olycksdag ;(

Natten till idag har inte vart så super rolig då Liam har vart jätte täppt i näsan & har därför inte sovit nått bra alls, vaknat minst 1 gång per halvtimme & gnällt o haft sej, o jag har vart där med näsdroppar men då blir han bara helt hysterisk men det hjälpe iaf i småstunder..
Sen i morse så var det min tidiga morgon, så jag o liam klev upp runt 7, satte på en kanna kaffe som ja hävde i mej i hopp om att piggna till :)

Sen vid ca halv nio så sitter Liam i sin gåstol efter ha varit superduper duktig & ätit en hel tallrik gröt (hör inte till vanligheterna ) & jag satte mej i soffan i vardagsrummet & självklart ville han åka efter in dit, så han var på väg men tog sej inte in på första försöket då toadörren stod vidöppen (toan & v-rum ligger brevid varann typ) så gåstolen tog i den lite för han kör ju som en galning i den där, men iaf så backar han & tar sats.. in kom han med en väldans fart, men gåstolen tog nog i lite i toadörren för han välte ;/ Fy fan för den synen då han låg där på golvet i sin gåstol & grät, jag börjar tjuta &  tog upp Liam fort som attan, sprang in till timmy o skrek att han vält, timmy tar liam o han blir genast glad igen men jag fortsätter o gråter.. Skaka som ett asplöv :( Nee fy fan det var nog det VÄRSTA jag vart med om.. Det enda som vart var ett blåmärke i pannan & en liten bula som sakta men säkert försvinner! <3<3

Aa efter allt detta lugnat ner sej & jag ringt 1177 så sov Liam i ca 2,5 timme, han tog nog igen allt från natten..

Annars idag har vi inte gjort mycket, vart ner till pappa & käkat, sen har vi satt upp ett par lampor över sängen.. Blev skit bra enligt mej själv :D Och har även beställt lite förstoringar på Liam som ska upp på väggarna :D bla ett som ska hänga mellan lamporna..

Oså har Liam fått sej ett bad & till kvällen åt han en hel tallrik gröt igen :O Men maten vägrar han ännu, hoppas på en bättring där med.. Sugen att gå in på bvc imörn o ta en vägning, får se hur ja gör!!

Annars har det inte hänt mycket i denna lägenhet, slappat o myst o lekt en massa!

I morgon ska Liam på sitt första tandäkarbesök.. :) Efter det ska vi till Sara & Michelle, för ja ska guida sara till Passal eftersom jag endå går den vägen hem :) O sen på eftermiddan kommer min Älskade bror <3<3

Ne nu ska jag kanske lägga ut lite kort på bilddagboken.. :)  byeeeeeee


Badtime :) Alltid lika uppskattat <3<3 han såg himla gul i ansiktet :S Blåmärket syns inte på dessa, sitter vid tiningen på andra sidan!


Lamporna :) Oså ska ett kort på Liam upp i mellan dom, o så lite andra tavlor på sidan om m.m :D

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Kicki

vilken tur att allt gick bra ändå! förstår att de va läskit :S



jag tar gärna emot recept :D



kram

2009-05-04 @ 09:38:10
URL: http://kicki.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Ja jag fick fina grejjer... =0P



Jag har varit totalt supertrött hela helgen så jag har inte orkat göra så mkt.



Har du gjort i helgen då?



Kram!

2009-05-04 @ 10:28:12
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: marie

på första mötet så säger dom typ allt som man redan vet:P hoppas de gick bra!:D

2009-05-04 @ 11:06:52
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0