kom även Mia.. vart lite fika innan jag begav mej för att möta pappa, skulle ha fixat legg men han vart lite försen så hann ej med det =( fick skjuts hem iaf, gick till den nya lägenheten då timmy fått nyckel dit över helgen så vi kunde skifta förråd.. Hitta en hel del skavanker som jag tkr borde åtgärdas, men eftersom jag är så osäker på vad man kan kräva o inte så ringde jag upp sara & jimmy.. Sara är ju en person som är enligt mej en jävligt duktig talare ;) Så sagt o gjort, dom kom upp o kolla.. sara hitta fler fel än mej ^^ Men bara bra att allt kommer fram på engång.. Sen efter kollen så var vi ute en stund så barnen fick leka av sej, mitt allt detta kom vi på att vi var hungriga.. Så jag och sara for iväg med pappa till affären för att inhandla käk som bestod av tacos & till efterrätt glass =) Mkt mkt mkt gott!! =)) jag har en speciell kärlek till tacos, nått jag aldrig lär tröttna på!! Sen vart kl helt plötsligt asmkt efter vi ätit osv så finbesöket drog hem o vi duscha/natta en väldans nöjd & trött grabb =))


Igår skulle jag o Linda vart iväg till Karlstad, men hon var/är sjuk så vart inget :( Så roade mej med att packa osv.. Jimmy & michelle kom upp så barnen lekt o även grabbarna! =) Jag hade nog min livs tråkigaste dag igår, varför vet jag inte, kanske för att jag egentligen hade planer som gick i kras både dagen o kvällen men så kan de ju bli så egentligen inte så mkt att hänga läpp över.. sen efter middan så tog jag med mej liam ut till lekparken, vi hade fan skit skojj.. gud va han har börjat älska o vara ute.. Härligt o se.. Beror nog på de milda vädret osv =)) Var riktigt skönt med frisk luft, kände mej genast gladare =D När vi vart ute i ca 45 min så tröttna vi på blåsten & gick till pappa/morfar.. Där var de fotboll på tv så han var inte så kontaktbar ;) Som vanligt när de e sport..

For sedan ner till sara en sväng, myste massa med alex medans hon natta Michelle.. fick en gosig stund med michelle oxå =) Härliga barn.. hihi.. sen kom pappa o hämta mej efter ett par timmar... Väl hemma igen så satt jag o nörda nån timma innan de börja krypa i hela kroppen på mej igen som under tidagre delar av dagen.. Så då stängde jag igen datorn o gick o la mej, somna rätt fort.. Skööönt!!

Natten till idag hade vart kanon om vi inte haft en löpande katt (IGEN??) Liam sov hela natten lång, inte ett endast uppvak från de vi la honom till i morse kl 7 :D Men därimot kattfan starta halvfyra inatt med sitt gormande, efter en halvtimme tog mitt humör över o hon åkte ut fort som attan! tur katter e tåliga djur som klarar av o vara ute en längre stund.. När liam vakna så vart de barntv en stund & sen fråga timmy om jag ville sova lite längre så även fast jag kände mej hyffsat pigg så tacka jag ju inte nej direkt så låg o halv slumra fram till 9 =) Då orka jag ej ligga kvar, man blir ju på nått sett piggare när de e fint väder.. Så jag slängde i mej lite frukost, sen begav vi oss ut.. Skifta förrådet o sen skrev jag lapp på det vi vill ha fixat i den nya lägenheten.. Sen var vi bara ute o fördrev tiden tills vi hämta fredrik o tomas.. Sen in på coop, där var liam så trött så han typ somna i kundvagnen... haha har aldrig sett han så trött min goding, så han sov i bilen på väg hem från affären o de fick bli hans middaslur idag.. När vi kom hem styrde jag upp käk som bestod av lappkojs, grabbarna tapetsera i v-rummet då vi gjort en del hål.. Så nu är de klart iaf =) Under den tiden så packa jag ner lite i köket oså lekte jag med liam som härja hejdlöst som vanligt!! När tapetseringen var klar så drog vi ut igen, njöt av den härliga eftermiddas solen!! =)

Sen körde vi hem fredrik o vi åkte hem , liam o jag käka , sen städa ordning lite innan de var dags o göra grabben klar för kvällen.. Han somna på 2 röda förut då han var kanontrött efter denna dag o en kort sovmiddag!

Jag har spelat bingolotto men idag vart de ingen vinst =(( Boooring..

Nee fan nu orkar jag ej skriva mer.. Slänger in ett par bilder sen när timmy har tid att ta kort på maggen!

Hoppas ni haft en underbar helg!!!!
om

Solen skiner =)

JA men är det inte underbart o vakna av att man har solen i ögonen typ ? ;D JOOOO!!

Uscha inatt drömde liam nått riktigt hemskt.. Det var riktigt otäckt, han bara skrek skrek skrek , skrek ännu mer om jag lr timmy tog i honom.. när vi la ner honom så låg han bara gunga sej fram o tillbaka o skrek som en stucken gris.. ett tag var jag nära på o ringa ambulans för jag var bombsäker på att han hade ont nånstans, men efter ca en kvart så lugna han ner sej.. Vi satt o mös en stund innan jag natta om honom & han somna gott, så gott så att han sov ända till 07:15 idag =D

Om en timma blir de dagis, sen ska jag hem o poppa musik & försöka packa.. Om jag inte fastnar här lr somnar som jag brukar ha en god förmåga att göra!! ;) i eftermidda kanske jag ska gå hem till emelie o Ola & hälsa på, se deras nya lya osv :D

Månda blir de Mvc igen, ska lyssna hjärtljud samt mäta mage :D Det ska bli kul ^^


Nee nu ska jag se om jag hittar nå andra byxer till liam, köpte 3 par nya åt han igår men tror ni han kan ha dom? Antagligen inte för dom är förstora i midjan :( Oså är det ingen snörning på dom!! Ajja så kan de vara!


Ha en underbart bra dag.. Byeeeeee

bilder






Magen v 28+1



Fick en lastbil av gammel fammo <3¨

En till påskpresent =)


goa tess


När vi kom hem gick vi ut i det härliga vädret o lekte =)



åkte lite kana osv =))

D
etta får räcka för tillfälle , har fler på kameran men orkar ej lägga in ^^ Byeee


Japp

Japp då var alla röda dagar samt helg osv över.. Sista dagen idag, men den är ju snart slut den oxå!! Under riktiga helgen så har de vart kanon väder så har tillbringat mkt tid utomhus med liam =)) O så har vi haft middasgäster, timmy har vart iväg på nått tjosan med sina vänner, vi har ätit påskmat hos timmys farmor där liam vart bortskämd med både det ena o de andra.. O så har vi ätit en liten påsklunch hos pappa osv...
Kommer lägga in bilder ikväll lr nått..

Under förmiddagen idag har vi kollat på film, jag har bakat muffins, duschat o haft besök av Åsa & micke :) Nu sover grabben o jag ska snart vila mej en liten stund oxå.. Sen kommer michelle med familj upp på en liten fika innan vi här hemma ska dra oss iväg på kalas hos Linda :) efter kalaset blir de hem o fixa middag o sen inte göra nått förens de är nattning!!


nee fan nu orkar jag ej uppdatera mera.. men som sagt kommer bilder ikväll lr nått =))

byeeee

Happy Easter!



 

GLAD PÅSK ÖNSKAR Liam med familj=))


kommentarerna borta!!

Fan :S Skulle sätta mej o svara på kommentarerna som jag fått men varenda en är borta... till o med om gamla  =( why??

men haft en dyngbra dag idag.. ni får höra mer om den imörn, samt se bilder =) byeeee

frukost!

godmorgon!

Nu sitter jag här o väntar på att timmy ska komma in från tvättstugan så vi kan käka frukost =)) Pappa håller på o tvättar så kasta in en maskin jag oxå så slipper det bli så mkt ikväll när vi ska tvätta ^^  Sen ska vi duscha o göra oss ordning för att sedan dra till Nora på påskmiddag hos timmys urgulliga farmor. Ska blir riktigt gott med Påskmat.. Ser fram i mot sillen, äggen, köttbullar oså finns de säkert nått mer smarrigt som faller mej i smaken!

När vi kommer hem från Nora vet jag inte alls vad vi ska göra, liam är inte på topp.. Hosta, snor & feber.. Så innan vi åker ska han få en supp så han håller sej något reko där borta! =)) Så antar de bara blir lugnt sen i eftermiddag, har ju lite tvätt som väntar mot kvällen oxå!


Igår var vi ju på Påskparad med fam Malmström/Boberg =)) var skit kul faktiskt, men nästa år kommer det nog uppskattas mer av barnen då dom är lite äldre osv.. När vi tröttnat på att stå i regn/snö vädret så gick vi hem till Boberg/malmström så barnen fick leka lite, efter ett tag när kl närma sej lunch så mötte vi upp timmy som sluta tidigt så vi drog o luncha.. Sen gick vi till en ny affär som öppnat, litet loppis kan man väll säga att det är som dock har öppet som en vanlig affär ;) Fyndade en tunika till mej själv, medans sara o jimmy gjorde flera fina fynd =))

Timmy jävel har ju tappat bort min bankomat kort så vi har ju inte skit mkt pengar att röra oss på heller just nu så då får man vara lite ekonomisk.. De som e lite positivt är ju att vi spar ju på pengarna ^^ haha!! men han säger jämt till mej att jag är en slarva som ej kan hålla ordning på mina saker, men jag har då aldrig tappat bort mitt bankomatkort iaf.. Så där fick han !! ;) <3


Nee fan frukosten dukar inte fram sej själv så ska ta tag i det.. Ha en bra långfreda allesammans =))


RSS 2.0