05:15

 

 

En sjuk Liam kl 05:04.. Har inte fått sova nånting inatt igen typ, men denna natt tar priset.. han är såå mammig, när vi väl fick sova så fick ja ha liam på mej.. Ganska jobbigt detta, men men så är det väll att vara mamma :) Ska tempen på han sen oxå o se om febern sjunkit lite, Är inte så varm nu, men har väll med alvedonet o göra oxå.. Men ja ber till gud att han blir frisk nu.. Just nu är han nog mest trött bara, men ska absolut inte sova.. :/ well well det blir nog bra det här :)

Fan ja som skulle kliva upp 5 för att hinna göra oss i ordning o dra till willys tills det öppna, men i stället så ska ja strax gå o lägga mej o sova ett par timmar.. Men sedan blir det Willys.. Snäll syster man har som ställer upp, så vi kan sova o handla.. Skönt o handla i lugn o ro, iaf nu i denna julerusch..

Ne man kanske skulle sätta på lite kaffe :) ha en bra dag allesammans..

 

Kortet är taget för en stund sen, man ser nästan hur sjuk han är min prins.. Älskar dej Liam <3<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

ååh mysigt & vakna så tidigt : ) tur vi aldrig fått göra det & har vi fått de har de somnat om lika fort : ).. Men de kan även hända den böästa M; ).. ska ni göra under helgen söti? nej fyfan, jag sover så dåligt :(.. Pussen!

2008-12-19 @ 18:42:09
URL: http://freshing.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nää såå söt han är nr han är sjuk plutten.

Hoppas att han mår bättre snart. =)

Kram om honom från oss.

2008-12-20 @ 00:02:56
URL: http://cutetess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0