Låångpromenad

Vad har hänt idag då? Inte värst mycket, fick sovmorgon utan mitt medvetande!! Timmy kom in o sa att Linda har ringt & då frågar jag vad kl är & han säger 11:30, jag får en smärre chock.. haha.. Men sååå skönt o sova, speciellt när jag får min huvudvärks attacker.. i morse bara dunka det i skallen o samma sak förut fast inte lika illa.. Men går över rätt snabbt!!

När ja väl klev upp, så tvätta jag, sen diska timmy, jag lekte med liam o sen spela bowling :)

När pappa slutat jobbet så åkte vi & hämta hockeybiljettterna, sen släppte han av mej hos Linda, vi börja våran lååånga promenad ut till järsberg o det var längst ut på jersberg vi skulle oxå, när vi väll kom fram till mål så var det tapper ware ;) Nice som satan, beställde dock inget, men fika gött iaf :) Vi fick oss några goa skratt som alltid.. Hahaha..
Fick skjuts hem av några andra som var där o som bodde på strand.. Linda följde med hem, vi spela bowling o kolla efterlyst :)

& Liam han vaknar flera ggr om & bara gallskriker, vette tusan varför?? Han kanske är i nån utvecklingsfas eller så är det tänder..

Sitter här i val & kval om jag ska dricka öl lr inte den 14/2 då vi ska iväg på hockey, fan det är ju endå färjestad-Frölunda, så det är ju en stooor match.. Mycket röjj framför allt, så njaaa en lr 2 då kanske? :) Aaa det märks, ska samtala med min blivande make o se vad han säger.. Känns som det blivit mycket party, men endå inte.. Men enligt vissa är ju jag alkolist, det kan man tyda av mina bilder på bilddagboken.. *asg*

Ne gott folk, nu ska jag göra nått annat innan sängen ropar på mej, är väldigt trött efter den långa,mörka,kalla promenaden.. Men ja kan sova med gött samvete, för jag har ju rört på mej iaf :) woohooo

Linda: ska vi utveckla skrattyogan? ;) haha

Godnattt

Kommentarer
Postat av: Lisa

Tack... det kommer och går, drygt. Okej, låter bra att du hade trevligt igår på tupperware-partyt. =0)



Tvätta är okej tycker jag, dammsugning är sååå mkt tråkigare, haha.



Kram!

2009-02-05 @ 10:22:46
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: beetty

Utmaning i min blogg =)

2009-02-05 @ 10:32:50
URL: http://freshing.blogg.se/
Postat av: beetty

hahahahaha, min träning, hmm! jag har inte varit ute & gått en långpromenad på över en jävla vecka! Så bra går det för mig,haha.. men vkten står still iaf, varken upp eller ner, men ska NER! SJälv annars då? haha äru alkoholist eller? :P.. de va inte dumt.. jisses vad folk är dumma i huvudet nuförtiden, bara dem ser ngt fel så är man helt misslyckasd o bla bla bla, de är jävla bra på att snackas. Vilka nötter : ).. har ju en som också klankar ner på mig & min familj för att jimmy knarkat osv.. ja du vet ju vem hon är som jag skrivit om i min helmiga blogg :P..

Har inga tänder på g liam heller?

Pusssen!

2009-02-05 @ 10:37:56
URL: http://freshing.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej hej allt bra med er?? tänkte på en sak när du skrev att han vaknar och gallskriker på nätterna. DEt finns något som kalls natt skrek inge farligt men jobbigt är det tindra hade nämligen en form av det=( pöss

2009-02-05 @ 10:38:47
URL: http://lindasyren.blogg.se/
Postat av: Elin~Mamma till Thea

Jaa precis de har jag också läst om den, inte så värst lockande!! Det behöver ju inte bli sp för en själv men de är ju inte så kul att chansa kanske..

Kram

2009-02-05 @ 12:00:17
URL: http://pumanan.blogg.se/
Postat av: Elin~Mamma till Thea

Jaa verkligen! De va hur gött som hellst att komma från stan lite :D Kram

2009-02-05 @ 13:16:26
URL: http://pumanan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja, haha. Tvätten sköter sig själv rätt mkt, bara att man måste sätta igång maskiner, hänga ev och så. Men städning, DET är så tråkigt... =0/



Jag ska inte göra någonting i helgen, förutom att se Melodifestivalen såklart, inte missa. =0D



Själv?



Kram!

2009-02-05 @ 13:43:08
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: beetty

sant, det är inge vidare väder ute alls, men idag är de rätt härligt, iaf här :).. ni har också snö va? Ja det är så töntigt, jisses! Folk vet mer om en själv en man själv gör ju. Hels sjukt. Men de är bara o vända dövörat till. hehe de går frammåt, mysigt! kanske ska börjka tröna Telma på det också, har ni sänkt eran spjälsäng än föresten? Helgen, hhm de blir mest slappa &ysamed JImmy de timamrna han kommer vara hemma vill säga =)..

är mkt själv med barnen nu när han har jobb & sina aa möten & så! men de går braändå, men kan bli lite jobbigt. Nidå? hehe detär lungt babay :P.. gör ditt & ta mitt sen ;).. Pussar!

2009-02-05 @ 15:23:50
URL: http://freshing.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hehe, jodå din kommentar kom fram. =0) Jag måste godkänna dem innan de publiseras bara. ;0) 'ler'



Okej, ja melodifestivalen får man inte missa. =0P Hmm, jag hörde nåt på radion för nån timme sen att det var ändrade regler ang röstningen. :S Fattade inte riktigt dock vad som var nytt... Om det var något annat land som skulle rösta, eller jag vet inte. Det lär man väl få höra om på lördag om inte annat...



Kram!

2009-02-05 @ 17:12:55
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: Sofia

Du har så fin blogg. Älskar rosa. Hur har du gjort med blomman som är i hörnet?

2009-02-05 @ 17:46:41
URL: http://soufiaz.blogg.se/
Postat av: Olivia

Snygg blogg.

2009-02-05 @ 17:47:15
URL: http://ouliviaas.blogg.se/
Postat av: beetty

men snö är väl roligt :P.. Barnen gillar det iaf, Imorgon blir det pulkaåkning här hemma :) Precis, men sådant är livet, många vill engagera sig i andras liv mer än sitt eget & de finns gott om dem ;).. Men inte vårat problem, det är deras! Men tråkigt att de ska snackas & ge en rykten som inte stämmer. Men vi har de bra som det är, right? :)..

Varför låta ngn nolla hålla på & förstöra, som bara kommer må dåligt i slutändan då ingen bryr sig längre!



Sant, Telma hon ligger högt än, men rör sig inte så mkt i sin säng, dåhon sover hos oss än eller ja i sovrummet så ligger hoon inte länge när hon vaknat då jag är där snabbt & plockar upp henne :).. men den ska sänkas när hon får eget rum om ngn månad!



ja vara ifrån varandra är mkt nyttigt, de känns bra att J är iväg nu, man får andas lite & vara själv :) Men jag saknar honom de gör jag, vore konstgt om jag inte gjorde det? :P

De värsta är att man inte direkt kommer ngnsatns när man är själv med barnen, därav jag längtar till våren/sommaren & kan ta med dem ut & grejja :)..

Pusssi!

2009-02-05 @ 17:54:58
URL: http://freshing.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja jag vet inte hur det är upplagt... Fattade som sagt inte så värst mkt när de pratade om det på radion, haha. =0P



Händer ikv då?



Kram!

2009-02-05 @ 18:16:56
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: Elin~Mamma till Thea

Ja de förstår jag, miljöombyte är alltid kul! :)

Vet inte vad de blir i helgen, tar de lite som de kommer.. :) Själv då?? kram

2009-02-05 @ 18:29:42
URL: http://pumanan.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hallå.. Var de i gävle ni bodde innan ni flytta tillbaka till stan igen? Kom att fundera lite på de när jag var där i tisdags.. Kram

2009-02-05 @ 18:35:27
URL: http://luckybec.blogspot.se
Postat av: jenny

hejsan, svarar bättre sent än aldrig ;)



vi flyttar nu på vårkanten ska bli ruggigt gött att komma ut i till ett hus ska ja säga dig med en stor trädgård bara bra för måde 3 ungar å 3 hundar ;)



de kan cvara så som linda skriver nattskräck eller så e de en allmän utveckligsfas upptäcker att mamma lämmnar rummet ja att världen e stor å han e liten ( för liten e han ju ) ;)



Han väger 1 kg mindre än Leo hehehehehe

2009-02-05 @ 19:02:38
URL: http://trebanrsmamma.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag ska också se på "Du är vad du äter" nu, och äta lite mat samtidigt, haha. Sen kl. 21 är det "Criminal minds", sen kanske sova, är väldigt trött.



Kram!

2009-02-05 @ 20:00:42
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad mysigt =) jo vi ska väl träffa jenny och busarna en svänga hehe i helgen annars ja så ska jag väl sitta fast i böckerna...=( så du har börjat träna fan va duktig du är hihi pöss

2009-02-05 @ 20:05:46
URL: http://lindasyren.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ibland är det skönt att lägga sig tidigt. Jag är expert på att hålla mig uppe fastän jag inte orkar eg, hehe. =0P



Kram!

2009-02-05 @ 20:59:39
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: beetty

Jo sant, våren vore inga fel faktiskt :)..

Härligt med vär, fåglar & blommor.. ååh.. haha! snacka om att drömma sig bort.

Ja du såg nog bilden på Telma, haha, så ligger hon ofta & jag får lägga om henne & lägga täcket på na :P.. så söööt!¨



ja självklart förstår jag det :P..

nu på kvällen är de väldigt trist att vara själv, men tiden behövs nog ändå för mig, vi har gått varandra lite på nerverna den senaste veckan så att han åkte nu va skit bra =)..



aah körkort vore inga fel, inte en bil heller ;).. Jag prioriterar hellre vårat bröllop än körkort faktiskt ;) haha! Och den nya tvn vi ska köpa :P.. Puss gumma!

2009-02-05 @ 22:37:43
URL: http://freshing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0