Besök

Idag är jag på bättre humör :) eller ja, jag vart gladare igår! syster & hennes sambo var här, käka mat o umgicks.. eller ja, timmy & micke spela tv-spel, & jag o Camilla satt o kolla lite roliga saker på nätet :D Klicka hem en bikini oxå, så hoppas den passar! Annars gjorde vi inte så mycket igår.. Men det var trevligt..

timmy som var så sjuk orkade åka till karlstad 2 ggr igår, en del av det som gjorde mej på så dåligt humör, men inget jag kommer berätta mer om i bloggen.. Haha.. Så allt handlade inte bara o tv-spelet.. Visst är ja trött på dom,men fan va ska jag göra?? Haha

Onsdas fick ja storfrämmande av Åsa, det var skojj, ser ju inte henne så ofta längre. Men vi ska snart ses igen hoppas jag, för vi har MYCKET att prata om.. hehe.. Sen kom svärmor,roger & emma... :) Emma stanna kvar tills i lördas... Senare kom Linda, vi käka pannkakor o kolla hockey!!

Färjestad vann ju som vanligt ;) YEAH

Det var att bra roligt o se hockey med Linda ;) Och på lördag ska vi ha kul då vi ska se hockey igen med ett par cider & tacos ;D

Torsda: Tog en promenad ner till stan, för timmy skulle på nått möte, det var positivt för inom 6-8 månader ska han ha ett jobb med en riktig lön *me like* gick sedan vidare till Robban & Linn, drack lite kaffe o tjöta.. Sen gick vi hem igen, kirra käk o så.. Sen ner till stan igen för min del för att sedan träna.. :) Det kändes kan ja lova, nu blir det fan inge mer uppehåll.. haha
Så i torsdas rörde jag rätt flitigt på mej :D:D

Fredas: var vi sjuka och bara hade en slappdag.. Huvudvärken vägra släppa :(

Men idag är allt fin fint :) Ska få besök idag av Emelie,Ola,Suss & Kenneth :) Ska bli skojj, så ska baka lite muffins sen så vi har nått o bjuda på :D Annars vet ja inte vad som händer, liam ska till camilla o micke en sväng för vi skulle  ha följt med till H A idag, för timmy ska köpa nån tröjja :S , men jag struntar nog i det för de sägs att det går magsjuka där borta i degerfors :( Får se hur timmy gör om han följer med, vore rätt gött om han gjorde det så jag får vara lite själv ;) haha..

Ne nu ska jag ta & roa liam lite, han sitter i gåstolen o åker fram & höjjer o sänker när pappa spelar tv-spel. Fast det är ju bara rätt det ;) haha

Ne hade gött allesammans.. Byeeeeee

Kommentarer
Postat av: eelinjohanssson

ja jag hade jätte roligt :) själv då? :D

2009-03-15 @ 11:00:23
URL: http://eelinjohanssson.blogg.se/
Postat av: eelinjohanssson

hehe okej :D skönt

2009-03-15 @ 11:10:05
URL: http://eelinjohanssson.blogg.se/
Postat av: Malin-Hockeyfruga

synd, den va rolig ;P

jajjemän, lika roligt & uppfriskande som alltid :) killen fick följa med på tjejkvällen haha! ;D jobbar som kontaktlinsassisten o bitiksbit. på en frisörsalong :) ah, pannakakor är ju smaskens!! haha ja, kaffe har det där magiska.. ;P är också toktrött,sitter på jobbet å bara hänger haha.. blir sängen tidigt idag :)

2009-03-15 @ 14:06:27
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: Malin- hockeyfruga

haha ja, vad är oddsen för det!!?? haha, han såg ut som bambi på hal is!! ;D ja, emn de gör dom nog..dom är nog sugna på revansch!! hehe! oja, absolut ;) visst blir man, vi tog en rejäl långpromenad..så härligt!! :)

2009-03-15 @ 23:23:12
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: kicki

ah de spelar ingen roll om de är bland folk eller om vi är ensamma hemma. börjar ändå att svettas :(

här är allt bra. hoppas det är bra hos er med:)

Kram

2009-03-16 @ 09:56:56
URL: http://kicki.webblogg.se/
Postat av: [ froidan - 2barnsmamma ]

Ah, jag gick in i dsuchen & efter det mådde jag bättre :)

Hehe okej, ja men det va ju över 18 iaf :P

2009-03-16 @ 13:32:31
URL: http://froidans.blogg.se/
Postat av: Malin- hockeyfruga

blev det någon vinst? har kollat linköping-skellefteå.. :) ja kunde inte solen stannat.. :S

ah det tycker ja med!! ;P hehe! jo, haft en bra dag..trött som tusan..va halv snurrig dag på jobbet haha!! men nu blir de snart sängen :) hur har din dag vart?

2009-03-16 @ 21:28:54
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: Lisa

Godis är ju så gott, haha... =0P



Har du haft för dig sista dagarna då?



Kram!

2009-03-16 @ 22:07:20
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tack... =0)



Okej, hoppas du haft en bra dag... =0)



Jag har cyklat till posten och affären, sett på söndagens "One three hill" och "Gossip girl", "Den rätte för Rosing", badat, suttit vid datorn, sökt några jobb, m.m.



Kram!

2009-03-17 @ 21:40:11
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tack... =0) Ja jag får se vad som händer, det var nämligen jobb genom Proffice, både i V-ås och här i stan. Om jag inte skulle få jobb nu så kanske de har något annat passande åt mig, hehe.



Ja igår sken solen och idag med. Igår var det 6 plus och solen sken, så jag tänkte att jag behöver ingen mössa och vantar när jag skulle cykla till posten & affären... Jo tjena, blåste ju kallt som fan. :S Så det var bara att gå upp igen och hämta.



Kram!

2009-03-18 @ 08:50:25
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: Malin- hockeyfruga

hehe samma här ;P men vilket väder idag!! shit!! underbart!! ;) det hade vart den perfekt matchen!! ;D ooh..spännande..skrek han? haha! de gjorde ja första gången ja gunga, enliga mamma! ;P haha! nu ska ja ut å andas vårkänsla!!

2009-03-18 @ 11:18:53
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0