uppdatering & bilder

Usch är så trött jämt! Orkar aldrig skriva känns de som, skjuter bara upp de!! =((

Men förra veckan bestod av jobb nåra dagar, fredan shopping, lördan kalas hos michelle, söndan flyttstäd..

Igår gjorde jag inte så mkt, var på kps en sväng.. Sen kom Linda när hon sluta jobbet så bjöd henne på mat & sen följde hon med upp till den tomma lägenheten! Gjorde klart de jag hoppa över på söndan!! Sen hem o bara lata..

Idag var de jobb som stod på schemat 9-16, på eftermiddan kom en underbart varm sol fram så tillbringades en del utomhus =)) Sen vart de o ta cykeln bort till sara för o lämnna tillbaka en laddare jag lånat, då fick jag höra de roliga att dom tänkt komma upp till oss.. De fick dom ju självklart, så lagomt tills vi hade hunnit hem o hämtat liam på dagis & sen ätit så kom dom!! Fikade med bullar & saft (kaffe till dom vuxna) ;) barnen lekte o stojjade, o vi kollade på eleganten ifrån vidderna.. haha han e att skönt eddie! Synd han ej finns i livet längre.. Myste även lite med Alex, men sen fick han inviga Noels babysitter =)) Där sov han sköönt.. klockan bara sprang iväg, så när besöket packat ihop och åkt ställde jag liam i duschen & sen var de sängen som gällde för honom.. Han åt sin flaska o sen somna på stört, men tror jag de när han vart på dagis nästan 9 timmar.. Men imörn blir de 9-12 om inget jobb inträffar!!

Ska ner o umgås med Sara & Alex imörn, Michelle ska till lek & buslandet med sin pappa jimmy.. :D Synd inte timmy var ledig så hade dom kunnat åkt tillsammans, hade nog Liam gillat! =)
men de kommer fler ggr! sen på torsda ska Liam få vara ledig från dagis för då ska vi ner & gå påskparad.. Och Liam ska självklart få vara påskgubbe, ska måla lite söta prickar i ansiktet o försöka hitta ne passande hatt! På påskparaden får vi sällskap av fam malmström/boberg, sen slutar ju timmy 12 så då blir de lunch med allihopa på stan.. =))

På freda ska vi till Nora på Påskmiddag hos timmys goa farmor! :D gött med mat mat mat mat.. hihi



nee fan nu orkar jag ej skriva mer .. bjuder på lite bilder... Byeeee

Börjar med kort från michelles kalas, o sen ett par på min tjocke mage



 





 







Ja dett var lite bilder från kalaset =))

nu magen v27+0





borde fan finnas ett effektivare sett o lägga in bilder på.. men men detta var allt för denna gång.. Seee you läjter äligatoooorr


...

snart tillbaka..

trött

Mmm är aptrött, jobbat hela dagen typ 9-16.. efter de var de hämtning på dagis, sen hem styra upp käk som inte var de lättaste med en hungrig o gnällig unge, men efter massa bök o krångel så stod maten på bordet till kl 6 ^^ liam rörde knappt inte ens maten då, jag försökte med allt men nej, smaka lite majs bara o nån tugga mat sen var det bra.. Han har även börjat spotta ut maten precis som han tkr det är äckligt.. =(( Men all mat kan inte vara äcklig.. Tkr det är skit jobbigt när han inte äter.. men kan ej tvinga ongen!!

Efter maten så duscha vi o busa som attan där inne i badkaret.. Sen gjorde vi alla vanliga rutinsaker innan läggning, så som borsta tänder, smörja rumpa/kroppen, sätta på blöja o pyjamas, hitta nallen samt tutten, göra välling, kolla bompa o äta vällingen.. mysa en stund, sen in i sängen äta klart ur flaskan sen åker dom små blå igen <3<3<3

Skulle vart till läkarn idag egentligen men dom ringde o lämna återbud då han var sjuk.. Hoppas jag får en ny tid snart igen!! men de negativa förde ju med sej nått positiv.. ingen läkare = jag kunde tacka JA till jobb!!

Nee fan orkar inte skriva mer nu... Gick ju in i v27 i söndas.. Tog då kort som jag lägger ut imörn för idag orkar jag ej!!! nattnatt

kort update

I morse vakna lillgrisen vid 06:45, fick mej en redig chock när jag kolla på klockan.. Så man kan la säga att vi tog sovmorgon idag ^^

Sitter nu här en sväng, har storstädat hela dagen näst intill.. Bara skura golven som e kvar.. Gött!! =)) Men först blir de att fixa ordning lite middag som består av korvstroganoff & ris! Resten av dagen blir lugn, är rätt trött faktiskt..

Nee nu är de dags o börja med maten så göbben blir glad när han kommer ;) ha en fortsatt bra dag..!!


Kd & bebisgulligull <3

Idag starta jag o liam våran dag 05:50 =)) Yeeay jag älskar tidiga mornar... men jag ska inte klaga, han sover ju hela nätter nu iaf =)) peppa peppa.... Under förmiddan gjorde vi inte så mkt, kände mej mest seg pga vädret som sög röv.. Men efter liam fått i sej lite lunch så drog vi över till kd, där köpte vi gummistövlar till liam & ett par vantar.. Och så var vi hos svärmor en sväng o hälsa på, alltid lika trevligt :) Innan hemfärd fick de bli mcdonalds.. Skulle köpt present till Michelle som fyller 2 år på lörda men eftersom jag endå ska till kd på freda igen så tar jag det då! =)) När vi kom hem vila jag lite, sen drog vi ner till Fam Malmström/boberg...Myste lite med Alexander, såå liten o go.. längtar redan till jag får träffa dom igen.. <3<3

När vi kom hem därifrån så gjorde ajg timmys matlåda, sen en räkmacka till mej.. O nu sitter jag här, ska strax sova då jag är sketa trött!

Vad har veckan o erbjuda då? Onsda ska jag till barnläkarn med Liam igen, får se hur de går denna gång.. På freda blir de att först umgås med camilla & sen kd när timpan slutat jobbet.. Annars så har jag inte en aning, träffa sara o barnen samt jimmy oxå iaf :D Hoppas verkligen på att bli inringd på jobb oxå, sista veckan jag hinner jobba nu för att få dom pengarna i april!! Och då ska jag äntligen köpa min efterlängtade barnvagn :D Denna månad ska vi köpa skötbord o lite smått.. Mys!!

Ne nu ska jag bjuda på nåra bilder, hade så gött




Jimmy med dom stora barnen som lekte små ^^



Sån go näsa har han :) lillen då <3



Mys




Mor & son <3



Sötnosen



Slutar med dom stora barnen <3<3<3 Michelle var såå stolt över sin lillebror.. hihi de skulle jag med vara om jag hade en sån söting till lillebror...

Nee detta får räcka.. godnatt

Grattis

Grattis Sara & Jimmy till eran lilla pojk =)) Gudomligt fin är han.. Han vägde 3220 & var 49 lång.. Född 20/3 kl 23:16, 10 dagar tidig.. :D hihi <3<3

och ett stort grattis till michelle som har blivit stora syster =)) <3<3



En bild på den vackra sötnosen =)) Ser verkligen fram i mot att få träffa dom..

Stort grattis än en gång!!

Inte mkt aktivitet!!

Nee här händer de inte mkt, men mne kan bli så ibland!!

i veckan har jag jobbat ett par dagar, o så har linda vart här & färga håret på mej :D bjöd henne även på mat.. Oså har vi vart på bvc ( längd 83 cm & 9620 gram ) & lunchat med tess , o idag var jag o liam nere på stan med sara & michelle, vart en lunch o sen lite strosande i affärer.. shoppa ett par galonvantar till liam o ett linne till mej! vart även en fika hos sara och massa bus för barnen!!

Sen hem o laga mat osv.. nu sitter jag här med mitt godis & tvn.. Timmy e på sitt håll idag o spelar tvspel.. =) skojj för han tråkigt för mej.. börjar dock vänja mej nu ... :P


nee bjuder på lite bilder i stället...



mitt ny färgade hår ^^






Ser ut som jag gör..Men kolla, de ser ut som jag har jordens boobs ;) haha!


Pappa lär mej spela guitar Hero





La liam i sängen för o se lite tv i förmiddas oså låg han där inne skit snällt o länge så var tvungen kolla vad han egentligen gjorde, ja då hade sötnosen somnat <3<3 dock sov han bara 30-40 min, men de fick bli hans middaslur idag.. Snarka gjorde han oxå kan jag lova, men trött blir man när man går upp 06:00 varje dag.. ^^



Är ju jävligt trött jag med så snart blir de sängen!! imörn ska jag flyttstäda så bäst  vara pigg då!! Så detta får fan räcka =))

natt natt!!

godmorgon världen

Ny härlig dag har påbörjat, grabben är i sitt esse.. Lyssnar inte för 5 öre, tror han gör som han vill!! Men snart, om 15 min springer vi till dagis ^^ Kan han få roa fröknarna lite :) Själv ska jag iväg o leka med 20 andra barn! Dock ska jag bara jobba 4 timmar, men jobbade 4 timmar igår oxå så timmarna plockar.. =))

Har ju mitt mål, ska jobba ihop till min vagn jag ska köpa nästa månad.. Ny vagn är ej billigt, men kommer ut så jävla dåligt på blocket =/ Kommer dom ut så finns dom 30 mil bort.. Orka åka så långt.. MEN skulle jag mot all förmodan hitta en vagn i närheten så köper jag ju naturligtvis den ( om den ser bra ut ) Fan ju billigare dessto bättre ;)

Annars idag vet jag inte vad som händer, förutom runt halv sex så kommer linda på en bit mat & så ska hon färga mitt hår.. ÄNTLIGEN ska de bli färgat =))


Ne nu ska jag ta o klä liam =) Ha en bra dag... Byeeee

Mvc !!

Yes box idag har jag vart på bvc =) Mys o höra lille bubbens hjärtslag.. <3<3

Så här ser det ut:


Vikt 73,0 = viktökning med 9 kg ;( ( Men har ju slutat rökt så skyller på det ) Gått upp lika mkt som jag gjorde under hela grav med liam (A)

Sf mått: 25

Fosterljud: 138 




Med Liam såg det ut så här i samma vecka

Vikt: 71,7 = viktökning med 2,7 kg

Sf mått: 23

Fosterljud: 142






Efter Mvc drog jag o liam ner till sara & michelle, barnen sov middag så jag o sara kolla på förlossningskliniken & snacka skit.. Sen när barnen vaknat så fick dom lite mellis & sen gick vi ut så barnen fick leka av sej lite.. =) Var ju så härligt väder.. Sen kom pappa o hämta mej, så vi drog o hämta timmy.. vidare hem för att fixa mat o nu ska jag ta liam som jävlas med timmy ;)

imörn blir de jobb oxå :D de gillas mkt... Nee ha de gött byeeee

De var den helgen!

ja men herregud vad tiden går fort, lr iaf helgerna! Igår kom jimmy upp o hämta timmy, dom drog o hämta kärran som vi hyrt.. sen kom dom upp & vi tömde förrådet på det som skulle slängas.. Fyllde fan hela jävla kärran, inte konstigt att man inte kunnat gå in där tidigare.. Skönt o få bort det innan flytt osv... =)) Efter dom kört upp de där till tippen så hämta dom hem vårt nya köksbord som vi köpt av milla o micke, sånt med 6 stolar.. Dock har 2 gått sönder så vi har bara 4 men shit i same, vi ska köpa nya endå!! =)) Och så hämta dom en säng som vi fått av sara o jimmy, som vi ska ha i gästrummet sen i nya lägenheten!

När dom var klara med detta så drog timmy upp till micke & resten av gänget för där vankades det flytt.. Jag o liam var hemma, lagomt tills liam sovit sin middaslur så kom linda som skulle agera barnvakt medans jag åkte ner o hjälpte camilla att komma någolunda i ordning.. Men innan det hann vi ta en kaffe osv.. trevligt o träffa min linda då det inte e så ofta faktiskt.. När jag kom ner till flyttgänget så grejja vi en del efter de vart de käk, o sen drog mina killar hem.. O jag stanna kvar o grejja!!

Idag gjorde mitt lilla hjärta morgon 06:10 & då var jag inte alls sugen på att gå upp men hade inte så mkt annat val, men timmy gick upp oxå så kändes bra när vi båda gick upp.. Kl 07:00 börja vi tvätta.. Skönt o ha de gjort! Sen efter vi käkat lunch så gick både jag o liam o la oss, sov ca 2 timmar.. O de var välbehövligt för min del iaf, fy fan så där bra var de länge sen jag sov.. Hade vela sova mer men då skulle jag säkert inte somna till kvällen!!

Nee så efter jag sovit satte jag mej här en stund, sen vart de att fixa middag, senare drog jag till camilla o micke.. O så handla vi o lite sånt!!

Imörn ska jag iväg o lyssna hjärtljud & mäta mage osv.. =) Ska bli skojj o se sf mått o jämföra lite med vad jag hade när jag vänta liam osv =)Gick in i v26 idag oxå <3<3 Ska även till Bvc på tors o kolla vad mini väger!

Annars hoppas jag på att bli inringd på jobb under veckans gång!!

Nu ska jag bara ta de lugnt, är ganska trött faktiskt så blir sängen i tid ikväll!!

ha en fortsatt trevlig kväll..

kort



Mina fina rosor som jag fick av älsk <3<3




V24+4 båda bilder!!





Litte nytt till grabbarna från Mormor =)) <3 även jag & timmy fick lite men orkar ej visa (A)

Min tuffing <3



Han går o drar ner byxorna samt blöjjan ^^ Men tror vi nämde ordet bada så då vart han helt till sej o skulle av med kläderna, tröjjan har dock jag tagit av honom :P



På väg till toan, gick inte så bra att gå med byxorna nere i knäväcket så då kröp han ;)

Min älskade skit onge <3<3<3



Detta var allt för denna gången =))


Goooooooood morning

Mm idag ringde han samma tid.. Ville ha mej till Ölme men jag har ju inge körtkort lr bil så inte så lätt då :( Men men!! Dom ringer la fler ggr förhoppningsvis.. =)

Natten till idag var ju inte så jätte rolig, liam vakna vid 4 & gallskrek.. Gick upp för att hämta han, men jag fick inte ens ta i han för då skrek han dubbelt så värre :( Så jag fick jaga upp timmy, vi försökte att skifta så timmy kunde få sova lite mer eftersom han skulle upp efter 1,5 timma.. men som sagt, jag dög inte för liam.. var bara pappa pappa pappa pappa.. men tillslut somna han om runt 5 & jag med.. men för timmys del var det ju ingen ide o sova mer..!! Är röv trött men vad göra åt saken!! Ska snart sminka mej & sen steka blodpudding, för att sen hämta grabben o ta oss ner till sara o michelle.. Hon behövde lite hjälp så klart man hjälper till =))

Annars idag vet jag inte vad som sker, inget speciellt.. Kanske försöka färga håret som jag planerat i flera dagar men får aldrig fingrarna ur röven =(( Rädd o missa eftersom jag har blond utväxt så syns den rätt skarpt.. Ajja skit samma

nu ska jag göra mej ordning!!
byeeeeeeee

Jobb

Yesyes nu har jag jobbat 2 långa dagar, de känns på kvällen oxå.. Är astrött men gött o jobba är de ju =)) Aldrig fel med pengarna ^^
Dock vart de lite stressigt imorse när han ringde 07:10 & fråga om jag kunde börja jobba direkt men då fick jag fint förklara att jag hade sonen hemma o han sover än så måste väcka han och lämna på dagis.. Och de gick bra sa han, så efter dryga 50 min var jag där jag skulle tillbringa näst kommande 9 timmar ca!!

När jag kom hem fixa vi korv m. bröd, mos & gurksallad =) det uppskattades av oss alla, om inte minst av liam.. Han är en riktig korv älskare... =))

Sen fixa jag disken medans timmy åkte o handla lite godis till mej ^^ Efter de vart de dusch för mej o liam.. O nu ligger han & sover & jag sitter här.. Ska snart stänga av o lägga mej i sängen..

Gick in i v25 i söndas oxå.. de går frammåt :D

Har ju min baby hemma nu oxå (datorn) GÖTT!!

nee ha de gött so long!!


bloggtorka

Bloggtorka AB!!!

Återkommer nån annan dag med en bra story!!! Håll ut...

svarar på Kommentarerna då oxå...


Byeeee

10 röda rosor

Har väldigt fint besök i helgen.. Dessvärre kan jag inte skriva ut vem det är!! Men lycklig är jag <3<3

Så återkommer när besöket åkt hem!!


Måste bara få berätta att det skett ett UNDER.. Idag köpte timmy sina första rosor till mej under våra snart 3 år, 10 st röda vackra rosor <3<3<3 även fast det var fjäsk så var det en fin tanke & väldigt glad vart jag!!

Älskar dej...

Förlossningen

igår drog vi ju till Kga jag & Sara.. Hon fick träffa nån läkare & sen vart vi ner skickade till förlossningen där hon fick akupunktur.. Minne väcktes när man kom in där, men de var bara goda minnen <3<3 snart är man där igen!! hihi
Var en tjej som låg med värkarbete när vi kom dit, men inget skrik lr nått hörde vi.. vi som hoppades på att få höra nån som verkligen tog i för kung o fosterland & sen få höra lite bebis skrik.. Men nej då de var så tyst så!!
Klockan drog iväg rejält så när vi var klara på förlossningen så var de dags o ta bussen ner till station så vi skulle kunna ta oss hem.. Men bussen i kga var ju rena karusellbussen, fii fan va de skumpa & hade sej.. Kunde ju tro bebisarna skulle komma ut ett tag.. haha!! man kände sej rätt omtumlad när man gick av kan ja lova.. :P Min får gärna stanna ett tag medans saras gärna får komma ut nångång så jag får snosa bebis!!!! =))


Efter jag hämtat prinsen på dagis så gick vi hem o myste.. Tröttheten bara kastades på mej, så orka inte göra nått speciellt.. Så när timmy kom hem så fixa jag käk åt grabbarna o sen gick jag & la mej en stund.. Sen på kvällen vart de bara allt de vanligt.. Sov tidigt iaf!!


idag är pappa hemma från jobbet, så får la se om vi ska göra nått sen.. kanske åka över till kga, vill in på Öb & sen leklådan (tror jag de heter) Hoppas på att jag kan få hämta min dator oxå, för den är saknad  nu!! men igår när jag ringde så värka det inte ens som dom börjat med den :S

Annars idag blir de de fredasmys med god mat & mina grabbar <3<3 Ska försöka bli proffs på Guitar Hero så jag slår timmy nångång ;) haha!!! hoppas ni får en bra dag.. Byeeee


Booooring!!!

Booring!!!!!! Aa vart e alla kommentarer? Har runt 60 läsare enligt blogg statistiken, men inte en jävla kommentar??!?! snyft snyft.. hihi..

Haft en lugn o skön hemma dag idag bara, var strömavbrott ca 1 tim o 20 min förut,.. kanske mindre roligt.. 

När timmy kommit hem & vi stoppat i oss lite mat så åkte vi ner o köpte en semeltårta & sen vidare hem till fam boberg/malmström.. vart inge färga hår, ska ta de på lörda i stället då vi ska umgås UTAN barn, för dom ska jimmy o timmy ha.. ;) fast sen ska vi käka mat oså tsm & ha de gött.. men vad göra för mat??


Imörn ska jag o sara till Kga, hon ska till spec mvc & jag ska följa med som moraliskt stöd ;) Ska kanske hem till Kicki på besök oxå, skojj!! =)) Annars om de inte blir så, så hoppas jag på mc donalds.. haha hör ni hur fet jag  är eller, de är de enda jag tänker på nu förtiden.. (A)

annars då.. Ungen börjar bli stor i magen känns de som, ligger precis under revbenen ibland när jag sitter & det är så jävla obehagligt, försöker flytta på han men e de lätt ?? nee han e vrång som attan.. Men annars e de bara härligt.. Jag trivs.. förutom med vikten då, men har mej bara själv o skylla då jag äter som jag gör.. Men jag tkr om att äta, jag älskar att äta.. så kommer antagligen att fortsätta me det oxå!! Så jag jobbar starkt på min viktökning med 40 kg.. ;)

nee nu orkar jag ej skriva mer.. ha en bra kväll!!!

Onsda redan =)

Aa fan idag är de Onsdag redan, känns ju mer som att de ska vara tisda! men alltså så är det snart helg.. De gillas!!

Idag har jag inte en aning om vad jag/vi ska göra... jag vill JOBBA JOBBA JOBBA, så hoppas dom ringer in mig! =))

Ikväll ska vi iaf till familjen boberg/malmström för hon ska hjälpa mej att färga håret ;) Så barnen o grabbarna får leka av sej lite medans vi grejjar med hår!

Nee fan jag har ju inte så mkt att skriva faktiskt! Så detta får räcka =)

Undra vad man ska göra för mat idag då? Igår vart de ju köttfärslimpa & fan va god den vart.. All min mat blir god, har nog fått mammas gener ;) hihi
På tal om henne så saknar jag hennes mat nått så fruktansvärt.. Får se om vi tar oss upp till påsk kanske!! =)


nee hade gött .. Byeee


Solen

jaa vilken härlig morgon, solen skiner & jag o grabben är på strålande humör =)) Även katten ser de ut som! ;)

Har nyss duschat, ska snart dra på mej lite kläder & sen på med ansiktet! Synd bara att håret ser för taskigt ut men imörn ska de färgas! =))

Ska iväg om en timma & lämna prinsen på dagis & sen lite senare blir de kps, Af kommer dit o ska ge nån info! Annars idag händer det inget speciellt.. Ska försöka klura ut vad vi ska äta idag oxå.. Köttfärslimpa är lockande så sån kanske man skulle göra? :D


nee nu på med lite kläder.. Ha e bra dag!

Hjärtljuden!! <3<3

Anonym om Bilder:
mysigt med bebis mage.. längtar efter att min ska växa lite mer. är bara i v 16. har du gått upp mycket?

Svar: hihi mm de är mysigt, speciellt alla sparkar =) Ahh har gått upp för mkt enligt mej själv, men inget att göra nå åt!! kommer la skriva ut de efter mitt nästa besök hos Bm!!


Aa idag drog man upp till mvc för att lyssna lillebrors hjärtslag, o dom slog såå fint så =)) dock räkna hon dom inte eller så, men ska tillbaka om 2 veckor för en riktig "koll" eller vad man säger!! Pappa fick följa med in oxå, tror han tyckte det var lite roligt =)) Efter de drog jag ner till Åsa.. Gick ner på stan där vi bara skulle kolla lite, eller ah åsa skulle uträtta ett par ärenden.. de sluta med att vi knalla runt i 5 timmar.. trodde det inte ens var möjligt att kunna gå runt så länge men de har vi bevisat idag att man kunde.. Men i mellan där så käka vi lunch men de tog la inte mer än 30 min...

nere på stan köpte jag present till sara & jimmys bebis som anländer nu i mars & sen ett par leggings samt ett linne!! Sen hämta jag ju ut paketet från ellos, jackan var prima eller ah ALLT var sketa bra!! :D Så idag har man fått sej lite nytt... hihi

Hann även med en fika innan pappa kom och hämta mej, så käka en semla o njöööt =)) När pappa kom åkte vi o hämta liam, sen iväg till coop där jag köpta mej en hårfärg... Sedan vidare o hämta timmy , sen änligen hem.. skööönt att ta av sej skorna kan jag lova.. Väl hemma fixade jag ordning mat, som fick bli köttgryta.. O fan va god den blev.. Mmmmm!! När vi smält maten oså kom svärmor, roger, emma & Henke på besök!! Trevligt trevligt även fast dom inte stanna så länge.. Men de kommer fler ggr :D Sen duschade vi liam o la han, nu tvättar jag igen.. gjorde samma igår men då var jag lat o orka inte ta allt så får ta skiten idag istället..

Imörn ska man till kps på info.. Sen kanske man ska ner till familjen boberg/malmström & hälsa på. Sara ska färga håret på mej snäll som hon e <3 Annars vet jag inte alls vad som sker resten av veckan förutom att de blir bingo en kvälll.. Jobb hoppas jag på iaf =)

Nee nu ska jag ut i tvättstugan.. Ha de götttt

RSS 2.0