Nattuggla ??

Ja igår la vi Liam som vanligt, han somna jätte snällt runt kvart över åtta.. Sen vid 02:20 så hör ja att det är en liten grabb som ligger o talar för sej själv i sitt rum, brydde mej inte mer om det då ja trodde han skulle somna om, men ack vad ja bedrog mej, det goa talande förvandlades snabbt till gnäll, upp o gjorde mat o bytte blöja.. La honom mellan oss, han käka o rapa o sen la ja ner han, trodde för en sekund att han skulle somna om, men ack va ja bedrog mej igen, Ne då börjar han prata o prata MED STORA BOKSTÄVER, skratta även åt sej själv några gånger, så ibland fundera ja på om han prata med nån..Typ en ande, Haha..  höll på så i säkert en halvtimma, sen förvandlades allt till gnäll igen, in o ut med tutten då han har lärt sej ta ut den själv o stoppa in dej själv ( Ibland stoppar han den rätt ) Så när han väl stoppar in den så blir han tyst o sen tar han ju ut den då gnäller han, så han låg så ett tag, gjorde allt för att han skulle ha tutten kvar men det funka inte då han är väldans envis.. tillslut gav ja upp och även timmy, vi gick upp och åt väldigt tidig frukost, liam satt med o kolla så glatt, hel nöjd var han.. Sen kolla vi på två avsnitt av cops som gick mitt i natten/morgonen.. Sen våga ja mej på ett nytt försök o då somna han äntligen.. :D Så kl 05:30 nångång somna vi som stockar alla tre, fram till 08:00 då var det mat tajm igen.. Sen somna vi om en yttligare gång fram till tio, då låg vi o gosa en stund i sängen o sen gick vi upp.. Så man har vart lite trötter idag men gått bra endå.. Hoppas man får sova denna natt iaf :)
Men gud så lös i magen han var inatt o imorse, så lös avföring har ja aldrig sett i hans blöjja, ja lovar det rann verkligen, läckte till o med ut i pyjamasen i morse :( Usch.. Men under dagen har det vart lite fastare men endå löst..

Idag kom Emelie & Ola hit, vi fika lite grann o så, dom hade även med sej två söta hundar, en lite valp & en bulldog.. Men bulldogen var ju så ful så han blev söt endå.. haha. O sen senare i eftermiddags så vart det att åka o hämta en hund till oss, vart tyvärr ingen pitbull/amstaff men fick mej en hund iaf :D:D:D Det vart en jack russel blandat med gårdshund o basset.. :) Paxie heter hon och är 2 år.. Uppvuxen me både andra hundar o katter & även barn.. Så det är ju skit bra, o allt fungerar bättre än förväntat :)

Annars har vi inte gjort så mycket, var ner till pappa o käka pizza förut o kollade på, På spåret.. :) Sen gick vi hem o nu sitter ja här.. ska snart slå på ett avsnitt av Oz o sen sova..

Jo just det, ja trodde ju liam snacka med andar inatt o så sa ja det till timmy att tänk liksom ifall han gör de, han kanske är mottaglig för sånt sa ja, o då säger han så här -- Tror du ja kommer kunna sova nu eller när du säger så där.. Hahaha sikken fjant han är.. åh gud va ja älskar han, fast han är som en kärring ;) haha

Ne ni får ha de så bra.. Lägger in ett par bilder som ni kan kika på :) Byee

Här har ni Albin, den ful söte ;) Och även den lille valpen Nicko, så söt :) Samma ras som vi har nu :)


       


Här är våran snutta, så söt hon är :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, andar!

ja, han är som en litta kärring ;)

2008-12-13 @ 11:04:14
URL: http://saraaaaaaj.blogg.se/
Postat av: Anonym

ååg vilken goe hund : )



uschdå, ja då är de nog tänder. Teodor va likadan, bajsade så de stod härliga till, feber & väldigt mammig, men han sov dock hela tiden han istället så på de sättet är de inte lika, men han va mkt gnällig & ville inte vara själv. Tur som det är går det över. PUSSI = )

2008-12-13 @ 14:53:12
URL: http://freshing.blogg.se/
Postat av: Lela

OZ är nog seriöst den bästa serien ever!! Jag o Curtan har kollat alla säsonger typ 5 ggr :)

2008-12-13 @ 22:22:39
Postat av: robban

ja timmy är allt en riktig tjej han, tur du vet vart skåpet ska angelica:)



men han är söt ändå timmy

2008-12-13 @ 23:33:10
URL: http://finafittor.com
Postat av: Anonym

aah mensen är nu slut : ) TUUR! jag vet inte vart han bor riltigt, men när vi åkler in ska jag fråga så jag vet, ja självklart! ska säga till jimmy om det så ska vi prata lite så kanske vi kan ses snart ju : ).. vore väldigt trevligt. hii Pussi.

Har allt gått bra med Liam föresten?

2008-12-14 @ 11:53:36
URL: http://freshing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0