Vilken röst :)

Connie Talbot

Kan inte sluta lyssna på denna underbara flicka.. Får rysningar i kroppen varje gång jag hör på henne.. Fy fan va begåvad!

segt med bloggande ;P

Fan ja bloggar aldrig längre känns de som :S

Men men nu kommer det en uppdatering!

Fredag: Var vi på kalas hos Michelle som fyllde 1 år :) Var riktigt trevligt med god fika o gulligt folk :) På kvällen drog jag hem till Robban & Linn! Linn hjälpte mej att färga mitt hår så söt som hon är :) Sen vart det hem o inte göra så mycket mer än att ta det lugnt.. Men fy fan vilket jävla skit väder det var.. Vill aldrig mer ha sånt väder igen.,.


Lörda: Åkte till svärmor på morgonen, drog till Ikea för hon skulle ha en matstol till Liam + att hon köpte massa annat till honom där som han ska ha när han e där :) Sen vart det in på bolaget & gina tricot :) Sen lämna vi av dom & jag timmy åkte hem.. Vart o starta tidigt med alkoholen här hemma, spela hög musik o bara mådde gott.. Sen for vi till Linn & Robban, vart bjudna på sallad.. smaka gott det.. Vart o festa till ordentligt, vart nog lite väl mycket för en viss herre som vart tvär o vrång.. Så när vi kom upp till krogen ( varvet ) så fick han för sej att hem enda ut till strand... ja sket i han, för han skulle då inte förstöra min kväll haha.. När ja väll kom hem på natten så väcker ja timmy & då börjar han beklaga sej för att det var så kallt, men det var väll inte så konstigt då han sov med fönstret öppet ;) haha.. Och jag börja tvätta kl 3 på natten, men somna dock ifrån maskinen så vart att hänga det på morgonen!! haha..


Sönda: Pappa ringde o ville bjuda på mat, så det vart spagetti o köttfärsås :) Det var gott, sen gick jag o la mej på pappas sova, orka inte röra mej en milimeter för var helt slut i kroppen efter all dansande & alla drinkar/cider & vin..  Vart o kolla på skidor som jag egentligen hatar, men fan det var ju rätt skojj.. Vet inte riktigt va det heter men de sköt med nå gevär oxå haha.. Men men när vi tittat klart på det så drog vi till Karlstad, var in på Rusta en snabb sväng & sen åkte vi o hämta mitt lilla hjärta :) åhh vad jag hade saknat honom! Var hos svärmor ett par timmar, fikade o hade det mysigt!! Sen for vi hem, & liam hade då ingen bra bil dag då han skrek sej i genom hela resan.. Stanna i väse för att se om det var för att han var hungrig men nej det var det inte... & nå speciellt varma kläder hade han inte på sej, tog av han allt så han hade bara sina "inne" kläder på sej.. Men nee ingenting var bra förens vi satte foten innanför dörren, då vart han tyst.. Hoppas det går bättre nästa gång, fan vart ju helt nervös att det var nått fel, att han hade ont nånstans o så.. men som sagt han vart jätte glad när vi kom hem så han hade nog hemlängtan! haha..


Idag: inget speciellt, städat o tvättat lite!! Pappa & sylvia var här o fika, bjöd dom på nybakta kladdmuffins.. Smaka lika bra som vanligt.. Imöra blir det ner till bvc o väga Liam.. Torsda blir det att vara barnvakt! Annars vet ja inte alls vad som händer i veckan.. Det märks..

Ne nu ska jag grejja med annat.. Hade så bra.. byeeeee

I love you <3<3



Den finaste är redo för att åka hem till farmor :) Åh kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar dej Liam .. Du är det bästa som nånsin hänt mej <3<3<3<3 puss på dej min going <3


Vägning & lära gå vagn :D

Yesyes idag åkte vi ner till Bvc för att se vad lilleman väger.. Nu stod vågen på 7030 så blir en vägning på tisda oxå för att se så han inte går ner mer.. han hade gått ner ca 200 gr, kanske inte jätte mycket, men för mej är det mycket & speciellt för liams lilla kropp!! Men men efter det drog vi till kga, inhandla en lära gå vagn till Liam + en leksaksmobil.. Kosta fan 150 spänn för en lite mojjäng som låter lite.. sjukt dyrt.. Men iaf vi handlade detta för presentkortet vi fick till honom i julkapp så vi förlora inget på det ;) Sen drog vi hem o fixa käk, sen har ja kolla vad mycket timpan får tillbaka på skatten, men fan blond som ja e så fatta ja inte så mycket.. men det blir nog väll ;) Annars har ja inte gjort ett skit, msn fuckar sej så det är bara skit!! Har nattat liam o lite sånt som hör till de vanliga vardags sysslorna så behöver ju inte skriva med det jämt kanske ;) haha

Ne nu ska ja göra quiz på facebook, för det ela för roligt!!!

Och jävla HV 71 jag vill ej se er i final.. jag vill ha frölunda till final, jag vill se när färjestad knäcker de där indianerna ;) haha..

Imörn e det kalas hos michelle som fyller 1 år REDAN :O Sheeeet tyckte nyss ja satt o höll i henne då hon var 2 veckor, men som sagt det var 1 år sen..

Ne bjur på en bild på prinsessan :) hade gött





& du!! Sluta lova saker du inte kan hålla, att du inte ens kan ringa när du säger att du ska göra det :S FY fan!! Du gör din son rätt besviken ska du veta!!             


                                                                        


                                                                        Over and out

Jiiihaaaa!!!!!!

Liam är frisk !! Peppa peppa!! ( bara lite snor o hosta kvar )

Färjestad är i final !!

Eventuell shopping på freda & kalas !!


Fest lördag !!

Kan det bli bättre eller ?? haha neeee!!!!!!!!

Imörn ska vi dra ner till bvc en sväng för att väga lillskrutten, sen till kga :)

Byebye

Sjuk än

Liam är fortfarande sjuk :( har gått en hel vecka nu och det blir bara värre :( Får inte behålla nån mat lr dryck, kommer de inte ut framvägen så kommer det bakvägen.. luktar gör det oxå & ser ut som soppa :( Hunnit med 2 läkarbesök, första fick vi bricanyl utskrivet, idag lyssna han bara & sa att han har luftvägsinflammation & så sa han att vi ska ge han vatten.. Thats it!! Sikken hjälp sjukvården är eller inte :/
Har haft kontakt med sjukvårdsupplysningen nu under kvällen, så har han inte kissat om nån timma så ska jag ringa tillbaka för att sedan få kanske åka in med han.. Dom blir ju lätt uttorkade i den åldern så man får vara uppmärksam på allmäntillståndet.. Och det går upp o ner på honom.. Fy fan känner mej så maktlös, mår sååå dåligt av att se han vara sjuk.. & det är bara mamma mamma mamma mamma mamma HELA tiden.. Sånt här tar fan på psyket, älskar att han vill vara hos mej, men herregud kan inte ens gå på toan i lugn o ro utan att höra hur ledsen han blir för att ja lämnar rummet.. Det är hjärtskärande :( Ne så nu hoppas jag innerligt att han frisknar till sej ordentligt.. OM han blir frisk till helgen så är vi barnlediga, och jag måste säga att det ska bli skönt! Få sova ut & ta igen sej efter denna vecka o hans magsjuka som han hade för drygt 4 veckor sen.. Ser fram i mot en sovmorgon.. Ne nu ska jag ta o ge liam vätskeersättning o sen lägga mej brevid honom & kika tv..

Svarar på kommentarer när ja hittar orken...

Och vad fan har det tagit åt dej?? Trodde du hade lite förstånd , men nej då!! Du vill kanske in igen?? en sak till som gör mej så deppad ;( kan aldrig nånting få vara bra??

Byeeeeeee



sjuk

vad har hänt de senaste dagarna då?? I torsdas var vi o storhandla.. Lika gött som vanligt, men har tänkt på en sak.. Fan va man slänger ut mycket pengar på mat.. liksom 3000 kr äter vi för i månaden ( ink liam ) jag tycker det är mycket pengar, dom skulle man kunna göra så mycket annat roligt för..  + att vi alltid spar en 1000 lapp till mjölk,burkmat osv så då blir det ju 4000 på bara mat o tjaffs :S shit asså!!!!!! efter vi storhandla så drog jag in till stan o träffa syrran, vi gick till mc donken, sen spela vi bingo ;) haha.. o så gick vi runt i massa affärer, hitta ju massa som ja vill ha :D men som får bli vid ett annat tillfälle..

fredas: skulle ha vart till svärfar på middag men var sjuk så då vart det inget, småstädade lite o så.. Sen drog jag & liam på middag hos Marina.. Trevligt värre det.. Linda & Åsa var med, o så Ulla!!!  Liam kunde ej stanna hemma då han är sjukt mammig.. Bjöds på god mat, synd att man inte fick äta efterrätten i lugn o ro, liam vart gnällig så fick ta han.. men det löste sej... sen hem o försöka få han o sova.. det tog sin tid, men somna det gjorde han.. ringde sjukvårdsupplysningen eftersom han hostar så, först var hon tveksam till ifall vi skulle behöva träffa en läkare, men sen börja han hosta o då hörde hon hur illa den lät så vi skulle ringa tillbaka idag för en läkartid.. Hoppas vi kan få nån hostmedicin lr nått!

idag ska vi först till läkarn, sen ska vi handla inför tacosen, & sen bolaget för att sedan dra hem till pappa & kolla hockey´!! Nice tjejträff men hockey,skitsnack,tacos,alkohol.. Haha.. ;)

Får se hur det går för timmy att ha Liam själv, då han är extremt mammig. :(

Ne uppdaterar efter läkarn.. Byeeeeeeeeeeeeeeeee

8 månader

Kanske dags för en uppdatering :)

Söndan kom det inga besök :( Men vi drog upp till C & M o fika.. det var trevligt... Sen hem till pappa & kolla på Rallybrudar :)


Måndags så var det dags för Bvc, han väger nu 7225 & är 70,6 lång.. Efter det så kom Sara,jimmy & michelle & mötte oss!! Jag,sara & barnvagnarna tog en promenad till Maxi, sen hem till dom :) Vi fikade, kika lite på facebook o snacka skit medans barnen satt fint på golvet o lekte! :D Sen efter ett par timmar drog vi hemmåt, kirra käk o så.. Annars hände det väll inte så mycket vad ja kan minnas nu iaf ;)

Tisdags tog vi en promenad i det härliga vädret.. Gick till lekparken så Liam skulle få gunga för första gången.. Han tyckte nog att det var lite kul för ett par leenden kom det, men han hajja nog inte riktigt vad det var som hände :) men men gunga blir det fler ggr, tillslut så uppskattas det nog :D Sen fick han gunga på en häst o så åkte han på en mc.. Hahaha ja satte mej oxå på mc:n o hela ja tippa bakåt med Liam framför mej.. haha men vi nudda aldrig marken, så ja fick glatt kliva av o låta liam ha roligt på egen hand :) haha.. Nog är dom inte gjorda för vuxna.. ;) Sen vart det hem o göra mat, gjorde köttfärslimpa för första gången.. Förvåna mej själv, för fan va god den vart!! Jag har nog ärvt mammas matlagnings gener ;) haha... Skulle ha gått ner till Åsa men fan det blåste ju storm så det vart inget, men sen lite senare kom Linda.. Vi baka kladdmuffins som vi mumsa på, o drack en kopp kaffe till.. Hon hjälpte mej med en sak på datorn o så, thanks!! Haha fy fan va ja hade skojj igår kväll... moahaha... ni som vet, säg inget!!!!!! Sen körde timmy hem Linda o jag natta prinsen..

I morse vart det en promenad ner till stan, mötte Camilla för att sedan gå o träna.. Fan va gött det är asså!! Efter det drog vi till Coop... Sen drog hon hem & jag drog hem till Åsa.. Satt o snacka, kolla datorn, käka varma mackor o bara hade det trevligt.. Sen tog jag mej en promenad hem igen.. Timmy o Liam kom o mötte mej efter vägen, så ja skicka över ryggsäcken på timmy för fan va varmt det har vart idag & med en varm jacka + en ryggsäck o solen i ryggen så kan ni nog tänka er hur varmt det blidde.. Blir o köpa sej en vårjacka snart iaf..  När vi kom hem så myste jag lite med Liam, men han tröttnar ju så snabbt o blir rastlös, så vart mer lek än mys.. Sen gjorde ja lövbiffsgryta & ris. Mumms!! Sen har vi inte alls gjort mycket, försökt o få liam att sova ett bra tag.. Han har fått sån trälig hosta, låter inget vidare.. så har stapplat upp hans säng med böcker så det underlättar lite för honom.. Snorig är han oxå.. Min lille prins är förkyld :( Men peppa peppa, han är endå någolunda pigg & äter bra :D Annars har ja kollat på Diagnos Okänd o bara tatt det lugnt.. Nu nördar ja som vanligt..

Kommande dagarna så händer det en del, imörn blir det att stor handla i kd, sen stannar ja kvar för ska träffa syster ryster & umgås med henne.. :) På freda ska vi till svärfar på middag, sen kga o shoppa lära gåvagn till Liam..Sen på kvällen ska ja på middag med Åsa & Linda hos Marina!! Kommer bli en speciell middag, eftersom hon är ju inte vem som helst.. Och säkert inte vem som helst som får komma hem till henne på middag. Jag, Linda o Åsa rockar.. haha
På lörda blir det träning, sen bolaget o affären.. på eftermiddan blir det tacos,hockey & cider med camilla O linda :) Skojj skojj.. Sönda blir det ** *** ***** :) kan inte skriva ut det eftersom ja vet inte om denne läser min blogg, men avslöjar på sönda :)

Ne nu får det fan räcka för denna gång... Ha de gött byeeeee

Btw.. Liam vart hela 8 månader i måndas.. Snart har han vart ute lika länge som han låg i min tjockis mage.. haha





Besök

Idag är jag på bättre humör :) eller ja, jag vart gladare igår! syster & hennes sambo var här, käka mat o umgicks.. eller ja, timmy & micke spela tv-spel, & jag o Camilla satt o kolla lite roliga saker på nätet :D Klicka hem en bikini oxå, så hoppas den passar! Annars gjorde vi inte så mycket igår.. Men det var trevligt..

timmy som var så sjuk orkade åka till karlstad 2 ggr igår, en del av det som gjorde mej på så dåligt humör, men inget jag kommer berätta mer om i bloggen.. Haha.. Så allt handlade inte bara o tv-spelet.. Visst är ja trött på dom,men fan va ska jag göra?? Haha

Onsdas fick ja storfrämmande av Åsa, det var skojj, ser ju inte henne så ofta längre. Men vi ska snart ses igen hoppas jag, för vi har MYCKET att prata om.. hehe.. Sen kom svärmor,roger & emma... :) Emma stanna kvar tills i lördas... Senare kom Linda, vi käka pannkakor o kolla hockey!!

Färjestad vann ju som vanligt ;) YEAH

Det var att bra roligt o se hockey med Linda ;) Och på lördag ska vi ha kul då vi ska se hockey igen med ett par cider & tacos ;D

Torsda: Tog en promenad ner till stan, för timmy skulle på nått möte, det var positivt för inom 6-8 månader ska han ha ett jobb med en riktig lön *me like* gick sedan vidare till Robban & Linn, drack lite kaffe o tjöta.. Sen gick vi hem igen, kirra käk o så.. Sen ner till stan igen för min del för att sedan träna.. :) Det kändes kan ja lova, nu blir det fan inge mer uppehåll.. haha
Så i torsdas rörde jag rätt flitigt på mej :D:D

Fredas: var vi sjuka och bara hade en slappdag.. Huvudvärken vägra släppa :(

Men idag är allt fin fint :) Ska få besök idag av Emelie,Ola,Suss & Kenneth :) Ska bli skojj, så ska baka lite muffins sen så vi har nått o bjuda på :D Annars vet ja inte vad som händer, liam ska till camilla o micke en sväng för vi skulle  ha följt med till H A idag, för timmy ska köpa nån tröjja :S , men jag struntar nog i det för de sägs att det går magsjuka där borta i degerfors :( Får se hur timmy gör om han följer med, vore rätt gött om han gjorde det så jag får vara lite själv ;) haha..

Ne nu ska jag ta & roa liam lite, han sitter i gåstolen o åker fram & höjjer o sänker när pappa spelar tv-spel. Fast det är ju bara rätt det ;) haha

Ne hade gött allesammans.. Byeeeeee

..

Jävla tv spels fan... Just nu hatar jag allt vad tv-spel heter.. &  har vart måttligt irrieterad på  Timmy oxå, men det börjar gå över...................  hoppas alla tv spel dör ut en vacker dag så det inte finns nå mer o köpa lr ens att man inte kan spela på dom man har..



no more wii för mín del iaf.. aaa sorgligt men sant.. Men timmy kan ju vara lycklig nu när han har sitt ps3....

          

Sjuk??

usch har världens huvudvärk & har haft det i några timmar nu, har tagit 4 alvedon men det hjälps inte :( Och kan ju inte ta mer nu för ja vill ju gärna inte överdosera!! Håller nog på & får en redig förkylning :( Timmy är förkyld, pappa är förkyld, syrrans sambo är förkyld, såå aaa förkylning går det & naturligt vis så ska ju jag oxå bli smittad :( Hoppas fan att jag blir bättre & att det inte blir mer än så här!

Känns fan som huvudet håller på o sprängas i tusen bitar, o varje gång liam får ett glädje tjut så ilar & dunkar det i hela huvudet.. Ta ton kan han ju göra iaf, haha  kan ju gärna inte säga att - nu får du vara lite tyst liam för mamma har ont i huvudet ;)

Ne nu blir det nog en film tror jag o kurera mej lite! Kommer en längre uppdatering från dessa dagar så fort jag hittar orken!!

En fet godispåse vill jag ha nu, det är nått som hör till när man är sjuk, lr lite sjuk iaf :) Märks om det blir nått sen..

Hejsvejs





tänk när min plutt var så här liten, TIDEN går alldeles för FORT..



Och nu är han så stor så att han sitter själv i kundvagnen <3<3 min lille plutt!


Semi Final

Fyy fan va gött :) Färjestad är klar för Semi final :) Dom vann 4 raka ;)

Nu är det bara att vänta på att de andra lagen ska spela klart oxå så man får veta vilka dom får möta i nästa omgång.. Skulle vara rätt gött om de vann 4 raka då med, o samma i finalen.. men chansen att dom gör det är ju inte så stor direkt !!!

Lörda 21/3 blir det iaf att ta nån cider me Linda & kolla hockey.. Yeah, de kommer bli nice!

Dagen idag har vart bra, berättar om den imöra.. ska sova nu .. Natti natt




Fbk:are från första början <3<3<3


godnatt





Älskar min Liam mest!! Sötare & goare unge får man leta efter.. Puss på dej min lille groda..

Nu ska jag sova, dagen har vart rätt slapp.. Ingen träning, ingenting :( Bara tvättat lite, och göbben har möblerat om i vardasrummet, mot min vilja.. Men det får duga ett tag tills ja tröttnat.. Har även lekt massa med liam idag.. Han stod upp helt själv utan stöd förut, dock kanske bara i 3 sekunder. Men han är sååå duktig.. Han älskar även att gå när man håller honom i armarna/händerna :) Sötungen.. Jag blir stolt av minsta lilla han gör :D:D <3<3<3
Pappa & Sylvia har även vart här en sväng.. Imörn blir det att åka o kolla på Paxies hundvalpar, sen kolla hockey med Linda :) Annars under dagen blir det väll promenad o så kommer svärmor, Emma & Roger hit. Emma ska sova kvar till på Freda.. :) Skojj..

ne nu ska ja lägga mej brevid mina pojkar som sover o försöka somna själv :) Är rätt pigg nu juh när man fått sovmorgon, men somnar nog efter lite bök o knöl i sängen... haha

Godnatt

Sovmorgon :D

Jo men visst Färjestad vann  igen,  Brynäs förlora alltså IGEN! Moahahaha

Så nu ser det ut som så här : Match 3 : Brynäs-Fbk 0-4  -   Fbk- brynäs 3-0 i matcher!!

Nästa match: Onsdag 11/3 kl 19:00 i Löfbergs Lila Arena

Happ, igår kom man hem då efter en LÅNG tågresa, njöt av att vara hemma en stund innan vi gick ner till pappa för att kolla hockey :) Linda kom o joina oss oxå, kul att träffa henne igen!! Var ju ett tag sen nu.. Efter hockeyn gick jag hem ( Timmy gick hem efter första perioden & natta Liam, sen satt han bänkad framför sitt Tv-spel.. Förvånad lr vad? Neee ;) )
När jag kom hem satte jag mej här en stund, sen käka vi nudlar & efter det somna jag gått i min alldeles egna sköna säng :D Liam vakna 06:30 i morse som alla andra dagar så då fick han en flaska välling & lite gossedjur, han lekte en stund o sen somna han om ?? haha jag vart helt förvånad så då var det bara för mej att sova en stund till, vi vakna ca 08:30.. Och fan va skönt det var att få sova, nu känner jag mej utvilad.. Gött mos.. Vad händer idag då? ska se om det finns nån tvätt tid, för behöver tvätta upp kläderna eftersom dom luktar :P hahaha.. & sen hoppas jag på att det blir träning, för det har jag längtat efter nått grymt nu..

Ne skriver mer i kväll.. Ha de kalas.. byeeee

Bjuder på ett par bilder från gävle :) Resten kommer ut på bilddagboken nångång under dagen :)


Söta Chelsea


Söta kusinerna


Min finaste 



Vinst igen :)

Ajjemenna Färjestad vann idag igen, dock inte med det resultatet som jag trodde, 2-1 vart det ;) Brynäs förlora alltså yttligare en match! Moahahaha

Så nu ser det ut som så här : Match 2 : Fbk-Brynäs 2-1  -   Fbk- brynäs 2-0 i matcher!!

Nästa match: Måndag 9/3 kl 19:00 i Läkerols Arena!!



Annars då? Igår var vi hem till Jonas, Thina & Chelsea :) Var på maxi & kika lite, dom handla!! Liam fick en leksak av dom, så snälla som dom är :) Och det blev en favorit, då han gillar ringarna!! :) Sen när vi kom hem så ladda vi hem film, & umgicks medans jonas var o träna.. sen när han kom hem igen så fixa grabbarna mat, det bjöds på tacos! Gött som fan var det.. Sen vart de godis ätning o kolla film.. Såg grudge 3 & Yes man.. Den sistnämnda var bra, den första var la inte så bra då ja inte gillar såna filmer.. hehe

Sen körde thina hem oss, var väll hemma till 00:30 !!  så vart ganska sent, men det gick bra, liam låg o sov på soffan, men vakna när vi skulle åka hem! Han somna om efter en timma när vi kom hem o sova enda fram till 06:00, då fick han en flaska välling & så somna vi om till 08:00 ca, låg o drog oss en stund & sen vart det frukost :) Annars idag har vi inte gjort nått speciellt alls, tagit det lugnt bara.. Skulle vart till brorsan men tar det imöra eftersom vi åker hem på månda, skulle ha tvättat oxå & vart o köpt biljetter hem, men har fan vart skit lat idag o inte gjort nånting!! Kollat hockey iaf, & druckit 1 cider, det var inga fel!!  o så vart det lite kortspel, jag VANN ;) Haha stolt...

aa & nu har Timmy besällt ett nytt xbox 360, fast nån modernare variant! Kan han aldrig bestämma sej vad han ska ha för spel, han bytte bort sitt 360 mot ett nintendo wii, men nu ska han sälja både nintendo wii & PS2 & köpa sej ett nytt 360!!
Herregud ja blir stöllig på alla dessa tvspel hit o dit.. :P

Snart är det den 28:e oxå, då blir det 25års fest :) Det ser jag fram i mot!! Då blir det party för hela slanten :)
& sen den 3:e april ska jag & camilla ut o äta, sen bowla :D Skojjj skojjj!!

Nee nu ska ja grejja med annat.. Byeeeee


Slutspel :)

Slutspelet börja idag, hur underbart är inte det då? :) Och det börja ju jädrigt bra må ja säga då  brynäs förlora! Andra raka segern här i gävle för fbk!! Sånt stärker självförtroendet för dom & för oss supportrar :)

Så här ser det ut just nu: Match 1. Brynäs-Fbk 0-2     Fbk-brynäs 1-0 i matcher 3 matcher kvar att vinna för fbk så är vi vidare ;) YEAH

Nästa match : Lördag 7/3 färjestad-brynäs, löfbergslila arena! Jag tippar på 5-2 ;) Hoppas rhodin & vallin är tillbaka oxå tills dess!!


Idag har man vart upp till Pillan & hälsa på :) Träffa hennes sötnosar o så var det en massa annat folk där oxå som t.ex Forsling,Jimmie,Jessika & hennes sötnos Saga,Elle. Dupbror,Annette & sen kom Marcus, & stefan o hans kärring :) O så var det en till tjej men vette fan va hon heter :P Hade det trevligt med kaffe o massa prat!! Sen drog vi hem till mor igen o käka mat, lekte med Liam litte innan det var natten för han, han somna i tid men vakna efter halv timma, lagomt till hockeyn börja ;) Så han har vart med o hejjat på färjestad, o självklart vann dom ;) hihi

Annars har de inte hänt så mycket, förutom att brorsan & Lea var här i förmiddas... Han hade bakat bullar som han tog med o dom var jätte goda.. :)

Ne nu ska jag kolla bilddagboken o sen sova.. Imörn ska vi hem till J & T & deras lilla Chelsea :) Trevligt!!

Sov gött.. byeee

Tröttast

Mm det är jag det, är pisstrött o har ont i huvudet :(

Igår kom Thina & Chelsea hit ( Jonas var & träna ), dom fick lite presenter & så!! Satt här & diskutera ett tag sen for vi hem till dom i stället, Jonas kom la en stund efter oss..  Gud vilken mysig lägenhet & gud SÖT Chelsea är!! Vi kolla på andra avenyn o så var det nå mer program & bara hade det trevligt, käka popcorn & drack loka! Gött det! Ska hem till dom nån dag i helgen oxå, ska väll kika på nån film o äta gött!! Och jag ska gosa massa me lill tjejen.. hihi
Timmy fick köra för första gången i Gävle igår oxå, gick förvånansvärt bra ;) Men det kunde ju ha slutat illa då han skulle svänga.. Hahaha!! Ne men tack för en trevlig kväll :)

Idag har man inte gjort allt för mycket, gick med brorsan & de till Erikshjälpen ;) haha bara namnet låter roligt!! Var la där inne i 5 minuter sen gick vi igen.. Vi gick o handla mat till Liam o sen hem.. Annars har vi inte gjort ett piss.. Bara tagit det lugnt... Skulle ju har träffat Sanna & Karro, men fan är så trött så skulle aldrig palla att gå utanför denna dörr.. :( Var ganska pigg i förmiddas, men sen efter maten sa det bara pang o jag vart helt död! :(

Liams mage mår la inte som den ska, fiser fan KONSTANT, minsta lille rörelse så brakar det i röva på han.. Haha min lille fis då <3<3 Men eftersom han har så mycket gaser i magen så sover han ej som han ska på natten, känns som han skrikit & gråtit hela natten lååång!! Detta är nu andra natten han håller oss vaken!! Och ikväll har han skrikit typ konstant i 3 timmar, innan han ÄNTLIGEN somna.. Fan ja höll på o bli tokig o visste inte vart ja skulle ta vägen.. Fan hatar när han blir så ledsen.. Men efter drygt 3 långa timmar somna han i min famn framför tv:n.. SKÖNT....... Övertrötthet + gaser i magen, ingen bra kombination! Men har talat med BVC om hans gaser, så det kan bli så här när de har haft magsjuka & kan vara så i en vecka, eftersom tarmarna inte riktigt är som dom ska! Så är det inte bättre i morgon eftermidda eller nått så får jag gå & köpa droppar, för kan ju inte ha en ledsen bebis på kvällar/nätter!! Stackarn.. Har gett han lite massage med benen upp mot magen ikväll oxå så att det ska komma ut så mycket som möjligt!
Men nånting som är positivt är att han nu bajsar som han ska igen :) Utan laktulos! :D

Nog om liams o hans "skit " :P

Imöra ska vi hem till Pillan & hälsa på henne o barnen :D Ska bli skojj, hoppas jessica & Saga är där oxå :D Vill ju träffa dom oxå.. hihi
Annars har ja inte en aning om vad som sker, brorsan & Lea kanske skulle komma ner en sväng oxå :)

Och detta lååånga inlägg höll på o försvinna men det fanns som tur kvar i utkast.. Det tackar ja för :P Jädra timmy som bara står o skrattar när det försvinner oxå.. Men men som sagt det fanns kvar ;D

Ne nu ska jag gå o sova.. Har huvudvärk o är pisstrött!! Sov gött allesammans

I miss you von rehn & dej med Åsa

Månda/tisda

Måndag: Tog oss en promenad hem till brorsan, drack lite kaffe & myste med Lea :) Hon är ju så söt fasters lilla goding :) Stefan styrde även upp lite käk, det vart bacon a`la hassel ;) skit gött.. Nån hemmagjord pasta sås med bacon,tacosås,grädde,majs & lök  :D Sen när vi käkat gick vi till dollar store & Ica Kvantum :) Jag köpte mej ett kakpaket, såna där goda kakor med choklad i :D hihi
& sen gick vi hem, liam fick lite kvällsmat & så vart det lite bus innan läggdags!! Natten till idag har la inte vart allt för rolig då liam har vart vaken mellan 01:00-04:00 Resten av timmarna har det vart nappinstoppning och en del knöl!! Men men kan ju vara för han sov 40 min i vagnen på väg hem igår.. Får se hur kommande natt blir!

Idag kommer Jonas & Thina & självklart lilla Chelsea hit :) Sen ska jag, timmy & Liam följa med dom hem :) Timmy ska med Jonas & träna MMA ikväll, haha får la se hur det går om han överlever!! ;) & jag o Thina ska umgås med varann & våra små söta liv <3<3

Ne nu är brorsan på väg ner med hans familj så ska fixa i ordning mej lite så de slipper se ett spöke när de kommer hit :P haha.. Ha en bra dag allihopa... Kommer ut massa kort på Bilddagboken när vi kommer hem :D 


Byeeee

Har inget vettigt o skriva

Vaknade, liam spydde ner mej o halva vardasrummet ( fick lite mycket frukost i think (A) ) hihi, fick tvätta lite, sen vart det stan, sen hem o göra nada o mer nada.. o sen somna liam ,  jag o bror o timmy käka varma mackor o sen inget mer!!!
Dom kollar typ Beck nu o jag nördaaaar som vanligt...

Och sara I miss you ;P haha happy nu!! hihi

Men Liam saknar sin Michelle mest!! ;) <3

Ne nu en cigg o sen sova i think!!

Ska styra upp lite besök till veckan oxå, t.ex Pillan o hennes sötisar, jessi & hennes sötis är nog där då oxå hoppas jag , sen thina & jonas & deras sötis, sen träffa Karro & Sanna :D Skojjj skojjjj

Imörn blir det att dra hem till bror, får se om han ska bjuda på mat!! :) Gotttttttt

Godnatttt


RSS 2.0