Nyår m.m

Just nu har ej en dryg jävla halsbränna... :( Denna graviditet är inte alls lika ljuvlig som med liam, den är mest bara JOBBIG! All klåda, dryga jävla halsbränna som jag får av minsta lilla grej jag stoppar i mun :( SKÖNT att jag slipper den på nätterna iaf.. Slutklagat nu!! Här kommer en bild v16+0 igår :)




Nyår var det jag skulle skriva om oxå :) Den spenderades nere hos Sara, Jimmy & Michelle, dom bjöd på god mat som bestod av potgratäng & kött med gött bröd  o sallad till.. Sen fläka vi damer upp oss i soffan medans barnen härja lös & gubbarna diska!! Skönt o vila lite på maten innan vi gick in på min efterlängtade efterrätt Kladdkaka ;D Aa mätt denna gången med vart vi :) Barnen fick lite popcorn o hade mys i soffan innan john blund kom på besök.. Michelle somna betydligt snällare än liam, dock är de kanske svårare o somna på bortaplan i en vagn dessutom!! Men efter nån timma så fick jimmy honom att somna =)

Gubbarna var så trevliga så att dom satte på en film så då bestämde jag o sara oss för att hämta in alla michelles urväxta kläder.. Så jag rensa ur allt de jag vill köpa ifall det är så att jag bär på en litta tös & det var inte lite kläder som jag valde, var siså där 69 par byxer, 64 långärmade tröjor, 21 klänningar & massa annat så som dressar, pyjamaser, t-shirts, kjolar, och mkt mera.. allt från 50 till 80 i storlekar =) Tog oss iaf nåra timmar detta, var klara 23:45 & gubbarna var helt inne i tvn så jag o sara drog ner till stan för o kolla fyverkerier i brist på annat.. Man ser ju vilken ålderskatergori de är på stan iaf, nästan så jag börja få åldersnojja... Men glad att jag inte är en av dom, super, fryser, mår apa dagen efter.. Ah sen gick vi tillbaka, jag o my boys packa in oss i bilen o for hem.. Liam slog upp ögon lagomt till jag la honom i sängen. Det första han utbrister är HEJHEJ, så vi somna allihopa runt 3, halv sex vaknar han igen o nötjuter en halvtimma, antagligen har han drömt illa :( Men somna sen om o sov fram till halv tio typ.. Var gött sleten även fast vi inte drack.....

Gjorde väll inget vettigt i fredas, var iaf hem till pappas tant på middag :D Asgod mat.. Mm älskar mat jag.. hihi

Igår var jag o camilla i kd, shoppade för mitt presentkort på HM!! =)  Vart ett par nya mamma byxor, 2 leggings & ett par strumpor. Bytte även liams tröja till en annan!!

Sen drog vi vidare till Ikea, hittade en hel del saker där.. Men mkt var slut som jag ville ha så blir en tur tillbaka den 22:e då vi endå ska på UL.. Har ju ett presentkort kvar så de är bra.. Sen på kvällen kom sara & jimmy.. Gubbarna spela tv-spel & jag o sara nörda framför en varsin dator, kan säga att vi lana ;) HAHAHA!! Mumsa även chips o choklad.. Mmmm!
Camilla skulle egentligen oxå kommit men blev ej så =( Men kommer ju fler ggr.. :D

Idag har vi inte gjort ett jota, fast jag egentligen skulle storstäda!! Emelie o ola kom på eftermiddan så vi bjöd dom på lite käk o så :) Får försöka städa lite imörn när Camilla kommer ;) Så kan hon roa liam medans.. hihi om hon vill då vill säga men de tror jag nog :D

Nee fan nu räcker de för idag!! Bjuder på en söt bild på min solstråle som är skit nöjd över att få sitta på en vanlig stol :D



Hoppas nu på kommentarer, brukar iaf ha 28 besökare o hur många av er kommenterar?? 3 st kanske!! DÅLIGT! :P

Kommentarer
Postat av: MichellesMamma<3

ja de var en trevlig nyårafton vi hade på vårt egna lilla sätt haha ;)



och vårt lan igår det lär ingen knäcka hahaha

2010-01-03 @ 21:13:09
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Eleonor

Vad roligt att höra :) Lite mage börjar du få också hehe, har du klåda och halsbränna pga av graviditeten?



Det är bra med mig :) kram

2010-01-03 @ 22:50:03
URL: http://lillenlindstrom.blogg.se/
Postat av: marie

ska bli så spännande och höra vad det är för en liten där inne. fast det kanske förblir en hemlis för omgivningen??

2010-01-03 @ 23:03:35
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Malin, Alice & Lowes mamma!

Söt mage! :)

2010-01-03 @ 23:58:08
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: W - ung tvåbarnsmamma

uschdå! det lät inte kul att denna är jobbigare. :( min är faktiskt mycket mycket ljuvligare en med kevin tur nog. men jag tycker du ska testa Rennie halsbrännetabletter dem har jag och funkar kanon för min halsbränna. :)



sv : ja vad kul! det är ju nu det börjar hända allting. :) kram!

2010-01-04 @ 08:08:58
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Postat av: Karin - Mamma till Emil och Liam

Vad fort det går då! Redan vecka 16?! :) Usch för halsbränna, det är vidrigt!! Vart har du klåda? Över hela kroppen? Jag fick världens klåda på smalbenen i slutet av graviditeten med Liam. Det var hemskt! Jag var helt sönder kliad.



Allt är bra med oss förtom slemhosta och snorigt. Vi har undkommit feber och sånt i alla fall :)

Kram!

2010-01-04 @ 10:19:04
URL: http://karinjohannakarlsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

magen den växer den! :)

2010-01-04 @ 10:32:53
URL: http://saraaaaaaj.blogg.se/
Postat av: froidan

Sv

Usch då, låter ju inge kul! Hoppas det går över snart! Åh, tack så mkt :) Kram!

2010-01-04 @ 10:48:36
URL: http://froidans.blogg.se/
Postat av: marie

åå det ska bli spännande att få veta:d hoppas det är brha med er alla!

2010-01-04 @ 12:14:40
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Karin - Mamma till Emil och Liam

Oj vad fort tiden går!! 16 fulla veckor redan, I can´t belive it! :) Det är ju snart dags för UL! Ja fick också göra ett sånt där gallsyreprov, men det visade sig inget på mig. De kunde vara alvarligt va? Jag var skit rädd :)

2010-01-04 @ 13:43:32
URL: http://karinjohannakarlsson.blogg.se/
Postat av: W - ung tvåbarnsmamma

hehe, jag fick en mängd halsbränne tabletter att få testa , fanns en hel hylla på apoteket som man fick äta när man är gravid. :) så testa den hihi. kram!

2010-01-04 @ 18:16:53
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Postat av: W - ung tvåbarnsmamma

glömde svara, vi hade det jätte fint. :) kevin blev ju 1 på nyårsafton, men ingen av oss orkade vara vaken till 12 slaget så vi skålade innan. :) själva då? kram!

2010-01-04 @ 18:17:52
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Postat av: marie

trodde man inte fick ta rennie när man är gravid!

2010-01-04 @ 19:59:21
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0