Mat

Ja nu ska jag kirra fläskfile i ugn med champinjoner o smält ost ;) sen kommer pappa & sylvia upp o äter, sen drar vi hem till Camilla & micke.. Uppdaterar senare.. Byeeeeeeeeee

Kommentarer
Postat av: Therese

Tills man är nöjd eller inte vill mer :) Så länge man är frisk och överviktig så kan man hålla på så länge man själv vill. Jag har snart hållit på i en månad (på fredag) och har gått ner 8,5 kg hittills. Inte fy skam det inte :)

2009-02-14 @ 12:48:53
URL: http://magnussonarna.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja förkylningen verkar hålla i sig... Nu har jag mer ont i kroppen och är varm igen. Men ah, det får väl gå.



Okej, hoppas du får en trevlig dag. =0)



Jag är i V-ås hos en kompis och senare ska jag till en annan kompis. Stannar tills imorgon. Ikväll blir det givetvis Melodifestivalen, woho. =0P Sambon tyckte att jag skulle stanna hela helgen och passa på att träffa min andra kompis också. Så då gör jag det, haha. =0)



Kram!

2009-02-14 @ 13:45:43
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: beetty

ja bikini säsongen är ju snart här :).. haha! på ngt sätt är jag glad att jag än kan ha bikini utan att se ut som en ja vetefan en som fött två barn så tätt iaf & inte har ngra bristningar knappt :).. som syns så mkt.. Kul att ha sitter själv nu, de går frammåt & barnen blir stadigare & stadigare, helt otroligt alltså. Fattar inte hur tiden kan gå så nedrans fort.. de va ju inte längesedan du & jkag låg på bb & födde ;) aah vet vad du menar för bbgym, vi hade de till Teodor dem är jävla mkt bättre än de du & jag har :P haha.. vi har de bra bortsett från barnen som mår lite halv dåligt, teodor feber & magsjuk & telma rosslig som bara den :(.. KUL emd tänder, hii, Telma har också på g, lös i magen & röd i stjärten & byta blöjor minst 12 ggr om dagen, men nu har de äntligen lugnat ner sig :).. va Liam ockås så? Pussar & Kramar baby!

2009-02-15 @ 19:22:14
URL: http://freshing.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag har tappat 11 cm runt midjan. Jag har snart kört en månad och har gått ner 9 kg nu.. tror jag kanske ligger på -10 kg på en månads dagen. Så det går rätt snabbt ändå

2009-02-15 @ 19:32:00
URL: http://magnussonarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0