God morning :)

Snö?? Nu?? ne de kan väll vänta lite med o komma, till typ december iaf.. Men nee, det ska komma nu så det blir slask o fan :( böö..

Nu på morgonkvisten har vi kollat på dum, dummare :P haha den e såå rolig asså ;P Sen har ja gosat massa med liam o kollat på han när han pratar med sina fötter, så sött så.. O nu snart ska jag hoppa in i duschen o sen ta mej ett bad efter det tror ja :D Ikväll blir det att gå på kalas, trevligt :) Käka smörgåstårta o grejjer.. O så kommer yster ryster hit o så ska sova

Igår var vi ute i det tråkiga kalla vädret o promenera, höll på o frysa arslet av mej typ.. sen gick vi hem o kirra käk o så.. Lånade pappas bil o åkte upp till maxi o handla diverse saker, sen hem o göra natta me grabben o sen baka vi sjukt goda bullar..

Woohoo imöra blir det Ullared då, första gången man ska dit, ska bli jävligt roligt o se hur det är o vad dom har o så :) Blir att köpa julklappar,kläder till liam, nått till oss o hemmet :) får se vad man hittar :) Ne nu ska ja duscha..

ha de gött..

Aaa just det, nu är allt klart på F-kassan, har fan väntat på 3 olika beslut i ca ett halvår nu.. Så det var på tiden det vart klart :D skönt o slippa att ringa o tjata på dom nu.. Men fattar inte hur dom kan vara så seeega med ALLT? Kanske skulle ta o skaffa mer personal??????? Men men vi förlora ju inget på det om ja säger så ;)

Kommentarer
Postat av: Beetty

Tjenixen =).. åh ullared, vad kul.. ska dit i slutet av denna månad, eller ja nästa blir det ju.



ja liam är liten jämnfört med telma du, telma är en riktig tjockis =P.. hehe.. skönt att de funkar, jag vill inte börja än, jag väntar tills hon är fyra o en halv m¨nad ungefär, hehe..

2008-10-31 @ 13:32:40
URL: http://freshing.blogg.se/
Postat av: Emelie

ajemensan..

2008-10-31 @ 21:38:58
URL: http://brunettempan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0