jordgubbar :D

Dumma röda dag, den förvirrar mej! Känns som det är Måndag idag, fast det är freda :) Och vädret suger :@

Onsdag: Jag & Liam gjorde oss ordning för att ta bussen ner till stan! Mötte upp Sara & Michelle för att sedan gå till Cafe Pause där vi även mötte upp Marie & Neo :D Käka lunch o fika & hade det allmänt trevlig..
Sen tog vi våra barnvagnar o gick ett par varv över stan, Linda kom även ner en sväng.. Sara svek oss & marie hade gått sen ett tag tillbaka så jag O linda gick o fika :)  Tack tjejer för idag!
Sen åkte jag med pappa hem, väl hemma skrev jag matlista på allt som skulle handlas & sen drog vi till Karlstad.. Hade en del saker som inte behövdes handla denna månad men likt förbannat så blir det lika dyrt iaf, om inte dyrare.. Fattar inte vad det är ja handlar som kostar så jävla mycket, kanske dom andra 20 sakerna som åker ner i vagnen som inte ens står med på lappen! Men men nu kan ja lova att vi har fan frysen full i mat :)
Liam fick besöka Linn & Robban medans vi åkte över o handla lite fort, han hade blivit super ledsen så Linn hade fått satt sej på golvet med honom & dammsugit en o samma fläck för då vart han tyst..
Liam älskar verkligen när man dammsuger lr sopar, och blir flyförbannad om man stänger av o ställer in!! Haha min tokiga gofis..

Torsda: Vaknade av att Liam fick tag i mitt hår o drog allt vad han hade, gissa om ja skrek! Var inte lite hår han fick med sej i handen när väll timmy fick loss han ;( Snart har ja nog inge hår kvar på huvudet eftersom Liam gärna drar i det, + att ja tappar hår som aa ja vet inte vad :(
Åkte  sedan med pappa till Maxi på morgonen o köpte nybakat bröd, hjälpte honom även med att välja en vaxduk till altanbordet :) Sen hem o käka frukost, fy satan va gött det är med nybakat bröd!!
Efter de klädde vi på oss o gick ut en sväng, gick o drack kaffe på sylvias framsida & jag mådde gott i solen medans liam låg i vagnen o sov :D
Sen gick vi hem igen, beställde lite kläder som jag ska ha nästa helg då vi ska ut o äta o sen festa till det lite ;)
Och jag ska åka karuseller & ja ska att få med dej Sara ;) hahaha!!
Sen ringde sylvia & ville ha hjälp med grillspätten, så sprang ner o hjälpte henne att fixa iordning det :) Sen hem o duscha o sen ner o grilla.. Tog ett farväl av Jimmy & angelica som åker till Usa i nästan 3 månader!!  var en riktigt trevlig kväll med massa gott, efterätt med jordgubbar :D ÅÅååhh va gott det var!!

Idag spöregnar det & jag som hade tänkt o plinga nån o se om man skulle hitta på nått men skiter nu i det för ja ska inte utanför dörren så länge vädret är så här!

Ne nu ska ja ta min älskade son :) Ha en bra regnig skitdag!! Byeeeeeeeee

Kommentarer
Postat av: sara - michelles mamma <3

du kunde ha plingat mig o kommit hit ;) jaa du kanske får med mig om ja är riktigt FULL hahahahahahah ;)

2009-05-22 @ 11:09:38
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Madde

Oj vad mycket du hinnit med, var mycket att läsa puh men visst e det skönt att bara få skriva av sig ibland hehe.. ? Ja men va han inte äldre än 10 månader och dom pratar redan om läkare.. jaja kasst..han e ju inte ens året än menar ja? eller..



ha en toppen dag



kramis

2009-05-22 @ 11:16:44
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Madde

Tack så hjärtligt för rösten för resten hehe..



kramis

2009-05-22 @ 11:18:45
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: marie

tack själv:D

haha känner igen de där med hår dragning. JAg börjar också gå åt att nli flint neo gillar att dra i håret sp vid tiningarna och ordet släppa finns inte utan snarare dra ännu mer haha;)

2009-05-22 @ 13:20:01
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Anonym

hihi han får ju va rädd om mamsis hår =)

2009-05-22 @ 17:44:29
URL: http://doodlee.blogg.se/
Postat av: Lisa

Torsdagen var rätt okej... För dig då?



Hoppas du får en bra helg. =0)



Kram!

2009-05-23 @ 10:08:46
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: elle

tråkigt väder ni har :( här är det sol iaf och uppehåll :)



Gott med jordgubbar, kan man äta jämt hehe

2009-05-23 @ 15:27:30
URL: http://lillenlindstrom.blogg.se/
Postat av: elle

precis efter jag skrivit kommentaren till dig om att det är sol här så mulnar det på och börjar åska :O läskigt.



Ha en trevlig lördag :) kram

2009-05-23 @ 15:30:37
URL: http://lillenlindstrom.blogg.se/
Postat av: MADDE

Hello girl, hur e det med dig och lilla familjen denna soliga lördag?



hoppas den har varit bra hittils



kram

2009-05-23 @ 18:43:45
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha ja de va roligt det =D ne nu ska jag sova lite men vi hörs i morgon! kul att du diggar min blogg för jag diggar din! kram

2009-05-23 @ 23:26:19
URL: http://doodle.blogg.se/
Postat av: Madde

Åh det lät inte helt fel med shopping å bli bjuden på middag :).. Jodå dagen igår va kanon, vi var bara hemma igår på kvällen och gjorde nada, låg vaken ganska länge inatt och kikade på film efter film som gick på tv:N. Jasmine har ju haft några jobbiga dagar här nu med när hon inte vägrar att sovapuh man behöver ha den där lilla ensamtiden på kvällarna ibland, ganska heliga faktiskt plus att man inte vill ha barn uppe såå sent och så länge. Förhoppningsvis blir det bättre nu i veckan när man har lite andra rutiner såsom dagis osv igen.. Vad händer idag då?

kram

2009-05-24 @ 11:08:23
URL: http://missmadeleiene.blogg.se/
Postat av: Linda

hon går på molnet och tindra på regnbågen hihi

2009-05-24 @ 12:05:44
URL: http://lindasyren.blogg.se/
Postat av: Madde

Ja dom har sina perioder, jobbigt för oss föräldrar bara som inte får någon som helst kvalitetstid på kvällen men men det går la över..jaså sjuker? va e det med lilleman då?



idag har en kompis och hennes barn varit här och hälsat på annars har vi bara kirrat lite käk åså, vet inte vad dagen riktigt bjuder på ännu :)



sj?



kram

2009-05-24 @ 15:30:14
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Madde

Nåå stackars lillkillen då, förstår att det blir lugna puckar för er. Det blir det här med imorgon e de ju jobb osv som väntar igeh..jädrans frkyldningar som hänger i sig då..va blir det för gott ?



kramis

2009-05-24 @ 17:46:20
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det låter bra... =0)



Det är väl rätt okej här. Själv?



Kram!

2009-05-24 @ 20:37:45
URL: http://thecharmedone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0