lite besviken på vädret ;(

Yesyes skulle ju åka ner till ullared imörn, men eftersom ingen fått på vinterdäck + att det är blixthalka så vill vi inte riskera nått att åka ner dit, så vi ska ta det en annan helg i stället, o då blir det att åka ner med pappsi :) Och tills dess har vinterdäcken kommit på.. Men det blir en shoppingrunda i karlstad i stället o sen en sväng till lite här o var :) Så shoppas ska det göra iaf.. Me happy men lite besviken på vädret.. Men som sagt ullared finns kvar så det blir kanske nästa helg lr dylikt :D ner ska vi iaf..

Dom vi skulle åka med från början kunde inte längre så då tänkte ja o timmy dra ner själva, det går ju lika bra det, men sen hörde vi att det är blixthalka ute o att bilen ej var utrustad med vinterdäck ännu så då sa vi att vi hoppar över det denna helg o väntar till vinterdäcken e på..  Nu har ja upprepat samma sak 2 ggr typ, haha ja e rätt rolig ja :D lr inte....
Men iaf pappa ringde en gång till förut o verkligen varna oss för halkan o kolla en extra gång så att vi inte skulle åka ner själva, så söt han är <3 men då sa han att han skulle följa med ner så då är dom ju 2 som kan köra.. Bra det..

Ne nu blir det sängen för imöra ska det SHOPPAS :D

byeeee

God morning :)

Snö?? Nu?? ne de kan väll vänta lite med o komma, till typ december iaf.. Men nee, det ska komma nu så det blir slask o fan :( böö..

Nu på morgonkvisten har vi kollat på dum, dummare :P haha den e såå rolig asså ;P Sen har ja gosat massa med liam o kollat på han när han pratar med sina fötter, så sött så.. O nu snart ska jag hoppa in i duschen o sen ta mej ett bad efter det tror ja :D Ikväll blir det att gå på kalas, trevligt :) Käka smörgåstårta o grejjer.. O så kommer yster ryster hit o så ska sova

Igår var vi ute i det tråkiga kalla vädret o promenera, höll på o frysa arslet av mej typ.. sen gick vi hem o kirra käk o så.. Lånade pappas bil o åkte upp till maxi o handla diverse saker, sen hem o göra natta me grabben o sen baka vi sjukt goda bullar..

Woohoo imöra blir det Ullared då, första gången man ska dit, ska bli jävligt roligt o se hur det är o vad dom har o så :) Blir att köpa julklappar,kläder till liam, nått till oss o hemmet :) får se vad man hittar :) Ne nu ska ja duscha..

ha de gött..

Aaa just det, nu är allt klart på F-kassan, har fan väntat på 3 olika beslut i ca ett halvår nu.. Så det var på tiden det vart klart :D skönt o slippa att ringa o tjata på dom nu.. Men fattar inte hur dom kan vara så seeega med ALLT? Kanske skulle ta o skaffa mer personal??????? Men men vi förlora ju inget på det om ja säger så ;)

Utmanad

Blev utmanad av http://freshing.blogg.se/

Reglerna är följande:
-Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
-Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
-Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
-Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg

1: Jag har en underbar Son :)
2: jag är moster/faster till 9 st + en bonus
3: Jag längtar tills liam fyller 1 år
4: Jag har en längtan efter mera barn
5: Jag har varit döv.. Haha
6: Jag saknar min Mormor
7: Jag har sytt rakt över hakan. :P höhö

Jessica: http://greizer.blogg.se/

Pillan: http://pillanns.blogg.se/

Sanna: http://zannski.blogg.se/

Tea: http://thesson.blogg.se/

Therese: http://cutetess.blogg.se/

Thina: http://thinajonas.blogg.se/

Veronica: http://flickan1985.blogg.se/

Godmorgon

Aa fy fan va trött ja e, o tröttare blir ja av att titta ut o se hur kallt det är *brr*
Igår var pappa & sylvia här o hälsa på, käka kladdkaka o drack kaffe, mumma.. Sen kolla vi lite på efterlyst o sen insider.. Fattar inte hur en människa kan sjunka så lågt att man kidnappar sina egna barn o håller dom gömd :S Det är ju inte direkt det bästa för ett barn.. Men men finns folk till allt..


Och DU sluta ring o skicka sms, denne människa du skickar till vill inte ha mer med dej o göra.. Det är  SLUT mellan er, försök inse det.. Låt dom vara nu.. Var glad för dennes skull i stället som försöker reda upp sitt liv sakta men säkert.. För med dej blev det ju bara alkohol varenda dag, inte så bra förhållande då kanske?? Skaff dej nån ny att terra vettja.. !!!!


Ne nu ska ja käka frulle.. Byeebyeee



älskar dej liam <3<3

F-kassan

yesyes nu har ja snackat med försäkringskassan, o vi kom fram till att ja är mammaledig fram till mitten av augusti :) Härligt :D Tills dess har man förhoppninsvis fått tag på en dagisplats, o så :)

Ska snart göra ordning lite käk, o sen blir det att baka en kladdkaka till ikväll, pappa kommer på besök, så tänkte bjuda på nått gött för engångs skull :D Sen blir det säkert en promenix som vanligt, annars har ja inte en aning om vad som sker..

på freda blir det kalas en sväng iaf :) Aldrig fel att få gå på kalas o äta gott :D

Ååh snart kommer min älskade mamma hit, så som ja saknar henne <3<3

Ne nu blir det att fixa lite, har en övertrött grabb oxå som vägrar sova, men men snart så somnar han nog :) Han fick jätte fina saker idag från Go´boken oxå :) skojj skojj

ne nu ringde Linda så nu blir det att snacka lite med henne :) ha de gött

Ullared

Ja fan va skojj det ska bli att åka till Ullared på lörda då :) Åker cirka 04:00-05:00, kanske mindre roligt att kliva upp mitt i natta, men men det är det ju värt :D ska shoppas så det står härliga till :D

Ne nu ska ja lägga mej breve min snutt o sova.. natti natti ..



vem är det som eltar egentligen :S jaja jag skiter i det iaf..

Karlstad

Yesyes nu har vi börjat leta lgh i karlstad, har hittat en som vi gjort intresseanmälan på, men ingen risk att vi får den :/ Men det spörs o se..

I helgen var jag ute med Linda & Åsa, var skit skojj :) Tack tjejer för en rolig kväll :D
oså har min syster me hennes familj vart på besök :) Skojj skojj, åt god mat o bara umgicks :D

Till helgen kanske det blir Ullared oxå, yeah det ska bli skojj :D hihi

Snart dop oxå :)  fan va ja längtar.. Få träffa alla goa släktingar <3 o så har ju liam fått såna bra gudföräldrar, hel goa dom med, o så ska dom oxå ha bebis snart.. så sött med en liten :) hihi

Ne nu har ja inte tid med detta, ska fixa o iordning sov rummet nu.. Ska sälja iväg ett data bord oxå :) skriver mer sen. Byee

ahmen

Mm eftersom det inte händer direkt så där gör mycket i mitt liv, så har ja väll inte så mycket att dela med mej av ;)
 
Igår var det ganska fint väder så då passa man på att ta sej en promenad, så vi gick till lilla konsum o handla lite ris o så, sen gick vi hem o gjorde hamburgare me bröd o pommes :) det var la gött, sen gjorde vi inte så mycket mer, pappa var här en sväng. Idag har vi vart hos Pia & Linn en sväng o hälsat på, hjälpte dom o sätta upp en hylla. eller ja vi fick ringa dit pappa så han fick komma o hjälpa till :) Sen efter det gick vi till sylvia o drack lite kaffe, o nu är vi hemma igen, lillfisen ligger o sover så sött :) ska nog hoppa i ett bad snart tror ja :D Sen blir det film me älskling o sen soooova.. :)

Snart lörda oxå, har fått ändra planerna lite men det blir skojj iaf :D woohoo...

ha de gött.. Byebye

kalas

Yesyes idag har jag & liam vart på kalas hos Åsa :D det var göttit värre det, bjöds på många godsaker :D

Fick även ett väldigt tråkigt samtal från mamma angående en av mina systar som ej kan komma på dopet pga att hon fått cancer o ska genomgå cellgiftsbehandling :(  fy fan vad orättvist, hoppas allt kommer gå bra o att skiten försvinner ur kroppen på dej.. i love you sis <3<3

Ja så många från min släkt lär det då inte komma tråkigt nog, önska man kunde ha en samlad familj/släkt nångång men det kommer aldrig att inträffa.. jo kanske nångång, på nån begraving om ens det :/ Fy fan kan sitta o tänka på sånna här saker ibland o det gör faktiskt ont att veta att alla mina syskon/mamma inte kan samlas o ha trevligt som familjer vanligt vis gör nångång.. Och det tråkigaste av allt är nog det att det är alltid ja som får sitta i mitten o höra på eller vidarebefodra saker o ting.. Nu har jag mej en egen liten familj o den ska jag se till så att den håller ihop, även om det nångång kanske skulle ta slut mellan mej o timmy så ska vi kunna ha en bra relation för våra barns skull osv.. m.m .. aa ni kanske fattar poängen?

Nog om det, blåser ganska kraftigt ute :/ piss väder.. Sitter nu o äter ost macka som timmy gjorde åt mej :) gött gött
Och pratar även med Sara på msn, får la se vad vi kommer fram till, nått bra hoppas ja på iaf..

Ne nu ska ja ta o kolla ett par grejjer, o sen blir det nog sängen.. Är ju en dag i morgon oxå..

Jo har provat o ge Liam lite burkmat idag, o han gilla det :D hihi sötnöten då..
Får se hur de går med magen, men än verkar det inte vara nå konstig heter iaf :D

ne ha de så bra.. Byeeee

Dop

Yesyes nu har vi velat fram o tillbaka med det här o ha gudföräldrar, och vi har kommit fram till att vi ska ha det, så det blir två "utomstående" lr vad man ska säga..  Längtar efter att få ha dopet nu, men det är lite mer än en månad kvar.. Men ser ut att bli rätt många som kommer, dock mest från timmys släkt då han har en rätt stor släkt :P Men skojj ska det bli i vilket som :)

Fick hem en nyckelknippa i fredas som jag inte har en aning om vad det är för nycklar, fick hämta ut dom på rekomenderat, så har ringt runt nu massa tänkbara folk som kan vara deras, så som gamla hyresvärdar i Gbg.. Men de är ingen som saknar nå nycklar, så ringde till Keycode idag som skickade hem nycklarna till mej o dom står registrerade på mej så ska skicka tillbaka dom så dom får forska vidare o kolla vems det är, för nånstans måste det ha blitt fel iaf.. Jaja nog om det,

Idag ska vi till karlstad o shoppa lite, t.ex åkpåse till vagnen,mat,o lite doftgrejs + ljus på ikea..  Sen hittar man säkert massa mer där :D ska iaf bli skojj o komma  iväg o handla.. Ska till barnens hus o toysRus lr hur det stavas :P o så ska vi käka max lr burgerking för de är då inte varje dag man gör det.. Är sååå sugen på chili cheese :D smarrigt värre det..

Längtar tills på lörda, då blir det att gå ut o **** *** *** o sen bowla :)  Ska fira Åsa som fyllde i fredas, Kommer bli såå skojj.. Hihi.. En kväll med tjejerna är aldrig fel <3

Ne nu ska ja ta min älskade plutt o sen duscha :D ha de gött. Byeeeeee



3 månader

Ja på torsda blir min plutt 3 månader.. det går såå fort.. usch då ska vi ner till bvc o få sprutor, en i varsit lår :( stackarn..
Men ska bli kul o se längd o vikt :)

I lördas var vi på ikea, fan va skojj :) fick gå in 2 ggr, för det vart så mycket grejjer.. Men nu är liams rum i ordning iaf, ska inhandla lite mer sen men det får bli när man har råd, o så e det ju snart jul oxå.  då kanske han får massa fint till rummet :D O så handla vi ju lite till vardagsrummet + en hatthylla m.m Är iaf riktigt nöjd med allt.. synd att ja inte fick min hylla till toa bara, :( men men får bli en annan gång det.. Tack Åsa för att du tog liam medans vi var på Ikea, hoppas ni hade skojj ;D

Ne nu får ja såå ont i huvvet  o ögon så palla ej skriva mer.. Tur att man snart har glasögon så man slipper detta.. Vill kunna sitta o kolla på tv, lr framför datan utan att bli helt tung i huvvet o allt bara flyter ihop..Så jefla trökigt.. bläää

Nee ha det så bra.. Byyee




Ruta 1

yesyes tillbaka till ruta ett.. Fy fan.. :( pga av en person som inte kunde ta en diss, utan fortsatte terra :/ .. Blir så ledsen när det ska bli så här igen,  nu blir det bara supa supa supa... Hoppas du tänker till en extra gång nu, ger upp alkoholen o tänker på de som håller dej kär, t.ex dina 3 barn som behöver dej.. Älskar dej vet du,vill bara ditt bästa..




Igår var man ner på marken Med sara,Michelle o timmy, gick runt lite, fika o så.. sen drog vi till karlstad o shoppa :) skojj..

Idag har man vart på stan med linda o sen mötte vi åsa, gick o käka o drack en god shots, viol smak var det :D sen gick vi o spela bingo men ingen vinst :(

På lörda ska vi till ikea :D fan va skojj.. Yeah..

Nu ska ja sova.. byeee

Uppdatering

yesyes gott folk nu ska ja uppdatera lite...

Jag börjar från helgen då, typ det enda ja kommer ihåg :P Aaa fredagskvällen bestod av att tvätta en ganska stort lass tvätt :( sen hjälpte ja även pappa att sätta upp de nya gardinerna som han beställt, vart så fint så :)
Lördags så skulle ja vara med Åsa men de gick tyvärr inte, alla e ju typ sjuka o så nu, pappa var oxå sjuk och orka inte åka iväg på hockeyn så då fick jag hans biljett :) snällt, så det vart att kolla hockey, sen när vi kom hem fick vi hemmagjord pizza o det satt ju inte fel.. Efter det så gick vi hem o tog det lugnt, kolla en sväng på tven o så, sen vart de att sova..

Igår var vi till karlstad o hälsa på farmor och faster emma o platsfarfar Roger, var med farmor o handla o sen var vi på ikea, lite trist o gå där inne utan pengar men nu vet vi massa som vi ska köpa iaf :) ska bli underbart.. hihihi
Sen åkte vi hem o jag laga mat men fick själv inte äta :( haha orkar ej förklara men sur vart jag iaf...

Och idag då så har man äntligen vart på efterkontrollen, skönt o ha det gjort, fan kunde stått där o haft skuld på 1000 kr, tur ja fråga vad staven kosta :P ärthjärna har ja iaf.. hehe men fick ett annat recept på p-piller som jag kan hämta ut själv på apoteket.. :D

sen åkte vi hem o kirra käk o jag fick äta :P  sen gick vi ut med fam boberg, det var trevligt o skönt :)  Var bla i lekparken så michelle fick gunga, det var skojj tyckte hon :D
Sen gick vi hem hit o tjöta o senare kom Emelie & Ola hit :) haha så mycket ja skratta under tiden dom var här var länge sen ja skratta.. Är så glad för din skull ska du veta :) Sen när dom åkte hem så satte ja mej här o sitter här ännu :)

Imöra ska ja ner o träffa Åsa, ska mata fåglar o så.. hihi skojjsigt värre

Onsdag händer det saker, ska ner på stan med Sara & Michelle, för lilltjejen ska till tandläkarn så sött.. sen blir det att dra en par varv runt marten o sen bär det av till karlstad :) wiiihiiii

Ne gött folk nu ska ja upptadera bilddagboken med.. goodbye


Uppdatera

Mm ja kanske skulle ta o uppdatera lite, men som ja känner nu så orkar ja ärligt talat inte.. Är skit trött, men lovar Sara att imöra ska ja uppdatera.. :D

Sov gött.. Byeeee

RSS 2.0