willys/Rusta

Yesyes idag har vi vart i karlstad o handla hem MASSA mat igen ;) Göttans värre, frysen är full, nästan kylskåpet oxå.. Köpte hem nått som ja vart grymt sugen på ett bra tag nu och det är smörgåsgurka!! Mmm vad gött det är, kan bara sitta o äta det som godis bara för att det är så gött.. O så är det gott som pålägg och till maten ;) mmm..

Och så har vi vart på rusta, handla hem lite nödvändiga saker, så som shampoo,balsam,tvättmedel,sköljmedel m.m Billigt o bra!! O bra märken ;) Liksom en förpackning VIA tvättmedel på 5 kg för 99 kr är inte dyrt, likaså softlan skökjmeden 3 liter för 30 kr :) Great!!!

Medans vi handla har Liam vart hos Robban, Rasmus, & Linn idag, det tyckte dom nog var roligt :) Skönt att han inte är blyg o så!!  Tack för hjälpen :)

Annars idag har ja städat ur skaferiet, ställt i ordning där inne.. Haha fan va sås förpackningar vi har då, köper på mej massa medans vi har massa hemma redan, men nu har vi så vi klarar oss i minst 2 månader ;D
Bytt gardiner i köket till dom nya vi hade beställt, blev snyggt men väldigt olikt sej, eftersom man är van o se de där jädrans julgardinerna så var det som att komma in i ett helt nytt kök!! Och så har Camilla & jenny & Lukas vart här idag, vi fika lite, och barnen lekte.. Så söt han är lukas.. :) fick det nya skötbordet oxå, men glömde ju köpa skötunderlägg idag juh ;/ Får åka över till Ikea o göra det nån dag.. & så har vi käkat varma mackor ikväll och jag har kollat på lipstick jungle, bra den där serien asså.. But im still waiting on desperate housewifes and ugly betty, fan titt ja kan att lite engelska ;) haha..  Kanske nått stav fel men skit samma ;)

Haha liam är ju såå go, han älskar verkligen när man sätter på vattenkranen.. O så förut vakna han o ville ha mat eftersom han somna utan välling,  han var så trött så han somna i famnen på mej i stället för att äta. Men iaf, så var han så där jätte ledsen, ingenting funka för att trösta han :( så medans timmy gjorde välling så testa ja med vatten kran, och vem blir knäpptyst om inte Liam, han sken upp som en sol o börja sparka med benen o slå med armarna.. Mammas gofis <3 efter vällingflaskan somna han om så sött i sin säng igen..

Åh vill köpa en ny vagn oxå, sälja den vi har o köpa en ny!! Så nu ska jag kolla efter en i rimligt pris ;)

Ha det gött.. Byebyeeeeee

Kommentarer
Postat av: Emelie

De blir fint de :p

2009-01-19 @ 23:26:08
URL: http://niixon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0