Går bra ett par inlägg!

ja det går bra o uppdatera ett par inlägg sen blir bloggen så gott som bortglömd!

Men för varmt för att skriva nu :P Så jag återkommer när jag finner orken igen ;)


Parken Zoo!!

I fredas drog vi på student firande hos min kusin :) Var roligt att få träffa släkten, gott fika & god stämning hela kvällen!
Kom väll inte hem förens runt 20:30, så hände inte mkt mer då!!

Lörda: Börja dagen med lite packning och ordning plock, sen upp till Linda & Johan på kaffe! Kika in deras as fräscha lya.. De där människorna har stil dom :) Satt ute på gården i det härliga (något blåsiga) vädret, barnen härja som vanligt, vad annars? ;) Efter en stund styrde vi bilen ut till Pappa där han bjöd på lunch och glass!

Sen efter lunchen åkte vi till E-tuna för att hälsa på Sara med barn! Vart en riktigt mys lördag med god mat, gott snacks o någolunda bra film! Barnen härja innan dom sen stupa i säng! Kan dock inte påstå natten gav så mkt sömn då noel har knölat hela natten, började med att han vakna till då o då under filmen, sen när vi var påväg till sängs vakna han så var vaken ca 30 min.. sen tyckte han det var dags att slå upp ögonen igen vid 01:30 och sen somna han äntligen om 04:00! Men lite sömn vart det allt!

Alla i huset sov till ca 08:00, då vart lite stress eftersom vi planerat att komma till Parken zoo till 09:00.. Då dom delade ut 2500 gratisbiljetter till dom som bodde inom ett visst hyresbolag så antog vi att de skulle bli lång kö! Sara var en av dom som bodde inom det hyresbolaget,  Så vi gick in gratis samt att de stora barnen fick ett varsit åkband!

När vi kom dit börja vi med att spana in alla djur, tog sin tid att gå runt och kolla på alla :) sen vart det lite fika med äggmacka & saft.. Mums, satt gott i magen efter denna promenad tur! När vi fikat klart knalla vi vidare och kolla på resterande djur som vi missat, och tillslut hamna vi på tivoli delen.. Där vart karuseller för barnen, som dom åkte.. :) Man verkligen såg lyckan hos dom när dom kunde åka åka åka!! Timmy o sara fick åka med i vissa, och tror dom hade minst lika skojj ;) haha!

Efter ett x antal timmar där borta så bestämde vi oss för att bege oss hem till Sara igen för lite käk! Mästerkocken sara fixa till en riktigt god söndagsmiddag som bestod av kyckling och pommes, goda såser o sallad!

Och sen var de dags o fara hemmåt igen :( tiden gick sååå snabbt men haft det riktigt bra där borta, skojj att träffa dom igen!! barnen uppskatta att få leka med varann igen.. <3 hihi

När vi kom hem tog jag ett städryck inne på toa så nu är den ren o fin igen, sen packa jag upp allt och drog igång en tvätt!

Efter en stund hemma kom morfar på besök, lämnade Liams snuttenalle som vi glömde igår! Och sen helt plötsligt var kl gör mkt o barnen for i säng :) Båda var inte så värst trötta då dom sov i bilen på väg hem så tog lite längre tid att lägga dom men nu sover dom gott förhoppningsvis.. och hoppas innerligt att noel sover inatt! :)

Imörn får vi "besök" vid 9, så får bli att gå upp med tuppen o fixa till sej o barnen i tid så man ser anständig ut ;) Sen efter det ska jag äntligen få umgås med min Linda.. Ses nästan aldrig längre :( dumma jobb!


Nee nu ska jag nog snart hoppa i säng.. Ha de gött!

Bilder kommer från helgen!!

Ps.. Jag kommer skicka en förbannelse över bilen om den inte går igenom besiktningen imörn, för nu har timmy grejjat o lagt ut flertal tusen kronor på den.. pengar som jag gärna hade sett gått till annat men i slutändan är det ju bra, jag åker ju med i bilen jag med och en bil är jävligt bra o ha! ;) Så håll tummarna nu att den går igeonom med blankt papper! Ds


Blogg torka!!

Kan man väll säga, men känner att jag inte har så där jätte mkt att skriva om! Eller ah det har jag väll egentligen men kanske inte så mkt som intresserar er...

Men kan väll börja med att tala om att min lille bebis inte är nån bebis längre, om ca 2,5 vecka fyller han 1 år..
Fattar inte alls vart tiden har tagit vägen, man säger att man ska ta vara mer på bebis tiden med barn nr 2 för man vet ju hur fort det gick med 1:an, men fan detta år har ju gått fortare än vad jag blinkar med ögonen :S Men självklart älskar jag ju att se bägge barn utvecklas och växa. Liam han fyller ju 3 år om en månad, tyckte liksom att jag fick han nyss!! Jaja snart är de dags för moppe osv om det ska fortsätta i denna takt ;)

Noel går allt fler steg om dagarna, ställer jag honom framför mej en bit bort så går han till mej men även idag så har han börjat gått mellan möbler.. :) Dock inte med för långa avstånd men han släpper ju själv nu.. Inom en väldigt snar framtid så har jag 2 huliganer att springa efter, puh! haha



But i love it <3









Till lite annat då.. Jag själv ska skriva in mej på AMS nu den 29/6 eller när de nu blir.. Då är jag med andra ord inte mammaledig längre :( :)
Blandade känslor, jag läääängtar verkligen ut i arbetslivet nu.. Känns som jag gjort mitt här hemma, även fast jag älskar att gå hemma med mina barn oxå.. Men ah, dagarna blir jävligt långa och uttråkade tyvärr! Kan ju inte alltid hitta på roliga saker, o de flesta jag känner jobbar så man har ju inte allt för många att umgås med heller :(

Sen gäller det ju att hitta ett jobb oxå, vikariepolen känns ju inte som ett säkert kort! Har åtminstonne fått in en ansökan till ett bageri som cafe biträde så får la se om man har turen med sej eller om nån annan blir lyckligt lottad! ;) Men jag ger inte upp, ett jobb ska jag ha! En bra ekonomi så vi kan bli husägare en vacker dag <3

Ett körkort ska nog fixas oxå nångång när jag har lust o råd ^^ Mkt jag vill göra, lite som blir gjort :/


aah nu står det still, vad ska jag skriva om??

Ska på studentfirande imörn av min kusin, ska bli trevligt & gött då jag antar det är tårta inblandat =D

På lördag åker vi på en liten minisemester på hemlig ort, åter tillbaka söndagkväll ^^ 

Sen på onsdag kommer min Älskade bror, hans tjej och deras otroligt söta dotter hit till krillehöla.. Ska fira midsommar ihop o ha de allmänt gott, dom stannar i 2 veckor!

Och om 3-4 veckor med denna vecka går timmy på semester i 4 veckor, sen pappaledig 4 veckor :D UNDERBART!!

Dock hoppas jag ju på att jag får ett jobb fortast möjligt så att han får känna på lite hur det är o vara hemma med bägge barn osv.. Så han kommer sköta inskolningen med Noel, och har jag möjlighet så kommer jag nog vara med nån dag oxå!! Spännande..  

Nee fan ni ser trams trams trams!!!!! tack o adjö


4 år den 22/6 <3<3  (om man inte räknar med vårt lilla break ;)



RSS 2.0