Reklam (sluta röka)

Jag vill tipsa alla er som vill sluta röka/snusa eller alla ni som känner någon som vill...1 april startar Jasmine en Relief fillial i Karlstad. .Relief är ledande i Europa när det gäller rökavvänjning med hjälp av laserbehandling.
Det är en internationellt beprövad metod. Abstinensbesvär är det vanligaste anledningen till att före detta rökare och snusare får återfall och börjar igen. Det är här metoden kommer in. Med hjälp av laser stimuleras särskilda punkter på kroppen som har inflytande på beroendet. Kroppens endorfinproduktion ökar och endorfiner kopplas ihop med nikotinreceptorerna vilket leder till att dem ”mättas” och abstinensbesvären som vanligtvis uppstår vid rök eller snusstop minimeras. Med den här metoden kan behovet av mera nikotin stoppas helt och hållet. De allra flesta befrias från sitt nikotinbehov redan efter en avslappnande och helt smärtfri behandling på 90 minuter, endast 20 % kan behöva ytterligare en behandling, återbesök får göras kostnadsfritt inom ett år. Förbered dig på att bli rök/snusfri i april! Hör av er till henne om ni är intresserade. Jasmine Herhold 076-2663740 [email protected] Läs gärna mer på
www.laser-terapi.se




vattenkoppor


Har en vattenkoppig liam här hemma! så söt med sina prickar lite överallt, men synd om han då han fått massa i rumpan (i & rumphålet) samt pungen & det kliar en massa! Men tur att läkare finns ibland o kan skriva ut klådstillande!!
Han har inte vissat att han har "ont!" av det förutom att det just kliar mellan benen, men där blir det ju varmt osv eftersom han är blöjbarn! Får la se om Noel får det oxå men är väldigt tveksam till det faktiskt men hoppas kan man alltid göra :) får se om det blir nå Gävle för oss nu då nästa helg, hoppas dom torkat tills dess!!

Nee nu ska jag ta en cigg & dricka ett glas vatten, sen sova tror jag!!

Imörn lär man ju vara någolunda pigg då man ska ut o slå klackarna i taket ;)

hade gött!!











snart snart

Ja snart är februari månad slut, & då börjar vi gå mot mer vår förhoppningsvis!!
men detta väder som kom i slutet på förra veckan var totalt onödigt, har nog aldrig svärt så mkt som jag gjorde då när jag fick köra vagnen & samtidigt ploga mej fram!! Nee värdelöst är det, och nu är det ju kallt som attan oxå!!

Idag får det bli en inne dag med barnen då båda är förkylda & även för att det är så kallt!! så jag stannar med glädje inne idag :)

Men ikväll blir det promenad med emelie, får hoppas det blir lite mildare tills dess! men det får gå endå :)Om inte annat så går vi väll oss varma!!

Ne fan har inge mer & skriva!! Ha en trevlig alla <3 dag..



Klockan på tok för mkt!

Ja den där klockan drar att iväg på kvällarna, ska ju egentligen ligga i sängen nu men i stället sitter jag här! Jaja så kan de bli ibland!

I helgen hade jag Underbara fam Boberg här på besök, var riktigt roligt!! Lille goa Michelle har vattenkopper så hoppas verkligen hon gnugga sej ordentligt mot liam så han & noel oxå får det så vi har det överstökat.. men endå hoppas jag inte att det blir nått av det, för blir de det så tar vi oss ej upp till gävle :(

Annars då, har inte så mkt att skriva!

har haft en mysdag med Noel idag här hemma.. På eftermiddagen kom Emelie & Ola en svänga på kaffe, dom hade slagit på stort o köpt munkar med sånt där vaniljklet i! Jävla va gött de var men väldigt sockrit..

Haha aaa noomi, åh sikken go onge hon är.. Sån härlig stil på golvet har hon.. Noels girlfriend de, tur han fick nån han med då storebror har michelle ;)

När vi fikat klart tog vi oss en tur med besöket över stan & sen till coop.. Handla lite småskit bara men skojj & komma ut lite, ruttnar ju av o bara sitta inne!!
Men imörn står de besök hejvilt på schemat!
Först kommer Frida & Oscar på besök, sen ska jag till snuten & hämta ut register bla bla så jag får skicka iväg det så jag får ett nytt som jag kan skicka in till komun!!

Har under ett par dagar kommit på att jag så gärna vill börja jobba lite smått, så min plan är att hoppa på vikariepoolen där jag jobba innan mammaledigheten & det vill säga inom förskola!
För nu har dom ju fått nattis här, så jag ska stå skriven att kunna jobba kvällar&helger o det var inga problem bara jag skickar in ett nytt registerutrdag för det får inte vara äldre än ett år! Så hoppas jag blir inringd nångång för Timmy har lovat o ställa upp med barnen om de så skulle behövas & varannan helg är jag ju barnledig!
 
Efter jag vart hos farbror blå så ska jag ta en rask promenix till emelie & ola, ta en god kopp kaffe & tjöte lite! Sen efter det så ska jag & linda ta en promenad upp till strand för o hälsa på Lina! Blir även där en god kopp kaffe.. & efter det ska jag hem till Karin & hälsa på, kan dock inte säga om det blir nått kaffe för vid denna tidpunkt jag ska dit så har jag nog redan druckit tillräckligt haha!

Efter jag vart där så går jag & noel hem till Timmy & Liam! Vi ska se svensk Maffia som vi gjort de senaste torsdagar då det gått, jag är vek & vågar inte se på såna där program själv för då kan jag ej sova sen.. :P

Började kolla på efterlyst förut men fick snabbt byta kanal för jag kände redan då hur jag börja inbilla mej saker att nån t.ex skulle hoppa in på min balkong o bryta upp dörren för att sen förgripa sej på mej.. nee usch nästan så jag inte ens kan skriva det utan att bli rädd :O Hahaha!! Mespropp ajg är, sover till o med me lampa på om nätterna när jag är själv, i köket! men de är bra för då blir man inte totalt bländad när man ska upp o värma välling mitt i natten/morgonen! :D

Men från det ena till det andra, ingen kamera har jag hemma än :( får den på freda då barnens faster kommer hit och ska spendera helgen här! Så kan ej bjuda på några bilder än!!

Nee fan om man ska försöka få sej lite sömn! Gossen sussar gott i sin säng & gud sovande barn finns de nå vackrare?? Barnen är ALLTID fina, men det är nått speciellt när dom sover <3

Ha de gött :)



2 härliga sommarbilder, ser verkligen imot kommande sommar som jag ska tillbringa med mina älskade gossar! 1,3 & 25 års kalas väntas :) + 8 till!! fy fan vi är 11 st som fyller i Juli :O & då är de bara släkt..
MYCKET tårta med andra ord, & det giller jag!


 


7 Månader

Japp idag blir min skrutt 7 månader redan! Tiden bara springer iväg, både på gott & ont!!

I skrivandes stund så sitter jag hemma hos timmy med barnen, vi sov kvar här igår! Och Liam är ju ledig idag från dagis så just nu sitter han & kolla på Byggare Bob & noel sover!!

Jag själv ska strax börja göra mej ordning så vi kan knalla hemmåt sen, idag ska det ut massa skit till förrådet som bla  babysitter, babygym, onödiga leksaker som varken liam eller noel leker med & allt jävla julpynt som jag tryckt in i stora gardroben! ska bli sååå skönt o få ut skiten så jag slipper se de :P

Skulle ha träffat frida idag oxå men blir inget med det så vi får se vad dagen erbjuder annars, ikväll står det tvätta på schemat & det är välbehövligt men jävligt tråkigt om jag får säga det själv!  


Har väll inte så mkt mer att dela med mej av nu... ha en bra dag i detta regn/blåsväder!!





Pirr pirr..

Ahh sååå jävla gött väder ute idag så de pirrar i hele kroppen på mej! :) Lovley!

Väntar på att lillsnörren ska vakna så jag kan dra på musik & börja städa lite!

Liam gick även till dagis idag, eller typ halva vägen! Imorse så glömde han nog det ena örat hemma för hörseln var inte alls lika bra som igår så då åkte han i vagnen! Men han protestera ju inte så var la skönt det, när vi kom till dagis så möttes vi av alla barn ute i korridoren.. Då sa fröken att dom skulle ta bussen upp till skogen, & gissa vem som sken upp som en sol när han fick höra "åka buss" haha gobiten då! <3


Sen i eftermiddag så ska timmy bjuda på mat, Blodpudding & Bacon blir det!! Jag tvinga han att smaka i fredas när jag gjorde iordning det till liam & han tyckte faktiskt om det.. Annars har han vart blodpuddingshatare & sagt att de är sååååå äckligt osv.. Så jag har alltid fått ätit de själv, men nu minsann har han ändrat uppfattning! :) Billigt, lättlagat & jävligt gött är det!
och så ska han visa sin nya tv o blueray spelar o allt var det var.. Fattar inte vad det är med killar o teknik.. Allt är såå WOOOOW när de kommer till teknikprylar??!

Och idag blir jag ett regnskydd rikare äntligen.. Har ju inget som passar till syskonvagnen sen jag tagit bort liggdelen så snälla sara köper med ett från e-tuna då dom har babyproffsen där! :) Så slapp jag ta mej till skåre för o köpa ett! Men får det ju inte förens på lörda men iaf ;)

Nee fan har väll egentligen inte så mkt o skriva..

Jo 2 saker måste jag få skriva som jag är så otroligt trött på

1. Folk som sitter o skriver dagarna ut & dagarna in hur mkt dom älskar deras barn, familjer osv osv.. Hallååå det är väll naturligt att man älskar sina barn, inget man behöver skriva dagligen för att folk ska förstå!

2. Denna jävla batningshysterin, ååhh jag är såååå tjock jag måste gå ner i vikt blablabla! Ja men vem fan bryr sej om du är tjock på facebook. blogg osv, gör nått åt det i stället för o sitta o skriva om det!!!?

ah nu fick ni veta det oxå, kanske mej det är fel på vad vet jag.. men en sak vet jag & det är att jag är otroligt less på o se allt sånt där överallt haha! :P

Bäst att sluta skriva nu annars kommer jag bara på fler saker som jag stör mej på ;)

Have a nice sunny day!!







Helgen & "Ny" tv

Japp helgen har passerat med stormande steg & även måndagen!! Skönt att tråkigaste dagen på veckan är gjord :)

Fredagen så var jag över till Kga med pappa, köpte en ny vagn till Noel.. vart en emmaljunga scooter!! Älskar den vagnen, köpte även med ståbräda som liam kan stå på! Men ståbrädan är inte alls intressant för Liam men övning ger färdighet sägs det ;)

Sen på eftermiddagen så mötte jag & Noel upp Timmy & Liam, gick till coop o handla lite småsaker...Vart även lite grejs till räkmackor som vi smällde i oss på kvällen till en bra film! Mer än så hände det väll inte!

Lördagen: Åkte vi till Karlstad, gick en sväng på stan när vi kom dit.. Köpte 2 tröjjer & en t-shirt till Liam, samt en bärgningsbil med 2 tillhörande bilar & 2 nya Byggare Bob filmer! Noel fick en T-shirt (samma som Liam) och vantar o ny mössa! Han fick inte alls lika mkt som Liam men kläder har han så han kan bada i & så fick han ju faktiskt en ny vagn på fredagen :) Till mej själv fyndade jag nya solglasögon som det var rea på samt en likadan tröjja som jag köpte under min vistelse i E-tuna..  Käkade även på donken & Liam förvåna oss nått grymt, åt upp varenda pommes & en halv hamburgare ink brödet! Man blir hungrig av att shoppa!! ;)

När vi var klara på stan så gick vi & mötte upp barnens farmor, tog oss en tur till Netto där timmy köpte sej en kastrull & jag en teburk.. Sen tog vi promenad hem till Farmor! Riktigt skönt ute var det, o väldigt skönt med lite promenad :)

Väl hemma hos farmor vart de massa mys & lek.. Mot kvällen tog sej timmy ett bad med båda barnen, lite trångt men mysigt.. Dom hade väldigt skojj lät de som =D Sen var det dags & natta barn, liam somna på farmor i soffan & noel somna ganska snällt, sov lite oroligt till en början men sen så sov han på! :) Min & Timmys plan var ju att gå på bio när man barnen somnat, men när väl bägge barnen sov så kände vi att vi inte orka med att dra oss ner mot stan, så då gick jag o erika till kiosken o storhandla hem massa göttans!! Ladda hem film som vi kolla på, sen vid elva snåret vakna noel till o var hungrig.. Så timmy gick o la sej med honom så han fick äta o sen somna dom så gott båda två! Själv kom jag i säng runt 12, somna nog på 2 röda!!

Sönda: Vakna 09:30, så noel tog sovmorgon & Liam hade vaknat 09:00! (Liam sov med farmor & vi i fasters rum) Riktigt skönt med sovmorgon, dom sover så himla bra borta konstigt nog :O =) När vi vakna kom liam in & myste lite med oss, sen gick vi upp & käka frukost samt gjorde oss i ordning!! Tog yttligare en promenad ner till stan & lika skönt väder var det denna dag om inte skönare.. Skit varmt ute! Skulle gått till lek&buslandet men vi hoppa över det o gick till en lekpark istället, o så vart de o kolla i lite affärer innan tåget gick hem!! Liam var så stolt för han fick en alldeles egen tågbiljett av biljett tanten, med lite djur & saker på!! Så den ska jag klistra in i hans bok tänkte ja :)

Väl hemma i stan så vi hejdå till timmy & gick hem till oss!! packa upp lite, gjorde middag & dom vanliga sakerna som man gör i ett hem, sen var det dags för nattning! Helgen var den bästa på väldigt länge som jag haft med barnen & timmy, samt farmor & roger! :) Så himla mysigt, o skönt att komma bort lite! Så de blir de nog en repris på framöver!!

Men helgens planer som inte vart av tar vi i helgen, bio eller ute middag på fredag! Lek&buslandet på sönda! Lörda kommer ju fam boberg så då blir de att käka mat & ha det trevligt! :)

Och igår ni, fick jag mej ett hemmabio system & en ny tv.. Fast allt är begagnat!
Det jag o timmy köpte när vi bodde ihop fick jag igår, för han har köpt nytt!! Härligt nu kan jag ligga i sängen o se på tv & även ha dunka dunka här hemma! ;) Nice!!

Idag gick liam hela vägen till Dagis & han var så duktig, lite småstopp bortimellan då han hitta pinnar & allt var det var.. Jag hade räknat med att de skulle ta aslång tid då han gärna inte alltid lyssnar så bra, men han skötte sej exemplariskt idag & vi kom till Dagis en kvart för tidigt.. Min duktiga kille det, men ståbrädan skulle han minsann inte stå på ;) Imörn får det blir promenad till dagis igen, men han får åka vagn hem.. Bättre o börja lite smått med en promenad om dagen så han har vänjer sej lite mer, är ju mer trafik osv ute när han slutat dagis oxå så vill känna mej lite mer säker på de här med att han ska gå själv först!! Man ska ju aldrig lita till 100% på ett barn men ah ni fattar säkert vad jag menar!? Han gjorde mej riktigt stolt idag iaf <3<3

Bilder hade jag tänkt att bjuda på både från förra helgen o helgen som var, men kameran ligger i kd så ni får vänta! men slänger in en bild på vagnen iaf som vi köpte!!

Nu ska jag se om min lill bebis vill vakna som förövrigt blir 7 månader på torsda :O Jisses snart dags o söka dagisplats!

Ha en fortsatt bra dag!!





RSS 2.0