rökfri

om 4 timmar har jag vart rökfri i 2 dygn.. Kanske inte låter mkt för er, men för mej är det mkt kan jag lova som rökt dag ut & dag in i 12 år (förutom under tiden då liam föddes)!! Hoppas detta ska bli dagar,veckor,månader,år ;) Men kan erkänna att jag e röksugen så in i helvete men jag trotsar & står imot!! Snart ska jag belöna mej med kina mat & sen massa godis :D För nu kan jag ju äta de jag köpte i fredas ^^

Nee ville bara skryta lite över mej själv ;) Ha de gott!

Magsjuka!!

Jepp åkte på magsjuka i fredas kväll så har legat i sängen fram tills för en timma sen! Nu mår jag bra igen,har dock bara träningsvärk i magen.. Ser fram i mot att få kunna äta mat som vanligt igen, har ju fått levt på flytande :S :(

Så idag blir de total sanering av lägenheten, ska sanera bort alla dessa magsjukebaciller & så ska vi tvätta det som vart kvar i fredas + sängkläderna med magsjuke bacillerna.. Timmy tvätta 2 maskiner iaf, eftersom jag inte kunde hjälpa till så vart de inte mkt mer än så! Men han var så duktig endå min babe!

Igår han tog med sej Liam till karlstad, dom hälsa på Liams farmor =) var o shoppa o hade sej, sen skulle liam hjälpa farmor att ställa in varorna och tappar då en ketchup flaska på stortån så nu är de aldelles svart under tån :( :( Stackers lille prinsen <3<3 Så nu haltar han fram så sött.. hihi

Ne nu ska jag dra ur sängkläderna & så ska jag hoppa in i duschen =)) Ikväll blir de kina mat som vi skulle ätit igår egentligen men som jag inte palla lr min mage gjorde inte det vill säga...


Nee ha de gott!! Byeeeee

2,8 kg

Nu är liam utvilad o mätt i magen är vi båda två =)) kl 10:00 gav både han o jag upp, gick in o la ner han i sängen, 1 minut senare sov han, om de ens gick en minut.. Vakna igen 12:20 så då börja jag med lunchen som bestod av potatis o fiskbullar =) Han åt en riktigt sto r portion, är så stolt över honom!!

Nu ska vi börja plocka ordning lite här hemma så pappa timmy blir glad när han kommer hem, jag är för jävla bra på att stöka ner! När han kommer hem blir det väll att åka iväg till maxi o handla hem helgens godheter som består av Godis, läsk, godis, läsk ;) Hahah!! Sen hade ju jag beställt lite kläder som jag glömt så fick sms avisering idag, så blir att hämta det oxå! Ska även förbi sara me familj och lämna en film.. Sen hem o göra middag som ska bestå av potatisgratäng, kött o sallad!! Göttit värre det... O sen blir de la lagomt o börja tvätta.. Jihaaa!

Just de! Jag o sara var ju in o vägde oss igår på mvc.. & jag har nu gått upp 2,8 kg sen inskrivningen.. Det vill säga ca 1,8 kg mer än vad jag gick upp med liam i denna vecka.. Så aa min viktökning med 40 kg närmar sej men stormande steg ;)

Men bryr jag mej om detta, nej för är fortfarande under min inkskrivningsvikt som jag hade med liam! Fast okej lite bryr jag mej, har ju trots allt 20 dryga veckor kvar men men, jag är gravid o det ska njutas =) Jag älskar mitt godis o mina drickor osv, så jag tänker faktiskt inte sluta med nått av det.. För så länge som jag vet med mej själv att jag rör på mej någolunda så kan jag äta precis vad jag vill när jag!! Väntar bara på att snön ska börja töa bort så jag kan börja gå ner till stan igen oxå =))

Nee fan nu ska jag o liam vrida på stereon o dansa, städa & sjunga o skratta.. Han är sååå himla glad o go nu, tänk så lite sömn o mat kan göra <3<3 Fast lite busig får man ju inte glömma att han är, bara jävelskap hele tiden ;)

byeee

05:30

Denna morgon starta vi vid 05:30, liam låg o gnällde en stund så gick upp för att kolla om han ville ha tutten, möttes då av värdens skit lukt, så var bara att ta upp han & byta!! tror ni han vill sova mer sen? Nej nej, han hade ju gjort morgon.. men låg o myste en stund framför tvn innan vi gick upp & gjorde frukost!

Nu har jag en väldigt trött son här, men han får vänta med o sova tills de dags för middasluren & det vill säga är om ca 3 timmar, så får se hur han är fram tills dess.. Blir han allt för trött så får han sova innan maten idag! Får se om man passar på o vilar lite sen medans herren sover, vore skönt då jag med är trött..

Igår var vi ner till sara & michelle, tog oss en del promenader & kolla runt i olika affärer!! Fika, lekte & hade det trevligt som vanligt.. =)) Tack för igår girls! <3


Ikväll ska vi tvätta jordens hög med tvätt, massa täcken o kuddar & kläder!! Sikket fredasnöjje.. haha!

Nee nu gnälls de lite innifrån liams rum så är väll nått som inte går som han vill, bäst o kolla vad det är!!

Ha en super bra dag.. Byee

Första plagget =)

Idag har vi vart på läkarbesök, gick inte som jag hoppades på men men, ska göra som han sa nu så får vi se vad det leder till! Fick iaf en vikt & läng på honom längd 82 cm & vikt 9230 :) Går ju uppåt iaf! Gosefisen då.. Efter sjukan så drog vi ner till stan, mötte upp Sara & michelle.. gick runt lite på stan, köpte en dress till kommande bebis & ett par byxer till Liam! Köpte även med mat hem till sara som vi moffa i oss...

Efter maten vart de sovdags för kidsen & vi hade slötime i soffan! Dagen har mest bestått av lek,dans, gnäll, skratt & massa MYS ner hos familjen malmström/boberg =)) Tack för idag..!!


Detta var allt jag hade på hjärtat... Nu snart är de andra avenyn! Sen sova....

Ah bilderna vet jag inte vart dom tagit vägen, men inom en kort tid blir det ett par bilder i bloggen iaf =)

Byeee

FK

Igår var jag på Kps, hände la inget speciellt där!! Efter de drog jag & hämta plutten som var alldeles nyvaken när jag kom, han o fröken satt o myste i soffan =)) Efter jag hämtat honom gick vi hem o käka smörgås, sen vart de massa lek lek lek, liams rum ser ut som ett bombnedslag igen.. Fick ju vara fint 1 dag åtminstonne =)
Sen när älskipälski kom hem så drog vi hem till Emelie o Ola, dom bjöd på pizza :D FAN va gött de var! satt där o tjöta lite oså, klockan sprang iväg som bara den så vart att åka hem o natta grabben efter ett tag & han somna på 2 röda.. men den där jävla hostan blir jag tokig på snart :/ BLÄÄ!!

Idag, händer INGENTING.. Timmy har förstört min morgon :( Först dricker han upp mjölken o spar ingenting till mej, sen hade han ställt en påse med kattsand i trappen som jag självklart välter.. Så har roat mej med att sopa kattsand! :/ Och nu försöker jag ringa FK men hur lätt e de o få tag på dom då :S Men men förr lr senare får ja la tag på dom!!


Imörn blir de läkarn med liam då, som jag väntat på en månad!! Ska kolla om det är mjölken lr nått som han inte tål, tror sara & michelle ska följa med oxå & sen ska vi handla med mat hem till sara & mysa =)) Ska förbi lindex o kappahl lite fort oxå o kolla efter nått till bebis & liam!!

Ska träffa Linda en sväng nån dag denna vecka oxå =)) Var ett tag sen, vet inte varför man ses så sällan när man endå bor i samma stad.. ??!!

Oså kommer Åsa hem i helgen, henne var de oxå länge sen man träffa nu, ska bli skojj o träffa henne igen!! =)

Oså kommer Suss från götelaborg på besök, Liam ska få gardiner o jag ett gäng leggings =))  ska ner till sara under tidne hon är här oxå för dom ska kolla bebiskläder till Nomii!

Nee nu ska prova ringa fk igen.. Ha de gött... Byee!!

Idag & igår!!

Börjar med en kort sumering av gårdagen... Liam fick vara hemma från dagis då han var febrig/hostig/snorig.. Så vi fick förmiddagen för oss själva <3<3 Sen vid 12 kom camilla o timmy och hämtade oss, vart raka vägen till sjukan där vi hade Ul =) Och hur de gick har ni redan sett, medans vi var in på Ul så fika camilla o liam =)) Sen när vi var klara så drog vi till Max & käka mat.. Gottit värre var de, men fy helvete vad mätt man blir!!

Sen drog vi vidare till Ikea, skulle handla på mitt presentkort så jag plocka ihop det jag visste jag skulle ha o för den summan jag hade presentkort på.. Men när vi kom fram till kassan visade det sej att jag tagit fel kuvert ( det fatta jag inte då o vart helt förvånad o undra vart presentkortet var & skämdes bött ) Men som tur var hade jag ju pengar på kontot så slängde upp min bankomat kort, allt vart betalt o så.. Sen när vi kommer hem så kollar jag min internet bank & då visare det sej att jag hade 12 kr kvar på kontot, men TÄNK om det på ikea hade kostat mer än 12 kr då hade jag nog gått under jorden ;) så nu vet ni hur fattig jag är på mitt konto fram till den 27, tur jag har en tät karl ( ASGARV) När vi var klara drog vi hem & timmy hämta farsgubben på jobbet!!

Lite senare drog jag till maxi med camilla för att handa till kvällen.. Vart tacos ( som vanligt enligt karin, men inte så ofta tkr jag ) ;) Haha!! men gött ere... O så vart de självklart godis oxå! ¨Åkte hem till mej, gjorde ordning liam för natten & han somna otroligt fort osnällt!! Käka & umgicks.. Sen var de inte mkt mer denna kväll!! Liam var lite bökig under natten då han hosta så mkt, så tog in han till oss och han somna brevid mej.. Han tog min hand o la mot sin kind flera ggr till slut somna han <3<3 åh den känslan.. MYS!! Annars om vi tar in han till vår säng så brukar han bli hyperaktiv o vägrar sova.. Upp ner ur sänge, så han har nog inte sovit mellan oss på säkert minst 5-8 månader :( Så denna natt kommer jag leva länge på! Men jävel vad han lever om, vakna en gång o fick se att han låg o snosa under timmys armhåla, eeeuu tänkte jag o la rätt honom, stackars barn.. en annan gång hade han timmys mage som kudde.. Haha aa fick mej nåra trötta leenden under natten som gått, men trött e jag nu så blir sängen tidigt idag!!


Idag har vi vart i Karlstad, shoppat på ikea på mitt presentkort denna gången ;) oså var vi till nån spelbutik så timmy fick byta in spel mot nått annat skit spel!! Sen drog vi till Willys o storhandla.. gött o ha mat hemma igen!! Under tiden som vi var i kd så fick Liam umgås med moster =)) Kolla lite bebiskläder oxå men tråkiga timmy tyckte vi skulle vänta då det är LÅNG tid kvar innan han tittar ut! tur att jag får min egen lön till veckan o kan gå på stan ^^

Sen när vi var klara i karlstad så åkte vi hem o ställde in alla varor, sen vidare o hämta camilla & liam som hade tagit en promenad upp till jenny/lukas! Stanna till vi OkQ8 så jag fick hämta min efterlängtade gardiner som jag beställt.. Sen körde vi hem camilla, vi drog sedan hemmåt.. Liam fick lite middag som bestod av pannkaka & sylt! De gillar han starkt! Kleta dock sylt i huvvet så de såg ut som han hade värsta såret, nästan så det var otäckt! Plockade ordning lite oså, sen duscha jag o liam.. Efter det vart de sängen för prinsen, somna inte alls lika bra idag som igår men men alla dagar är sej inte lika! <3 <3 får se hur natten blir ifall han vill sova brevid mammi o pappi igen.. När han somnat börja jag med o stryka dom nya gardinerna, så nu hänger dom fint i köket & även hängblomman jag köpte hänger fint där :) Ska sätta upp i vardasrummet imörn, men efter hängandet i köket så vart de käk för min o timmys del som bestod av kroketter, kött, beasås & sallad!!

O så köpte vi 2 nya blommor + 2 krukor på willys som står i köksfönstren!! Och vet ni vad det bästa är? det är att dom aldrig kommer vissna, för det e plast.. Dom enda plast jag nånsin kommer tillåta här innan för dessa väggar! ;) Fyndade även 2 nya dukar på rusta.. Säkert skit kvalite men men!!

På ikea vart det 2 st hissgardiner, ett nytt täcke till Liam, massa doftljus, en ram, griffeltavla, chips! Ah inte så mkt, men alltid skojj o shoppa iaf =))

Nu blir det att fortsätta hetsäta godiset, sen blir de sängen tidigt idag då jag redan halv sover känns de som!!

Kanske kan bjuda på en bild på mitt vackra köksfönster imörn & nåra andra om jag nu har!!

Idag skulle jag egentligen gått in i v20 19+0 men i stället så går jag in i v18+0 imörn!! Jävla ändringar dom gör på Ul, men men ut ska bebis iaf!! ;)

ne orkar ej skriva mer..ha de gött!

Noel



Liam ska få en LILLEBROR som kommer att få bära namnet NOEL <3<3 Beräknad att komma 26/6!!


Men våran lille bebis mådde strålande, härja runt även fast jag inte tyckte de så tyckte kvinnan som kolla det, hon fick inte till mått osv så de tog sin lilla tid, men såg alla 10 fingrar & alla 10 tår.. MYS PYS!! Dock vart kvaliten på bilderna sämre denna gång än med liam, men jag ser iaf att det är en Noel som ligger där <3


Svara på kommentarerna ikväll då jag har mer tid!! :D

UL

Jepp idag ska vi på Ul :D <3<3 skojjsigt de ska bli!  Lite nervös måste jag erkänna att jag är!

Oså är min plutt sjuk, snorig, febrig & lite hosta bortimellan =(( Så idag är han hemma från dagis & så blir de ingen övernattning hos faster.. Vill ha min plutt hemma när han är sjuker! <3<3

Ne nu ska jag byta bajsblöjja för andra gången nu på morgonen.. Min prins gillar o skita han ;) Haha!! Men gött de, hellre de än att han ska gå o hålla det inom sej!

Ska ringa upp till bvc nu o se om hon är där idag.. vill verkligen ha en tid NU!

Bilder!!



Älskade plutten sover gott hos faster!! <3




Sötungarna i måndas :D



Mys i Michelles tält <3


Kan även skriva att liam åt ärtsoppa på dagis idag & de hörs vill jag lova ;) Prutt prutt!!
Snart kommer emelie o ola på besök, dom skulle köpa me kexchoklad till mej så min abstinens försvinner ;) haha!

Ne nu återgå till o få denna envisa charmiga pojk att sova.. Heeejleverpatej

Tisda onsda torsda!!

Japp tisdagen spenderade jag på Kps.. Satt på röva i 5 timmar o lyssna på nån göbbe från unionen.. Vissa saker var intressanta, annars la jag nog dövörat till för de mesta! Tur jag hade sara med, för fan va tråkigt det var.. men sikken god lunch vi käka.. Fisk o pot o kall sås!! Min favorit, den fisken gick ner minsann men tänker jag på fisken i frysen får ja illa!! :O haha! Efter vi slutat så gick vi ner på stan en sväng, sen drog jag hem o hämta liam!! Sen hem & inte gjorde nånting vad jag minns nu iaf :S

Onsda: Tidig morgon som alla andra, lämna prinsen & sen vidare till Kps.. idag hade jag bara personligt möte!! Gick ner på stan en sväng efter o strosa.. Sen hem o hämta prinsen, vidare ner till stan där vi träffa svärfar o susanne.. Gick en vända på stan medans vi vänta på timmy.. Sen vart de o de, o sen gick vi o käka.. gott mkt gott!!

Sen drog jag hem, börja vika klart tvätten & sen bada hela familjen, grabbarna först o sen jag! Annars var kvällen rätt lugn, kolla på AA o så!!

Och idag har jag bara en slappdag.. SKÖNT!! Nu är mitt dilemma vad ska jag äta? Sugen på pizza, B&W, hamburgertallrik från en grilll, mc donken, max, burger king, kebabtallrik/rulle.. Som ni märker är jag bara sugen på fet mat, men får väll göra pannkaka nu i stället.. Nått av denna mat blir de i kd imörn iaf!! Antingen donken lr max vad jag vet! :D:D

Nee detta var alllt jag orka skriva nu!

Imörn gott folk är det UL ÄNTLIGEN =)) Update kommer när jag har möjlighet!! =)

Byeeee

Flicka VS pojke ?????



inget

Jag är faktiskt så himla trött så orkar verkligen inte skriva nått inlägg idag( inte igår heller för den delen )... Kommer ett långt imörn förmidda då jag bara ska vara hemma!! =))


Håll ut!!

morning

Sitter nu här framför dumburken nr 2, ska snart bege mej ner till bussen! Blir kps idag med, oså är sara me i gruppen idag :D:D de gör ju hela dagen de, blir o luncha oså ihop sen!!
och än så länge är jag skit nöjd med min telefon, folk kanske tkr den e ful osv.. Men de SKITER jag i, för jag trivs med den ;)

Ne nu ska jag dricka upp mitt te, sen borsta tänderna.. Sen byeee byeeeee

Ha en bra dag allesammans!! Svarar på kommentarerna senare i eftermidda, promise!!!

Bjuder på en bild så ni har nått fint o kolla på ;D


06:20

aa fan de är inte varje dag tant angelica går upp så tidigt.. Men idag blidde de så, för idag har angie vart i "skolan".. Gick kanoners =) efter jag var klar där gick jag hem till sara en sväng, hon bjöd på god mat :D:D Sen följde jag med henne till Kbab, hon valde as snygg tapet som jag oxå vill ha!! men får la vänta 10 år på nått sånt.. Sen drog jag hem o hämta liam på dagis, hade gått så bra o ha han lång dag där.. Han hade vart lite ledsen då han vakna & inte visste riktigt vart han var, men annars så var nog han & fröknarna nöjda emd dagen =)) Vi gick hem, liam fick lite mellis & sen vart de lek innan vi börja med middan som bestod av snitzel, ris & bea sås.. mkt gott! Efter de drog vi o kolla på en ny bil som dessvärre vart såld till en annan som var lovad den före oss.. men han som sålde bilen skulle hjälpa oss hitta en liknande, för han är bilsäljare åt ett bilföretag som i sin tur köper in bilar + att han o pappa vart goda vänner en gång i tiden =) så blir nog bra i slutändan, bil blir det iaf :) Sen drog vi hem till sara med familj för våra mobiler hade kommit, så vi fika, snacka snusk som vanligt & hade de jävligt trevligt som alltid.. Sen vart klockan genast asmkt så då drog vi hem.. duschade både mej o liam, sen fick liam en flaska välling o somna fortare än fortast <3<3

Nu ska jag lägga in musik på datorn, sen sova.. Upp 06:20 imörn med =) Kps here i come.. Imörn är sara med oxå, skojj skojj.. Nee natt natt på er..

svarar på kommentarerna imörn då jag kanske är lite piggare =))

Helgen!!

Japp igår gjorde vi typ ingenting under dagen, mer än att jag o Sara hjälptes åt o göra mat.. Hon fick visa sina kunskaper i köket ( snart färdig utbildad kockerska ) Så hon gjorde själva statsen till pannbiff & jag stekte, o så fick hon göra brunsåsen.. Skit gott verkligen!!

Sen mot kvällen kom Camilla, fika lite o så.. Sen vart o dra på en film imagine that, inte hysteriskt rolig men mysig på nått sett.. till de åt vi chips med dipp, lr snarare jag åt! Alla var så storbjudna o tacka nej lr bara tog nån chips!! Men men jag har kvar idag med o inte gråter jag för det ;) Efter filmen hände det inte så mkt, vart sängen ganska snart efter att camilla åkt hem!! Gick även in i v 19 =D



Idag börja jag min morgon med att bjuda pappa på morgonkaffe, sen tvätta jag, sen bjöd vi svärfar o susanne på middag efter det drog vi iväg för o kolla på en bil åt oss.. den var verkligen perfekt, de stod liksom fam sundström/andersson på den, hur skön som helst att åka i.. MEN de var ganska mkt rost under, så den bilen driter vi i :/ Ska kolla på en annan bil imörn.. Så nu håller jag tummarna på att den är något rostfri!! Efter det drog vi hem, kirra lite käk åt grabben & sen vart de lek, bad & nu sover han <3<3 Sara åkte hem förut oxå, kul att ha henne här i helgen =)

Imörn börjar jag på Kps ( en skola för er som inte vet ) Men jag ska inte böra självaste skolan, men endå ska jag!! jag säger så iaf.. Så imörn o på tisda ska liam gå långa dagar på dagis.. Han kommer väll vara helt slut imörn när jag hämtar honom! <3<3

Och på freda får vi veta vad som bor där inne, som jag längtar efter att få se pyret!! MYS <3

Ne nu ska jag bjuda på lite bilder som jag lovat, har dock inte så många men men.. på återseende!


Lilla Disa :)


Liam & nallen sussar gott <3<3


Faster sara :D

Gott me pannkaka :D


Min sötnos <3



Så detta var nåra bilder iaf :D





en hel krans!

Japp idag efter jag hämtat liam begav vi oss ner till stan, gick till ams o lämna in mitt papper om aktivitetsstöd! Sen var klockan inte så mkt så då begav jag mej hem till brudarna på österlånggatan!! Köpte med en vanliljkrans som jag tänkte vi skulle fika på & fika de gjorde vi kan jag lova.. för jag o sara dela så gott som på hela, barnen fick en liten bit var ;) haha men fan vi är gravida o då får man äta :D Sen var de dags för mej o liam att möta camilla.. men som alltid blir jag sen, men inte mitt fel att liam sket 14:55 o sen hade han lekt bort sin vante oxå.. så camilla hann långt innan jag kom ;) men men vi möttes iaf.. Gick bort till coop, köpte välling!! =)

efter de kom pappa & timmy o hämta oss, skjutsade hem camilla & sen begav vi oss hem.. liam fick middag, sen  lekte jag o liam lite i mån av vad han ville medans pappa diska & det locka ju ännu mer att stå med honom o diska än o leka med mej.. :P sen vart det ett bad, o under tiden kom faster sara =)) Hon ska sova här, skojj o träffa henne liet.. inet för ofta man gör det, var meningen emma skulle kommit oxå men vart ej så :(
började smått med maten som bestod av kyckling,pommes & cafe de paris, o sallad =) Smaka smasken, liam tyckte om pommes o majsen iaf, allt annat hamna på golvet.. men han hade ju redan ätit oxå så gjorde inte så mkt! Salladen klara sej från golvet idag ;) haha!! Efter maten vart de sängen för liam, han fick i sej en hel flaska välling.. Så får se nu om han sover hela natten då vi haft en bra dag med mat för hans del.. Han äter ju gärna inte mat den mannen, men idag gjorde han minsann det =)) Älskar såna dagar, jag mår bra när jag vet att han är mätt i magen!! <3<3

Sen vart de soffläge för både mej o sara, o här sitter vi än =) Timmy koller på film medans vi nördar!! Snart sängen i guess!!

Nee ha de gott.. eftersom jag idag sitter vid den lilla datorn så har jag faktiskt inga bilder o bjuda på.. vet att jag lova er bilder igår o i förrgår men imörn lr på sönda kommer de.. den som väntar på nått gott väntar aldrig.... ?

Godnatt


Ny dag nya tag =)

Ah hoppas denna dag är lite bättre :) De känns så iaf men man vet ju aldrig...

Ska snart hoppa in i duschen & göra mej klar, vid tolv ska jag hämta prinsen & sen vid ett ska vi ta bussen ner till stan. Ska in till banken & sen till ams för att lämna papper.. Sen ska jag möta camilla, ska till stjärnhallen & sen ska vi börja traska hem till henne, går så långt jag hinner innan pappa ringer!! =) Idag kommer nog timmys systrar, åtminstone en av dom lr ingen.. De märks! Oså får vi inte telefonerna idag :( Får dom på månda, men huvudsaken är att vi får dom iaf, så får jag gå med en mobbad tele över helgen ^^

Nee nu ska jag duscha lr nått.. ha de gött byeeeee




Förra inlägget var mej ett riktigt klagoinlägg men så kan de bli ibland ^^

Va fan har jag gjort??!!

Mmm vad har jag gjort för o förtjäna denna jävla skit dag?

Inte nog med inatt & att min tele gått sönder, så hoppas katt(fan) upp på bordet o välter ut ett glas vatten på datorn.. Som tur var så klara den sej utan skador, men hade den dött hade katten blitt en svans fattigare!! Och sen så har vart ap trött hela jävla dagen, haft sprängande huvudvärk & liam har inte alls vart på sitt härligaste humör tack vare att jag väckte honom, men tkr att om man sovit 2,5 timme så räcker det.. Han ska ju liksom somna till kvällen oxå.. (som han gjorde oxå) Men han tyckte väll att han skulle få sova tills han vakna själv, o de vet man ju aldrig när de blir.. men iaf så han har bott på mej sen jag väckte honom.. men jag älskar ju denna onge lika mkt vad han än gör, hur gnällig han är.. Men just för stunden kan de bli så jobbigt o frustrerande!!  Men de goda tar bort de "jobbiga" om ni förstår vad jag menar, ibland kommer han med sina blöta pussar & mysiga kramar o bara ser så allmänt go o kärleksfull ut, då smälter mitt hjärta ska jag lova er.. Så hur arg jag än är o han kommer o är så där go, då kan man ju inte vara annat än go tillbaka.. <3<3<3

Men iaf dagen e ju inte slut där, för sen laga jag mat.. Gjorde sallad som jag tyckte skulle vara gott till maten, men tror ni inte jag tappar hela jävla skålen med salladen i på golvet... Så där fick jag o göra igen, majs paprika, gurka o såna där plommontomater i hela köket.. Mne just då kunde jag inte göra annat än o skratta åt mej själv, för så trött jag var på själv.. usssch urk blää!!

Får väll se vad kvällen har mer o erbjuda för dåligheter!!

Men tack iaf sara & jimmy för mobilhjälpen, imörn får både jag o älskling en ny mob =) Härligt!!

Nu skiter jag i bloggen.. Lägger in kort från kameran imörn, nu har jag ingen lust...



Det är han jag älskar MEST <3<3<3

Naken!

Mmm inatt vakna jag av att liam gnäller (inte direkt nått ovanligt) Går in o ska stoppa in nappen, han får hostatack så det heter duga, hostattacken resulterar i att han spyr ner sej själv samt sängen, så jag fick o göra.. Byta sängkläder i hans säng & duscha honom.. Vart skit nojjig för att han var magsjuk, men sen kom det inget mer & han var piggelin.. Ville ha honom brevid mej inatt då jag var rädd att han skulle spy mer, men han vägrar sova i vår säng + att han inte alls var på humör för o sova, så han fick leka en stund.. Och han visa inga mer tecken på nån mer spya, så efter 1,5 timma så fick han välling dock väldigt lite.. han åt hälften av det jag gjorde & det fick stanna kvar.. Han låg i sin säng o prata en bra stund.. Slängde bort nappen så den fick jag upp o hämta x antal ggr.. Tillslut tröttna han o somna.. Sov till morgon då var han gladare än gladast.. Hej hej hörde jag därinne samt Appa som vanligt, gav han en flaska välling som gick ner utan problem, så tog mitt beslut att han fick gå till dagis.. Och har inte vart nått mer sen inatt så var pga hostan!! Hoppas det inte blir samma inatt bara, han var så rädd stackarn o skaka.. min lille bebis då!!

i morse upptäckte jag att min mobil dött, tyckte de var väldigt konstigt då den var full laddad & funka inatt :S Sen slog jag på den o tänkte inte mer på det.. När jag kommer hem så lyser displayen helt vitt.. tar ur batteriet o startar om den, i samma veva ringer mamma, när vi lägger på upptäcker jag att jag fått sms men då hängde sej telen igen :S Och nu funkar den itne alls, går ej o starta :( Blir så jävla less.. Hur naken e man inte utan tele då? Men men detta löser sej, finns mobiler o låna om det inte blir så att jag köper mej ny!! Min goa sara hjälper mej lite o kolla vad som finns osv på ett ställe :D:D

ne nu ska jag sova en stund medans liam sover.. Byeee

Fika/lunch

Jepp idag efter att jag hämtat liam så åkte vi bussen ner till stan.. Gick o fika med Emma & Disa =) Åh mysigt det var o snosa bebis.. Dryga 2 månader e hon bara.. sweet like suger =) Efter en 40 min kom sara & michelle oxå, då vart de o köpa mat, vart lasagne för min del som jag alltid tar när jag e på pause.. Det var göttans!! Efter det så gick vi till stjärnhallen & Lindex.. sen vidare hem till sara, där lyssna vi hennes bebis hjärtljud <3 mysigt! Sen umgicks vi en massa & snacka massa dynga som vanligt & barnen de lekte o sket om vartannat!! Sen kom pappa & timmy hämta oss, åkte hem o lämna av killarna sen hämta vi Camilla & vidare till maxi.. Shoppa lite medans camilla shoppa massor =) Sen hem o käka toast & nu sitter jag här o snackar med linda i telen & ska snart vara social på msn!!

Är ju paraidise hotell sen oxå som jag blitt beroende av, följde det i början sen orka jag ej med de programmet men nu minsann följer jag det igen!

Ne nu orkar jag ej skriva =) Bjuder på nått kort imorgon, orkar inte hämta kameran nu

Over and out!!

<3 bonk, poff, boff <3

Godkväll!

Förmiddan vart lugn för min del, käka frukost o bara var =) Sen hämta jag prinsen & så gick vi till bussen som tog oss ner till stan, traska hem till sara o michelle.. Där vart vi inte långvariga då jag skulle vara hos läkarn kl 2, så vi packa ner barnen i sara syskon vagn.. =D Tungt vart de upp för backen till sjukhuset, men starka som sara & jag är så klara vi ju de där galant ;) Läkarn hade inte så mkt o säga mer än att vi ska göra ett nytt gallsyreprov längre fram, sen skulle jag bara smörja mej med vanlig hudkräm.. Inga mer tabletter lr salver utskrivet för min del!!

Efter läkarn traska vi neråt stan igen, gick till en barnaffär o stre lite. sen vidare till Kappahl där jag köpte en munkjacka, 2 bodys till liam =) sen gick vi o handla kaffebröd o vidare hem till sara.. Där fikades de massa för min del iaf ^^ Sara ringde o kolla lite med deras vagn & jag bara va typ.. Sen kom pappa o timmy o hämta oss, åkte hem o laga mat, sen vart de bad med lillsnörren.. O nu sover han gott & jag sitter här!!

Imörn ska jag ner o träffa Emma & Disa, ska bli skojj, efter de går jag nog hem till sara o michelle en sväng om man e välkommen vill säga ^^ Sen ska jag med syster o storhandla, kul det med =)

Ne nu bjuder jag på ett par bilder från dagen sen får de vara nog ;)









Byeee

Vatten till frukost!!?

Ska börja mitt inlägg med att Gratulera Jasmine o Magnus till deras son Winston.. Han vägde 4610 gram, längd vet jag dock inte ännu!! En stor pojk men ack så söt.. :) Ser fram mot att få komma på besök sen =))





Idag har vi inte gjort så mkt, bytte sängkläder oså =) Ska bli gott o lägga sej i nybäddat sen.. Sen fråga jag om timmy kunde åka iväg o handla för vi hade ingen mjölk kvar och då säger han - Du kan väll dricka vatten till frukosten i morgon så köper jag med mjölk när jag slutar jobbet.. Va tror han, att jag skulle dricka vatten? Nee tack! Så ringde till min älskade far o fjäska lite, så vi åkte iväg o handla.. Vart lite mer än bara mjölk, men inget nytt då de gäller mej ^^ Sara gjorde mej så sugen på toast i förmiddas så vart lite grejer till sånt, så en sån ska jag tillaga mej sen ;)  Och nu sitter jag här, kollar på familjen annorlunda! Varför skaffar man 9 barn när man inte har råd o bo större än i en 4a?? Herregud!! Annars nördar jag på msn, facebook som vanligt.. Ska sluta skriva nu, orkar inte mer.. haha.. bjuder på 2 söta kort från i somras som jag hitta på mobilen




Michelle o Liam håller handen <3



Kärlek <3<3

Dagis time =)

Morgonen börja med att liam stod o ropa efter Appa (pappa) kl 7 i morse! Gick in o hämta honom o lika glad var han för att det var jag som hämta honom, fanns väll inte så många andra val då timmy redan dratt iväg till jobbet.. Tog med han in i vår säng så vi låg o kolla barnprogram i en hel halvtimme, sen fick han myror i röva så då gick vi upp!!

Liam fick frukost,  men som vanligt slickar han av smöret o sen mosar smörgåsen o kastar ner den på golvet :( Sen fick han leka en stund innan det var dags för att knata iväg till dagis.. Glad blev han över att få komma dit, men vart lite kinkig när jag gick.. Han ville inte riktigt släppa mej, men han grät iaf inte när jag gick =)

Efter jag lämnat honom så gick jag hem o duscha, sen gjorde jag mej lite frukost! Kan inte äta direkt på morgonen längre för då mår jag bara illa o så växer allt i munnen på mej så jag får kväljningar tillslut :( Och tanken på fisk gör mej illamående.. Kunde inte äta fiskbullar med liam i magen, o nu tål jag inte tankan på panerad torskfile :( Ah skönt att de e sånt som går över efter graviditeten iaf =) Annars känner jag inget mer sug efter nått speciellt än vad jag annars gör!!

Har snackat en stund med Sara nu på morgonen, så vi har lite roliga planer till sommarn :D Hoppas de går igenom!!
Sa till henne att jag tyckte hon kunde trycka ut bebis nu så jag får nån o mysa o snosa på =) Men hon ville vänta ett tag sa hon, haha o jag förstår henne gott o väl! <3

Annars idag ska jag o liam bara ta de lugnt, han ska sova efter dagis & jag ska nog bara vara..  Ska nog byta sängkläder i sängarna sen oxå.. Om orken finns, annars har jag en dag imörn oxå.. haha!! Och undra vad man ska göra för mat idag då, korvstroganoff får de nog bli =)

Nee har väll inte så mkt mer på hjärtat nu.. See yaa!!



Hittade en gammal bild förut som jag delar med mej av.. Jag & söta Kid för typ 3-4 år sen!!
Där har jag min piercing i läppen oxå, hålet har ej växt igen ännu men ska nog inte stoppa i den mer.. men saknar den de gör jag ibland, annars e de rätt gött o slippa den där =)

God mat!

Jajjemenn var god mat vi vart bjudna på hos sylvia :) Köttfärslimpa, potatis o brunsås!! Efter maten drog vi neråt till faster, kusin & bosse.. Där vart vi bjudna på gott fika, oså fick liam en julklapp som var en jätte fin tröjja =) Han härja lös där nere, men trevligt hade vi det.. När vi kom hem var de dags för middag för herrn & så åt vi oxå, hade lasagne kvar från igår så slapp laga mat idag! Efter maten vek jag in tvätten från gårdagens tvätt & grabbarna diska..

Sen vart jag skit skum i huvudet, snurra till lite & börja må smått illa.. Så la mej i sängen en stund, efter ett tag kom mina pojkar in o sällskapa mej.. Låg o mös & snacka lite =) Sen behövde inte jag göra så mkt mer idag, timmy tog liam, duscha han o la han! gick in o pussa han godnatt & 5 min senare sov han.. Så trött var han min goding <3

Jag tog datorn o bädda ner mej i sängen jag & här ligger jag ännu! O tänker ligga här till imörn bitti, men ska upp o borsta tänderna o så innan jag släcker mina två ögon!

Imörn ska liam till dagis =) Skoj för honom o få leka av sej lite! <3 Vad ja ska göra under tiden återstår o ser...

nee nu orkar jag ej knappa fram mer ord här :D Byeee



Missa ej :D

Nu snart ska vi ner till pappas tant o äta mat :D fan vi blir bjudna på mat hela tiden.. Men gött ere!! =))

Tänkte bara påminna er om att "en annan del av köping" börjar idag 20:30 tv4 =) Missa för guds skull inte det!



På åteerseende =)

Morrn!!

japp här har vi gjort morgon för ca en timma sen =) Timmy sover än då jag fick sova längre igår.. Idag ska vi ner till min faster me. familj.. Ska fika lite o så ska liam få julklapp osv =) Annars idag vette fan vad som sker..

Har inga planer alls, för kallt o vara ute är det iaf :(

Ne om man ska fixa sej lite frukost kanske, magen pratar & har sej!! =)


ha en bra dag allesammans!!!!!


Swedish plate







”Jag skulle gärna vilja vinna etiketter för märkning av kläder! Jag tävlar hos Carolina, gör det du också!”



17+0

Jajjemenn idag går man in i V18 (17+0) :)

här kommer en bild på zebra magen!! :D <3




Dagen

Mmm dagen igår vet ni ju redan vad jag gjorde så tänker inte skriva det engång till, mer än att både fikan hos sara var trevlig & middagen hemma hos Linda var trevlig :D Tack tack till er båda!! <3<3

Idag har vi vart ner till pappa, han bjöd på lunch igen =) Sen har jag tvättat, sprungit fram o tillbaka i detta kalla vinterväder.. Brrr.. Senare kom fam boberg/malmström & hämta mej för jag drog med dom till väse för de skulle köpa sej en vagn, en mkt fin sådan =)) Sen drog vi vidare till karamell lagret där det handlades väldans mkt godis för min del, men nu har jag så jag klarar mej!! Efter att dom släppt av mej hemma så drog jag o pappa till maxi, där vart de o inhandla lite nödvändigt samt en chipspåse.. Skyller på pappa som gjorde mej sugen ;) Vi fyndade en radio styrd bil till liam, fick nys om en sån när vi var hos gudföräldrarna till liam & nu hitta vi en på rea dessutom.. Så den fick liam av moffa :D <3 Så han vart så glad såå när vi kom hem med den där, men den som vart gladast var nog timmy.. haha! Sen stoppa jag i batterier i liams stora bil som han fick av timmys farmor i julklapp o den spela skit bra "disco" musik o blinka värsta discot! Så den gilla jag!! Efter vi lekt ett tag med liam leksaker så börja jag maten som bestod av lasagne & sallad! Efter de fick vi oss ett riktigt städryck, så nu är de dammsuget & nyskurat överallt o undanplockat! Se hur länge vi kan hålla de så här då.

Så nu sitter jag här med gott samvete på mitt feta arsle med 2 gottans skålar på bordet & en nyttig vattenflaska =) Liam sover & timmy är hos en vän o spelar tv-spel, vad annars ?? SpelNÖRD!


Så här ser min kväll ut :D


Oså kan vi ta lite blandade kort från dec månad :)



Micke, Åsa & mickes dotter thea var här på besök,  Klart man ska ha samma sak samtidigt ;) Oså var Linda här oxå om jag inte minns fel :) Liam ser dock lite platt ut! haha!


Jag och lea <3


Kärlek <3



Lite morgonlek lr om det är kvällslek innan sängen? :)



Fixat en ny ram till korten, sitter ovanför sängen mellan våra sänglampor.. Får bli en till sån ram sen när andra bebis anlänt till världen!



Julklapps öppning dagen före jul med moffa, moster & respektive =) Här får han en keybord av mej o timmy <3



Vi läste lite bok på tåget upp mot gävle


Vi åt även lite chips :)

Och sist men inte minst



Sötisarna som ska digga <3

Diskat!

Yes det har jag o lilleman gjort nu, hade gärna gjort det själv utan hans hjälp men vad gör man inte för o ha en nöjd grabb :) Tar lite längre tid & så blir det lite blötare än vanlig men men ;)

Nu snart ska vi göra oss ordning för snälla pappa ska bjuda oss på lunch, den goda köttfärsåsen o spagetti beställde jag =) Sen ska jag & liam ner till sara som jag skrev igår.. Blir en sväng till Kps oxå, sara ska visa vart jag ska gå osv.. Ska ju börja skolan kan man säga fast det inte är nån skola ;) Ah svårt o förklara, jag kallar det att jag ska börja skolan.. haha! Enklast så helt enkelt.. skönt o komma igång med nått om dagarna då jag aldrig tycks få jobba :( men men kanske blir mer inringd nu när vardagen kommer tillbaka ordentligt =) Jag håller mina starkaste tummar iaf!

Synd det är så kallt ute, är ju jävligt fint ute men inget väder man är ute i, speciellt inte med ens barn! =( Vill ha det lite mildare så man kan gå ut o åka pulka osv...

Ne fan här blir det inget gjort mer än ett blogg inlägg... på återseende!


Thina: kan inte svara till din blogg ännu, men ska tömma kameran ikväll o lägga in lite mer bilder :) Här e det på topp med oss, hoppas det är bra hos er oxå efter den jobbig magsjukan!

Översvämmning!

Mmm strax efter mitt inlägg i morse så ringer Liams bvc tant o säger att dom möttes av översvämmning när dom kom dit i morse så tiden vart avbokad tills dom fått flytta in i sina nya lokaler ;/ tvärpissigt!! Men tack alla för era gissningar =)

Men åkte ner till stan iaf, mötte upp camilla så vi gick o handla det som fattades till tacosen! Sen gick vi hem till henne i kylan, men gött vare! =) Hemma hos henne gjorde vi inte så mkt, gav liam mat, fick han o somna osv! Ringde o kolla lite barnstolspriser osv! :D Jo oså käka vi ju tacos men de har ni nog redan räknat ut ^^

Sen när timmy slutat jobba så drog vi till kga & köpte oss en ny bilbarnstol till liam eftersom vi sålde våran igår! Denna var mkt bättre,  om inte annat så sitter han bättre i den =)

Och vill ni veta nått som gör mej såååå GLAD, proverna visa ingenting, jag hade 1 poäng av 10! Åh meee soo HAPPY... Men gladare skulle jag bli om jag slapp klådan.. Men ska tillbaka till min riktiga läkare den 18:e om jag inte får en tid snabbare imörn när hon ringer, om hon ringer..

Imörn blir de lite fika hemma hos Sara, självaste jag har bakat kladdmuffins som vi ska fika på!! =) Ska bli skojjsigt.. Sen på kvällen ska vi till Linda & christoffer på middag, då kommer moster milla hit o ska sitta barnvakt under tiden så snäll som hon är! <3

2 veckor kvar, sen får vi se vårt lille hjärtegryn!! <3<3 tiden går förbannat sakta men endå så förbannat snabbt..I över morgon går jag in i V 18 liksom!! Tjooohoo!

Nee fan nu ska jag göra nått annat här på datorn, så som att nörda på fb =) Har lite fler bilder jag skulle behöva ut med på bilddagboken men slapp i röva som jag e så orkar jag inte! Men kan bjuda er på en gammal bild :D



Sötungarna efter en fika på pausei november =)


Over and out!!

Bvc

Jajjemenn nu ska vi göra oss ordning för att åka buss ner till stan, ska till bvc på 1 ½ års kontroll =) Ska bli kul o se hur mkt han gått upp, över 9 kg borde han väga nu iaf!

Förra besöket som var 091013 så vägde han 8810 & var 79 lång!! Va tror ni han väger idag?

Nee nu ska vi göra oss ordning så vi inte missar bussen! Tack o hej leverpastej!!!!!!


Svarar på komentarerna sen

En bilstol fattigare!!

uh är så trött så blir ingen lång uppdatering.. Men dagen i sej har vart bra, skulle städa men vart det nått?? antagligen inte, fick sån huvudvärk från ingenstans så skulle bara lägga mej ner o vila 10 min men somna visst o vakna 3 timmar senare!! Så när jag vakna vart det att hoppa in i duschen för timmys syster o hennes kille kom på middag.. Så behöver ju inte sitta vid matbordet o stinka apa, sen fixa jag mat =) Gött som vanligt... Liam fick en rolig i mössa i julklapp o vi fick oss en varsin bok.. Så nu vill jag se timmy läsa oxå ;) haha! Tack så mkt för sakerna <3

Sen drog timmy iväg till micke, camilla kom hit! Sara & marcus drog efter nån timma lr så efter att timmy dratt! Då bada vi liam, natta han osv.. Sen bänka vi oss framför tvn/datorn, tack för ikväll milla =)

Måste ha en bilbarnstol, sålde våran idag o sen slog det mej att fan nu har vi ingen.. haha ! Har ringt på hur många som helst men ALLA är sålda, dumt o inte ta bort annonserna då da.. men lutar åt att vi köper en helt ny istället.. Måste ju liksom ha en! Men denna gång utan basenhet, för den e bara jobbig..!!

Nee fan nu är jag så trött så jag ser knappt vad jag skriver.. Sov så gött med er ni som läser..

Byeeeeeeeeeee



En sådan blir det nog =)

150 kr i sjön!

Jepp igår som sagt var jag till läkarn, gick fakstiskt hur bra som helst för mej att gå upp, dessto segare var liam! Snutten ville inte vakna men efter en stund så,  & när han var klar så la vi oss o mös framför tvn en stund & där ville han ligga, han ville inte gå ut.. Men tyvärr så bestämmer ju inte han riktigt än om han ska ut lr inte ;)
De där läkarbesöket hade jag ju inte behövt att gå på då han skriver ut en salva som kan skada fostret när man är gravid, Så nej tack jag kommer inte använda den! då kliar jag hellre sönder mej än o riskerar att min bebis ska få nå som helst men/skador! Så det var 150 kr åt helvete :S Idiot läkare!!

Ajja efter läkarbesöket traska vi hem till sara & michelle, trodde jag skulle frysa ihjäl innan jag kom fram, men både jag & liam klara oss skapligt ;) Var ju endast 22- Brrrrr
När vi kom fram bjöd dom oss på frukost, drack en uppvärmande kopp te & käka goda rostade mackor! Sen lekte barnen, jag satt o drack kaffe & läste tidning medans sara snacka me mor sin osv.. Sen bestämde vi oss för att gå ner en sväng på stan, frös halvt ihjäl oss denna gången med! Köpte lite lunch till barnen, o så var på leksaksaffären, sen på hälsokost.. Var även in en tur på lindex där sara gjorde fynd till sin kommande son, gud vad jag oxå vill handla =))

Sen vart de hem till brudarna igen så barnen fick äta, sen kom Timmy så vi fika med lite te o bullar =) Sen drog vi bort till rasmus som bjöd på tårta för han har ju fyllt år.. Spelades GH & umgicks bara, var trevligt att träffa dom alihopa!

Sen drog vi hem, skrev en handlingslista o så! Drog vidare till Maxi, sen hem o städa.. Sen natta grabben & sen fick jag min efterlängtade pizza =) Mmm den var god..


Idag kommer timmys syster & pojkvän hit på middag, ska ge dom en julklapp från liam oså oxå =) Skojj o träffa dom igen, var ett tag sen nu :( Sen ikväll tror jag timmy ska till svågern o spela tv-spel så då kommer syster hit :)

Nee fan nu ska ta min "döva" son, lyssnar inte för 5 öre.. När jag blir arg kollar han bara på mej o gör om samma sak om o om igen.. Busunge, han ska lära sej o lyssna på mor!!!





Kan inte förstå att min älskade lille pojk blir 1,5 år nu den 16:e <3 & snart har vi en ny familjemedlem som kommer vara så där liten, Åhhh vad jag längtar! :D <3

44 st

haha fan vad glad jag blir 44 st besökare ;D Vilka är ni som läser min blogg? Skriv gärna o tala om vilka ni är :)

Annars brukarna ni inte vara fler än 28 st, men kanske detta beror på att jag uppdaterar lite mer nu?

Nu snart blir de sängen, ska ju upp röv tidigt, sisådär 05:30 för ett litet fjuttigt läkarbesök som kostar mej 150 kr o sen kostar tabletterna.. och hela besöket tar nog inte mer än 2 min!! Surt värre men vad gör man inte för att få sova gott på natten o kanske få en lite finare kropp utan massa sår!!


Så nu säger vi på Höstvinden GODNATT

Månda!

Mm idag är de månda & jobb för många, men inte mej.. För jag är en sån där loodare som bara går hemma o drar fötterna efter mej ;) Haha ne då så illa e det inte.. Ingen som ringer in mej nått juh ;( VILL JOBBA.. vill tjäna tusentalspengar! Men men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge...

Min morgon börja iaf med & göra ordning liam som alla andra dagar, sen bjöd jag honom på frukost som alla andra dagar ;) Sen kom moster milla med nybakade frallor från farbror Pers föredetta bageri =) Mm gött de e med nybakat bröd och Ost & så fick man ju talfärdigt sällskap vid matbordet oxå!! Aldrig fel.. Under dagens gång så har vi snackat skit, surfat på datorn, grejjat med liam som har härjat järnet som vanligt..

Sen när det var dags för milla att åka hem så åkte jag med i bilen för jag skulle ner till station o fylla på busskortet eftersom man nu mer inte får betala med kontanter på bussen :/ Tvärdåligt tkr jag. När jag kom hem så satt jag med liam i hans rum så vi lekte o dona med hans bilar, sen hoppa vi i badet o bada rätt lång stund så båda såg ut som 2 russin men skojj hade vi o blött på golvet vart det =) Sen var de bums i säng för herrn...

Ska ju till vårdcentralen imörn oxå med min jävla skit klåda.. Får se om dom kan skriva ut nå nya tabletter som kanske fungerar, för varken tavegylen lr lergiganen funkar :( usch börjar bli lite nervös att blodproven ska visa nått, satt o läste om hepatos igår o det är ju inte speciellt bra för barnet!! Men jag håller mina starkaste tummar på att de inte visar ett skit.... Efter läkarbesöket imörn ska vi ner till Sara & michelle, dom ska bjuda på frukost tyckte jag sara sa förut, de låter bra det :D Sen efter timmy slutat jobba vid 12 så ska vi iväg o mumsa tårta hos liams kusin =) GOTT!!

Sen ska jag hem o grov städa mitt äckliga badrum!! Längtar till dom kommer o renoverar, dels för det är gött med nytt, sen får vi ju avdrag på hyran ^^ hoho


Jo oså har jag ju beställt nya gardiner in till v-rummet & köket, samt en blomma o kruka till köket!! =) Och så råka jag gå in på Hm så där vart det ett par jeans leggings & en tunika, samt ett par örhängen som ja säkerligen inte kommer använda men det var rea på dom så why not liksom ;)

Ne nu ska jag vara social mot sara o camilla på msn. ha de gött med er... BYEEEEEE



Nyår m.m

Just nu har ej en dryg jävla halsbränna... :( Denna graviditet är inte alls lika ljuvlig som med liam, den är mest bara JOBBIG! All klåda, dryga jävla halsbränna som jag får av minsta lilla grej jag stoppar i mun :( SKÖNT att jag slipper den på nätterna iaf.. Slutklagat nu!! Här kommer en bild v16+0 igår :)




Nyår var det jag skulle skriva om oxå :) Den spenderades nere hos Sara, Jimmy & Michelle, dom bjöd på god mat som bestod av potgratäng & kött med gött bröd  o sallad till.. Sen fläka vi damer upp oss i soffan medans barnen härja lös & gubbarna diska!! Skönt o vila lite på maten innan vi gick in på min efterlängtade efterrätt Kladdkaka ;D Aa mätt denna gången med vart vi :) Barnen fick lite popcorn o hade mys i soffan innan john blund kom på besök.. Michelle somna betydligt snällare än liam, dock är de kanske svårare o somna på bortaplan i en vagn dessutom!! Men efter nån timma så fick jimmy honom att somna =)

Gubbarna var så trevliga så att dom satte på en film så då bestämde jag o sara oss för att hämta in alla michelles urväxta kläder.. Så jag rensa ur allt de jag vill köpa ifall det är så att jag bär på en litta tös & det var inte lite kläder som jag valde, var siså där 69 par byxer, 64 långärmade tröjor, 21 klänningar & massa annat så som dressar, pyjamaser, t-shirts, kjolar, och mkt mera.. allt från 50 till 80 i storlekar =) Tog oss iaf nåra timmar detta, var klara 23:45 & gubbarna var helt inne i tvn så jag o sara drog ner till stan för o kolla fyverkerier i brist på annat.. Man ser ju vilken ålderskatergori de är på stan iaf, nästan så jag börja få åldersnojja... Men glad att jag inte är en av dom, super, fryser, mår apa dagen efter.. Ah sen gick vi tillbaka, jag o my boys packa in oss i bilen o for hem.. Liam slog upp ögon lagomt till jag la honom i sängen. Det första han utbrister är HEJHEJ, så vi somna allihopa runt 3, halv sex vaknar han igen o nötjuter en halvtimma, antagligen har han drömt illa :( Men somna sen om o sov fram till halv tio typ.. Var gött sleten även fast vi inte drack.....

Gjorde väll inget vettigt i fredas, var iaf hem till pappas tant på middag :D Asgod mat.. Mm älskar mat jag.. hihi

Igår var jag o camilla i kd, shoppade för mitt presentkort på HM!! =)  Vart ett par nya mamma byxor, 2 leggings & ett par strumpor. Bytte även liams tröja till en annan!!

Sen drog vi vidare till Ikea, hittade en hel del saker där.. Men mkt var slut som jag ville ha så blir en tur tillbaka den 22:e då vi endå ska på UL.. Har ju ett presentkort kvar så de är bra.. Sen på kvällen kom sara & jimmy.. Gubbarna spela tv-spel & jag o sara nörda framför en varsin dator, kan säga att vi lana ;) HAHAHA!! Mumsa även chips o choklad.. Mmmm!
Camilla skulle egentligen oxå kommit men blev ej så =( Men kommer ju fler ggr.. :D

Idag har vi inte gjort ett jota, fast jag egentligen skulle storstäda!! Emelie o ola kom på eftermiddan så vi bjöd dom på lite käk o så :) Får försöka städa lite imörn när Camilla kommer ;) Så kan hon roa liam medans.. hihi om hon vill då vill säga men de tror jag nog :D

Nee fan nu räcker de för idag!! Bjuder på en söt bild på min solstråle som är skit nöjd över att få sitta på en vanlig stol :D



Hoppas nu på kommentarer, brukar iaf ha 28 besökare o hur många av er kommenterar?? 3 st kanske!! DÅLIGT! :P

Inga kommentarer

Kommer inte blogga mer snart om inte ni börjar kommentera.. Varför ska jag roa er om inte ni kan roa mej med lite kommentarer.. Nu är jag bitter.. byee

Update kommer senare, o då hoppas jag på kommentarer!!

Uppdatera lite oftare kanske? :P



Julen drog vi upp till Gävle, på självaste julafton dessutom.. Resan dit gick väldigt bra, & då syftar jag på liam! Eftersom själva resan tar 5,5 timma så trodde ju jag han skulle tappa tålamodet men icke.. Han var såå glad o nöjd.. Kom upp lagomt till maten var serverad på bordet, bara o bänka ner arslet & börja äta.. Man kunde ju tro att en hel arme skulle komma på julmidda men inte blir man förvånad när det gäller mor.. Hon tillagar lika mkt mat som hon är bred HAHA fan va elak jag är!! Ajja gott vare, dock åt jag bara sill, ägg o köttbullar.. Det enda som duger åt mej det! Men nog vart jag mätt (en stund iaf) Efter maten, vart det julklappsutdelning.. Liam fick så mkt fint, så som en dammsugare, kläder, radiostyrd geting, pussel, badleksaker! Och jag fick 500 på HM, timmy fick 500 på dressman, oså tsm fick vi 500 på ikea, oså fick jag parfym & hårinpackning OCH ska inte glömma att vi fick 100 kr av min bror.. Vi köper aldrig nått till varann har vi sagt, men nog kom han med en klapp iaf.. Han är bra söt han (ibland) Kanske inte till utseendet men insidan <3 usch känner mej på hugget tror jag.. Elak mot allt o alla.. haha!! Men han fick ett dagiskort av liam på självaste liam, och morbror stefan vart så glad :)

På kvällen vart vi hungriga, så jag o stefan drog & köpte pizza.. Det var ju inte den lilla pizzan o inte direkt den godaste men ner gick den, halv halva iaf ;) Timmy käka han oxå :) Sen sov jag.. Trött blir man efter resande & massa julklappsöppning m.m =)



Mumsa kaka :) Kusinerna <3


Juldagen: Gjorde inte ett jota, myste bara med folket & så kom Sofie & Lea på middag.. Var väll ut en sväng i det kall kalla vädret.. Brrr!!



Faster & söta lea som mumsat på kaka :)



Jag med båda gullegrisarna :)


Annandag: Starta dagen med en rask promenix till stan, skulle handla upp mitt presentkort på Hm trodde jag ja.. Det jag hitta fanns inte i min storlek, det jag hitta & kände att jag ville ha tyckte jag kosta lite väl.. o så var jag stressad för timmy & liam stod o vänta på mej vid ingången, inget smakråd hade jag.. Ne allt var kobajs.. Men timmy hitta sej 2 snygga tröjjor iaf för sitt present kort :D Sen drog vi hem för där vankades det mat och som vanligt för en hel arme.. Gud det vattnas i munnen på mej  ju bara jag skriver ordet mat, mammas MAT.. Åh den e sååå god.. Efter maten kom Pillan, Jessi, Saga & Sanna :D:D Satt o snacka gojja o hade allmänt trevligt.. Fick dock inget kort på dom eftersom klantröva angelica tappat bort kameran :( Sen efter dom åkt drog vi upp till Jonas & Thina, o lille Chelsea, gud vad hon har växt & såå söt juh :D Hon fick julklapp av Liam & Liam lika så av Chelsea.. Gumman fick ett piano som liam fick ett likdant av oss i julklapp.. Och liam fick en traktor me släp som har lite djur på sej & som låter o åker :D Och även en slag grej kommer ej på vad de heter nu.. Vi tackar för hans fina julklappar & för en trevlig kväll! Vart ej nå bilder här heller, men thina tog kort så lägger in sen när dom skickat till mej.. Sen for vi hem o skulle natta en övertrött kille som skratta åt precis allting, det han tyckte var mest skojj var när jag skulle ge han vällingen.. Haha sötungen.. men efter ett tag somna han gott.. Och vi med...
Jo när vi kom hem gick vi skallgång efter kameran o jag hade förlagt den på ett väldans dolt ställe, men min käre sambo hitta den & så glad jag blev :D





Skrattar :D <3<3 Och ja, som ni ser sover han med rosa.. haha ;) man tager vad man har!

Sönda: Hem resa :( :( Resan gick bra, lite försenade men ingen större fara.. Liam var lika snäll hemvägen även fast han hade feber!! Borta bra men hemma bäst.. min säng är skön när man sovit borta ;) Haha!


Månda: Mötte upp camilla utanför mvc, hon passa liam medans jag var in till läkarn med min jävla klåda jag fått, fick nå jefla tabletter som suger appung.. Hjälper inte för 5 öre, hela jag ser ut som ett rivjärn typ.. :( Fick remiss upp till lab för o göra gallsyre prov lr vad de heter.. efter vi var klara där tog vi oss en frukost på stan, gick till jysk, till coop o sen drog jag o prinsen hem!!


Tisda: Mötte upp camilla igen, hon följde med mej till sjukan då jag skulle ta blodprov så hon passa liam medans jag var in.. Sen gick vi hem till henne,fy fan va kallt det var.. Dit kom även jenny & lucas så barnen fick leka lite & vi käka frukost.. o fan så bra det smaka då jag fasta innan provet :( sen fika vi massa wienerbröd som jenny köpt med, mkt gott.. Senare mot eftermiddan vart vi bjudna på mat, väldans god mat.. Sen vart de dags o fara hem..

Onsda: gjorde inget speciellt förutom o tvätta under dagen, sen mot kvällen drog jag & liam ner till åsa & fira försenad jul.. Liam fick en klädhängare av åsa som hon pimpat så fint, och jag fick mascara, olika krämer, hårsnoddar, klämmer, ah massa nödvändiga saker & väldans gött fika. Tack för en trevlig kväll Åsa & micke..

nee ärligt talat, nyårsaftons berättelsen får ni fan vänta med tills imörn...

Imörn blir det att dra till kd o göra av med julklappspengar på HM & IKEA!! Fick ju även presentkort på Ikea av pappa <3 Mer uppdatering kommer imörn kväll, i promise... Nu krampar det i händerna..

Godnatt!!


RSS 2.0