dator sjuk!!

Min dator är sjuk, så den är hos R nu o frisknar till.. Lovar en ordentlig & lång update då, med bilder från jul m.m!

den som väntar på nått gött väntar aldrig för länge... ;)

En sak kan jag säga nu iaf, Jag har värdens bästa vänner <3<3 Så glad att jag har den turen att ha dom, även fast vi ej ses så ofta en del av er så ligger ni mej nära hjärtat! :D

Och även mina syskon ligger mej väldigt nära hjärtat, speciellt S & M <3<3 Saknar er väldigt mkt !

shopping!!

jajjemenn nu blir det att göra sej ordning för att sen gå ner till stan och kolla om man kan fynda nått roligt.. :D Ska även byta en tröja som liam fick dubletter av!

Sen kommer tjejerna hit, Pillan, Jessi & Sanna :D:D Me like!! Sen ska vi hem till Jonas & thina o Lille chelsea! :) Skojj skojj!

Ne nu är frukosten klar :) Byeeee


God jul

Sitter nu på tåget som ska ta oss upp till Gävle.. Åkte kl 8 med buss från k-hamn till örebro, sen fick vi vänta ett tag i örebro så då vart det att käka lite frukost :) Sen kom tåget & liam somna på stört i vagnen, så nu står han här framför oss & sover medans vi surfar på en varsin dator.. Gött med laptop!! :)

Vi lyckas alltid få super bra platser på tåget så vi kan ha vagnen brevid/framför oss + att vi har kiosken precis brevid oss oxå! Så nu snart ska timmy få köpa kaffe åt mej, kan ju inte bli bättre!

Julafton är det ju oxå, mysigt.. Har dock ingen julkänsla än men den lär nog ändras så fort vi sätter första foten innan för mors dörr, julmat julmat julmat!! :D:D Sen julklappar & massa mys!!

Och Angelica själv ska vara tomte.. MOahahahaha!! Vilken syn, har vart det ett år innan men då genom skådades jag ;) får försöka göra det bättre i år då.. Får la se hur barnen reagerar, blir dom ledsna så tar jag av mej masken & säger Taaada, det är bara mamma/faster :D

Nee men nu ska jag sluta skriva här o kolla bilddagboken lite innan lillegubben vaknar!

Riktigt God Jul allihopa från Liam, Angelica & Timmy


Godkväll gott folk!! :)

Nu ligger jag här nerbäddad i sängen & myser.. Dock något rastlös men men va ska man göra??!!

Idag har jag vart ner på stan med sara/michelle & Linda, hämtade ut tågbiljetterna, köpte julklapp till timmy, tog en liten fika, var hemma hos sara me familj :) Sen drog jag & Linda till maxi med pappa & camilla.. Handlade till tacosen som vi käka ikväll här hemma, jag & min minifamilj.. Mysigt, timmy o liam badade medans jag fixade käket.. Sen efter maten åkte liam i säng med en flaska välling o sen tvärdäcka han.. Tycker det är skönt när han somnar fort så man slipper hålla på o truga med honom & tala om 15 ggr att nu är det natten.. ;) Men vi har vart ute i stort sett hela eftermiddagen så frisk (KALL) luften tar nog.. Sen härja han o michelle, lr michelle härja med liam ;) Sötungen var på hugget idag.. hihi

Annars då... imörn ska vi in till Karlstad och handla klart alla julklappar & även handla hem mat så vi står oss en månad framöver.. :D Älskar mat, finns inget godare beroende på vad det är då..

Går även in i v15 (14+0) imörn.. så blir la en magbild då... men magen växer inget tkr jag, står still där jag är.. Kan varken ha mina jeans eller mina mammajeans, för hör o häpna.. Mammabyxerna är förstora, hade dom på mej i morse när jag skulle lämna liam på dagis men dom åkte ner som nå andra jefla pösbyxor  :( Så nu måste man slösa pengar på o köpa ett par nya :/ Astrist... Får nog börja äta mer än vad jag gör så kanske dom passar lagomt till efter jul.. Haha!! Vissa blir ju glada av o se att dom är smalare än vad man trott MEN inte jag, för mammabyxer är INTE billigt och man använder det såpass kort tid så tkr egentligen inte att de är värt o köpa ett par nya.. men hellre de då än o gå runt i mjukisar all the time.. Men har ju mina älskade leggings oxå :D

Jaja skit samma.. Vill iaf att magen ska bli stor o rund nu, och att jag kan få veta kön & se så allt är bra där inne så jag kan börja shoppa för nu kliar det i fingrarna.. :D Har redan bestämt mej för vagn, o det blir en syskonvagn, modellen är redan bestämd oxå.. Namn till flicka har vi bestämt, men ej pojke.. Timmy är inte ett dugg engagerad till o komma på nått heller, så då får han vara nöjd med de förslag som jag kommer med.. PUNKT SLUT..

Ja detta var väll allt för mej just nu.. känns inte som nått intressant inlägg men men läs den som vill :)

ha de gott.. Byeeee



Magen 12+0 o ser likadan ut idag.. Boooring........

Anställing!

Yesyes idag fick timmy beskedet om att han fått tillsvidareanställning.. Så imörn börjar han jobbba.. :D:D Göttans värre.. Jag är sååå glad... hihihi

Och så har vi fått tid till UL den 22 januari.. Ska bli grymt kul det med, se på hon det han  <3<3<3


Såg att jag la in samma film 2 ggr igår, var meningen att det skulle bli en annan men var rätt trött så lätt att det blir fel då men iaf så kommer det en annan film här :)

Send your own ElfYourself eCards

God Jul önskar barnen :D

Send your own ElfYourself eCards
Send your own ElfYourself eCards

helgen..

Fredan: röjde lite under dagen & donade lite, sen runt 5 tiden kom sara me familj på besök.. Dom lämna min mobil som jimmy tog med till jobbet som patrik laga så snällt :D Fikade lite o så, sen kom vi på att vi skulle käka pizza så dom vart kvar några timmar till.. barnen lekte, dansade, gjorde pruttljud på saras mage & hade det väldans skojj.. Var en trevlig kväll :D

Lörda: timmy var sjuk, jag & liam följde med pappa och syster till farmor o farfars grav för pappa skulle tända ljus.. Sen åkte vi hem hit så Liam fick äta lite mat oså, sen iväg till maxi för att handla till våran bakning!! Väl hemma sen så diska jag o plocka ordning lite som vanligt, sen drog vi ner till pappa o kolla hockey.. Sen hem igen o laga middag, sen drog bakningen igång :D Knäcken gick käpp rätt åt skogen men bullarna vart asgoda :D Tack camilla för sällskapet under dagen & bakningen!!

Sönda: Jag kände mej ej så pigg, låg i sängen fram till 14:20, sen tvinga jag upp mej själv för att börja med maten.. Sara med familj kom & käka med oss, efter maten drog jimmy & timmy till Grums för att hämta en säng som liam fått av morfar i förtidig julklapp :D Medans dom var borta kolla jag & sara på en film som visa hur barnet växer i magen.. Fick se lite mer än vad vi behövde, t.ex när huvudet kommer ut ur musen.. Hahaha fan vilken syn.. Barnen härja som aldrig förr, men lika skojj har dom jämt.. :D Vi kollade även lite bebiskläder som liam hade när han var liten, sen städa vi lite på liams rum så vi skulle få in sängen... När grabbarna var tillbaka & sängen upp monterad så fika vi med lite glass & kaffe :) Sen drog de hem för då var det nattnings dags för de små & egentid för oss stora.. haha ;) Eller ska jag skriva data tid kanske.. haha..

Helgen har vart lika skojj som alla andra mina senaste helger har vart :D De är bra det..

Har även gått in i v14 nu (13+2 idag) Ca 5 veckor kvar till Ul, långt men de går nog fort endå :D:D

Och har även funderat på det jag skrev i mitt tidigare inlägg om att jag älskar mitt barn i magen, kan man säga att man älskar nån man aldrig har träffat?? Kan nog i stället säga att jag älskar o vara gravid & att få bära detta barn i min mage.. Ah det är endå så invecklat detta så orkar inte lägga ner mer tid o skriva mer nu om detta.. haha

Ikväll är det lucia firande på liams dagis, först ska dom lussa, sen ska vi fika :D Och liam ska vara pepparkaksgubbe :D Ska bli skojj!

Ne nu orkar jag ej skriva mer.. ha de så gott kvinnor o män, flickor o pojkar, damer & gubbar!

Hejdå!



Min pepparkaksgubbe :)

otroligt trött!!

Aaa kan man lugnt säga att jag är.. är ju inte van o jobba jag.. Fick iaf jobba idag oxå :D Göttans! Även fast man tror att det inte är så jobbigt o vara på dagis så tar det endå, man blir otroligt trött i huvudet!! Men tkr det är roligt som satan iaf, älskar kids!! :D men älskar mina barn mer än några andra, Min sötaste son liam & min sötaste bebis i magen!! <3<3<3

Så tänker inte skriva nå vidare nu, orkar inte.. snart sova.. GODNATT!

jobba :)

Jepp sitter nu o käkar frukost.. Ska strax hoppa på den förbannade cykeln o cykla till dit jag ska jobba idag :D såg ni vad jag skrev?? JAG SKA JOBBA IDAG :D:D:D Som jag väntat på detta.. hihi äntligen ska jag få tjäna lite stålar.. För er som undrar så är det dagis jag ska jobba på, lr förskola som det så fint heter..

Dom ringde egentligen in sara igår, men när hon tacka nej så fick jag ta de passet i stället.. Sweeet :)


Ne nu ska jag äta upp, borsta tänder.. Pussa mina grabbar & säga hejdå sen drar jag.. Uppdaterar senare..

Byeeee

12 fulla veckor!

Jepp igår gick man in i v13 (12+0) Känns gött o kommit över v12 faktiskt!! :D

i helgen har vi gjort en del skojj, fredan var det inget speciellt, gjorde lite god mat o bara tog det lugnt.. Igår drog vi till karlstad, pappa shoppa lite julklappar & vi köpte en pepparkaksdräkt till Liam som han ska ha på sej på dagis när dom ska lussa :D Efter det så drog jag & liam upp till syster för att kolla hockey :) Liam var ju inte allt för glad, berodde nog på febern + att han endast sov 10 min middag! Men det gick iaf, efter hockeyn kom timmy.. jag & Camilla fixa i ordning käk, ugnsgratinerad fläskfile i smördeg :D Asgött verkligen.. Micke, gunnar, och nån till kom upp & joina oss vid matbordet! Alla vart lika mätta & belåtna.. Efter maten drog vi hem, tempa liam & den visa 39,3 sen fick han ta en snabbdusch, gav han lite panodoil & bums i säng med en flaska välling.. :) Han vakna endast 1 gång inatt & sov fram till 08:30.. UNDERBART!!

Annars då, han skiter lika mkt än även fast vi bytt ner oss i vällingen. Så ska ta upp det med bvc på tisda igen då jag har tänkt att väga honom! Ska bli skojj o se om han fläskat på sej nått :D


Idag ska vi vara barnvakt åt en 5 månaders bebis :D:D Wiie, mys juh! O även en 5 åring :) Annars idag blir det rätt slappt, sara & jimmy & michelle kanske skulle komma upp en sväng sen..

Nee fan nu stinker det skit, så bäst o ta o byta!! Ha de gött! Byee

Ullrik

Mm kan tala om för er mina kära läsare att idag fick jag hälsa på ullrik för första gången under dessa 12 veckor som gravid.. Skulle in för o borsta tänderna då jag bara känner hur det kommer upp utan förvarning, som tur var så var toalocket uppfällt så var att styra huvudet dit & där fick jag stå ett bra tag tills min kära frukost var uppe som betsod av varm oboy & makrills smörgås.. Så ni kan ju tänka er hur det såg ut.. Haha fy fan... Ursäkta min info ;) Hoppas iaf det var första o sista gången jag spydde!

Annars då.. Kan börja med min roliga helg, fredas så var jag på shoppingtur med camilla :) handla inget värst till mej själv men skojj o komma ut lite endå.. Hela dagen var rätt yr men rolig, senare mot kvällen bjöd camilla o micke på god tacos :D Vart inte allt för sena innan vi drog hem o gjorde natten men vår sötaste <3

Lörda: tvättade & storstädade under dagen, när vi var så gott som klara med städningen så börjar det asplinga & slås på dörren.. jag frågar timmy, va e de för idioter som bankar så på dörren, in kommer jonas o thina & både jag o timmy höll på att tappa hakan :D Så inga idioter var det iaf.. Hann ju inte vara sådär jätte social mot dom eftersom vi var tvugna att göra oss ordning för en utekväll med våra kära vänner :) Men tyckte att det var väldigt roligt att dom kom, synd bara att inte sötaste tjejen chelsea var med oxå!! Men vi får snart träffa dom igen när vi åker upp till gävle :D
Sen när gudpäronen åkte vidare till örebro, så försökte jag få liam på bättre humör eftersom faster skulle vara barnvakt.. De sluta med att sara fick ta med liam ut i vagnen så han inte skulle se när vi gick!

Åkte ner till sara & jimmy, provade massa kläder inför kvällen & sminka oss.. Vart otroligt snygga som vanligt ;) haha!! Sen rulla det in en del folk, drog oss vidare till roma där det vankades mat :D Kan säga att det inte var den bästa maten jag ätit men den dög iaf.. Sen efter vi suttit där o smält maten så drog vi oss vidare till bowlingen där det var ett live-band.. As bra var dom, jag o sara tog ton ibland även fast vi var nyktra :D Måste vart våra alkoholfria drinkar som fick fart i oss ;) Men det var iaf en helt suverän rolig kväll & varför allt detta skedde så var det för att vi fira sara som ska/har fyllt 25 år :D

Sönda.. trött tröttare tröttast, kan tro jag vart ute o festat loss ordentligt.. Vart en lugn dag här hemma..

Månda.. morgonen börjar med att min Bm ringer & säger att jag ska börja med järntabletter, jo men visst säger jag blir nog bra :)  Annars under dagen hände det inte så mkt, förens till eftermiddan då vi åkte ner till sara & jimmy & michelle för där vankades det kalas :D mm fika massa gott gott gott där nere!!

Tisda: kommer ej ihåg

Onsda: Tog en promenad till robban o linn för lite kaffe, vart dock inte så lång varig.. Gick o mötte camilla för att sen ta sällskap hem till henne :) Hjälpte henne & baka, försökte fixa hennes dator o så bjöd hon på god mat :D När jag kom hem så nörda jag lite mer med hennes och min dator, kände mej som en datatekniker ;) men det dröjde inte länge innan jag kröp till kojjs.. 

Men för 3:e natten så får man inte sova för liam, han vaknar o grinar o vaknar o grinar.. hela tiden :( Måste vara tänder på gång, för sjuker är han inte.. Men tand 13 & 14 har kommit upp iaf.. tänderna växer som ogräs i munnen på han... Men skönt det, önska alla kunde komma på en o samma natt så det är klart sen!!

2 små olyckor har han vart med om oxå, först i torsdas så lekte vi jaga, och han blir helt till sej så han ser sej inte för..Sprang rakt in i i stolen o slår upp ögonlocket :( Så vart ett litet jack där, o redig svullnad...
Och i tisdas hade han ramlat på dagis o slagit upp brevid det andra ögat så där är det ett litet köttsår.. Men inget han lider av iaf :D Mycket ska dom tåla godingarna! annars härjar han på som bara den!! Klättrar över allt o sen tar han sej inte ner, då står han o gnäller tills vi kommer o tar ner han.. Busungen <3<3
Han älskar o få stå på en stol o kolla på när vi diskar.. Och lyssnar han inte så tar vi ner han o ställer tillbaka stolen, men då hämtar han stolen igen o klättrar upp med ett stort leende :) Inte är han dum heller!

Ne nu ska jag kolla lite serier & kanske vila lite, baka nått gott kanske??  Timmy har bestämt att vi ska ta en tur till karlstad sen iaf.. så då får de bli så :)

Ha en bra dag alla människor.. Byeeeeee

Bilder kommer en annan dag dock inte på min färdigtuggade frukost ;) hahaha....


RSS 2.0