inskrivning!

Japp idag har man vart på inskrivning :D:D Äntligen, känns som jag väntat på det aslänge men nu när väl dagen var inne så känns det som det gått rätt fort endå!! Fick nog ordning på allt som skulle fixas, fick även ta blodtryck o nånting mer och som förväntat såg allt bra ut :D Det bästa av allt är att när jag skrev in mej med liam så vägde jag 69 kg & nu med denna bebis så väger jag 64! Så man kan ju säga att jag har några kilo tillgodo ;) haha!!
Dock har jag redan gått upp från 62,8 (vikten samma dag som jag plussade) till 64,2 :(

Men nu känns det som en evighet till ultraljudet men förhoppningsvis ska det gå fort dit, händer ju en hel del framöver så lite fort bör ju tiden gå!!

Är i v 11 (10+3) idag så tiden tickar på lite iaf :D

annars vad har hänt, fredas var jag på takida med camilla var skit skojj :) Käka god mat o så innan..
Lördas hade gubben fest för han fyllde 21 blöjår igår, liten min man!! <3<3 kom mkt folk & hade faktiskt roligare än förväntat.. :D Vissa stunder var visserligen tråkigare än andra, men det roliga övervinner :D Hade ju mina girls runt om mej!! Och självklart massa andra trevligt folk!! Men nästa gång det blir en fest här hemma så kan jag lova att jag inte ska vara gravid & defenetivt inte nykter.. ;) Tror faktiskt saker o ting blir snäpet roligare med alkohol i kroppen!! Kom på det efter denna kväll... :P Men men tur jag hade sara & jimmy iaf som joina mej i nykterklubben.. Dock fick nog harry en skada som lyder "skinhead skinhead looking for a fight".. Moahaha!


nee fan nu ska jag mysa ner mej i sängen o sussa.. Ha de gött allesammans

Svara på kommentarerna imörn....

 3 hetingar brevid varann ;) <3

 min vackra åsa som inte kan ställa upp på ett kort :( men lika fin är hon ju för det :D <3

trött o mätt

Nu ligger man här på soffan mätt & väldigt trött, vart ganska akut hungrig så fick bli köttbullar o makaroner!! Inte direkt min favvo mat men det gick ner iaf :) Hade egentligen tänkt o vänta med o äta mat tills i eftermidda då jag ska göra kyckling, ris & currysås.. men är nog hungrig tills dess igen så nog ska jag orka äta det med :D

Har tvättat nu på morgonkvisten oxå, o sen hämtat liam på dagis! Nu sover han & jag ska nog göra detsamma snart.. Ska nog baka lite kladdmuffins oxå tror jag, är så sugen på det :) 

Annars idag händer det nog inget speciellt, är ju såå himla trist väder :( men eventuellt blir det en tur ner till Linda senare!
Varför kan det inte bara komma ytterst lite snö & en bauta sol o en massa kvittrande fåglar i stället så man blir lite piggare & gladare !??!

Imörn blir det att vaccinera liam.. O ta en heldag med sara & michelle!! :) Det gillar vi!

ne har väll inte så mkt mer än detta nu!! på återseende! Byee



Solstrålen <3

Gizmo its back :D

har 3 saker jag kan berätta nu!

1. gizmo är hemma :) Han var på nått jourhem.. Tanten som hitta honom tänkte behålla honom om inte hennes dotter hade kommit dit & ringt katthemmet! Finns folk till allt, dessutom hade hon ljugit & sagt att hon sett honom där i flera dagar kall & blöt :S Han försvann liksom igår!  Cp kärring..

2. Sara,Jimmy & Michelle kom ju upp i morse för att hjälpa oss leta efter gizmo.. När vi kände att det inte längre var nån ide så gick vi in till oss o fika.. Det jag vill komma fram till är att jag kände saras bebis sparka i magen :D Så underbart mysigt.. Längtar som fan tills min/vår bebis börjar sparka.. <3<3

3. Jag älskar mina katter nått grymt, fast ibland kan dom vara pain in the ass ;) Och Älskar desstomer min underbara son & sambo & bebis i magen <3<3<3


Bebis i vecka 7+3

Har idag gått in i v 10 :D 2 siffrigt nu.. Woohooo













Over and out

Hade tänkt..

Mm hade tänkt o skriva en update från veckan som gått men är så trött så orkar faktiskt inte :P

Min kissebebis Gizmo har sprungit bort, vart ute sen igår morse om det inte är nån idiot som släppt in honom! Ska snart in o väcka timmy så ska vi ut o leta efter honom sen.. Var ute ett antal ggr igår lika så timmy men ingen gizmo hitta vi :( :(

Annars idag så ska vi nog inte göra så mkt, så jävla tråkigt väder så blir nog bara nån promenad sen annars inne mys!  Kanske skulle ta o byta sängkläder som jag sagt ett par dagar nu.. :)

Ne nu orkar jag inte skriva mer...


Bjuder på ett kort på min vackra gizmo <3

min skatt så fin :)



Världens vackraste pojke <3<3<3

Farsdag <3

Japp idag är det farsdag :) Jag & liam gjorde ordning lite frukost på sängen åt timmy & sen ska han få en liten present.. :D

Ska ner till pappa & käka middag sen, han ringde o sa att han skulle göra sin goda köttfärssås & fråga om vi ville komma & äta, och självklart sa jag ja eftersom jag älskar hans köttfärssås :D

Sen ska vi till pappas tant & äta tårta & gotta oss riktigt..

Och efter det ska vi iväg till Karin med familj & kolla på mammakläder.. Kul kul :D



Bjuder på ett gammalt kort på min finaste <3<3

2

fel

Jag hade fel fel fel, ingen N !! Men jag är skit glad iaf :D:D kul kul kul !!!! :D

trist inlägg!!

Ja vad har man gjort denna vecka då?

Månda- Hade massa besök här hemma, varav en 4månaders bebis :D Satt o gosa massa med henne såå goo!! :D

Tisda-VUL, inte så mkt mer än det

Onsda- Skit tråkigt väder hela dagen, eftermiddan hämta vi linda & drog sedan till fam boberg/malmström.. Barnen lekte för första gången tillsammans, dom skratta o hade skojj! Annars har dom lekt men ej riktigt med varann om man säger, så det var skit skojj o se dom :D

Tors- Gjorde typ inte så mkt, var ute med liam, sen handla vi, annars gjorde vi inte så mkt!! Åsa & Micke var här en sväng på besök :)

Fre- Ska ner till stan efter liam är klar på dagis, ska lämna in papper till kommun så jag får mitt anställningsbevis nångång!! :) Sen ska vi till järnvägsparken så liam får leka av sej lite, o så ska vi möta camilla.. Hon ska sitta barnvakt här hemma nåra timmar ikväll då vi är bort bjudna på middag! :D

Lörda: Känns som jag har en del planerat men just nu står det still i huvudet! :P Men en sak vet jag, att det blir en kebab rulle & sen en egen skål med dipp ;) haha!

Sönda: ska vi fira farsdag med lite tårta hos pappas tant :) Ska bli gottit, sen ska jag iväg o kolla på lite mammakläder! :)



Sitter här o väntar på att klockan ska gå så jag får ett sms eller ett samtal som säger mej om det är en N lr inte ;) Som jag tror att det är! hihi

nee om man skulle ta o göra ordning sej lite, har sett ut som ett spöke hela veckan nästan, men jag är så trött så jag finner ingen ork till o sminka mej eller nått! Otroligt trött på min hårfärg är jag oxå så ska ta o färga håret snart nån dag, åsa ska även fixa min naglar :D Nice!

Skit trist inlägg jag vet, men ett inlägg iaf ;) Byeeeee




VUL

Idag fick Liam gå till dagis & han vart överlycklig när vi kom dit :D Han har ju fått vart hemma en vecka eftersom han fick den dumma ögoninflammationen :( Men men nu är det borta iaf!!

När jag hämtat liam på dagis så begav vi oss till Karlskoga för jag skulle på VUL! Fick se det lilla grynet & ett litet hjärta som slog så fint, vart även framflyttad 3 dagar :D Inte mej i mot,  3 dagar närmare Bf ;) haha!!
Så idag är jag 7+3, visst det går frammåt men jävligt sakta!! Åsa följde med så hon fick passa Liam medans vi var in :D tack för hjälpen..

Annars idag har vi inte gjort så mkt... Sitter nu o väntar på att ugly betty & DH :D

Är as sugen på en kebabrulle & även chips me dipp, men då säger timmy: du vet hur sugen du blir på nå gött på helgerna så är det inte bättre o vänta tills dess? Och han har så rätt, i stället för att ja ska moffa både idag & i helgen så kan jag ju lika gärna vänta till helgen, men då kanske jag inte ens är sugen längre!! Jobbigt o vara sugen på nått & veta att man endå inte kommre få det.. men ja överlever iaf...

Imörn ska jag & Liam ta en promenad hem till Camilla & hälsa på :) Sen efter det så ska vi ner till Linda för att sedan gå hem till Sara :D:D har lovats gott fikabröd hos sara, det ser jag mest fram i mot ;) haha!!! neerå ska bli skojj o träffa dom :)

Har inte så mkt mer att skriva :) kan bjuda på 1 kort på min tjocka mage som inte är tjock pga bebis snarare mat, men jag ser skillnad på dom iaf :D Ni behöver ju inte titta på bristningarna!!


RSS 2.0