Vägning & lära gå vagn :D

Yesyes idag åkte vi ner till Bvc för att se vad lilleman väger.. Nu stod vågen på 7030 så blir en vägning på tisda oxå för att se så han inte går ner mer.. han hade gått ner ca 200 gr, kanske inte jätte mycket, men för mej är det mycket & speciellt för liams lilla kropp!! Men men efter det drog vi till kga, inhandla en lära gå vagn till Liam + en leksaksmobil.. Kosta fan 150 spänn för en lite mojjäng som låter lite.. sjukt dyrt.. Men iaf vi handlade detta för presentkortet vi fick till honom i julkapp så vi förlora inget på det ;) Sen drog vi hem o fixa käk, sen har ja kolla vad mycket timpan får tillbaka på skatten, men fan blond som ja e så fatta ja inte så mycket.. men det blir nog väll ;) Annars har ja inte gjort ett skit, msn fuckar sej så det är bara skit!! Har nattat liam o lite sånt som hör till de vanliga vardags sysslorna så behöver ju inte skriva med det jämt kanske ;) haha

Ne nu ska ja göra quiz på facebook, för det ela för roligt!!!

Och jävla HV 71 jag vill ej se er i final.. jag vill ha frölunda till final, jag vill se när färjestad knäcker de där indianerna ;) haha..

Imörn e det kalas hos michelle som fyller 1 år REDAN :O Sheeeet tyckte nyss ja satt o höll i henne då hon var 2 veckor, men som sagt det var 1 år sen..

Ne bjur på en bild på prinsessan :) hade gött





& du!! Sluta lova saker du inte kan hålla, att du inte ens kan ringa när du säger att du ska göra det :S FY fan!! Du gör din son rätt besviken ska du veta!!             


                                                                        


                                                                        Over and out

Kommentarer
Postat av: saramichellesmamma<3

aww mammas snutta :D de var Emelie som höll i henne på den bilden va? hehe ja du angelica de är ett tag seb hon var så liten o vi satt där på fiket bra nervösa bägge två ungefär som att vi var på dejt hahah ;)

2009-03-26 @ 22:12:24
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Kicki

hoppas det går bra på tisdag så han inte gått ner mer. hoppas allt är bra annars. krsm

2009-03-26 @ 22:40:36
URL: http://kicki.webblogg.se/
Postat av: Madde

Jo tack det går bara bra här hehe, kaffet gjorde susen. Nu står bottnarna i ugnen och chokladkrämen e förberedd hehe.. Så nu e det bara till att invänta ..Ja tills nästa skall in igen hehe.. Tänkte göra ett blogg inlägg nu under tiden så man har något att fixa med sälänge medans man väntar..Ja det äe inte billigt med saker till de små liven.hur gammal är Liam exakt?

2009-03-26 @ 22:54:12
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Elin

Jaa hon va hel-nöjd med att bada! :D Kul att se, va lite nervig innan att hon skulle gapskrika där eller nåt ;) Kram

2009-03-26 @ 23:18:38
URL: http://pumanan.blogg.se/
Postat av: Malin-Hockeyfruga

ja förbannad oflyt dom har hela tiden..blir fan galeen!! haha klarar frölunda hv så blir de nog indianerna som spöar färjestad ;D mooohaha!! hehe!

2009-03-26 @ 23:54:34
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: elin

ja det förstår jag verklgien, annars är det ju mysigt ute på strand. men utan bil kan jag tänka mig att det blir lite jobbigt i längden... men jag ser dig bra ofta ute & går med vagnen, så det är inte bara negativt, får du ju fina promenader :)

2009-03-27 @ 06:30:52
URL: http://xevlin.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tyvärr inte så mycket att göra något åt. Får leva med skiten, hehe.



Okej, hoppas det gick bra med allt igår. =0)



Jag satt en del vid datorn, såg på lite inspelat på dvd:n, sen tv på kvällen, m.m.



Kram!

2009-03-27 @ 08:58:15
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: Fii

Hej.. Gör dig själv en tjänst och bli medlem här http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=191211 det är helt gratis, tar typ 1 minut o de skickar INTE reklammail.. När du reggar dig får du 50 poäng.... När du samlat ihop 400 poäng får du ett presentkort på H&M, Kicks eller Nelly.com hemskickat (du väljer själv)

2009-03-27 @ 12:36:55
Postat av: Lisa

Hej hej!



Jag har knappt suttit vid datorn jag heller då jag haft fullt upp fredag-söndag. =0P



Det är rätt okej här, men träningsvärk efter all träning på Wii fit och alla promenader, hehe. Sen har jag ett illamående som kommer och går lite, så magen mår inte så bra... Annars knallar det väl.



Själv?



Kram!

2009-03-30 @ 11:56:50
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: Madde

Jodå det gick bra oc tårtorna blev goda. Bra trött var jag morgonen därpå alltså hihi.. Jaså de e han stora killen snart med, närmar sig 1 år.. Ja guud tiden går så jäkla fort alltså. trodde själv att det skulle gå lite saktare efter första året då det sker så mycket, men ack så fel jag hade. HÄnder ju mycket i utvecklingen hela tiden och de e la bara till att vänja sig vid hur fort tiden går..skrämmande.. Hoppas ni haft en bra helg annars?

2009-03-30 @ 12:28:30
URL: http://missmadeleine.blogg.se/
Postat av: Elin

Nej vi går på babysim i karlskoga! :)

Med oss är de bara bra, hur är de själv då?? Kram

2009-03-30 @ 12:42:39
URL: http://pumanan.blogg.se/
Postat av: Malin-Hockeyfruga

hehe :) ja fy faaan..blir galen bara ja tänker på de..suger!! han kunde ju för fasen inte ta ett skott..grr..!! ;P + förnedring med så stor förlust..varje match :S nä..skam!! ;D haha kan jag tro..ja hejjar på frölunda nu med!! Hehe! jodå, annars är allt finfint hehe! själv då? bor du inte med din sons pappa? kramis

2009-03-30 @ 14:08:27
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: Kicki

hej! va skönt att det blivigt bättre! :) Jo idag har kevin fått specialmat för att kanske bli av med hostan. fr se hur de går. annars är allt bra här. Kram

2009-03-30 @ 16:58:31
URL: http://kicki.webblogg.se/
Postat av: Anonym

ne, det är klart. ja det är helt sjukt vad dyrt det har blivit med buss, fan för några år sen var det liksom gratis, var ju helt perfekt !

varit en lugn & stillsam helg, men det var väldigt skönt faktiskt. du själv då ? :)

2009-03-30 @ 17:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0