Kyligt!

Ja usch idag är det kallt, jag som vill ha + grader =( Men finns ju inget o göra åt vädret.. Är iaf fint väder så det får man ju vara glad för!

Dagens planer består av att gå till banken & sätta in lite pengar och sen köpa blöjjor! Skulle egentligen ha storhandlat idag men eftersom dagis fått för sej att liam är sjuk så var han tvungen till att vara hemma idag.. Han är inte det minsta sjuk nånstans :O Och att ta med han i en affär när man ska storhandla själv är inte det lättaste så då får det vänta tills imörn då Liam ska tillbaka till dagis igen! :)

Tror Emelie, Ola & lilla söta Noomi skulle komma förbi på en kaffe sen oxå, trevligt med lite besök! =)

Ne hade väll inte mer o skriva nu, ha en fortsatt bra dag!


Eskilstuna...

yesyes sitter hemma hos sara m. familj :) Jimmy är dock inte hemma då han är på kryssning med gamla klasskompisar!!! Rockigt för dom

När jag kom fram i fredas så hämta dom upp mej så åkte vi till bolaget direkt, sen vidare till tuna park (tror de heter så) Där vart de lite shopping, bla ett par nya jeans, 2 tröjjer & nån koftablus eller hur man ska säga =) Vart lite mer shopping än jag tänkt mej men ibland måste man unna sej ;)

När vi äntligen var klara där, så åkte vi hem till sara o dom för att börja göra oss ordning för kvällen... Duschade, sminka oss o käka lite tacos osv.. sen när allt vart klart drog partyt igång på riktigt.. Fort slank det ner oxå haha.. På krogen vart de redbull o vodka flere ggr om, även orgasm o cider & öl.. fy fan hur dom slank ner fort asså, men gött vare.. Hade skit skojj, dansade järnet & spela massa blackjack =))

träffade på 3 kr-hamnare oxå, och vad är oddsen för de då?? haha! Men skojjigt värre var de.. haha denna kvällen kommer jag leva länge på...

Igår mådde man väll inte allt för bra, men endå inte bakfull heller.. mest trött då det inte blev så många timmars sömn.. men dagen rulla på hyffsat bra endå :) Käka pizza, godis, chips & dipp, fläskfile i ugn så aptiten var de då inge fel på iaf.. hahaha fy fan nästan så man har lite ångest idag för man åt så mkt igår men men

Idag ska man åka hemmåt igen, ska bli skönt o träffa mina små prinsar igen men samtidigt jävligt tråkigt att åka, helgen har ju gått så fort :( Men haft det jätte mysigt o trevligt iaf!!

Nee har väll inte så jätte mkt mer o skriva just nu, kanske kan uppdatera snart igen med lite bilder osv..

ha de gött!!


Grattis jonas & thina till eran söta son :)



kallt..

Aaa usch idag var det kallt ute, jag som tyckte det var så skönt när plus graderna kom om man bortser från slasket då för de kvittar!! Men idag är det säkert 5 minus, visst det är inte jätte kallt men man vänjer sej fort med +graderna!! Jaja så länge det inte blir uppåt 17-20 minus så är jag nöjd!

Har precis kommit hem från lämning på dagis, ska göra mej lite frukost snart & sen får det bli en dusch! Funderar på att ta med mej Noel o gå ner på stan! Har lite ärenden att fixa, sen hitta jag en tröjja som jag är sugen på! Halva priset, de gillas!! :) Men samtidigt vill jag vänta med o shoppa tills imörn eftersom jag ska till e-tuna o det är större utbud av kläder men jag gillade denna tröjja så vette fan hur jag ska göra! Får gå dit o kolla på den igen så får ja ta beslutet då :D

Sen vid 2 ska jag hämta hem fisongen igen, resten av dagen vette tusan vad vi ska hitta på! Det enda jag har planerat i eftermiddag är att jag ska klippa mej.. Packa ska jag nog göra oxå & småstäda lite så man lämnar ett fint hem o sen få komma hem till ett fint hem!!!

Ah nee magen kurrar, får bli rostat bröd med salami & en stor mugg med varm oboy!


Have a nice day

Pssst, nu när jag tittar ut så har solen kommit! fan va härligt, då blir de inte så kallt! :D



Tisdag..!!

Ja dagarna bara flyger iväg, tyckte det bara var ett par dagar sen jag skrev men är nästan en vecka sen ;)

Hart vart o lämnat stora gossen på dagis, sen gick jag o Noel och handlade hem lite så det är gjort! Sen vi kom hem har jag suttit o nördat medans noel sovit & nu är han nymatad med gröt :) Själv ska jag ta mej en pan pizza o sen hoppa in i duschen så man blir lite fräsch!!

Vid 2 ska man hämta hem prinsen från dagis igen, tänkte då ta mej en promenad till station o kolla lite biljetter till e-tuna eftersom jag åker dit på freda :D Ska bli grymt skönt att lämna stan ett par dagar men kommer sakna mina gossar nått så grymt mkt =( Visst jag har inga problem att lämna bort dom ibland, men detta känns endå jobbigare.. Jag ska åka flera mil ifrån dom! Men men de kommer gå bra, dom ska ju vara med pappa så kul kommer dom att få :D Jag vet ju att Timmy klarar det så där har jag ju inget o vara orolig för iaf! <3

Har massa roliga helger att se fram i mot, denna helg e-tuna, helgen därefter ska jag & timmy ta med barnen till lek&buslandet.. Ska även se om de finns möjlighet för oss att sova kvar hos timmys mamma & om vi kan de o hon är ledig så ska hon få vara lite barnvakt på kvällen om hon vill så vi kan gå på bio.. Var grymt länge sen jag var på det så de känns skojj & första gången jag o timmy ska gå på bio under våra snart 4 år.. Eller ah skulle bli 4 år, vi är ju inget par längre ;)

Helgen där efter vankas det hockey, samt att fam Boberg kommer till stan :D Så då blir de massa lek o bus med barnen!! :D Skojj för dom!

Jag gillar att ha saker o göra, framför allt roliga saker :D

Annars då, denna vecka händer det inte så mkt.. Liam ska på dagis & jag ska på ett möte samt att håret ska klippas.. Det är väl de enda jag har planerat än så länge förutom resan till e-tuna på fredag då!!
Imörn kommer timmy o ska sova här, ska kolla lite film & umgås!! Skönt o ha nån att sova med ibland, så nedrans tomt i sängen förutom när jag har ongarna där då som knör ut mej ;) haha!
Och även skojj att umgås självklart! Är så skönt för vi kommer så himla bra överens nu & det gillar jag!!

Ni kanske tkr att vi gör väldigt mkt saker tillsammans för att längre inte vara ett par, men saken är den att vi trivs med att umgås med varann, vi har jävligt roligt tillsammans må jag säga.. Allt är på en annan nivå nu när vi inte umgås som ett par utan som kompisar!! Ibland är vissa saker bara menade för att ske...
& vad som än händer o sker i våra liv så kommer jag alltid älska timmy, han har gett mej nått som ingen annan nånsin kommer att ge mej & det är mina 2 prinsar!! Och han var min första riktiga & största kärlek <3

Nee usch vad jag babblar, men kändes skönt o skriva av sej lite :)

Nu ska jag ta o byta blöjja på noel för de stinker skit här ;) Ha en fortsatt bra dag!

Bjuder på lite gamla bilder bara för det :P

                                                  

 

                                

                                         Det sägs ju att gammal kärlek rostar aldrig <3


halva veckan!

Ja då var de Onsdag redan & halva veckan har gått :) Skönt att tiden går fort men endå inte..

Sitter för tillfälle hemma hos timmy, sov här inatt.. så igår snacka vi lite om dagens händelser då vi ska iväg & träffa en psykolog som kanske kan hjälpa oss med Liam & hans dåliga matvanor! Han vill ju liksom inte äta, spelar ingen roll hur vi än gör så är de bara nån enstaka sked/gaffel med mat som åker ner & sen har han tröttnat och då blir de bara trams & lek med allt annat..
Var ju meningen vi skulle träffa en dietist från början men eftersom problemet inte ligger i vad han äter utan just det att han inte äter så tyckte läkaren det var dumt o träffa henne först så då ska vi testa detta först & se om vi får nån rätsida, får vi det så blir de dietist sen!!

annars så kolla vi på film igår, snuten i hollywood, haha så sjukt rolig film! ska väll plöjja igenom 2an o 3an nångång oxå!! =))

Så denna eftermiddag består av möten typ, är ett till möte innan vi ska iväg till bvc för att träffa psykologen! Sen efter vette fan vad jag ska hitta på, hem & försöka komma på nån mat att göra.. grymt sugen på torsk & äggsås så det får det nog bli om jag orkar :P

Imörn ska jag till Bvc med Noel oxå, ska bli skojj!! Tycker det är lika kul varje gång & se vad vågen stannar på! :) Och efter bvc blir det att ta en promenad upp till emelie, ola & Noomi för en kaffe!! Hoppas på lika strålande väder imörn o hela helgen som det är nu!

Nee fan blir ju bara dynga här, så ska kanske ta o börja göra mej ordning i stället!

Have a nice day... Bjuder på ett gammalt kort på mej & liam som är taget med camen på timmys dator!



Och 2 på min bauta mage som jag saknar men endå inte








Thina: se till o kläm ut bebis Nu :D








Magsjuka!

I fredags fick jag äntligen min julklapp av timmy :) En ny härlig säng, & jag bara älskar den! Känns gött o ha en ordentlig säng igen.. Tusen tack kära timmy! Det som är gött är att man kan rulla in sängborden så dom inte syns :D



efter vi fått hit sängen så vart de pizza med pappa & Linda, sen körde vi hem linda & även hämta upp timmy.. Sen styrde vi bilen mot barnens farmor där dom skulle få tillbringa lite tid medans vi andra sprang inne på Ikea. Hittade lite smått o gott, inget direkt märkvärdigt men saker jag behövde iaf =) I kassan på Ikea så ringer Timmys mor med ett icke så glädjande besked, -Liam har spytt!! Så när vi kom för att hämta barnen så hade Liam fått en dusch & sin spidermanpyjamas på sej som farmor har där åt honom.. Samt att hon tvätta o hade haft skurning av soffan då allt kom där ;) vi fick ta med oss handduk o plastpåse i bilen ifall att de skulle komma mer.. Jag inbilla mej hela tiden att spyan berodde på hans jobbiga hosta men icke sa nicke, han forsatte spy i bilen så de stod klart att de var magsjuka som hägra.. Inte lätt o sitta i bil med en magsjuk grabb, gud vad ont de gjorde i mej att se han så ledsen & rädd.. Men gick väll hyffsat endå, hann in o handla med oss blåbärs soppa & lite annat att kurera sej med..

När vi ÄNTLIGEN kom hem till timmy så hoppa jag in i duschen med liam, efter det så piggna han till liten stund.. Drack en del som kom upp igen :( Sen somna han & ingen mer spya kom! Sköönt.. Jag o timmy var helt säkra på att vi inte kände ett dugg o att vi säkert kommer klara oss.. Men tjiii fick JAG, kl 23:00 till 05:00 bodde jag inne på toan typ.. Men var den bästa magsjukan jag haft om jag ska jämföra med dom jag haft de senaste 2 åren innan..

Liam vakna ganska ofta på natten o var törstig så vart inte så mkt sömn för nån av oss mer än Noel då :)

Så lördagen vart de inte många knop, bara massa mys i soffan!! Liam sa nått han aldrig sagt förut, TRÖTT och så gick han o hämta sin lilla nalle och tog timmys hand o ledde han in i sängen, dom la sej o liam somna på 2 röda! Så vart 2 timmars sömn på dagen oxå & det var välbehövligt för oss alla!

Söndagen vakna vi alla med ett gott humör, utvilade :) Så då börja vi dagen med att städa bort alla baskelusker hos timmy, bytte sängkläder o allt vad man gör efter en sådan här dum sjukdom.. Sen när vi skulle gå hem till mej för att montera sängen så kom vi båda på.. FAN vi har ingen syskonvagn här, FAN Liams overall är nerspydd.. vad göra`?? haha
Men de löste sej galant, hitta en overall från förra året som satt någolunda bra på honom så fick duga hem till mej, o så fick han gå men han orka bara halva vägen sen fick han sitta lite fint i noels vagn.. Gick super bra det där :D Alla sätt är bra utom dom dåliga...


Fixade även till helgens första middag som vi käka ihop innan liam & timmy begav sej hem till sitt!

Så såg våran helg ut, kanske inte den roligaste men ack vad mysig den har vart endå.. Liam har vart en riktigt knäbebis o myst massa <3<3 Tänk om dom kunde vara så goa när dom är friska oxå ;)

Var ju timmys helg med barnen, men har inte hjärta till o lämna barnen när dom är sjuka så valde att stanna kvar där med dom!

Idag har jag & noel haft en riktigt pysseldag här hemma, har bytt gardiner i kök, v-rum, sovrum :) vissa gardiner har jag bara bytt fönster men ah lite förändring är det ju! Samt städat lite, dragit ett varv med dammsugaren oså! Så nu ser de någolunda ut här hemma igen! Men fy fan så tomt det är utan min storprins ;( Hoppas denna vecka går riktigt fort så jag får hem han snart igen <3<3
Ska försöka ta med barnen till badhuset på lördag, vi får se! Svårt att gå själv med båda barnen till badhuset så får se om syster följer med, annars hitter vi nog på nått annat skojjigt!! =)

Nee nu ska jag ta o ringa min kära pappa som vi lyckades smitta ner & även Linda smitta vi ner :P Sprider som en jävla epedemi den där sjukan!

Ha de gött gott folk :)




 


Snö snö snö

Mm är ett jävla snöoväder nu, och de suger... 3e dagen idag!!
Tycker synd om mina kottar som fått vart inne mestadels av denna vecka då inte vädret har vart helt okej för att vara ute!! Idag är det värre än värst..

Skulle egentligen ha åkt till ikea idag, men dumt att riskera att åka i detta väder! Så vad gör man av denna dag?! Jag har massa som jag skulle kunna göra, men inget som gynnar barnen.. :( Finns nog inte en människa på jorden som vill gå ut i detta väder heller så kan nog räkna med bara mej & barnen idag för dom går ja då verkligen inte ut med idag! =(( BOOOOORING VÄDER!!!

Usch nee denna vinter gör mej verkligen på dåligt humör... Våren är välkommen NU!



2011

Ja här var det ju inte skrivet sen förra året ;) Är ju inte så aktiv när de gäller bloggen tyvärr!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, finns ju mkt att skriva om men inget jag orkar dela med mej av!

Så tar från nuet typ..

I måndags vart min bebis 6 månader redan, snurrat ett halvt varv runt solen redan! Går väldans fort, samtidigt som jag vill ha min lille bebis kvar så är det så kul o se hur han utvecklas för var dag! Gåstolen har han fått in bakåtsnitsen på iaf, tar sej bakåt med en väldans fart runt om i lägenheten, samt svänger.. Får la se när han tar sej frammåt.. Inväntar att han ska börja krypa eller åla sej fram då det är på G men kan ju ta tid endå :) Han får ta de i sin takt, tålamodet är ju inte det bästa från hans sida ;)Sitter så gott som själv, inga längre stunder ännu då han gärna slänger sej bakåt eller tippar åt sidan så man får ju vara med!  
Till veckan ska vi på 6 månaders kontroll oxå, ska bli kul o se vad han väger samt längden!!

Liam blir 2,5 år till veckan, där har de oxå väldigt snabbt.. Och han utvecklas från var dag, kommer nya ord titt som tätt.. Just nu är han inne i sin lilla trots & den är väldigt frustrerande ibland men man får bita ihop så gott det går ;) Han är ju lika go för dej min lilla sparris!
Ska iväg på 2,5 års kontroll snart, får se vad dom säger då om dom är nöjda med hans utveckling eller inte men de ska jag nog tro att dom är.. Pratar kanske inte så jätte mkt, men som sagt det blir mer o mer för varje dag! Allt har sin egen tid :)

Om mej själv har jag nog inte så mkt att skriva ;) Jag bara är liksom!

Får snart lite besök av Frida & Oscar, ska bli skojj o få nån vuxen att snacka med.. Vart själv med barnen i 2 dagar nu, knappt vart utanför dörren så ska bli trevligt o få träffa vuxen folk ;)

Sen eftermiddag kommer timmy förbi, ska sätta han i arbete! Han ska få bära ut massa skit till förrådet som jag vill bli av med här hemma & även slänga diverse saker som t.ex en trasig stol osv! ta en titt på vagn fan oxå som muppar sej, det ena hjulet vill liksom inte vara med så ut törs ja inte gå! Ibland är männen bra & ha men bara IBLAND ;)

Får la se om de rullar in nå mer folk under dagens gång.. först kommer ingen sen kommer alla! haha..

På fredag får jag min efterlängtade säng oxå som jag fått av timmy i julklapp :) En ikea malm med rullsängbord, såna man kan gömma! Kommer bli awesome.. Min skit säng gick ju sönder så får ju ha madrasserna på golvet nu o det är inte så rockigt! :P

Nee fan har inte så mkt o skriva egentligen.. Men slänger in ett par pics på barnen :)











RSS 2.0