Middag

Japp först idag var ju svärfar & Hans & susanne här, kalasa lite för Timmy.. Trevligt.. Sen gick vi ut i den här äckliga snön o  gick en sväng :) Skönt o komma ut litte.. Sen så har ja sorterat rätt alla kort i fotoalbummen, det tog bara sisådär 1-1,5 timma.. Jobbigt värre men värt det :)
Usch är så negativ med det här med snön, för om det blir snöstorm så känns det som typ inga kommer komma till dopet, för det är väll ingen som vill köra i snöstorm :( ? Men ja ska be till gud att det inte är nå snö den helgen & absolut ingen halka..

Aaa sen nu ikväll så har Camilla & Micke vart här, käka god mat o spela tv spel, ville lära dom guitar hero, men de var ej så sugna på det :P Haha.. ;) en annan gång kanske.. Men vi kan ju göra så som du sa Camilla :)

Imöra e det fest oxå, haha sa till grannen under att vi skulle ha fest o att de var bara o plinga på om vi blir för högljuda men då sa han - Det är lugnt, jag ska med ha fest imöra!! :) haha gött då kan vi överösta varann da :D


Och dom där jävla nycklarna har kommit tillbaka, fattar inte vad det är för nycklar.. Ringde ju till det där bolaget o sa att det inte var mina o då skulle dom skriva in det o ja skulle lägga dom i en gul brevlåda, men se på fan så har dom hamnat här igen :S nu skiter ja i dom.. dom ligger där dom ligger..


Och just det, Liam har sovit själv i sitt rum 2 nätter nu, inne på sin 3:e natt nu :) Han är så duktig, somnar mellan 18:30-19:30 o sover till 05:30-09:00 så jag är nöjd :D Och det bästa är att han somnar oftast själv i sängen, ligger o pratar med sin mobil tills han somnar :) Gobiten :) <3<3<3 älskar dej

Nu ska jag se OZ :D Sååå jefla bra.. Sen Godnatt o sen godmorgon upp o baka angelica ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0