hej o hå

hej o hopp vad tiden går... Inte kommit nån update på länge!!

Liam har o är sjuk, dock första feberfria dagen idag :) Sköööönt.. Ska snart klä oss för att ta bussen till sjukan, där dom ska ta blodprov o kolla liam, se om det kan finnas nån orsak till varför han är ständigt förkyld! Hostan är fan värst, speciellt nätter då han får långa & jobbiga hostattacker :( Min lille prins då!!

ne nu ska vi klä oss, skriver ett längre inlägg ikväll om tid finnes!

Woohoo snart freda, bord e bokat, kläderna kom på posten igår, bara håret kvar att fixa & gå till systemet :D Sen är kronanskvinna redo för en helkväll med gott skratt, god alkohol, trevligt umgänge, o karusell åkande ;)

Nee ha en bra dag.. byeeee


Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas det gick bra hos doktorn.. har ni haft en bra natt i natt då? kram kram

2009-05-26 @ 09:22:40
URL: http://doodlee.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jo det kan jag förstå om han är sjuk ofta. =0/



Jo det blev bättre när jag gick ifrån datorn, hehe. Igår spelade jag Sims 2, tränade på Wii fit, duschade, diskade, såg på många avsnitt av "McLeod´s döttrar", såg på "Solsting & snesprång" av Stefan & Krister på tv4, den såg jag på Vallarnas förra sommaren. =0D

Sen läste jag lite när jag gick och la mig... =0)



Gjorde du igår då?



Kram!

2009-05-26 @ 10:07:50
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: elle

Det låter som en mysig fredag, hoppas du får det trevligt :)



Tråkigt att han är sjuk :( uscha för förkylningar.



Kram

2009-05-26 @ 11:20:47
URL: http://lillenlindstrom.blogg.se/
Postat av: marie

kan de vara krupphosta! de har neo haft som absolut värdt på natten de kunde pågå precis hela natten i flera veckor jättejobbigt! men hoppas inte att de är de stackarn. hoppas de går bra!!

2009-05-26 @ 14:44:32
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: linda

Ja vi är nog det , jag känner mig faktiskt ganska go, hahhaha ne nu går de överstyr men tack. Och jag tycker du och din familj är jätte härliga tillsammans som bjuder in mig med öppna armar på pankakor! kram

2009-05-26 @ 22:48:04
URL: http://doodlee.blogg.se/
Postat av: Madde

Tjenare tjejen!



Men vad skönt att allt lät bra åså iaf, men tog dom inte blodprover osv nu då? Hur e det med lillpojken.. Nu bidde jag nyfiken, va e det jag har missat? vad skall du göra på fredag?



kram

2009-05-27 @ 11:19:53
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Madde

åååååh vad kul, låter som typ när vi hade fest i borås här, då va det liknande. Men tyvärr tog dom bort det för det bidde alldeles för stökigt varje år och kostade bara kommunen en massa onödiga pengar..Verkligen kul att göra något annat utöver det vanliga med :)



Ja du här bidde det en ta hand om mig själv kväll men dock har inte lillan somnat ÄN ( suck ) men men det går la över det med :)..Har kommit halvägs iaf.. Nu bara till gottigheterna kvar såsom massage hehe..



Fan vad irreterande det måste vara när dom skickade dit er och ändå inte kollar upp det ordentligt det som ni var där för, men hoppas dom kollar det nästa gång då..Skönt att han e på bättringsvägen lillgrabben



kram

2009-05-27 @ 22:24:57
URL: http://missmadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0