Karlstad

Japp har precis gjort mej & Noel klara för en tur till karlstad, eller ah noel blev klar för ett tag sen så nu sover han! Var inge roligt o kolla på mamma när hon kleta massa smink i ansiktet osv ;) Ska kolla efter ett par vinterskor tänkte jag, känns som de vore på tiden nu.. Här i sketna krillehöla har dom ju inte så stort utbud direkt ;/ Oså ska jag se om jag kanske kan komma över lite fler julklappar!

Om en vecka är det jul, och jag längtar.. Ska bli så mysigt :)

Fast vi tjuvstartar lite på söndag då vi ska på den årliga julmiddagen hos timmys farmor, blir lite paketutdelning o jävligt god mat :)

Hade tänkt att hoppa över o följa med iår då jag anser mej själv inte ha nån anledning liksom, är ju inte en i gänget längre eller hur man säger .. Men timmy övertalade mej att följa med så då gör jag väll det :)
Jag gillar ju hela släktsidan så är glad så länge man är välkommen att följa med, även fast de känns jävligt knepigt.. Svårt & förklara men ah ni kanske fattar??!

Känns som de är lite fullt upp nu de närmsta dagarna, inväntar lite stålar så man kan åka iväg o handla hem mat för en månad + lite julkäk.. träligt bara att alla får pengar samtidigt så man ska behöva stå o trängas i varenda litet hörn.. Kanske bara handlar så man har över julen o sen tar månadshandlingen när hysterin är över..
Ska även hjälpa timmy boy att flytta på onsda, jag har fått äran att packa upp o dona medans grabbarna bär osv!! :)

Ne nu ringde pappa, bäst o gö sej klar :) byeee


Bra viktökning!

Japp igår var jag o vägde Liam, vågen stanna på 10,4 kg.. Så de var en bra ökning sen sist o det gör mej såå glad & se att de går uppåt :)

Och Noel vägdes idag.. Han väger nu 7980 g & är 67 lång!!

Mina stora killar <3<3

Är just för tillfället dyngtrött, ska snart lägga mej! Noel fick ju även sprutor idag så han har ej vart på så bra humör, men gett han alvedon & nu sover han! Får se hur natten blir..

Och pissfitt kallt är det ute oxå, gillar inte kylan för 5 öre...!! måste ha min jävla kran på oxå med lite rinnande vatten så inte kallvattnet fryser igen, de är rätt störande men de får gå.. Hellre de än inget vatten alls!!

Nee fan ögonen svider så orkar ej skriva mer.. Natt natt





Ramar!

Japp idag slog jag äntligen till o köpte ramar till mina kort som jag förstorat! =)

Fick hjälp av linda med o sätta upp dom, kanske låter som att de vore gör svårt men nej då.. Men jag o se rakt går inte ihop!! haha.. när väl tavlorna satt på plats så fick hon äran att sätta dit min text jag köpt, och jag vart jävligt nöjd med min lilla fotovägg! =)



vackert va??

Har nu 2 väggtexter i vardagsrummet som jag tkr om, ni får bild på den andra med =)

 

Hämta gåstolen idag som jag köpte till Noel, Liam gav han en rallysväng i den först men sen var de nog inge roligt längre så då fick noel utforska den själv, såg rätt nöjd ut när han satt där i men har inte riktigt förstått att han om han rör fötterna så kanske han tar sej nånstans ;) men de kommer snart!! =)

nee fan orkar inte skriva nåttt mer nu.. Ha en god kväll på er gott folk! :)

 


Goooood morning!

Ny vecka nya möjligheter :)

dagens planer är att gå till jysk o köpa ramar som jag skulle gjort ett tag men kommer ju aldrig ihåg måtten! Men nu har jag fått rätt mått av sara så nu vet jag vad ja ska ha iaf!!
Sen blir de väll att handla hem lite mjölk o såna nödvändiga saker.. Annars får vi se vad dagen erbjuder =)

På onsda ska jag & Noel på 5 månaderskontroll, ska försöka gå iväg med Liam imorgon oxå så jag får en vikt på dom bägge..!!

Läkaren ska ringas idag oxå, väntar på remiss till dietist men den verkar ha fastnat nånstans då det var ett bra tag sen jag var hos läkaren så ska se vart den tagit vägen & måste även rådfråga lite om Liam! Ungen äter ju inget :O Asså de är jävligt jobbigt att se att han inte vill äta, och liksom vart får han energin ifrån till att leka?? Han är ju högt o lågt non stop om dagarna!! Nee nu jävlar ska jag ha en förklaring till hans dåliga matvanor!!

Nu vakna noel så bäst att ta upp honom, kanske skriver sen :) Byeee


5 månader!

Ja idag blir min lilla prins 5 månader redan.. Tyckte han nyss vart 4 mån! Tiden bara rusar iväg, snart är det jul oxå!

Märks att han utvecklas för varje dag.. Sitter små korta stunder själv, dock väldigt vingligt men han sitter ju iaf =) Och inga längre stunder, men han säger oftast till när han tkr de börjar bli jobbigt, rullar runt på golvet.. Hamnar han på magen blir han tvärförbannad, pojkar & ligga på mage tycks inte vara nån hit för Liam var precis likadan!
Äter som en häst gör han oxå, så han göder sej iaf ;) Bajseriet är igång & jag har slutat med laktulos, även spyorna är borta!! Så skööönt =) Nu är han en riktigt glad bebis igen, som slipper magont & förstoppning!

Och Liam blir 2 år & 5 månader om 13 dagar, han utvecklas oxå en hel del.. Munnen går i ett, vissa saker förstår jag inte alls vad det är men han säger väldigt mkt nytt & gör sej för det mesta förstådd =) Verkar trivas väldigt bra på det nya dagiset & de känns bra!! =) Han är den kortaste killen på avdelningen med sina 88 cm.. Jag själv tkr han är ganska lång men kanske inte om man jämför med de större barnen.. Den längsta är nog 116 cm så lite liten är han ju, men alldeles perfekt iaf =))
Ska bli skojj & se vad han väger på 2,5 års kontrollen i Jan! Hoppas han gått upp någolunda bra!

Annars är de bara massa hyss på ongen! men de är så de ska vara, hellre än livfull unge som leker, busar & härjar än en unge som bara sitter framför tvn o inte vill göra nått annat! :)


Helgen ska vi spendera med timmy, ska käka lite mat idag som består av ugnstekt falukorv o potatis.. Kanske inte min favorit mat men har ju noll fantasi så blir lätt samma mat jämt så nu vill jag testa nått nytt =)
Imörn blir de nog pulka åkning, pepparkaksbak m.m
Sönda ska vi hem till pappa på mat =)

Annars då, de flesta julklappar är klara till liam! Ska köpa nått mer åt han men de får bli i december för nu har jag shoppat nog för denna månad!! Noel har jag inte köpt nått till, vet inte alls vad jag ska köpa heller.. För leksaker har han överflöd av, kläder har han överflöd! Men tkr faktiskt inte att de känns så "jätte" viktigt att köpa nått speciellt till honom för han är så liten än så han förstår ju inte ens att de är jul.. Men nått ska jag hitta på, har iaf köpt eller ska köpa en gåstol av sara, så den får bli en liten julklapp.. Annars får jag se vad som hittas på!

Men ser faktiskt fram i mot jul.. Innan jag fick Liam så var julen inget för mej, den har blitt så förstörd av många olika anledningar så har liksom inte kännt att jag haft nån anledning till och fira den. Men nu när jag har egna barn & en egen "familj" eller hur man nu ska säga så känns de BRA.. Att få pyssla här hemma o göra fint, sen ta fram julgranen & klä den, lägga fram julklapparna & ja ni vet känna denna mysiga julstämningen!

Det bästa av allt kommer att bli att se Liam vara glad, o bli glad för sina julklappar han får! (hoppas jag)
Maten ååh julmaten, den längtar jag nått grymt till oxå :) Mums!!

Nee nu ska inte jag hålla på tjöte här mer, ska nog ta mej en dusch medans Noel sover :)

Ha de gött!



RSS 2.0